صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 66

نام تاپیک: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    کامپوننت رو به ابزاراتون اضافه کنید.بعد از اضافه شدن درگ کنید و رو فرمتون بندازید

    دوتا فیلد داره که پر کاربرده.
    Shamsi , Miladi

    در ضمن رو کامپوننت کلیک راست کنید یکسری Shortcut هم داره که میتونید تاریخ رو انتخاب کنید.

    خودتون هم بخواید میتونید از این متدها استفاده کنید مثلا میخواید موقع نمایش فرم بصورت پیش فرض تاریخ روز تو تکست باکس تاریخ درج بشه برا این کار میتونید از متد Today_Click(null,null )
    استفاده کنید یا متدهای دیگه.



    لایسنس:صلوات
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Behnam6670 : سه شنبه 22 اردیبهشت 1394 در 07:05 صبح

  2. #2

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    وقتی کامپوننت را میخوام اضافه کنم خطا میده و میگه هیچ کامپوننتی پیدا نمیشه تا اضافه بشه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    سلام
    دوست عزیز واقعا کاره زیبا و کاربردی است
    پیشنهاد میکنم که زمانی روی کنترل کلیک کردی کادر ی باز نشه لیستی زیر کنترل باز بشه بهتره

    موفق باشید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    نقل قول نوشته شده توسط sg.programmer مشاهده تاپیک
    وقتی کامپوننت را میخوام اضافه کنم خطا میده و میگه هیچ کامپوننتی پیدا نمیشه تا اضافه بشه؟
    نه نباید مشکلی پیش بیاد .الان این کامپوننت چند وقته داره استفاده میشه و کسی هم تا الان باهاش مکلی نداشته

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    77

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    سلام
    آیا امکان این هست وقتی یک روز رو انتخاب می کنیم در تکست باکس نام روز هفته با فرمت مثلا " سه شنبه 22 اردبیهشت 94 " نمایش داده بشه؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    تو این ورژن امکانش نیست ولی تو ورژن بعدی میزارم این امکان رو

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    سلام
    دوست عزیز زمانی کامپوننت رو به نوار ایزار اضافه میشه یکدیتا گریدویو وجود داره اون چیه
    کنجکاو شدم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mthreat.info
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    رشت
    پست
    415

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    سلام خدا قوت ، قشنگ هستش آفرین
    معلوم هست که وقط براش گذاشتی ،
    ولی آیا سرعت لود بالایی داره؟ اگر 5 تا شی از نوع همین کامپوننت به فرم اضافه بشه افت سرعت پیدا نمیکنه؟ یا جدا از هم هستن ؟
    من نمونه های زیادی دیدم ولی کامپوننتی که تو لود افت نکنه و هر تعداد بسازی باهم ارتباط نداشته باشن و سرعت فرم لود تغییر نکنه و فارسی هم پشتیبانی کنه بگم یکی بود دروغ نگفتم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    دوست عزیز این کامپوننت از نوع کلاس TextBox هستش.شما به هر تعداد که رو یه فرمت میتونی تکست باکس داشته باشی ، به همون اندازه هم از این کامپوننت میتونی رو فرمت داشته باشی.همشون از هم مستقل کار میکنن.
    در ضمن تو استفاده از کامپوننت حجم خیلی مهم هستش.شما میتونید حجم این کامپوننت رو هم بهش دقت کنید.
    من خودم قبل از اینکه این کامپوننت رو بنویسم همیشه تو پروژه هام با تاریخ شمسی مشکل داشتم.تا اینکه تو شرکتمون قرار شد پروژه حضور غیاب رو کار کنم.برا همون این کامپوننت رو نوشتم.و تو پروژه های خیلی زیادی هم خودم هم دوستان استفاده کردن.

    موفق باشید

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    نقل قول نوشته شده توسط systam مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست عزیز زمانی کامپوننت رو به نوار ایزار اضافه میشه یکدیتا گریدویو وجود داره اون چیه
    کنجکاو شدم
    شما وقتی روی تقویم رو ماه و سال کلیک میکنی،صفحه انتخاب ماه یا سال روی تقویم اصلی میاد مثل تقویم خود ویندوز میتونی بازه سال رو انتخاب کنی.این دیتا گرید همون دو تا صفحه است.البته این دیتا گرید ها کاربرد خاصی برا شما ندارند

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    77

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    من هم از روی آموزشهای قبلی شما یکی مثل همین با دیزاین متفاوت کارکردم و روی یک فرم گزارش روزانه گزاشتم که حدود 90 نفر دارند باهاش کار می کنند و هیچ مشکلی نداشته .

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    بهنام جان دستت درد نکنه . خیلی وقت بود دنبال کامپوننت خوب می گشتم که شما زحمت کشیدید


    میگم داداش چه طوری میشه اول روز و آخرین روز از ماه قبل رو بدست بیاریم ؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    نقل قول نوشته شده توسط NasimBamdad مشاهده تاپیک
    بهنام جان دستت درد نکنه . خیلی وقت بود دنبال کامپوننت خوب می گشتم که شما زحمت کشیدید


    میگم داداش چه طوری میشه اول روز و آخرین روز از ماه قبل رو بدست بیاریم ؟
    منظورت تو این کامپوننته؟تو این کامپوننت شما اولین روز و اخرین روز ماه قبل رو نداری.ولی در حالت کلی شما خیلی راحت میتونی با دو خط کد این کار رو انجام بدی.خواستی بگو تا بهت بگم

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    نقل قول نوشته شده توسط Behnam6670 مشاهده تاپیک
    منظورت تو این کامپوننته؟تو این کامپوننت شما اولین روز و اخرین روز ماه قبل رو نداری.ولی در حالت کلی شما خیلی راحت میتونی با دو خط کد این کار رو انجام بدی.خواستی بگو تا بهت بگم
    متوجه هستم . البته این نیاز سفارشی من هست و قبل از هر چیزی از زحماتت تشکر می کنم .

    بله فکر کنم طول رشته رو در یک متغیر بندازم و از مقدار ماه کم کنم تموم هست و مشکل حل میشه

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    من برا اضافه کم کردن تاریخ از متد AddDay مربوط به تاریخ میلادی استفاده میکنم.البته با حفظ تاریخ شمسی معادل.خیلی راحت با مقدار دادن منفی و مثبت تاریخ قبل و بعد رو بدست بیارید.البته متد های AddMonth و AddYear هم هست میتونید استفاده کنید.

  16. #16

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    با سلام خدمت شما دوست عزیز و با تشکر از زحمات شما برای این کامپوننت زیبا و خوب
    اگر امکان داره این کامپوننت را با فریم ورک 2.5 هم درست کنید

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    سلام

    خدایش کامپونت زیبایی هست و دمت گرم

    یه سوالی . اگر بخوام تاریخ که در TextBox اش هست رو بگیرم چه باید کنم ؟


    درواقع تاریخ انتخابی . چیزی که در حال حاضر در TextBox اش می باشد از چه باید استفاده کنم . من از .Shamsi استفاده می کنم درسته ؟


    یه تابع نوشتم که میاد برای Box اول تاریخ اولین روز از ماه قبل و برای Box دوم هم آخرین روز از ماه قبل رو انتخاب می کنه
    انگار نال داخلش هست و کار نمی کنه ( بر خلاف اینکه دارای مقدار هست مثلا 1394/01/05 )

    و تا زمانی که دوباره خودم از تقویمش تاریخ مورد نظر رو انتخاب نکنم کار نمیده و خروجی مناسب رو برام نشون نمیده

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    اللللللللووووووو

  19. #19

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    با درود و تشکر از شما
    زمانیکه dll رو به جعبه ابزار اضافه میکنم یک کنترل دیگه با نام smiO_DataGridView1 به جعبه ابزار اضافه میشه . میشه توضیح بدین کاربردش چیه ؟

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    نقل قول نوشته شده توسط vb341 مشاهده تاپیک
    با درود و تشکر از شما
    زمانیکه dll رو به جعبه ابزار اضافه میکنم یک کنترل دیگه با نام smiO_DataGridView1 به جعبه ابزار اضافه میشه . میشه توضیح بدین کاربردش چیه ؟
    وقتی رو ماه و یا سال کلیک میکنید مثل تقویم خود ویندوز یه لیستی باز میشه که به شما میتونید ماه مورد نظرتون یا سال مورد نظرتون رو از لیست انتخاب کنبد .اون لیست همون دیتا گرید هستش که تو کامپوننت استفاده شده
    برای شما استفاده ای نداره

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    بهنام جان پست 17 رو نگاه می کنی؟

  22. #22

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    سلام
    من این کامپوننت کاربردی و زیبا رو اضافه کردم ولی متاسفانه در قسمت سال سه رقم اول رو نمایش نمیده... مثلا 1394/06/07 رو بصورت 4/06/07 نشون میده !!!!
    از ویژوال استودیو 10 و سی شارپ استفاده میکنم...

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار hadimtn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ا یــــــــــــر ا ن
    پست
    181

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    سلام. بنده هم یه همچین کامپوننتی لازم داشتم؛ امتحانش میکنم؛
    متدی داره که زمان رو هم برگردونه؟! یا برای ساعت باید از متدهای خوده #C استفاده کنیم؟!
    احتمالاً باید داشته باشه، صرفاً جهت مطمئن شدن بود!؟

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    نمیشه کاری کرد این کامپوننتها طبق پوسته برنامه باشن؟
    من از تلریک استفاده میکنم کلا تکس باکسهام یه شکل دیگن این یه شکل دیگه

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    چرا سال را دو رقمی نشون میده؟ مثلا میزنه 94 من میخوام به صورت 1394 نشون بده

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    157

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    نقل قول نوشته شده توسط www.rayanehkhabar.com مشاهده تاپیک
    چرا سال را دو رقمی نشون میده؟ مثلا میزنه 94 من میخوام به صورت 1394 نشون بده
    دوست عزیز اون مشکلی نداره.139 افتاده پشت آیکون.textAlign رو در properties روی right تنظیم کنید مشکل حل میشه و تاریخ کامل نشون داده میشه

    Untit123led.png

  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    157

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    واقعا دمت گرم کامپوننت بسیار عالی هستش واقغا به دردم خورد کارمو خیلی راه انداخت.مرسییییییییییییییی ییییییییییییییییی

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    نقل قول نوشته شده توسط www.rayanehkhabar.com مشاهده تاپیک
    نمیشه کاری کرد این کامپوننتها طبق پوسته برنامه باشن؟
    من از تلریک استفاده میکنم کلا تکس باکسهام یه شکل دیگن این یه شکل دیگه
    برای این مورد راه حلی ندارین؟
    مثلا من اگه بخوام توی تکس باکس تلریک تاریخ شمسی شما بیاد راهی هست؟

    یه سوال دیگه: آیکن تاریخ را میشه عوض کرد؟
    و اینکه جای پنجره تاریخ که وسط صفحه میاد را چطور؟

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    سلام.باید بگم که متاسفانه اینی که شما گفتید امکانش نیست که داخل تکست باکس تلریک بیاد.

    در ضمن دوستانی که با نحوه نمایش تاریخ داخل تکست باکس مشکل دارند همونطوری که دوست عزیزمون elyas_delshadnbe
    زحمت کشیدن با تنظیم خاصیت RightToLeft به حالت Right درست میشه.

  30. #30

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.


    سلام عالی و زیبا بود


    فقط می خواستم خواهش بکنم اگه میشه یادمون بدی چجوری خودمون یه همچین چیزی بنویسیم


    یا کتابی چیزی معرفی کنی ممنون


  31. #31
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    35
    پست
    549

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    با سلام
    با چه دات نتی کار کردید؟

  32. #32

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    با سلام و خسته نباشید

    من هنگامیکه از دیتا گرید داده را میخوانم و در کنترل تاریخ میگدارم نشان میدهد اما هنگامیکه روی آن کلیک میکنم این پیغام را میدهد لطفا راهنمایی فرمایید.


  33. #33
    کاربر دائمی آواتار Nightbat
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    699

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    سلام و ممنون، اگه انتخاب ساعت هم اضافه کنی خیلی کاربردیتر میشه،
    شاد باشی

  34. #34

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    سلام دوست عزیز من با استفاده از کد زیر میام 16 مدل مختلفی که کاربر تاریخ رو وارد میکنه به صورت یک فرمت خاص یعنی 0000/00/00 در میارم که کاربر راحتر باشه و من هم در تمام برنامه خود از یک فرمت خاص استفاده کنم اگر این رو به برنامه تقویم خود اضافه کنی به نظرم بعد نمیشه .



    public string DateFormat(string Date)
    {
    string strD = "" ;
    string strM = "";
    string strY = "";
    string strConvert = "";

    strConvert = Date;
    strConvert = strConvert.Replace("1", "0");
    strConvert = strConvert.Replace("2", "0");
    strConvert = strConvert.Replace("3", "0");
    strConvert = strConvert.Replace("4", "0");
    strConvert = strConvert.Replace("5", "0");
    strConvert = strConvert.Replace("6", "0");
    strConvert = strConvert.Replace("7", "0");
    strConvert = strConvert.Replace("8", "0");
    strConvert = strConvert.Replace("9", "0");
    strConvert = strConvert.Replace("/", "/");
    strConvert = strConvert.Replace("-", "/");
    strConvert = strConvert.Replace(".", "/");

    if (string.IsNullOrEmpty (strConvert))
    {
    return null;
    }
    switch (strConvert.ToString())
    {
    case "0":
    strY = pdate(DateTime.Now).Substring(0, 4);
    strM = pdate(DateTime.Now).Substring(5, 2);
    strD = pdate(DateTime.Now).Substring(8, 2);
    break;

    case "0/0":
    strY = pdate(DateTime.Now).Substring(0, 4);
    strM = Date.Substring(0, 1);
    strD = Date.Substring(2, 1);
    break;

    case "0000":
    strY = pdate(DateTime.Now).Substring(0, 4);
    strM = Date.Substring(0, 2);
    strD = Date.Substring(2, 2);
    break;

    case "00/0":
    strY = pdate(DateTime.Now).Substring(0, 4);
    strM = Date.Substring(0, 2);
    strD = Date.Substring(3, 1);
    break;

    case "0/00":
    strY = pdate(DateTime.Now).Substring(0, 4);
    strM = Date.Substring(0, 1);
    strD = Date.Substring(2, 2);
    break;

    case "00/00":
    strY = pdate(DateTime.Now).Substring(0, 4);
    strM = Date.Substring(0, 2);
    strD = Date.Substring(3, 2);
    break;

    case "000000":
    strY = Date.Substring(0, 2);
    strM = Date.Substring(2, 2);
    strD = Date.Substring(4, 2);
    break;

    case "00/0/0":
    strY = Date.Substring(0, 2);
    strM = Date.Substring(3, 1);
    strD = Date.Substring(5, 1);
    break;

    case "00/00/0":
    strY = Date.Substring(0, 2);
    strM = Date.Substring(3, 2);
    strD = Date.Substring(6, 1);
    break;

    case "00/0/00":
    strY = Date.Substring(0, 2);
    strM = Date.Substring(3, 1);
    strD = Date.Substring(5, 2);
    break;

    case "00000000":
    strY = Date.Substring(0, 4);
    strM = Date.Substring(4, 2);
    strD = Date.Substring(6, 2);
    break;

    case "0000/0/0":
    strY = Date.Substring(0, 4);
    strM = Date.Substring(5, 1);
    strD = Date.Substring(7, 1);
    break;

    case "00/00/00":
    strY = Date.Substring(0, 2);
    strM = Date.Substring(3, 2);
    strD = Date.Substring(6, 2);
    break;

    case "0000/00/0":
    strY = Date.Substring(0, 4);
    strM = Date.Substring(5, 2);
    strD = Date.Substring(8, 1);
    break;

    case "0000/0/00":
    strY = Date.Substring(0, 4);
    strM = Date.Substring(5, 1);
    strD = Date.Substring(7, 2);
    break;

    case "0000/00/00":
    strY = Date.Substring(0, 4);
    strM = Date.Substring(5, 2);
    strD = Date.Substring(8, 2);
    break;

    default:
    strY ="0000";
    strM = "00";
    strD = "00";
    break;
    }

    if (strY.Length == 2)
    {
    strY = pdate(DateTime.Now).Substring(0, 2) + strY;
    }
    if (strM.Length == 1)
    {
    strM = "0" + strM;
    }
    if (strD.Length == 1)
    {
    strD = "0" + strD;
    }

    strConvert = strY + "/" + strM + "/" + strD;

    if ((Convert.ToInt32(strM.ToString()) >= 13 || Convert.ToInt32(strM.ToString()) <= 0))// || (iDay >= 32 || iDay <= 0) || (iYear < 1200 || iYear > 1500))
    {
    return null;
    }
    if ((Convert.ToInt32(strD.ToString()) >= 32 || Convert.ToInt32(strD.ToString()) <= 0))// || (iDay >= 32 || iDay <= 0) || (iYear < 1200 || iYear > 1500))
    {
    return null;
    }
    if ((Convert.ToInt32(strM.ToString()) >= 7 && Convert.ToInt32(strM.ToString()) <= 11) && (Convert.ToInt32(strD.ToString()) >= 31))// || (iDay >= 32 || iDay <= 0) || (iYear < 1200 || iYear > 1500))
    {
    return null;
    }
    if (((Convert.ToInt32(strY.ToString())+1) % 4 != 0) && (Convert.ToInt32(strM.ToString()) == 12) && (Convert.ToInt32(strD.ToString()) >= 30))// || (iDay >= 32 || iDay <= 0) || (iYear < 1200 || iYear > 1500))
    {
    return null;
    }
    else
    {
    return strConvert;
    }

    }

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار Vidico
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    محل زندگی
    شاید در قلب...!
    پست
    222

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    فدات داداش، یه کاری کنید بشه از ببین چند تا اسکین یکیش رو انتخاب کرد

  36. #36

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    نقل قول نوشته شده توسط silver189 مشاهده تاپیک
    سلام
    آیا امکان این هست وقتی یک روز رو انتخاب می کنیم در تکست باکس نام روز هفته با فرمت مثلا " سه شنبه 22 اردبیهشت 94 " نمایش داده بشه؟
    منم به این قابلیت خیلی نیاز دارم، میشه اضافش کنید؟

  37. #37

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    Could not load file or assembly 'BPersianCalender, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' or one of its dependencies. An attempt was made to load a program with an incorrect format.

    وقتی فرم لود میشه این خطا رو میده.

  38. #38
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اورمیه
    پست
    48

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    با سلام و خسته نباشید
    من نیاز دارم که تاریخ شمسی رو از کامپوننت بگیرم، تبدیل به میلادی بکنم طوریکه بشه در نوع داده date time پایگاه SQL Server ذخیره اش کنم
    و اینکه از پایگاه داده که تاریخ میلادی رو خوندم بتونم اون رو به تاریخ شمسی تبدیل کنم و روی کامپوننت نشون بدم یعنی کامپوننت تاریخش عوض بشه نه اینکه فقط متن Text Box عوض بشه
    اگر لطف کنین و یک نمونه کد برای راهنمایی بذارین خیلی ممنون می شم.

  39. #39

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    سلام
    اول از همه حیلی ممنون بابت تاریخ شمسی فقط یک سوال من از Enttyy frame work 4 استفاده می کنم زمانی که می خواهم از این استفاده کنم خطای زیر را می دهد


    An unhandled exception of type 'System.BadImageFormatException' occurred in WindowsFormsApplication5.exe

    Additional information: Could not load file or assembly 'BPersianCalender, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' or one of its dependencies. An attempt was made to load a program with an incorrect format.

  40. #40

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    بمخ این خطا رو میده

    Additional information: Could not load file or assembly 'BPersianCalender, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' or one of its dependencies. An
    1attempt was made to load a program with an incorrect

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: سورس کامل کامپوننت تقویم شمسی BPersianCalender و DLL
    نوشته شده توسط Behnam6670 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 27
    آخرین پست: شنبه 26 مرداد 1398, 22:59 عصر
  2. خبر: دانلود کنید: کاملترین و پرکاربردترین دستورات SQL ( جدید )
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 29 مهر 1392, 16:03 عصر
  3. دانلود کنید: ترجمه بخش هایی از MSDN (جدید!)
    نوشته شده توسط tooraj_azizi_1035 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 17
    آخرین پست: سه شنبه 27 فروردین 1392, 23:41 عصر
  4. خبر: دانلود کنید: کاملترین و پرکاربردترین دستورات SQL ( جدید )
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 26 تیر 1391, 12:05 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 25 تیر 1391, 20:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •