نمایش نتایج 1 تا 29 از 29

نام تاپیک: مشکل در پرداخت درون برنامه ای بازار امروز؟!

  1. #1

    مشکل در پرداخت درون برنامه ای بازار امروز؟!

    سلام
    من امروز برنامه ام به مشکل خورده چند نف تماس گفتن باهام
    بدون اینکه هیچ تغییری داده باشم چه سمت سرور چه اندروید برنامه با این خطا متوقف میشه :


    05-16 17:49:26.668: E/JSON(11799): Invalid access_token
    05-16 17:49:26.668: E/JSON Parser(11799): Error parsing data org.json.JSONException: Value Invalid of type java.lang.String cannot be converted to JSONObject
    05-16 17:49:26.686: E/AndroidRuntime(11799): FATAL EXCEPTION: AsyncTask #2
    05-16 17:49:26.686: E/AndroidRuntime(11799): Process: com.fallrooz.srp, PID: 11799
    05-16 17:49:26.686: E/AndroidRuntime(11799): java.lang.RuntimeException: An error occured while executing doInBackground()
    05-16 17:49:26.686: E/AndroidRuntime(11799): at android.os.AsyncTask$3.done(AsyncTask.java:300)
    05-16 17:49:26.686: E/AndroidRuntime(11799): at java.util.concurrent.FutureTask.finishCompletion(F utureTask.java:355)
    05-16 17:49:26.686: E/AndroidRuntime(11799): at java.util.concurrent.FutureTask.setException(Futur eTask.java:222)
    05-16 17:49:26.686: E/AndroidRuntime(11799): at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.jav a:242)
    05-16 17:49:26.686: E/AndroidRuntime(11799): at android.os.AsyncTask$SerialExecutor$1.run(AsyncTas k.java:231)
    05-16 17:49:26.686: E/AndroidRuntime(11799): at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker( ThreadPoolExecutor.java:1112)
    05-16 17:49:26.686: E/AndroidRuntime(11799): at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run (ThreadPoolExecutor.java:587)
    05-16 17:49:26.686: E/AndroidRuntime(11799): at java.lang.Thread.run(Thread.java:841)
    05-16 17:49:26.686: E/AndroidRuntime(11799): Caused by: java.lang.NullPointerException
    05-16 17:49:26.686: E/AndroidRuntime(11799): at com.fallrooz.srp.MainActivity$SaveProductDetails.d oInBackground(MainActivity.java:417)
    05-16 17:49:26.686: E/AndroidRuntime(11799): at com.fallrooz.srp.MainActivity$SaveProductDetails.d oInBackground(MainActivity.java:1)
    05-16 17:49:26.686: E/AndroidRuntime(11799): at android.os.AsyncTask$2.call(AsyncTask.java:288)
    05-16 17:49:26.686: E/AndroidRuntime(11799): at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.jav a:237)
    05-16 17:49:26.686: E/AndroidRuntime(11799): ... 4 more
    05-16 17:49:27.954: E/WindowManager(11799): android.view.WindowLeaked: Activity com.fallrooz.srp.MainActivity has leaked window com.android.internal.policy.impl.PhoneWindow$Decor View{42c32e30 V.E..... R......D 0,0-684,192} that was originally added here
    05-16 17:49:27.954: E/WindowManager(11799): at android.view.ViewRootImpl.<init>(ViewRootImpl.java :422)
    05-16 17:49:27.954: E/WindowManager(11799): at android.view.WindowManagerGlobal.addView(WindowMan agerGlobal.java:250)
    05-16 17:49:27.954: E/WindowManager(11799): at android.view.WindowManagerImpl.addView(WindowManag erImpl.java:69)
    05-16 17:49:27.954: E/WindowManager(11799): at android.app.Dialog.show(Dialog.java:297)
    05-16 17:49:27.954: E/WindowManager(11799): at com.fallrooz.srp.MainActivity$SaveProductDetails.o nPreExecute(MainActivity.java:400)
    05-16 17:49:27.954: E/WindowManager(11799): at android.os.AsyncTask.executeOnExecutor(AsyncTask.j ava:587)
    05-16 17:49:27.954: E/WindowManager(11799): at android.os.AsyncTask.execute(AsyncTask.java:535)
    05-16 17:49:27.954: E/WindowManager(11799): at com.fallrooz.srp.MainActivity$NetCheck.onPostExecu te(MainActivity.java:382)
    05-16 17:49:27.954: E/WindowManager(11799): at com.fallrooz.srp.MainActivity$NetCheck.onPostExecu te(MainActivity.java:1)
    05-16 17:49:27.954: E/WindowManager(11799): at android.os.AsyncTask.finish(AsyncTask.java:632)
    05-16 17:49:27.954: E/WindowManager(11799): at android.os.AsyncTask.access$600(AsyncTask.java:177 )
    05-16 17:49:27.954: E/WindowManager(11799): at android.os.AsyncTask$InternalHandler.handleMessage (AsyncTask.java:645)
    05-16 17:49:27.954: E/WindowManager(11799): at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:11 0)
    05-16 17:49:27.954: E/WindowManager(11799): at android.os.Looper.loop(Looper.java:193)
    05-16 17:49:27.954: E/WindowManager(11799): at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.jav a:5333)
    05-16 17:49:27.954: E/WindowManager(11799): at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
    05-16 17:49:27.954: E/WindowManager(11799): at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:515)
    05-16 17:49:27.954: E/WindowManager(11799): at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCa ller.run(ZygoteInit.java:829)
    05-16 17:49:27.954: E/WindowManager(11799): at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit .java:645)
    05-16 17:49:27.954: E/WindowManager(11799): at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)



    دوستان کس دیگه ای هم به مشکل خورده امروز؟
    این ارور برای چی هست؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل در پرداخت درون برنامه ای بازار امروز؟!

    احیانا از api بازار برای تایید پرداخت درون برنامه ایتون استفاده میکنید؟
    این ارور مربوط به نا معتبر بودن access token هست.

    (در ضمن اگه از api بازار درون اپتون استفاده میکنید تا پرداختتون رو تایید کنید این روش امنیتی نداره! باید سمت سرور انجام بشه)

  3. #3

    نقل قول: مشکل در پرداخت درون برنامه ای بازار امروز؟!

    این خطا برای من هم پیش اومده امروز و رفرش کدی که میگیرم از بازار فقط یکبار جواب میده
    ظاهرا باز دوباره بازار اون سمت داره یه کارایی میکنه
    معلوم نیست این قضیه باگ هست یا آپدیت سیستم

    من بهشون ایمیل دادم ببینم قضیه چیه

  4. #4

    نقل قول: مشکل در پرداخت درون برنامه ای بازار امروز؟!

    نقل قول نوشته شده توسط poorman مشاهده تاپیک
    این خطا برای من هم پیش اومده امروز و رفرش کدی که میگیرم از بازار فقط یکبار جواب میده
    ظاهرا باز دوباره بازار اون سمت داره یه کارایی میکنه
    معلوم نیست این قضیه باگ هست یا آپدیت سیستم

    من بهشون ایمیل دادم ببینم قضیه چیه
    بررسی کردم انگار بازار refresh token rotation رو فعال کرده.
    در نتیجه برای هر ریکوئست refresh token به شما یه refresh_token جدید میده در نتیجه اون رو باید جایگزین قبلی کنید برای درخواست های بعدی
    انقضای اکسس توکن شده 3600000 ثانیه و با هر ریکوئست رفرش توکن قبلی نا معتبر می شود و ارور


    {
    "error": "invalid_grant"
    }


    به شما نشون میده.

    refresh_token.jpg

  5. #5

    نقل قول: مشکل در پرداخت درون برنامه ای بازار امروز؟!

    خب الان باید چه تغییری در کد های سمت سرور داد؟
    من یکبار کلا کلاینت رو پاک کردم مجدد کلاینت ساختم و همه چیز رو تنظیم کردم و تست کردم درست شد اما دوباره الان تست کردم دوباره اینولید شده
    کاربرا همینجوری دارن یه ستاره میدن و نظر دری وری میزارن

  6. #6

    نقل قول: مشکل در پرداخت درون برنامه ای بازار امروز؟!

    کد سمت سرورتون به چه صورت هست؟

    (باید با هر بار درخواست refresh token مقدار refresh_token رو جایی ذخیره کنید (دیتابیس - فایل - کش و ...) و همچنین برای پرفرمنس بهتر access_token رو به اندازه مقدار expires_in ذخیره کنید و هر موقع اون از اون مقدار گذشت (اینجا حدود ۴۱ روز میشه) دوباره درخواست refresh token بدید. عملا در بیشتر موارد برای تایید خریدتون فقط یک درخواست به بازار میدید و تاخیر برای کاربر کمتر میشه (و به سرور های بازار هم کمتر فشار میارید!!)‌ )

    برای کاربرای فعلیتون هم فعلا تایید خرید رو از سمت سرور غیر فعال کنید تا به مشکل نخورند.

  7. #7

    نقل قول: مشکل در پرداخت درون برنامه ای بازار امروز؟!

    این کد های سمت سرور من هست :

    <?php

    if(empty($_REQUEST['package']) || empty($_REQUEST['product']) || empty($_REQUEST['tokenid'])){
    echo "error";
    return;
    }

    $package = $_REQUEST['package'];
    $product = $_REQUEST['product'];
    $tokenid = $_REQUEST['tokenid'];

    $refcode = 'xxxxxxxxxxxxxxxxx';

    $url = 'http://pardakht.cafebazaar.ir/auth/token/';
    $data = array('grant_type' => 'refresh_token', 'client_id' => 'xxxxxxxxxxxxxxxxx', 'client_secret' => 'xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx', 'refresh_token' => $refcode);

    # Create a connection
    $ch = curl_init($url);

    # Form data string
    $postString = http_build_query($data, '', '&');

    # Setting our options
    curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, 1);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, $postString);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);

    # Get the response
    $response = curl_exec($ch);

    $jsonResponse = json_decode($response, true);
    $access_token = $jsonResponse['access_token'];
    $result = file_get_contents("https://pardakht.cafebazaar.ir/api/validate/$package/inapp/$product/purchases/$tokenid/?access_token=$access_token");


    echo $result;

    curl_close($ch);


    ?>

  8. #8

    نقل قول: مشکل در پرداخت درون برنامه ای بازار امروز؟!

    یه همچین کدی میشه access_token و refresh_token رو توی فایل ذخیره میکنه. شما باید مسیر فایل رو مشخص کنید + مجوز نوشتن داشته باشه. (برای امنیت بهتر فایلتونو در مسیر امنی بذارید)

    این بخشی از پکیجی هست که ساختم برای php و منتظرم بازار داکیومنت هاشو آپدیت کنه تا تغییر بدم. با کد های شما ترکیب کردم. کدهای شما exception handler و error handler نداره + اگه از بستر امن فرستاده نشه مثل https خیلی راحت میشه دورش زد (با پاسخ جعلی از سرور شما) )

    کد php:
    http://pastie.org/10192325
    یا
    http://codeviewer.org/view/code:50dc

    این از پکیج carbon استفاده میکنه اونم باید اضافه کنید:
    https://github.com/briannesbitt/Carbon

    همچنین نسخه php شما باید حداقل 5.4 باشه.

    (در ضمن تست نکردم کد رو :دی)

    --------------
    اطلاعات محرمانه کلاینتتون بین کدها بود یه کلاینت جدید بسازید و کلاینت قبلی رو پاک کنید :)

  9. #9

    نقل قول: مشکل در پرداخت درون برنامه ای بازار امروز؟!

    کد شما رو با کد های خودم جا به جا کردم :

    http://codeviewer.org/view/code:50dc

    پکیج carbon رو هم دانلود و روی سرور اپلود کردم

    لینک نمونه برای تست :

    http://www.eydkojaberim.ir/sajad/fal...S4JkmnoM_aXeUl

    کار نمیکنه متاسفانه
    ورژن php سرورم رو نمیدونم

  10. #10

    نقل قول: مشکل در پرداخت درون برنامه ای بازار امروز؟!

    ورژن php سرور من 5.3.29 هست
    باید صبح ایمیل بزنم ارتقا بدن

  11. #11

    نقل قول: مشکل در پرداخت درون برنامه ای بازار امروز؟!

    array هارو از
    []
    به
    array()
    تغییر بدید فکر کنم مشکلتون حل بشه. چون من کد جدید دیگه ای نزدم نسبت به php 5.3.

    ولی خوب در هر صورت php 5.3 دیگه پشتیبانی نمیشه از طرف php.net .بهتره بروز کنید:)

  12. #12

    نقل قول: مشکل در پرداخت درون برنامه ای بازار امروز؟!

    نه هیچ فرقی نکرد

  13. #13

    نقل قول: مشکل در پرداخت درون برنامه ای بازار امروز؟!

    متاسفانه من نتونستم این تغییرات جدید رو راه اندازی کنم
    یک بار رفرش کد گرفته میشه و داخل دیتابیس ذخیره میکنم، برای بار اول با اون رفرش کد، یک رفرش کد جدید و یک access code داده میشه
    حالا نه با رفرش کد جدید و نه با رفرش کد قبلی دیگه جواب درست برگشت داده نمیشه

    دوباره باید تمام مراحل دستی طی بشه ...

    دوستان شما تونستید اتوماتیک access code بگیرید به صورت نامحدود؟

    یه سوال دیگه اینکه، آیا زمان اعتبار access code به ثانیه ست یا میلی ثانیه؟؟؟ چون به میلی ثانیه میشه تقریبا 10 ساعت

  14. #14

    نقل قول: مشکل در پرداخت درون برنامه ای بازار امروز؟!

    من فعلا اکسس کدی که گرفتم رو دستی توی سرور ذخیره کردم که حداقل برای 10 ساعت آینده خریدهام به درستی تایید بشه
    امیدوارم بازار زودتر جواب بده

    واقعا خیلی بده که بدون هیچ اطلاعی این تغییرات رو میدن

  15. #15

    نقل قول: مشکل در پرداخت درون برنامه ای بازار امروز؟!

    بله من هم ایمیل زدم دقیقا همینا رو گفتم ، گفتم اگه تغییری می خواید بدید اطلاع رسانی کنید بد نیست یکم ادای حرفه ای ها رو در بیارید اگه حرفه ای هم نیستید، کاربرا هم خبر داشته باشن که به ما فحشش رو ندن

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: مشکل در پرداخت درون برنامه ای بازار امروز؟!

    آقا برای منم همین مشکل به وجود اومده کاربرا از چشم ما می بینن

    یعنی باید هر 40 روز یک بار یک رفرش کد جدید بگیریم؟!

  17. #17

    نقل قول: مشکل در پرداخت درون برنامه ای بازار امروز؟!

    امیر جان دعا کن 40 روز باشه و 10 ساعت نباشه
    اگر زمان اعتبار به میلی ثانیه باشه اونجاست که باید منفجر شد

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: مشکل در پرداخت درون برنامه ای بازار امروز؟!

    نقل قول نوشته شده توسط poorman مشاهده تاپیک
    امیر جان دعا کن 40 روز باشه و 10 ساعت نباشه
    اگر زمان اعتبار به میلی ثانیه باشه اونجاست که باید منفجر شد
    خدا نکنه که 10 ساعت به 10 ساعت باشه! چون واقعا افتضاح میشه..

    حجت جان این رو بخون : http://developersblog.cafebazaar.ir

    خودم هم خوندم بی ربط بود هنوز هیچ اطلاع رسانی هم انجام نشده!
    آخرین ویرایش به وسیله c0mmander : یک شنبه 27 اردیبهشت 1394 در 11:05 صبح

  19. #19

    نقل قول: مشکل در پرداخت درون برنامه ای بازار امروز؟!

    نقل قول نوشته شده توسط c0mmander مشاهده تاپیک
    خدا نکنه که 10 ساعت به 10 ساعت باشه! چون واقعا افتضاح میشه..

    حجت جان این رو بخون : http://developersblog.cafebazaar.ir/...B2%D8%A7%D8%B1
    ایول امکان جالب و خوبیه
    گرچه پیاده سازیش در حالت عادی هم کار زیاد سختی نیست، ولی خب اینکه یه API براش دادن خیلی خوبه

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: مشکل در پرداخت درون برنامه ای بازار امروز؟!

    نقل قول نوشته شده توسط poorman مشاهده تاپیک
    ایول امکان جالب و خوبیه
    گرچه پیاده سازیش در حالت عادی هم کار زیاد سختی نیست، ولی خب اینکه یه API براش دادن خیلی خوبه
    تازه دیده بودمش هرچند که ربطی به موضوع نداشت.
    منم فعلا یک اکسس کد داخل سرور گذاشتم تا علی حساب مشکل رفع بشه. تا بعدا مشخص بشه که چی کار باید کرد.

  21. #21

    نقل قول: مشکل در پرداخت درون برنامه ای بازار امروز؟!

    من دیشب با این مشکل مواجه شدم ظاهرا مشکل از بازار هست دو روز پیش شب از ساعت فکر کنم 11 سیستم پرداخت بازار کاملا از کار افتاد تقریبا به مدت 2 ساعت بود حتما دارن یه چیزی سرهم می کنن... کلاینت جدید هم درست کردم با این ارور رو میده "Invalid access_token".
    البته دوستان همیشه باید به فکر چنین مواقعی باشید چون صدای کاربرا درمیاد.
    خوبه که فکر اینجاش رو کرده بودم!
    آخرین ویرایش به وسیله ali-star : یک شنبه 27 اردیبهشت 1394 در 13:44 عصر

  22. #22

    نقل قول: مشکل در پرداخت درون برنامه ای بازار امروز؟!

    دوستان زمان تغییر ده ساعت نیست، من ساعت ۱۱ اکسس کد جدید گذاشتم الان از کار افتاده

  23. #23

    نقل قول: مشکل در پرداخت درون برنامه ای بازار امروز؟!

    سلام،

    توسعه‌دهندهٔ گرامی،


    مشکل از سوی بازار است. همکاران در تیم فنی تلاش می‌کنند تا مشکل را برطرف نمایند.


    ممنون از همراهی شما.

    با احترام،
    مهرناز احمدی
    این هم جواب بازار

  24. #24

    نقل قول: مشکل در پرداخت درون برنامه ای بازار امروز؟!

    به منم همین جواب رو دادن

    سلام،

    توسعه‌دهندهٔ گرامی،


    متأسفانه مشکلی اتفاق افتاده است که همکاران در تیم فنی تلاش می‌کنند تا آن را رفع کنند.

    ممنون از اطلاع‌رسانی و بردباری شما.

  25. #25

    نقل قول: مشکل در پرداخت درون برنامه ای بازار امروز؟!

    دوباره به حالت قبل برگشته انگار
    در حال تغییر مستندات هستن:
    http://pardakht.cafebazaar.ir/doc/developer-api/?l=fa

    تغییری که من دیدم زمان انقضا access_token از یه ساعت شده حدود ۴۱ روز. بهتر به جای هر بار ۲ تا ریکوئست زدن (ممکنه بازار بلاک کنه درخواست های رفرش توکن زیاد رو خیلی از سایت هایی که api دارن اینجورین)
    access_token رو ذخیره کنید جایی هر موقع از تاریخ انقضاش رد شد دوباره درخواست refresh_token رو بفرستید.
    هم بهینه تره هم کاربر کمتر منتظر میمونه تا تایید خرید بشه.

    + از بستر امن استفاده کنید برای تایید خرید هاتون مثل https یا https://github.com/serpro/Android-PHP-Encrypt-Decrypt و ...


  26. #26

    نقل قول: مشکل در پرداخت درون برنامه ای بازار امروز؟!

    به من همچنان invalid میده. برای بقیه دوستان حل شده مشکل؟

  27. #27

    نقل قول: مشکل در پرداخت درون برنامه ای بازار امروز؟!

    آره الان مشکلی وجود نداره، یک بار اکسس کد بگیرید و توی فایل php ذخیره کنید، ظاهرا تاریخ اعتبارش همون 41 روز هست

    چون من دیروز ظهر گذاشتم هنوز هم داره کار میکنه

    فعلا کاری به رفرش کد نداشته باشید، مشکل رو موقت حل کنید تا بازار اطلاع بده دقیقا چی شده

  28. #28

    نقل قول: مشکل در پرداخت درون برنامه ای بازار امروز؟!

    نقل قول نوشته شده توسط poorman مشاهده تاپیک
    آره الان مشکلی وجود نداره، یک بار اکسس کد بگیرید و توی فایل php ذخیره کنید، ظاهرا تاریخ اعتبارش همون 41 روز هست

    چون من دیروز ظهر گذاشتم هنوز هم داره کار میکنه

    فعلا کاری به رفرش کد نداشته باشید، مشکل رو موقت حل کنید تا بازار اطلاع بده دقیقا چی شده
    من پیشنهاد میکنم شما پروتکل OAuth 2 رو مطالعه بفرمایید. این روش دستی روش یه برنامه نویس نیست :)

  29. #29

    نقل قول: مشکل در پرداخت درون برنامه ای بازار امروز؟!

    نقل قول نوشته شده توسط djtrex مشاهده تاپیک
    من پیشنهاد میکنم شما پروتکل OAuth 2 رو مطالعه بفرمایید. این روش دستی روش یه برنامه نویس نیست :)
    تا قبل از این تغییرات همه چیز اتوماتیک بود دوست عزیز، اما این تغییرات از اونجایی که اتومات اکسس کی نمیده، مجبور به این کار شدم تا درست بشه
    به هرحال من برنامه نویس وب نیستم، و اینکارها رو میشه اولین تجربه های PHP بنده دونست

تاپیک های مشابه

  1. آموزش کامل پرداخت درون برنامه ای بازار
    نوشته شده توسط Pam.goudarzi در بخش Android Studio
    پاسخ: 19
    آخرین پست: دوشنبه 11 آبان 1394, 09:48 صبح
  2. مشکل پرداخت درون برنامه ی بازار
    نوشته شده توسط sajioo در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 23 اردیبهشت 1394, 12:55 عصر
  3. مشکل پرداخت درون برنامه ای بازار
    نوشته شده توسط esmail3309 در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 25 اسفند 1393, 10:50 صبح
  4. مشکل با پرداخت درون برنامه ای کافه بازار
    نوشته شده توسط hedayatix در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 اسفند 1393, 10:48 صبح
  5. مشکل با پرداخت دورن برنامه ای بازار (مصرف محصول)
    نوشته شده توسط storm_saeed در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 مرداد 1393, 18:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •