نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: درخواست کمک برای طراحی یک فرم

  1. #1

    درخواست کمک برای طراحی یک فرم

    سلام دوستان فرم زیر رو ببینید میخوام محاسبه رو انجام داد ذخیره بشه تو دیتابیس میشه کمکم کنید؟
    Untitled.png

  2. #2

    نقل قول: درخواست کمک برای طراحی یک فرم

    ی نمونه ساده ارسال اعداد به mysql نوشتم امیدوارم ک کمکتون کنه
    کرد فرم:
    <!doctype html>
    <html>
    <head>
    <meta charset="utf-8">
    <title>Untitled Document</title>
    </head>

    <body>
    <form action="insert.php" method="post">
    <label>number1:</label><input type="text" name="number1" />
    <br/>
    <label>number2:</label><input type="text" name="number2" />
    <br/>
    <input type="submit" name="btn" id="btn" value="ok">
    </form>
    </body>
    </html>

    و این همه کد insert.php:
    <!doctype html>
    <html>
    <head>
    <meta charset="utf-8">
    <title>Untitled Document</title>
    </head>

    <body>
    <?php
    $con=mysql_connect("localhost","root","");
    if(!$con)
    {
    die('could not connect:'.mysql_error());
    }
    mysql_select_db("my_db",$con);
    $sql="INSERT INTO Person(number1,number2) VALUES('$_POST['number1']','$_POST['number2']')";
    if(!mysql_query($sql,$con))
    {
    die('Error:'.mysql_error());
    }
    echo "I Record Added";
    mysql_close($con)
    ?>
    </body>
    </html>

    فقط اون قسمت select رو نفهمیدم که کدشو بنویسم عذر میخام

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mlf_mlv
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    150

    نقل قول: درخواست کمک برای طراحی یک فرم

    فکر می کنم چون تاپیک تو بخش زند هست سوال کننده می خواد فایل رو با توابع زند پیاده سازی کنه درسته؟ اگه خواستی بگو کد زندش رو بزنم واست. ولی سرج هم کنی تو گوگل خیلی زیاد هست.
    برای آپلود این رو سرچ کن: How to upload file in Zend Framework
    برای اتصاب به دیتابیس هم این رو سرچ کن:‌ Zend DB Table

تاپیک های مشابه

  1. سوال: درخواست کمک برای طراحی فرم
    نوشته شده توسط Milo_22 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 07 خرداد 1390, 07:41 صبح
  2. سوال: درخواست کمک برای تغییر شکل فرم
    نوشته شده توسط mhr548010 در بخش برنامه نویسی مرتبط با بازی و گرافیک در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 23 آذر 1389, 23:15 عصر
  3. درخواست کمک برای طراحی بانک اطلاعاتی مدیریت پروژه های نرم افزاری
    نوشته شده توسط shamim57 در بخش سایر پایگاه‌های داده
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 15 تیر 1389, 15:57 عصر
  4. درخواست کمک برای طراحی منو
    نوشته شده توسط b engineere در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 02 اسفند 1388, 21:33 عصر
  5. درخواست کمک برای طراحی یک سایت
    نوشته شده توسط siavashr در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 10 آبان 1385, 08:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •