نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: ارور در نمایش عکس در گرید ویو

  1. #1

    ارور در نمایش عکس در گرید ویو

    سلام دوستان وقتی می خوام اطلاعاتم توی data gridviewببینم این ارور نمایش میده لطفا راهنمایی کنید
    c2.PNG

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: ارور درنمایش عکس در گرید ویو

    سسلام مهندس کد چی زدی؟

  3. #3

    نقل قول: ارور درنمایش عکس در گرید ویو

    این کد فرم datagridview


    private void loadlist()
    {
    dataGridView1.AutoGenerateColumns = false;

    string sql = "select *from student";
    dataadapter = new SqlDataAdapter(sql, cn);
    DataSet ds = new DataSet();
    cn.Open();
    dataadapter.Fill(ds, "student");
    cn.Close();
    dataGridView1.DataSource = ds;
    dataGridView1.DataMember = "student";
    dataGridView1.DataSource = ds.Tables[0].DefaultView;
    foreach (DataGridViewRow row in dataGridView1.Rows)
    {
    row.Height = 80;
    }
    }


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: ارور درنمایش عکس در گرید ویو

    این کد رو چک کن :

    private void loadlist()
    {
    string sql = "select * from student";
    dataadapter = new SqlDataAdapter(sql, cn);
    DataSet ds = new DataSet();
    cn.Open();
    dataadapter.Fill(ds);
    cn.Close();
    dataGridView1.DataSource = ds;
    dataGridView1.DataBind();
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: ارور درنمایش عکس در گرید ویو

    و راستی موضوع دیگه فیلد عکس رو از چه نوعی گرفتی؟؟؟

  6. #6

    نقل قول: ارور درنمایش عکس در گرید ویو

    ازاین ارور میگیره


    dataGridView1.DataBind();

    این هم کد عکس


    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (txtn.Text != "" & txtfn.Text != "" & txtshsh.Text != "" & txtid.Text != "" & radf.Text != "" & txtin.Text != "" & txtsal.Text != "" & txtnu.Text != "" & txtem.Text != "" & txtav.Text != "" & txtj.Text != "" & txtadd.Text != "" )
    {
    cn.Open();
    cmd.CommandText = "insert into student (name,fname,shsh,id,field,input,year,tnumber,email ,average,jensiat,address,image) values (N'" + txtn.Text + "',N'" + txtfn.Text + "',N'" + txtshsh.Text + "',N'" + txtid.Text + "',N'" + radf.Text + "',N'" + txtin.Text + "',N'" + txtsal.Text + "',N'" + txtnu.Text + "',N'" + txtem.Text + "',N'" + txtav.Text + "',N'" + txtj.Text + "',N'" + txtadd + "',@image)";
    cmd.Parameters.AddWithValue("@image", ImageToByte(pictureBox1.Image));
    cmd.ExecuteNonQuery();
    cmd.Clone();
    MessageBox.Show("اطلاهات با موفقیت ثبت شد", "ثبت اطلاعات");
    cn.Close();
    txtn.Text = "";
    txtfn.Text = "";
    txtshsh.Text = "";
    txtid.Text = "";
    radf.Text = "";
    txtin.Text = "";
    txtsal.Text = "";
    txtnu.Text = "";
    txtem.Text = "";
    txtav.Text = "";
    txtj.Text = "";
    txtadd.Text = "";
    loadlist();

    ////////////دکمه انتخاب عکس
    OpenFileDialog OpenFileDialog1 = new OpenFileDialog();
    openFileDialog1.Filter = "Image Files|*.bmp;*.jpg;*.jpeg;*.png;*.gif ";
    if (openFileDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    pictureBox1.Image = new Bitmap(openFileDialog1.FileName);

    txtimage.Text = openFileDialog1.SafeFileName;
    pictureBox1.ImageLocation = openFileDialog1.FileName;
    }

    این هم تبدیلش به باینری

    public static byte[] ImageToByte(Image img)
    {
    ImageConverter converter = new ImageConverter();
    return (byte[])converter.ConvertTo(img, typeof(byte[]));


    }




  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: ارور درنمایش عکس در گرید ویو

    اول اینو بگم بهتره موقع درج کردن همه رو از پارامتر بگیری نه فقط عکس رو.
    پیشنهاد میدم dataset خودتو بایند کن به گریدت.
    بد چک کن گرید ستون عکس رو image گرفتی؟

  8. #8

    نقل قول: ارور درنمایش عکس در گرید ویو

    یعنی بایداز اول بشینم بنویسم
    قبلا بایندش کردم
    بله

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: ارور درنمایش عکس در گرید ویو

    بعد یه نکته ای هست شما عکس رو باینری میکنید ذخیره می کنید باید برای نمایش تبدیل به عکس کنید

  10. #10

    نقل قول: ارور درنمایش عکس در گرید ویو

    خوب چه کدی بنویسم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: ارور درنمایش عکس در گرید ویو

    حالا این کار رو بکن ببین پیغام خطا میبینی.
    اول بجای اینکه داخل DataSet بریزی مقدار رو بریز تو DataTable هر چند فرقی نداره ولی الان نیازی به DataSet نداری.
    حالا به طور دستی بگیر با حلقه for بگیر سطر به طیر اضافه کن شرط حلقه هم اگه از datatable استفاده کنی میشه dt.Row.Count
    تو حلقه هم ستون ها رو مقدار بده فقط ستون عکس رو اول مقدار datatable رو بگیر از باینری تبدیل به BitMap بکن بعد بریز تو گرید.

  12. #12

    نقل قول: ارور درنمایش عکس در گرید ویو

    منظورتون نفهمیدم حلقه روکجای بنویسم ؟توی قسمتی که گریدویوهست؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: ارور درنمایش عکس در گرید ویو

    شما تو تابع loadlist که گرید رو پر میکنید بیاین بعد اینکه dataset یا به جاش از datatable استفاده کنید بهتره اینجا زمانی که dataset پر شد یعنی مقدار از دیتابیس گرفت و fill شد حالا حلقه رو بنویسید.

تاپیک های مشابه

  1. گرفتن تعدادی عکس از سرور و نمایش آن در گرید ویو
    نوشته شده توسط hamedg1366 در بخش Android Studio
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 13 مهر 1393, 16:56 عصر
  2. چگونگی نمایش عکس در گرید ویو
    نوشته شده توسط rayanravesh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 15 آذر 1392, 22:25 عصر
  3. نمایش اطلاعات در گرید ویو
    نوشته شده توسط eyes_shut_number1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 16 آذر 1390, 08:22 صبح
  4. مشکل در نمایش اطلاعات در گرید ویو با استفاده از اطلس
    نوشته شده توسط hamhik در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 25 آبان 1388, 11:36 صبح
  5. گرید (قابلیت نمایش عکس در گرید)
    نوشته شده توسط فاطمه وطن دوست در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 06 شهریور 1387, 17:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •