صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 66 از 66

نام تاپیک: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

  1. #41

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    سلام
    چطور میشه به تکست باکس تاریخ داد تا نمایش بده.
    بهتر بگم توی LOAD FORM میخوام به تکست باکس مقدار بدم ، جور که من تاریخ میلادی بدم اما مقدار توی تکس باکس شمسی باشه.

  2. #42

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    نقل قول نوشته شده توسط Behnam6670 مشاهده تاپیک
    کامپوننت رو به ابزاراتون اضافه کنید.بعد از اضافه شدن درگ کنید و رو فرمتون بندازید

    دوتا فیلد داره که پر کاربرده.
    Shamsi , Miladi

    در ضمن رو کامپوننت کلیک راست کنید یکسری Shortcut هم داره که میتونید تاریخ رو انتخاب کنید.

    خودتون هم بخواید میتونید از این متدها استفاده کنید مثلا میخواید موقع نمایش فرم بصورت پیش فرض تاریخ روز تو تکست باکس تاریخ درج بشه برا این کار میتونید از متد Today_Click(null,null )
    استفاده کنید یا متدهای دیگه.



    لایسنس:صلوات

    سلام
    این کامپوننت رو تو سی شارپ 2015 اضافه کردم به پروژه ام. در هنگام باز کردن پروژه (open کردن نه اجرا) خطای زیر میدهد
    There was a mismatch between the processor architecture of the project being built "MSIL" and the processor architecture of the reference "BPersianCalender", "x86". This mismatch may cause runtime failures. Please consider changing the targeted processor architecture of your project through the Configuration Manager so as to align the processor architectures between your project and references, or take a dependency on references with a processor architecture that matches the targeted processor architecture of your project.

  3. #43

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    سلام
    این کامپوننت رو تو سی شارپ 2015 اضافه کردم به پروژه ام. در هنگام باز کردن پروژه (open کردن نه اجرا) خطای زیر میدهد
    There was a mismatch between the processor architecture of the project being built "MSIL" and the processor architecture of the reference "BPersianCalender", "x86". This mismatch may cause runtime failures. Please consider changing the targeted processor architecture of your project through the Configuration Manager so as to align the processor architectures between your project and references, or take a dependency on references with a processor architecture that matches the targeted processor architecture of your project.

  4. #44

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    سلام این کامپوننت عالیه و من دارم ازش استفاده میکنم
    میخواستم بپرسم میشه فونتش رو تغییر بدید؟
    من توی فرم هام از b nazanin استفاده میکنم
    اگه یه خاصیت فونت هم به کل کامپوننت اضافه کنید عالی میشه

  5. #45

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    نقل قول نوشته شده توسط mehrank65 مشاهده تاپیک
    سلام
    اول از همه حیلی ممنون بابت تاریخ شمسی فقط یک سوال من از Enttyy frame work 4 استفاده می کنم زمانی که می خواهم از این استفاده کنم خطای زیر را می دهد


    An unhandled exception of type 'System.BadImageFormatException' occurred in WindowsFormsApplication5.exe

    Additional information: Could not load file or assembly 'BPersianCalender, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' or one of

    its dependencies. An attempt was made to load a program with an incorrect format.

    خطا به خاطر اینه که dll برای سیستم های 32 بیتی کامپایل شده و سیستم و برنامه شما 64 بیت می باشد

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار jafari1
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    ايران
    پست
    364

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    نقل قول نوشته شده توسط mrali.jalali مشاهده تاپیک
    خطا به خاطر اینه که dll برای سیستم های 32 بیتی کامپایل شده و سیستم و برنامه شما 64 بیت می باشد
    با سلانم من سورس برنامه را در یک ویندوز 64 باز کردم همین پیام را میده
    یعنی در ویندوز 8 64 بیت و ویژوال استودیو 2010 کامپایل کردم خطای زیر را میده ولی به تنهایی که اجرا میکنم مشکل نداره
    Could not load file or assembly 'BPersianCalender, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' or one of its dependencies. An attempt was made to load a program with an incorrect format.

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    نقل قول نوشته شده توسط dashti011 مشاهده تاپیک
    سلام
    چطور میشه به تکست باکس تاریخ داد تا نمایش بده.
    بهتر بگم توی LOAD FORM میخوام به تکست باکس مقدار بدم ، جور که من تاریخ میلادی بدم اما مقدار توی تکس باکس شمسی باشه.
    میتونی property مربوط به میلادی رو ست کنی رو تاریخی که میخوای.
    مثلا

    txtBirth.Miladi = DateTime.Now;
    txtBirth.Text = txtBirth.Miladi.ToShamsi();

  8. #48

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    نقل قول نوشته شده توسط Behnam6670 مشاهده تاپیک
    میتونی property مربوط به میلادی رو ست کنی رو تاریخی که میخوای.
    مثلا

    txtBirth.Miladi = DateTime.Now;
    txtBirth.Text = txtBirth.Miladi.ToShamsi();
    سلام دستتون درد نکنه بابت این کامپوننت ولی من یه مشکلی دارم من کدی که شما نوشتی رو میزنم property miladi متدی به نام toShamsi نداره

    نو شکل زیر معلوم هست
    error.png

  9. #49

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد3296 مشاهده تاپیک
    سلام دستتون درد نکنه بابت این کامپوننت ولی من یه مشکلی دارم من کدی که شما نوشتی رو میزنم property miladi متدی به نام toShamsi نداره

    نو شکل زیر معلوم هست
    error.png
    کسی نیست جواب بده ؟
    همچین متدی وجود نداره : toShamsi

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد3296 مشاهده تاپیک
    کسی نیست جواب بده ؟
    همچین متدی وجود نداره : toShamsi
    با سلام
    اول کلاسهای مربوطه رو فعال کنید تا بتونید از متدها استفاده کنید:


    BPersianCalender.BPersianCalenderTextBox bp = new BPersianCalender.BPersianCalenderTextBox();
    BPersianCalender.ConvertDate bcon = new BPersianCalender.ConvertDate();
    BPersianCalender.DateValidation bdate = new BPersianCalender.DateValidation();
    BPersianCalender.PCalander bpc = new BPersianCalender.PCalander();
    string s = bcon.MiladiToShamsi(DateTime.Parse("2016/08/28"));



  11. #51

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    سلام
    میشه در مورد سوال لینک زیر هم کمک کنید؟
    https://barnamenevis.org/showthread.p...-ماهانه

  12. #52

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    با سلام و تشکر بابت کامپوننت عالی و کاربردیتون. می خواستم خواهش کنم اگر ممکنه نسخه 64 بیتی این کامپوننت رو هم قرار بدید با تشکر

  13. #53

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    سلام آیا این کامپوننت در ویندوزهای 64 بیتی هم قابلیت اجرا داره؟ ویژال استدیو 2015 هم کار کنه؟

  14. #54
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    نقل قول نوشته شده توسط sg.programmer مشاهده تاپیک
    سلام آیا این کامپوننت در ویندوزهای 64 بیتی هم قابلیت اجرا داره؟ ویژال استدیو 2015 هم کار کنه؟


    شما پروژه رو 32 بیت کنید مشکلی نخواهید داشت در همه ویندوزها هم اجرا میشه

  15. #55

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    بسیار راحت و کاربردی.

  16. #56
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    سن
    33
    پست
    31

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    سلام
    چگونه تاریخ وارد شده را حذف کنیم یعنی تاریخ وارد کنیم بعدش تکس را خالی کنیم.

  17. #57

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    سلام دوستان
    چطور می تونم تاریخی که از دیتابیس گرفتمو روی این کامپوننت ست کنم و وقتی تقویم برای انتخاب باز می شه از تاریخی که ست کردم نشون بده؟

  18. #58

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    سلام
    چه طور میشه به رویداد رفتن به روز اول سال جاری دسترسی پیدا کرد ؟؟

  19. #59
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1394
    پست
    48

    Question نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    سلام من میخوام موقع فرم لود تاریخ شمسی در باکس نشون بده با تابع و کدی که براتون فرستادم اینکاروانجام دادم و نشون هم میده ولی موقع که روی آیکون تقویم کلیک میشه برنامه خطایی رو که شات کردم نشون میده

    ویندوز 10 64 بیت
    ویژوال 2015
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  20. #60

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    سلام امکان تایپ وجود ارد ؟ میخاهم کاربر بتوانه تاریخ را خودش تایپ کنه ؟

  21. #61

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    سلام کاربر خودش نمی تونه توش تایپ کنه؟ و اینتر هم توش کار نمیکنه

  22. #62

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    باید مقدار
    Miladi
    رو هم مقداربدین

  23. #63
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    عزیزان میشه تو این لینک کمکم کنین واقعا کارم گیره

    https://barnamenevis.org/showthread....A9%D9%85%DA%A9

  24. #64

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    نقل قول نوشته شده توسط Behnam6670 مشاهده تاپیک
    تو این ورژن امکانش نیست ولی تو ورژن بعدی میزارم این امکان رو
    سلام دوست عزیز آیا امکان این است یک کامپوننت که نام ماه های افغانستانی باشه دروست کنید ممنون میشه اگر امکانش است این شماره واتساپ من است ( 0093798282008 )

  25. #65

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    اگر دات نت فریم ورک شما 4 و کمتر هست به قسمت زیر برو
    My project/compile
    و Target CPU را روی x86 قرار بده
    و اگر دات نت فریم ورکت 4.5 به بالا است هم میتونی Target CPU را روی گزینهx86 قرار بدی و تمام ویا روی گزینه Any Cpu قرار بدی و گزینه Prefer 32-bit را که زیر Target CPU قرار دارد فعال کنی
    آخرین ویرایش به وسیله khoramiamin : دوشنبه 21 آذر 1401 در 13:51 عصر

  26. #66

    نقل قول: دانلود کنید::::::تقویم شمسی BPersianCalender با امکانات جدید.

    اگر دات نت فریم ورک شما 4 و کمتر هست به قسمت زیر برو
    My project/compile
    و Target CPU را روی x86 قرار بده
    و اگر دات نت فریم ورکت 4.5 به بالا است هم میتونی Target CPU را روی گزینهx86 قرار بدی و تمام ویا روی گزینه Any Cpu قرار بدی و گزینه Prefer 32-bit را که زیر Target CPU قرار دارد فعال کنی

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: سورس کامل کامپوننت تقویم شمسی BPersianCalender و DLL
    نوشته شده توسط Behnam6670 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 27
    آخرین پست: شنبه 26 مرداد 1398, 22:59 عصر
  2. خبر: دانلود کنید: کاملترین و پرکاربردترین دستورات SQL ( جدید )
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 29 مهر 1392, 16:03 عصر
  3. دانلود کنید: ترجمه بخش هایی از MSDN (جدید!)
    نوشته شده توسط tooraj_azizi_1035 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 17
    آخرین پست: سه شنبه 27 فروردین 1392, 23:41 عصر
  4. خبر: دانلود کنید: کاملترین و پرکاربردترین دستورات SQL ( جدید )
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 26 تیر 1391, 12:05 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 25 تیر 1391, 20:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •