نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خروجی Json در php

  1. #1

    خروجی Json در php

    سلام دوستان .من اصلا php بلد نیستم .برای همین نمیدونم چی سرچ کنم اگر راهنماییم کنید ممنون میشم .
    یه فایل php دارم که حاوی یه آرایه اس .میخوام این آرایه به json تبدیل بشه . منتها اصلا نمیدونم چطوری باید از این فایل php خروجی بگیرم . من با جاوااسکریپت کار میکنم . چطوری باید دستور echo اجرا بشه ؟ باید توی html بذارم ؟ باید wamp رو ران کنم ؟ ممنون از راهنمایی هاتون
    <?php$j=array( 'js' => 'none','body'=>'none');echo json_encode($j);?> 

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mnakhaeipoor
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    جهنم
    پست
    415

    نقل قول: خروجی Json در php

    نقل قول نوشته شده توسط silver2000 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان .من اصلا php بلد نیستم .برای همین نمیدونم چی سرچ کنم اگر راهنماییم کنید ممنون میشم .
    یه فایل php دارم که حاوی یه آرایه اس .میخوام این آرایه به json تبدیل بشه . منتها اصلا نمیدونم چطوری باید از این فایل php خروجی بگیرم . من با جاوااسکریپت کار میکنم . چطوری باید دستور echo اجرا بشه ؟ باید توی html بذارم ؟ باید wamp رو ران کنم ؟ ممنون از راهنمایی هاتون
    <?php$j=array( 'js' => 'none','body'=>'none');echo json_encode($j);?> 
    شما برای اجرای کد php اول باید wampp یا xampp رو اجرا کنی بعدش یه فایل با فرمت php مثلا (sample.php) ایجاد میکنی و داخلش کد php مورد نظرت رو قرار میدی
    حالا که کد رو اجرا کنی خواهی دید که کد json آرایه ات توی صفحه چاپ شده
    حالا اگر میخوای از این json توی کد جاوااسکریپتت استفاده کنی باید از php بفرستیش به javascript که یک راهش اینه :


    <?php
    $j=array( 'js' => 'none','body'=>'none');
    $toJs=json_encode($j);
    ?>
    <div id="dom-target" style="display: none;">
    <?php
    echo htmlspecialchars($toJs);
    ?>
    </div>
    <script>
    var div = document.getElementById("dom-target");
    var myData = div.textContent;
    </script>

  3. #3

    نقل قول: خروجی Json در php

    نقل قول نوشته شده توسط mnakhaeipoor مشاهده تاپیک
    شما برای اجرای کد php اول باید wampp یا xampp رو اجرا کنی بعدش یه فایل با فرمت php مثلا (sample.php) ایجاد میکنی و داخلش کد php مورد نظرت رو قرار میدی
    حالا که کد رو اجرا کنی خواهی دید که کد json آرایه ات توی صفحه چاپ شده
    حالا اگر میخوای از این json توی کد جاوااسکریپتت استفاده کنی باید از php بفرستیش به javascript که یک راهش اینه :


    <?php
    $j=array( 'js' => 'none','body'=>'none');
    $toJs=json_encode($j);
    ?>
    <div id="dom-target" style="display: none;">
    <?php
    echo htmlspecialchars($toJs);
    ?>
    </div>
    <script>
    var div = document.getElementById("dom-target");
    var myData = div.textContent;
    </script>
    راستش میخوام خروجی رو توی یه فایل ذخیره کنم و بعد با درخواست ajax از فایل بگیرم . اما اصلا parse نمیکنه . خروجی json کدی شبیه کدای زیر هستش
    \u067e\u0631 \u0648 \u062e\u0627\u0644\

تاپیک های مشابه

  1. سوال: گرفتن خروجی json encoded از php به کمک vb 2013
    نوشته شده توسط kavian77 در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 19 فروردین 1394, 19:49 عصر
  2. سوال: نحوه استفاده از JSON در PHP
    نوشته شده توسط son_games در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 29 آبان 1389, 20:59 عصر
  3. سوال: خروجی گرفتن از php به excel
    نوشته شده توسط 103067 در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 15:27 عصر
  4. چه جوری خروجی یک صفحه php رو با جاوا بگیرم
    نوشته شده توسط newmusic در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 بهمن 1388, 12:49 عصر
  5. ساخت خروجی json توسط javascript؟؟؟؟!
    نوشته شده توسط php_qq در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 22 بهمن 1387, 21:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •