نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خواندن اطلاعات یک فایل html

  1. #1

    خواندن اطلاعات یک فایل html

    سلام

    یک فایل html رو در نظر بگیرید که داخل اون اطلاعات با فرمت html ذخیره شده اند یعنی متن ما حاوی تگ های اچ تی ام ال هست

    فرض کنید:
    تیتر ها با رنگ قرمز
    متن با رنگ مشکی
    شعر با رنگ سبز
    پاورقی با رنگ آبی

    نوشته شده اند

    متون رنگی با کد <div class="classNmae"> شروع و با تگ </div> تمام شده اند

    برنامه ای میخواهم بنویسم که متون بین تگهای Div را استخراج و نوع آنها را شناسایی کند


    چه راه حلی پیشنهاد میدهید ؟ استفاده از Regular Exprssion یا راه دیگر ؟



    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: خواندن اطلاعات یک فایل html

    سلام
    منظورتون از نوع چیه؟

    شاید من بد متوجه شدم ولی متن رو که مستقیم داخل div قرار نمی دن و برای اینکار باید از تگهای مخصوص به اون کار استفاده کنید.
    حالا به فرض هم نخواستید تو تگ دیگه ای قرار بدید :
    برای بدست اوردن مقدار داخل یک عنصر اول باید به اون یک ایدی بدید بعد خصوصیت runat="server رو براش set کنید تا بتونید تو قسمت کدهاتون بهش دسترسی داشته باشید. اینطوری :
    <div id="myDiv" runat="server">This is a Test</div>

    بعد برای اینکه مقدار اونرو تو سمت سرور بدست بیارید و بتونید روش برنامه بنویسی یا هرکاری! بکنید باید از کد زیر استفاده می کنید:
    TextBox1.Text = myDiv.InnerText;


    حالا اگر منظورتون از "نوع" شعر و پاورقی و ... هست که با رنگ های مختلف از همدیگر متمایز شدن شما باید بیاید و خصوصیت color اون عنصر رو برای بررسی بگیرد.

  3. #3

    نقل قول: خواندن اطلاعات یک فایل html

    سلام

    من راه حل رو بوسیله Regular Expression پیدا کردم

    http://www.4guysfromrolla.com/webtech/103100-1.shtml

    http://www.4guysfromrolla.com/webtech/111401-1.shtml

تاپیک های مشابه

  1. خواندن اطلاعات یک صفحه html ‌و ذخیره در فایل متنی
    نوشته شده توسط itman.jam در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 26 شهریور 1393, 08:38 صبح
  2. سوال: خواندن اطلاعات یک فایل Html
    نوشته شده توسط فؤاد در بخش Classic ASP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 19 فروردین 1391, 00:03 صبح
  3. خواندن اطلاعات از فایل XMl و نمایش آنها در flexgrid
    نوشته شده توسط odiseh در بخش XML و کاربرد آن
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 15 مرداد 1386, 14:49 عصر
  4. خواندن اطلاعات یک فایل اکسل
    نوشته شده توسط tnoohi در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 اسفند 1385, 16:36 عصر
  5. خواندن اطلاعات یک فایل اکسل
    نوشته شده توسط tnoohi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 اسفند 1385, 14:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •