نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل با اطلاعات برگشتی از actionresult به صورت json

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    Exclamation مشکل با اطلاعات برگشتی از actionresult به صورت json

    سلام بنده یک فرم را را به صورت زیر به سرور ارسال می کنم

     @using (Ajax.BeginForm("GetActiveCode", "Index", new AjaxOptions { HttpMethod = "Post", Url = "/Home/GetActiveCode", OnBegin = "StartValidation", OnComplete = "OnSuccess" }, new { id = "uform" }))    {


    سپس به صورت زیر در قسمت controller بر میگیردونم

    return Json(new { sucsses = true, activeserial = ac }, JsonRequestBehavior.AllowGet);


    سپس در view کد جاوااسکرییت زیر را نوشتم تا خروجی نمایش داده بشه

     function OnSuccess(arg) {            //document.getElementById("usecode").value = "";

    var arg = arg.get_response().get_object();
    document.getElementById("activecode").value = arg.activeserial;




    }





    هیچ اتفاقی نمی افتد و اروری هم در firebug هست میگه فانکشن get_response ناشناخته است . با بارگذاری جی کوئری در صفحه و اومدن این فانکشن در اینتلسنس این مشکل بر طرف میشه

    اما بنده نمی توانم value برگشتی را هندل کنم

    لطفا راهنمایی فرمائید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: مشکل با اطلاعات برگشتی از actionresult به صورت json

    خطایی فایرباگ هم اینه

    TypeError: arg.get_response is not a function

    var arg = arg.get_response().get_object();


  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    دماوند
    سن
    32
    پست
    287

    نقل قول: مشکل با اطلاعات برگشتی از actionresult به صورت json

    vararg = arg.get_response().get_object(); رو حذف کنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: مشکل با اطلاعات برگشتی از actionresult به صورت json

    حذف هم می کنم درست نمیشه . میشه یه مثال کوچیک آپلود فرمائید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: مشکل با اطلاعات برگشتی از actionresult به صورت json

    وقتی از Ajax.BeginForm مقادیر را ارسال می کنیم چطور میشه یک مقدار را به صورت جی سان از سمت controller دریافت کرد . ؟؟؟؟ دوستان صورت مساله را عوض کردیم اساتید لطفا راهنمایی فرمائید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار salar IT man
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    ارومیه-صمدزاده
    پست
    261

    نقل قول: مشکل با اطلاعات برگشتی از actionresult به صورت json

    نقل قول نوشته شده توسط debugger مشاهده تاپیک
    وقتی از Ajax.BeginForm مقادیر را ارسال می کنیم چطور میشه یک مقدار را به صورت جی سان از سمت controller دریافت کرد . ؟؟؟؟ دوستان صورت مساله را عوض کردیم اساتید لطفا راهنمایی فرمائید
    به شکل زیر عمل کنید :



    function OnSuccess(xhr, status) {
    var data = xhr.responseText;
    }



  7. #7
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: مشکل با اطلاعات برگشتی از actionresult به صورت json

    متاسفانه مقدار برگشتی undefined هست .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار salar IT man
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    ارومیه-صمدزاده
    پست
    261

    نقل قول: مشکل با اطلاعات برگشتی از actionresult به صورت json

    نقل قول نوشته شده توسط debugger مشاهده تاپیک
    متاسفانه مقدار برگشتی undefined هست .
    این مورد تست شده است! https://github.com/rabbal/My-Golden-...Cart-plugin.js

    قسمت url را در ajaxoption حذف کنید. و نام کنترلر خود را که "Index" معرفی کرده اید ،تصحیح کنید . همچنین با یک breakpoint چک کنید که آیا درخواست به سرور میرسد و با استفاده از قسمت network مرورگر response را هم بررسی کنید.

    دقت کنید که از این متد ی که در پست قبل کذاشتم برای OnComplete استفاده کنید:

    function OnComplete(xhr, status) {
    var data = xhr.responseText;
    }


    برای OnSuccess هم از متد زیر میتوانید استفاده کنید:


    function OnSuccess(data) {
    var success=data.success;
    var active=data.activeserial;
    }

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: مشکل با اطلاعات برگشتی از actionresult به صورت json

    اقا واقعا ایول داری . با حذف url از داخل option های ajax.beginform مشکل حل شد .
    بی نهایت سپاس

تاپیک های مشابه

  1. مشکل ارسال اطلاعات context به صورت Json در web server
    نوشته شده توسط rayangostar_co در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 21 اسفند 1393, 21:35 عصر
  2. سوال: مشکل در جستجوی اطلاعات زمانی که منو به صورت داینامیک میباشد
    نوشته شده توسط mohsen.nsb44 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 01 آبان 1393, 11:48 صبح
  3. مشکل در جستجوی اطلاعات در دیتا بیس به صورت فارسی
    نوشته شده توسط akram_k در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 15 تیر 1391, 23:34 عصر
  4. مشکل خواندن اطلاعات از بانک به صورت دسته جمعی
    نوشته شده توسط reza_majid68 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 13:26 عصر
  5. سوال: مشکل در پردازش اطلاعات برگشتی از سیستم بانک سامان
    نوشته شده توسط merlin_vista در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 15 دی 1388, 16:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •