صفحه 8 از 44 اولاول ... 67891018 ... آخرآخر
نمایش نتایج 281 تا 320 از 1746

نام تاپیک: طراحی رابط کاربری - UserInterface

  1. #281

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    جهت اطلاع باید بگم موتور رندرینگ Windows form از DirectShow استفاده میکنه و موتور رندرینگ WPF از DirectX که خدای این دو زمین و آسمون فرق میکنه هرچقدر هم در WinForm طراحی خوب انجام بدین زیاد تعریفی نخواهد داشت.
    به خاطر پشتیبانی از Direct X در WPF قابلیت های زیر در دسترس هستند که در Windows Form موجود نیست :


    • Animations
    • Gradients
    • Antialiasing
    • Scalability
    • Translucency
    • Device independence
    • XAML
    • Data binding



  2. #282

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط کامبیز اسدزاده مشاهده تاپیک
    جهت اطلاع باید بگم موتور رندرینگ Windows form از DirectShow استفاده میکنه و موتور رندرینگ WPF از DirectX که خدای این دو زمین و آسمون فرق میکنه هرچقدر هم در WinForm طراحی خوب انجام بدین زیاد تعریفی نخواهد داشت.
    به خاطر پشتیبانی از Direct X در WPF قابلیت های زیر در دسترس هستند که در Windows Form موجود نیست :


    • Animations
    • Gradients
    • Antialiasing
    • Scalability
    • Translucency
    • Device independence
    • XAML
    • Data binding
    بعضی از گزینه هاشو میشه طراحی کرد ولی سخت میشه کار. بعضی گزینه هاش اصلا ربطی به گرافیک و direct x ندارن ک

  3. #283

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط کامبیز اسدزاده مشاهده تاپیک
    اینم یه ریزه کاری دیگه...

    1.وجود آیکون Synchronize برای بارگزاری اطلاعات جدید در Combo Box بعد از تغییرات وقتی روش کلیک یا لمس بشه 360 درجه میچرخه و اطلاعات رو داخل کومبو باکس به روز رسانی میکنه.
    2.دکمه سوئیچ برای انتخاب نوع گروه که مشخصه.

    ضمیمه 135888
    آثای اسد زاده این کامپوننت سویچ و تکست باکسی که استفاده کردید مال خود ++C هست؟

  4. #284

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط sg.programmer مشاهده تاپیک
    آثای اسد زاده این کامپوننت سویچ و تکست باکسی که استفاده کردید مال خود ++C هست؟
    بله همگی روی C++‎‎‎‎‎‎‎ هستش ، البته کامپوننت نیستن اینا کنترل هستند که استایل هارو خودم بر اساس سلیقه و نوع پروژه سفارشی میکنم.

    به اینجا نگاه کنید : https://barnamenevis.org/showthread.p...%D8%AF%D8%B1-C

  5. #285

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    یک نکته ریز ولی پرکاربرد !
    حتما در بخش اعتبار سنجی (Validate) برای ورودی هایی که کلید هستند یک همچین حالتی رو در نظر بگیریم.

    validate.jpg

    قبل از ورود اطلاعات یک آیکون به صورت چشمک زن مشخص میکنه که عدد رو وارد کن ، حالا در حالت رخداد TextChange میشه کدی رو هم نوشت که با بررسی دیتابیس و وجود یا عدم وجود کلید ورودی مورد نظر آیکون مربوطه نمایان بشه.

  6. #286
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط کامبیز اسدزاده مشاهده تاپیک
    اینم یه ریزه کاری دیگه...

    1.وجود آیکون Synchronize برای بارگزاری اطلاعات جدید در Combo Box بعد از تغییرات وقتی روش کلیک یا لمس بشه 360 درجه میچرخه و اطلاعات رو داخل کومبو باکس به روز رسانی میکنه.
    2.دکمه سوئیچ برای انتخاب نوع گروه که مشخصه.

    ضمیمه 135888

    سلام
    این 2 روز من نبودم ببین چقدر تغییرات تو این پیج ایجاد شده!!!

    و اما طرح جناب اسدزاده: خوبه و اتفاقا بکار میاد اما یک نکته: keep it simple

    پیشنهاد من اینه که یکی از ردیف های کامبوباکس رو بزارید مثلا "جدید..." رنگ فونتش هم فرق داشته باشه مثلا سبز باشه
    بعد که کاربر اون رو انتخاب کرد فرمی برای ویرایش نشونش بدید
    و البته خیلی ساده سازی های دیگه ای هم میشه انجام داد.......
    مثلا اون سویچ و اون علامت رفرش رو یک فکری براش بکنید




    منظورم یک چیزی توی این مایه هاست (البته من با پاینت اینو کشیدم)
    Untitled.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله golbafan : شنبه 18 مهر 1394 در 08:26 صبح

  7. #287
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط کامبیز اسدزاده مشاهده تاپیک
    یک نکته ریز ولی پرکاربرد !
    حتما در بخش اعتبار سنجی (Validate) برای ورودی هایی که کلید هستند یک همچین حالتی رو در نظر بگیریم.

    validate.jpg

    قبل از ورود اطلاعات یک آیکون به صورت چشمک زن مشخص میکنه که عدد رو وارد کن ، حالا در حالت رخداد TextChange میشه کدی رو هم نوشت که با بررسی دیتابیس و وجود یا عدم وجود کلید ورودی مورد نظر آیکون مربوطه نمایان بشه.
    سلام
    این یک طرح خوب و عالی هست و از اونهاییه که من خیلی خوشم میاد

    البته من باشم از ایکون چشمک زن استفاده نمیکنم. چون فوکوس رو از بین خواهد برد!
    آخرین ویرایش به وسیله golbafan : شنبه 18 مهر 1394 در 08:29 صبح

  8. #288
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط ghasem110deh مشاهده تاپیک
    سلام به همه ...
    دوستان من توضیحات رو با آمار عددی جایگزین کردم ... بهتر نیست ؟!
    توضیحات اضافی فرم ها رو حذف کدم (مث فرم ورود)

    اما کلی کد نویسی موند رو گردنم
    سلام
    خیلی خیلی بهتر شد!

    الان در واقع یک داشبورد مدیریتی برای صفحه اول برنامه گزاشتی

  9. #289

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    سلام
    فقط فکر نمیکنی چشمک زدن ممکنه یخورده روی اعصاب باشه
    سلام ؛

    چشمک زن داریم تا چشمک زن اینی که من میگم ملایم و به صورت محو شو هست ، طوری نباید باشه که توجه کاربر رو مدام جلب کنه مگر اینکه مستقیما بهش تمرکز کنه.

  10. #290
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط کامبیز اسدزاده مشاهده تاپیک
    سلام ؛

    چشمک زن داریم تا چشمک زن اینی که من میگم ملایم و به صورت محو شو هست ، طوری نباید باشه که توجه کاربر رو مدام جلب کنه مگر اینکه مستقیما بهش تمرکز کنه.
    سلام
    اوکی، پس تست کنید و نتیجه اش رو اینجا بفرمایید

  11. #291
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    آقای اسد زاده لطفا تصاویر پروژه پانامراتون رو اینجا بزارید تا دوستان استفاده کنن و لذت ببرن

  12. #292

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    سلام
    اوکی، پس تست کنید و نتیجه اش رو اینجا بفرمایید
    این خدمت شما ، آخرش مجبورم کردید یک فیلمی ازش تهیه کنم سعی کنید در حالت HD مشاهده کنید تا جزئیات قابل رویت باشه.
    لینک : http://www.aparat.com/v/OX0RW

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    آقای اسد زاده لطفا تصاویر پروژه پانامراتون رو اینجا بزارید تا دوستان استفاده کنن و لذت ببرن
    اتفاقا دیروز راجب این پروژه به ذهنم رسید که در اینجا برای آشنایی بیشتر با نحوه طراحی بسیار متفاوت و منحصر بفرد معرفیش کنم تا بچه ها ببینن ، ولی احساس کردم جنبه تبلیغاتی خواهد داشت هرچند این پروژه به مرحله اجرایی نرسیده و با توجه به اینکه دارم به شدت روش کار میکنم در مرحله توسعه هستش.

    اگر دوستان موافق باشند تصاویری از محیطش رو انتشار کنم و البته یک لینکی از محیط نسخه بسیار ابتدائی پانامرا قبلا در آپارات به صورت فیلم داشتم که این هست : http://www.aparat.com/v/sjXRK یک ویدیو از محیط بسیار ابتدائی و این لینک رسمی که از آخرین وضعیتش هست : http://nanosoftco.com/en-us/products/panamera.html

    اگر نیاز بود تصاویر رو اینجا هم ارسال میکنم تا دوستان استفاده کنند.
    آخرین ویرایش به وسیله کامبیز اسدزاده : شنبه 18 مهر 1394 در 10:36 صبح دلیل: اصلاح لینک.

  13. #293
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط کامبیز اسدزاده مشاهده تاپیک
    این خدمت شما ، آخرش مجبورم کردید یک فیلمی ازش تهیه کنم سعی کنید در حالت HD مشاهده کنید تا جزئیات قابل رویت باشه.
    لینک : http://www.aparat.com/v/OX0RW



    اتفاقا دیروز راجب این پروژه به ذهنم رسید که در اینجا برای آشنایی بیشتر با نحوه طراحی بسیار متفاوت و منحصر بفرد معرفیش کنم تا بچه ها ببینن ، ولی احساس کردم جنبه تبلیغاتی خواهد داشت هرچند این پروژه به مرحله اجرایی نرسیده و با توجه به اینکه دارم به شدت روش کار میکنم در مرحله توسعه هستش.

    اگر دوستان موافق باشند تصاویری از محیطش رو انتشار کنم و البته یک لینکی از محیط نسخه بسیار ابتدائی پانامرا قبلا در آپارات به صورت فیلم داشتم که این هست : http://www.aparat.com/v/sjXRK یک ویدیو از محیط بسیار ابتدائی و این لینک رسمی که از آخرین وضعیتش هست : http://nanosoftco.com/en-us/products/panamera.html

    اگر نیاز بود تصاویر رو اینجا هم ارسال میکنم تا دوستان استفاده کنند.
    بسی زیباست :)
    فکر میکنی که یه سایت هستش !

  14. #294
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    دوستان کار درستی هست سه تا فرم اصلی برنامه رو توی پنل "Panel" باز کنم !؟
    میخوام همون فرم داشبود ، جستجو و گزارش رو توی اون نمایش بدم ... (این فرم ها چون عملیات خاصی انجام نمیدن سنگین هم نیستن)
    .
    .
    .
    از تب هم میشه استفاده کرد ولی تب خود VS بی ریخته (کامپوننت هم نمیخوام استفاده کنم)

  15. #295

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    دوستان سعی کنیم در بعضی از محصولات که مرتبط هستند با سرویس های موجود بر روی وب نمونه تحت دسکتاپ یا موبایلیش رو تقریبا مشابه نمونه اصلی طراحی کنیم ، این کار باعث میشه کاربر در حالت سوئیچ بین محصولات سردرگم نشه و همون حسی رو داشته باشه که با نمونه اصلی داره.
    یک نمونه ای رو من برای مدیریت cPanel و WHM طراحی کرده بودم قبلا که تو آرشیوم بود و قراره به عنوان یکی از ماژول های پروژه پانامرا توسعه پیدا کنه، ایده جالبش اینجاست که سعی کردم محیط نرم افزار از محیط خود هدف الگو بگیره که با توجه به وب سایت cPanel کد رنگ ها و استایل ها طراحی و همچنین سعی شده منو و صفحه های مربوطه خیلی متفاوت باشند.

    W2.jpgW1.jpgW0.jpgW3.jpg

  16. #296

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط ghasem110deh مشاهده تاپیک
    دوستان کار درستی هست سه تا فرم اصلی برنامه رو توی پنل "Panel" باز کنم !؟
    میخوام همون فرم داشبود ، جستجو و گزارش رو توی اون نمایش بدم ... (این فرم ها چون عملیات خاصی انجام نمیدن سنگین هم نیستن)
    .
    .
    .
    از تب هم میشه استفاده کرد ولی تب خود VS بی ریخته (کامپوننت هم نمیخوام استفاده کنم)
    به نظر من استفاده از تب خیلی بهتر از اینه که فرم های مختلفی باز بشه.
    این کار باعث میشه کاربر در وضعیت جاری مجبور نشه OK یا Cancel کنه و بعد وارد بخشی بشه که میخواد ، مگر در موارد خاص و مجزا که خب اونوقت بهتره فرم جدایی تولید بشه.

  17. #297
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    سلام
    این 2 روز من نبودم ببین چقدر تغییرات تو این پیج ایجاد شده!!!

    و اما طرح جناب اسدزاده: خوبه و اتفاقا بکار میاد اما یک نکته: keep it simple

    پیشنهاد من اینه که یکی از ردیف های کامبوباکس رو بزارید مثلا "جدید..." رنگ فونتش هم فرق داشته باشه مثلا سبز باشه
    بعد که کاربر اون رو انتخاب کرد فرمی برای ویرایش نشونش بدید
    و البته خیلی ساده سازی های دیگه ای هم میشه انجام داد.......
    مثلا اون سویچ و اون علامت رفرش رو یک فکری براش بکنید




    منظورم یک چیزی توی این مایه هاست (البته من با پاینت اینو کشیدم)
    Untitled.jpg
    نظرتون راجب کمپوننتی که من نوشتم چیه؟ هم میشه جستجو کرد بین ایتم ها هم میشه همون لحظه ایتم مورد نیاز جدید رو تعریف کرد که وقفه ایجاد نشه با باز شدن یه قسم جدید
    Capture.PNG

  18. #298
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
    نظرتون راجب کمپوننتی که من نوشتم چیه؟ هم میشه جستجو کرد بین ایتم ها هم میشه همون لحظه ایتم مورد نیاز جدید رو تعریف کرد که وقفه ایجاد نشه با باز شدن یه قسم جدید
    اگر دیتا شامل فقط یک فیلد باشه که داخل کمبوباکس هست روش شما درسته ( که البته بهش میگن MRU ). اما معمولا کمبوباکس ها فقط یک فیلد از یک تیبیل بزرگ هستند و باید برای تعریف هر ردیف کلی متغیر دیگه هم مقدار دهی بشه

  19. #299
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط کامبیز اسدزاده مشاهده تاپیک
    این خدمت شما ، آخرش مجبورم کردید یک فیلمی ازش تهیه کنم سعی کنید در حالت HD مشاهده کنید تا جزئیات قابل رویت باشه.
    لینک : http://www.aparat.com/v/OX0RW
    اتفاقا دیروز راجب این پروژه به ذهنم رسید که در اینجا برای آشنایی بیشتر با نحوه طراحی بسیار متفاوت و منحصر بفرد معرفیش کنم تا بچه ها ببینن ، ولی احساس کردم جنبه تبلیغاتی خواهد داشت هرچند این پروژه به مرحله اجرایی نرسیده و با توجه به اینکه دارم به شدت روش کار میکنم در مرحله توسعه هستش.
    اگر دوستان موافق باشند تصاویری از محیطش رو انتشار کنم و البته یک لینکی از محیط نسخه بسیار ابتدائی پانامرا قبلا در آپارات به صورت فیلم داشتم که این هست : http://www.aparat.com/v/sjXRK یک ویدیو از محیط بسیار ابتدائی و این لینک رسمی که از آخرین وضعیتش هست : http://nanosoftco.com/en-us/products/panamera.html
    اگر نیاز بود تصاویر رو اینجا هم ارسال میکنم تا دوستان استفاده کنند.
    لذت بردم

  20. #300

    Smile نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    اینم یک طرح جدید و جالب که 45 دقیقه وقتمو گرفت و به زودی تو پروژه هام استفاده میکنم.
    میتونید ازش ایده بگیرید.

    دو کامپوننت Card Info و Card Button هستش که میشه در بخش های خاصی ازشون استفاده کرد.

    قابلیت هایی که این دو کامپوننت دارند :

    کامپوننت Card Info :

    • امکان کلیک شدن
    • امکان لمسی
    • امکان تغییر اندازه و رنگ
    • امکان تغییر متن اصلی
    • پشتیبانی از حالت های انیمیت
    • زیبا و جزاب


    کامپوننت Card Box:

    • امکان کلیک شدن
    • امکان لمسی
    • امکان تغییر اندازه و رنگ
    • امکان تغییر متن اصلی
    • امکان لینک دهی
    • امکان منو
    • امکان فعال و غیر فعال شدن همراه با خاصیت های لمسی ، کلیدی و ماوس
    • سفارشی سازی با دو دکمه بعدی Edit و Remove
    • پشتیبانی از حالت های انیمیت
    • زیبا و جزاب


    Card-Info_Card-Button.jpg

    اینهم فایل ویدیوئی که حالت های انیمیت رو میتونید ببینید : http://www.aparat.com/v/XnTsM
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 26 تیر 1396 در 09:01 صبح

  21. #301
    کاربر دائمی آواتار Amir4317
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    160

    اووفـــه‌ی

    سلام مهندسا
    چه خبرا؟ ترکوندینا!

    نقل قول نوشته شده توسط کامبیز اسدزاده مشاهده تاپیک
    اینم یه ریزه کاری دیگه...

    1.وجود آیکون Synchronize برای بارگزاری اطلاعات جدید در Combo Box بعد از تغییرات وقتی روش کلیک یا لمس بشه 360 درجه میچرخه و اطلاعات رو داخل کومبو باکس به روز رسانی میکنه.
    2.دکمه سوئیچ برای انتخاب نوع گروه که مشخصه.

    ضمیمه 135888
    با نظر مهندس موافقم اگه یکی از گزینه های کمبو باکس باشه خیلی بهتر و یکدست تره
    در مورد شکلک رفرش هم که 360 درجه میچرخه به نظرم بهتره به این صورت باشه که
    اتوماتیک مخفی باشه و بعد از بسته شدن فرم افزودن و ویرایش اگر تغییری ایجاد شده بود (ِDialogueResult == OK) از صورت محو پیدا بشه بچرخه آپدیت کنه و دوباره محو بشه




    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
    ممنون از همگی و اینکه بین این دوتا کدوم بهتره؟

    ضمیمه 135858
    دومی
    اگر آیکون های یه دست تر و بزرگتر باشن بهتره و اینکه اگه میتونی آیکون ها رو با یه طیف رنگی بده (Colorize) مثلاً از سبز کمرنگ تا سبز تیره در رنگ بندی آیکون باشه و اینکه همه یه جور و یه دست باشن منو آبی نباشه آیکون ها سبز دکمه ها قرمز (اصن یه وضی) حداکثر از سه تا رنگ: 1.رنگ متن، 2.رنگ هایلایت (اکشن) و 3.رنگ تیره (برای نمایش انجام تغییرات) استفاده کنید فوق فوقش چهارتا(Disabled)




    نقل قول نوشته شده توسط کامبیز اسدزاده مشاهده تاپیک
    اینم یک طرح جدید و جالب که 45 دقیقه وقتمو گرفت و به زودی تو پروژه هام استفاده میکنم.
    میتونید ازش ایده بگیرید.
    دو کامپوننت Card Info و Card Button هستش که میشه در بخش های خاصی ازشون استفاده کرد.

    Card-Info_Card-Button.jpg
    Oooooops!
    چرا اینا انقده خوشگلن ؟


    شما کلاً پیشتازید؛
    ما هنوز توی شیشه‌ای کردن پشت فرم‌هامون موندیم شما ویندوزتون که دهه هیچ دیگه با QT هم نور بالا هم میزنید!
    ما با مشتری سره چپ و راست بودن دکمه و رنگ بندیش کلی چک و چونه میزنیم
    شما اوووف زدی انواع حالاتشو لمش انگشت به انگشتشو فریم بندی کردی انیمیشن دادی بیرون!
    من که حسود نیستم ولی، اوووووفه‌ی خیلی قبطه میخورم


    موفق باشی استـــاد
    آخرین ویرایش به وسیله Amir4317 : یک شنبه 19 مهر 1394 در 01:07 صبح دلیل: xXx

  22. #302
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    من که حسود نیستم ولی، اوووووفه‌ی خیلی قبطه میخورم
    سلام ...
    چرا قبطه ، این سر نخ ، دیگه باس تا تهش بری :

    http://www.hazeldev.com/winforms-themes.html

    کلاس ها رو به پروژه اضافه و یکبار بیلد کن ... کنترل های فلت به ابزارها اضافه میشه :)
    منتها دیگه باید وقت بزاری و تغییرشون بدی ... که کار آسونی هم نیست !

    آخرین ویرایش به وسیله ghasem110deh : یک شنبه 19 مهر 1394 در 01:57 صبح دلیل: add pic

  23. #303

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط Amir4317 مشاهده تاپیک
    Oooooops!
    چرا اینا انقده خوشگلن ؟


    شما کلاً پیشتازید؛
    ما هنوز توی شیشه‌ای کردن پشت فرم‌هامون موندیم شما ویندوزتون که دهه هیچ دیگه با QT هم نور بالا هم میزنید!
    ما با مشتری سره چپ و راست بودن دکمه و رنگ بندیش کلی چک و چونه میزنیم
    شما اوووف زدی انواع حالاتشو لمش انگشت به انگشتشو فریم بندی کردی انیمیشن دادی بیرون!
    من که حسود نیستم ولی، اوووووفه‌ی خیلی قبطه میخورم


    موفق باشی استـــاد

    هدف منم از به اشتراک گذاری این طرح ها دادن روحیه به شماست که یه تکونی به خودتون بخورید. همین منم قبل اینکه بتونم همچین کارایی انجام بدم قبلش به فکر این بودم که اصلا همچین کاری شدنی هست یا نه ولی نباید با علامت های سوال تسلیم بشیم باید شروع کنی بگی من میتونم آقا ! خواستن توانستن است

    همینکه یه جوری باعث میشه دوستان یه جستجویی بزنن و دنبال مدرن سازی طرح باشن در هر تکنولوژی و زبانی که هستند خیلی خوبه ، البته قرار نیست همه C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ کار باشند و قرار نیست همچین طرح ها فقط در یک زبان مورد استفاده قرار بگیره همانطور که طرح ها در وب انحصاری بود میبینید که اون انحصارش رو ازش گرفتیم کار نشد نداره جون من ، فقط به این فکر کن که چکار کنی و با چه روشی طرحی که میزنی خاص باشه و متفاوت.

    پیشنهاد من الگو گیری از طرح های خارجی هست ، مثلا کافیه تو گوگل بنویسی "Flat Design" هزار جور طرح فلت میده بیرون که میتونی ازشون ایده بگیری.
    و البته یک نکته که من زیاد بهش اهمیت میدم : یک برنامه نویس خوب باید یک طراح خوب هم باشه ، چرا که طراحی و برنامه نویسی مکمل هم هستند : مثلا من وقتی با سختی های C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ دارم کد میزنم خداییش باور کن بعد اینکه طرحم اینجور قشنگ از آب در میاد یه انرژی میگیرم که خستگی از تنم میپره و اصلش هم همینه در پست های قبلی یک سری استایل ها و به لینک های گوگل اشاره کردم حتما ازشون الگو بگیرید.

    تجربیات دیگری هم در اختیارتون خواهم گذاشت منتظر پست های بعدی باشید

  24. #304
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    سلام دوستان!
    یک کار جدید شروع کردم فعلا سبکش اینه
    با دلفی و VCL نوشته شده (البته میخوام ببرمش تو فایرمانکی تا انیمیشن هاش بهتر بشن)
    دارم دنبال آیکون بدرد بخور میگردم


    1.jpg

    2.jpg

    3.jpg


    فیلمشم هست البته کیفیتش جالب نیست برای ویدئوی بعدی کیفیت رو بهتر میکنم

    http://www.aparat.com/v/DaWQf
    آخرین ویرایش به وسیله golbafan : یک شنبه 19 مهر 1394 در 10:48 صبح

  25. #305

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    یکی از مواردی که قبل از ورود به بخش مدیریتی یا کاربری مهمه فرم ورود هستش ، این کامپوننت رو برای این منظور طراحی کردم.


    Login.jpg

    میگما... کم کم داره به سرم میزنه یه سایت بزنم بشینم کامپوننت طراحی کنم نظر شما چیه ؟

  26. #306
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط کامبیز اسدزاده مشاهده تاپیک
    میگما... کم کم داره به سرم میزنه یه سایت بزنم بشینم کامپوننت طراحی کنم نظر شما چیه ؟
    واقعاً کار خوبی هست... موافقم

    راستی اگر فریم ویندوز رو حذف کنم بهتر نیست؟
    بجاش یک فریم شیشه ای مثل زیر گذاشتم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله golbafan : یک شنبه 19 مهر 1394 در 11:51 صبح

  27. #307

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    واقعاً کار خوبی هست... موافقم

    راستی به نظر شما اگر فریم ویندوز رو حذف کنم بهتر نیست؟
    بجاش یک فریم شیشه ای مثل زیر گذاشتم
    طرحتون خوبه.
    پیشنهادم اینه اگر در حالت Full Screen اجرا میشه فریم رو کلا حذف کنید.
    درضمن سعی کنید هیچوقت از کد رنگ مشکی در بخش فلت زیاد استفاده نکنید.
    کد 333 بسیار بهتر هست.

  28. #308
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط کامبیز اسدزاده مشاهده تاپیک
    طرحتون خوبه.
    پیشنهادم اینه اگر در حالت Full Screen اجرا میشه فریم رو کلا حذف کنید.
    درضمن سعی کنید هیچوقت از کد رنگ مشکی در بخش فلت زیاد استفاده نکنید.
    کد 333 بسیار بهتر هست.
    برای فونت ها میفرمایید یا برای آیکونها؟

  29. #309

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    برای فونت ها میفرمایید یا برای آیکونها؟
    هرچیزی که Text هست.
    درضمن استفاده از فونت های پیشفرضی مثل Tahoma در فارسی رو بیخیال بشید.
    از فونت BYekan استفاده کنید.

  30. #310
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    واقعاً کار خوبی هست... موافقم

    راستی اگر فریم ویندوز رو حذف کنم بهتر نیست؟
    بجاش یک فریم شیشه ای مثل زیر گذاشتم
    مواردی مثل پس زمینه و ساعت به انتخاب برنامه نویس اشتباه دوست من چون این امکانات رو خود ویندوز داره ولی خوب شما اگه میخواین کل صفحرو بگیرین و تسک بار دیده نشه شاید بشه تتوجیه کرد ولی چرا باید ابزار مهمی مثل تسک بار از دید کاربر مخفی باشه؟

  31. #311
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
    مواردی مثل پس زمینه و ساعت به انتخاب برنامه نویس اشتباه دوست من چون این امکانات رو خود ویندوز داره ولی خوب شما اگه میخواین کل صفحرو بگیرین و تسک بار دیده نشه شاید بشه تتوجیه کرد ولی چرا باید ابزار مهمی مثل تسک بار از دید کاربر مخفی باشه؟
    سلام
    وقتی برنامه کل صفحه رو بگیره برای مدیرانی که گزارش میخوان خیلی با ارزش میشه!!!
    البته بک گراند میتونه دلخواه کاربر باشه یا اصلا از بک گراند ویندوز استفاده بشه

  32. #312
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    واقعا با طراحی فلت ظاهر برنامه یه چیز دیگه میشه !
    حتی وقتی کیلویی کنترل ها رو کنار هم بزاریم :

    هیچی دیگه ... باس کلا از اول طرح برنامه انبار رو عوض کنم :)
    (معماری سه لایه اینجا بدرد میخوره)
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  33. #313
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    سلام
    وقتی برنامه کل صفحه رو بگیره برای مدیرانی که گزارش میخوان خیلی با ارزش میشه!!!
    البته بک گراند میتونه دلخواه کاربر باشه یا اصلا از بک گراند ویندوز استفاده بشه
    خوب درسته ولی شما اینم در نظر بگیرن که امکانات تسک بار و اطلااتی که به کاربر میده مهم هستش البته نظر من اینه مثل زبان جاری ساعت تاریخ برنامه ها از این بابت گفتم

  34. #314

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    سلام
    وقتی برنامه کل صفحه رو بگیره برای مدیرانی که گزارش میخوان خیلی با ارزش میشه!!!
    البته بک گراند میتونه دلخواه کاربر باشه یا اصلا از بک گراند ویندوز استفاده بشه
    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
    خوب درسته ولی شما اینم در نظر بگیرن که امکانات تسک بار و اطلااتی که به کاربر میده مهم هستش البته نظر من اینه مثل زبان جاری ساعت تاریخ برنامه ها از این بابت گفتم

    معمولا برنامه هایی که قراره کاربر مدام باهاش کار کنه بد نیست که Full Screen باشه البته این قابلیت رو بزاری در اختیار کاربر بهتره مثلا به Fire Fox دقت کنید امکان تمام صفحه داره هرکی خواست میاد استفاده میکنه ولی به صورت پیشفرض Normal Screen هستش.

    امکانی مثل ساعت و غیره هم روی نرم افزار باشه بد نیست ولی در حد یک Label نه بیشتر.

  35. #315

    Red face نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    بعضی وقتها لازمه یک سری موجودی رو نمایش بدیم ، مثلا مقدار و وضعیت یک سهام
    یک کامپوننت برای این کار به شکل زیر طراحی کردم که قابلیت تغییر در ویژگی ها و تعریف تمامی مقادیر از برچسب ها بگیر برو تا رProgressBar رو داره.

    Stock.jpg

  36. #316
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط کامبیز اسدزاده مشاهده تاپیک
    معمولا برنامه هایی که قراره کاربر مدام باهاش کار کنه بد نیست که Full Screen باشه البته این قابلیت رو بزاری در اختیار کاربر بهتره مثلا به Fire Fox دقت کنید امکان تمام صفحه داره هرکی خواست میاد استفاده میکنه ولی به صورت پیشفرض Normal Screen هستش.

    امکانی مثل ساعت و غیره هم روی نرم افزار باشه بد نیست ولی در حد یک Label نه بیشتر.
    دادش من دلیل بیار نگو معمولا اونام دلایلی واسه ای کارشون دان مثلا KmPlayer خوب میخواد کاربر ذهنش درگیره هیچی نباشه اینکه ما بگیم معمولا اشتباهه باید دلیل اورد
    بعدشم ساعت رو سیستم عاملی که ساعت نشون میده خنده داره یعنی کار اضافه

  37. #317
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    اقا یه سوال متریال دیزاین رو میشه و وین فرم پیاده سازی کرد؟

  38. #318
    کاربر دائمی آواتار Amir4317
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    160

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    دیگه گذشت اون زمون که ساعت شماته دار می‌بستن به مچشون
    ما برنامه نویسا باید یکم اقتدار از خودمون نشون بدیم، یعنی چی مشتری ساعت میخواد؟
    استیو جابز خدا بیامرز میگفت نرو دنبال اون چیزی که مشتری میخواد، چون اصلاً نمیدونه که چی می‌خواد!


    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    راستی اگر فریم ویندوز رو حذف کنم بهتر نیست؟
    بجاش یک فریم شیشه ای مثل زیر گذاشتم
    شما که کلی زحمت قراره بکشی این ویندوز فریم هم روش. طرح اختصاصی خودت


    نقل قول نوشته شده توسط کامبیز اسدزاده مشاهده تاپیک
    میگما... کم کم داره به سرم میزنه یه سایت بزنم بشینم کامپوننت طراحی کنم نظر شما چیه ؟
    موافقم؛ چرا که نه !
    تحریما داره میره کنار، بازار جهانی نیاز به یه تکون اساسی داره
    تا کی باید منتظر آپدیت های تلریک و دِو اکسپرس باشیم؛ خلاقیت رو باید از ما یاد بگیرن




    نقل قول نوشته شده توسط کامبیز اسدزاده مشاهده تاپیک
    بعضی وقتها لازمه یک سری موجودی رو نمایش بدیم ، مثلا مقدار و وضعیت یک سهام
    یک کامپوننت برای این کار به شکل زیر طراحی کردم که قابلیت تغییر در ویژگی ها و تعریف تمامی مقادیر از برچسب ها بگیر برو تا رProgressBar رو داره.

    Stock.jpg
    ببخشیدا ولی این یکی طرحت تکراریه، Copy مو به مو ولی کارت با ارزشه
    هرچند به چشم ظاهر فونت‌های لاتین زیباترند اما نباید ملی گرایی رو فراموش نکنیم،
    زبان ما، هویت ماست!




    نقل قول نوشته شده توسط ghasem110deh مشاهده تاپیک
    واقعا با طراحی فلت ظاهر برنامه یه چیز دیگه میشه !
    حتی وقتی کیلویی کنترل ها رو کنار هم بزاریم :

    هیچی دیگه ... باس کلا از اول طرح برنامه انبار رو عوض کنم :)
    (معماری سه لایه اینجا بدرد میخوره)
    خوب شد گفتی کیلویی، داشتم درموردت یه فکرایی میکردم
    آخرین ویرایش به وسیله Amir4317 : یک شنبه 19 مهر 1394 در 20:01 عصر دلیل: xXx

  39. #319
    کاربر دائمی آواتار Amir4317
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    160

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    به این عکس توجه کنید :


    راستی دکمه Remember برای فرم ویندوزی چه معنایی داره؟
    اصلاً کار درستیه ؟
    اگه قراره به یاد سپرده بشه خب اصلاً نداشته باشه بهتره که !

  40. #320
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    اگر کسی این گزینه را در فرم لاگین قرار بده . . . چی بگم
    یک اشتباه محض است
    در اصل اگر باشه پس چه نیازی به فرم لاگین است و اصلا این گزینه در برنامه های ویندوزی معنایی نداره

صفحه 8 از 44 اولاول ... 67891018 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1394, 12:16 عصر
  2. آموزش: طراحی رابط کاربری پروژه + سورس
    نوشته شده توسط birtemp در بخش WPF
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 25 مرداد 1392, 23:45 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1391, 15:51 عصر
  4. طراحی رابط کاربری نرم افزار هایتان به چه شکل است ؟
    نوشته شده توسط sara66 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 05 دی 1390, 17:34 عصر
  5. طراحی رابط کاربری GUI
    نوشته شده توسط linux در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 20 بهمن 1384, 19:05 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •