نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ریختن اطلاعات دیتابیس در تکس باکس

  1. #1

    ریختن اطلاعات دیتابیس در تکس باکس

    سلام خدمت اساتید عزیز
    میخواستم بدون چطوری میتونم اطلاعات دیتابیسو تو یک متغیر بریزم.اطلاعاتم از نوع int.
    خیلی ممنون

  2. #2

    نقل قول: ریختن اطلاعات دیتابیس در تکس باکس

    دوست عزیز سوال شما کاملا مبهمه!
    کاملتر توضیح بدین. جمع کردن فیلد خاصی از تعدادی رکورد که یک حلقه ساده بیش نیست. میتونید با دستور SQL هم انجام بدین. منظورتون رو دقیق تر بفرمائید. - تکنولوژی (ORM) استفاده از پایگاه داده هم لطفا بگید

  3. #3

    نقل قول: ریختن اطلاعات دیتابیس در تکس باکس

    نقل قول نوشته شده توسط RmeXXXXXXXXX مشاهده تاپیک
    دوست عزیز سوال شما کاملا مبهمه!
    کاملتر توضیح بدین. جمع کردن فیلد خاصی از تعدادی رکورد که یک حلقه ساده بیش نیست. میتونید با دستور SQL هم انجام بدین. منظورتون رو دقیق تر بفرمائید. - تکنولوژی (ORM) استفاده از پایگاه داده هم لطفا بگید
    میخوام از دیتابیس قیمت یک وسیله رو درارم بریزم تو یک متغیر.بد قیمت کل رو دربیارم.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94

    نقل قول: ریختن اطلاعات دیتابیس در تکس باکس

    سلام دوست عزیز
    جسارتا توضیحاتتون کامل نیست
    من متوجه هدفتون نشدم کاملا
    برای بدست آوردن محتویات یک جدول باید select استفاده کنیم
    حالا با توجه به درخواست شما query تغییر میکنه
    کمی کامل تر با شرح database که طراحی کردین بگین تا کمکتون کنیم

  5. #5

    نقل قول: ریختن اطلاعات دیتابیس در تکس باکس

    نقل قول نوشته شده توسط god of war مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    جسارتا توضیحاتتون کامل نیست
    من متوجه هدفتون نشدم کاملا
    برای بدست آوردن محتویات یک جدول باید select استفاده کنیم
    حالا با توجه به درخواست شما query تغییر میکنه
    کمی کامل تر با شرح database که طراحی کردین بگین تا کمکتون کنیم
    برای هر کالا یک چکباکس گذاشتم
    میخواستم وقتی چکباکسم true بود از دیتابیس قیمت اون کالا رو بریزه تو یک متغیر تا با هزینه های دیگه جمع بشه!!

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94

    نقل قول: ریختن اطلاعات دیتابیس در تکس باکس

    شما میتونی دستور دسترسی به database رو داخل رویداد checkedChange از checkBox مربوطه قرار بدی
    select nameSefat from nameJadval where sahart

    اگر حس میکنی تعداد رجوع به بانکت زیاد میشه میتونی اول کل اطلاعاتو از بانک بخونی بریزی داخل dataTable بعدش هربار که checkBox انتخاب شد مقدار قیمت رو از داخل dataTable پیدا کنی

  7. #7

    نقل قول: ریختن اطلاعات دیتابیس در تکس باکس

    نقل قول نوشته شده توسط god of war مشاهده تاپیک
    شما میتونی دستور دسترسی به database رو داخل رویداد checkedChange از checkBox مربوطه قرار بدی
    select nameSefat from nameJadval where sahart

    اگر حس میکنی تعداد رجوع به بانکت زیاد میشه میتونی اول کل اطلاعاتو از بانک بخونی بریزی داخل dataTable بعدش هربار که checkBox انتخاب شد مقدار قیمت رو از داخل dataTable پیدا کنی
    این روشمو چرا ایراد میگیره؟؟؟
    string query = "SELECT * FROM Hazineha";
    con = new SqlConnection(connection);
    con.Open();
    com = new SqlCommand(query, con);
    SqlDataReader read ;

    read = com.ExecuteReader();
    if (chk_doch.Checked)
    pshahrie.doch = "مجاز";
    pshahrie.doch = read["Doch"];



    doch رو تویه فرمه دیگه تعریف کردم از نوع int.
    قک کنم باید ستونشو مشخص کنم این روش رو نمیتونم کدشو بنویسم

  8. #8

    نقل قول: ریختن اطلاعات دیتابیس در تکس باکس

    کسی نیست جوابمو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: ریختن اطلاعات دیتابیس در تکس باکس

    سلام مهندس جان
    چه خطایی میده؟
    متن خطا یا عکسی از صفحه بگیر تا دوستان راحتر بهت کمک کنند.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: انتقال اطلاعات از دیتابیس به تکس باکس ها در Entity Framework
    نوشته شده توسط m.bibjan در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 21
    آخرین پست: شنبه 28 دی 1392, 02:43 صبح
  2. سوال: انتقال اطلاعات از دیتابیس به تکس باکس ها در Entity Framework
    نوشته شده توسط m.bibjan در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 24 دی 1392, 05:44 صبح
  3. مبتدی: انتقال اطلاعات به داخل تکس باکس
    نوشته شده توسط hamid_193 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 دی 1388, 14:18 عصر
  4. انتقال اطلاعات از یک تکس باکس به تکس باکسی در فرم بعدی
    نوشته شده توسط kama2222 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 17 آبان 1387, 21:22 عصر
  5. بازیابی اطلاعات دیتابیس در لیست باکس
    نوشته شده توسط saeid taheri در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 06 شهریور 1385, 09:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •