نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در استفاده از DeleteFile

  1. #1

    مشکل در استفاده از DeleteFile

    سلام
    من وقتی می خواهم یک فایل را با استفاده از تابع deletefile پاک کنم فقط فایلهایی که در مسیر جاری هست را پاک می کند یعنی اگر یک آدرس دیگر بدهم اصلا متوجه نمی شود
    به نظرتون چه کار باید انجام بدهم؟

    متشکرم

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    کدی را که سعی میکنید باهاش اون فایلها رو پاک کنید اینجا بنویسید تا چک اش کنیم.

  3. #3

    deletefile("c:\folder\folder2\namefiel.pl" )


    وقتی که به صورت زیر می نویسم فایل را پاک می کند
    اما وقتی فایلم در یک پوشه یا بیشتر باشد فایل را پاک نمی کند


    deletefile("c:\namefiel.pl")

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    اما این کد بدون مشکل برای من کار میکند. مثال:
    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var filename: string;
    begin
    filename := 'C:\temp\05\05.zip';
    if FileExists(FileName) then
    if MessageDlg('Do you really want to delete ' + ExtractFileName(FileName) + '?',
    mtConfirmation, [mbYes, mbNo], 0) = IDYes then
    DeleteFile(FileName);
    end;

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •