نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در پیاده سازی یک سایت با زند استادیو

  1. #1

    مشکل در پیاده سازی یک سایت با زند استادیو

    سلام
    من یه سایت می خوام بزنم که یه سری ورودی از کاربر می گیره و با api ارسال می کنه برا یه سایت و مجدد خروجی رو می گیره و نمایش می ده
    به راهنمایی نیاز دارم که اصلا زند به درد می خوره در این مورد یا نه
    توابعی که من نیاز دارم از زند خونده بشه چیا هست و ...
    کسانی که آشنایی دارن و می تونن کمک کنن لطفا با من در تماس باشن حالا با شماره بذارن یا آی دی یاهو یا خصوصی همین سایت
    ممنون از شما
    Yahoo Id : hag_ahmad2000
    شماره تماس : 09101004330

    ممنون از بزرگواران

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mlf_mlv
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    150

    نقل قول: مشکل در پیاده سازی یک سایت با زند استادیو

    سلام.
    یعنی قراره از وب سرویس استفاده کنی؟ زند بیشتر پروتکل های معتبر رو ساپورت می کنه. معمولا از soap استفاده می شه که خیلی خوش دسته. البته الان تکنولوژی های جدیدتری هم اومدن ولی من به شخصه هنوز از soap استفاده می کنم.
    از نظر مهندسی نرم افزار و انعطاف پذیری زند بسیار بسیار عالیه. فقط تنها نقصش سرعتشه که نسبت به دیگر فریم ورک ها پایینه. اگه کارت خیلی نیاز به سرعت بالا نداره شک نکن بهترین گزینت همین فریم ورک هست.(تفاوت سرعت توی ریکوئست های خیلی خیلی زیاد مشخص می شه، وگرنه برای سایت های کم بازدید تقریبا فرقی نداره)

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در پیاده سازی Iserializable
    نوشته شده توسط sunny_sh در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 15 تیر 1387, 20:00 عصر
  2. مشکل در پیاده سازی یک چت ساده
    نوشته شده توسط yavari در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اردیبهشت 1386, 08:51 صبح
  3. مشکل در پیاده سازی الگوریتم دیکسترا به زبان C++‎
    نوشته شده توسط myleila در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 01 بهمن 1385, 13:35 عصر
  4. مشکل در پیاده سازی tab و یک رشته با هم ؟
    نوشته شده توسط Red_RootKit در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 21 شهریور 1385, 17:31 عصر
  5. مشکل در پیاده سازی الگوی فشرده سازی
    نوشته شده توسط CSharp-Assistant در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 27 تیر 1384, 22:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •