نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: چگونه حداقل ورودی در تکست باکس سیشارپ را تعیین کنیم

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تو چیکار داری؟
    پست
    106

    چگونه حداقل ورودی در تکست باکس سیشارپ را تعیین کنیم

    چگونه حداقل ورودی در تکست باکس سیشارپ را تعیین کنیم

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: چگونه حداقل ورودی در تکست باکس سیشارپ را تعیین کنیم

    سلام
    می تونید تو رویدار leave تکس باکستون طول رشته ورودی رو چک کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: چگونه حداقل ورودی در تکست باکس سیشارپ را تعیین کنیم

    نقل قول نوشته شده توسط kasraaa مشاهده تاپیک
    چگونه حداقل ورودی در تکست باکس سیشارپ را تعیین کنیم
    min-length تکس باکس رو مقدار بدهید

  4. #4
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: چگونه حداقل ورودی در تکست باکس سیشارپ را تعیین کنیم

    نقل قول نوشته شده توسط sohil_ww مشاهده تاپیک
    min-length تکس باکس رو مقدار بدهید
    این خصوصیتی که گفتید کجای properties تکسباکس توی سی شارپه؟؟؟ جدید اومده؟!!!!!!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: چگونه حداقل ورودی در تکست باکس سیشارپ را تعیین کنیم

    سلام دوست عزیز.
    شما کاقه به قسمت Propertise کنترل TextBox برید و به خاصیت MaxLenght یک مقدار بدید یا بهتر بگم طول کارکتر هایی رو که می خواهید رو بدید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: چگونه حداقل ورودی در تکست باکس سیشارپ را تعیین کنیم

    نقل قول نوشته شده توسط rezafatehy مشاهده تاپیک
    این خصوصیتی که گفتید کجای properties تکسباکس توی سی شارپه؟؟؟ جدید اومده؟!!!!!!
    سلاام rezafatehy جان.
    منظور دوست خوبمون همون MaxLenght بوده که درست گفتند.

  7. #7
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: چگونه حداقل ورودی در تکست باکس سیشارپ را تعیین کنیم

    نقل قول نوشته شده توسط ebrahim.rayatparvar مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز.
    شما کاقه به قسمت Propertise کنترل TextBox برید و به خاصیت MaxLenght یک مقدار بدید یا بهتر بگم طول کارکتر هایی رو که می خواهید رو بدید.
    فکر کنم سوال دوستمون رو بد متوجه شدید
    kassraaa مینیمم می خواد یعنی مثلا مقداری که کاربر وارد می کنه دیگه از 5 کاراکتر کمتر نباشه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: چگونه حداقل ورودی در تکست باکس سیشارپ را تعیین کنیم

    نقل قول نوشته شده توسط rezafatehy مشاهده تاپیک
    فکر کنم سوال دوستمون رو بد متوجه شدید
    kassraaa مینیمم می خواد یعنی مثلا مقداری که کاربر وارد می کنه دیگه از 5 کاراکتر کمتر نباشه
    اگه به این صورت باشه راه حلی که شما تو قسمت بالا گفتید راه حلشه راحترین راه حل

  9. #9

    نقل قول: چگونه حداقل ورودی در تکست باکس سیشارپ را تعیین کنیم

    سلام...من میخام یه صفحه سامانه پرداخت در سی شارپ درست کنم که بخش ورود شماره کارت بوسیله اعدادی که روی باتن هست باشه و جایی که اعداد وارد میشه تکست باکس باشه و دارای محدودیت اعدادباشه( یعنی فقط بشه 4 عدد وارد کرد) خیلی خیلی ممنون میشم از دوستانی که جواب میدن.....خیلی فوریه واسه پروژه دانشگاه هست

  10. #10
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: چگونه حداقل ورودی در تکست باکس سیشارپ را تعیین کنیم

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad2320 مشاهده تاپیک
    سلام...من میخام یه صفحه سامانه پرداخت در سی شارپ درست کنم که بخش ورود شماره کارت بوسیله اعدادی که روی باتن هست باشه و جایی که اعداد وارد میشه تکست باکس باشه و دارای محدودیت اعدادباشه( یعنی فقط بشه 4 عدد وارد کرد) خیلی خیلی ممنون میشم از دوستانی که جواب میدن.....خیلی فوریه واسه پروژه دانشگاه هست
    درست متوجه نشدم ولی اگر 4 تا عدد رو میخاهید در textBox وارد کنید میتونید از MaskedTextBox استفاده کنید و Mask رو روی int با 4 رقم قرار بدید و در ابتدای کد دکمه Validation بذارید
                if (maskedTextBox1.Text.Length<4)
    {
    MessageBox.Show("ورودی کوچکتر از 4 رقم می باشد");
    return;
    }

    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  11. #11

    نقل قول: چگونه حداقل ورودی در تکست باکس سیشارپ را تعیین کنیم

    ممنونم واقعا
    یه مشکل دیگه هم دارم
    اینکه هر کدی وارد میکنم ک بوسیله باتن هایی ک روشون اعداد . تا ۹ نوشتم اعداد رو به تکست باکس وارد کنم نمیشه...ممنون میشم کدهای این بخش هم برام بزارید☺

  12. #12
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: چگونه حداقل ورودی در تکست باکس سیشارپ را تعیین کنیم

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad2320 مشاهده تاپیک
    ممنونم واقعا
    یه مشکل دیگه هم دارم
    اینکه هر کدی وارد میکنم ک بوسیله باتن هایی ک روشون اعداد . تا ۹ نوشتم اعداد رو به تکست باکس وارد کنم نمیشه...ممنون میشم کدهای این بخش هم برام بزارید☺
    پرسش دانشجویی و در خواست کد ممنوعه
    بهتره یک سورس ماشین حساب بگیرید و کپی/پیست کنید
    textBox1.Text="0";
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه با فشردن . در تکست باکس 3 عدد صفر تایپ شود ؟
    نوشته شده توسط dab_hrd در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 01 آبان 1393, 11:41 صبح
  2. سوال: محدود کردن ورودی در تکست باکس ها
    نوشته شده توسط Iran58 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 15 آذر 1391, 16:26 عصر
  3. مبتدی: آپدیت نشدن دیتا بیس زمانی که به تکست باکس مقدار دهی قبلی کنیم
    نوشته شده توسط habib_namvar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 14 آبان 1390, 11:16 صبح
  4. آموزش: چطور متن تکست باکس رو اتوماتیک پر کنیم
    نوشته شده توسط neynavaz در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 23 آبان 1389, 13:36 عصر
  5. کنترل مقادیر ورودی به تکست باکس
    نوشته شده توسط samaram در بخش C#‎‎
    پاسخ: 31
    آخرین پست: پنج شنبه 14 مرداد 1389, 10:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •