نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: درخواست راهنمایی برای استفاده از Bootstrap Lightbox

  1. #1

    درخواست راهنمایی برای استفاده از Bootstrap Lightbox

    سلام
    دوستان من می خوام از این http://www.jasonbutz.info/bootstrap-lightbox/#usage استفاده کنم. متأسفانه آموزش کاملی نداره و خیلی مختصر آموزش داده.

    من طبق راهنمایی خودش کد زیر رو نوشتم ولی کار نمیکنه. کجای کار مشکل داره؟


    <link rel="stylesheet" href="/css/bootstrap.min.css">
    <link rel="stylesheet" href="/css/bootstrap-lightbox.min.css">



    <img class="test-popup-link" src="3.jpg" />


    <script src="js/jquery.js"></script>
    <script src="/js/bootstrap.min.js"></script>
    <script src="/js/bootstrap-lightbox.min.js"></script>

    <script>
    $(document).ready(function()
    {
    $('.test-popup-link').lightbox();
    });
    </script>

  2. #2

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای استفاده از Bootstrap Lightbox

    ببینید الآن این کد کار می کنه ولی این اصلا بدرد من نمیخوره چون آمده اولا به تگ a کد داده نه به خود tag img و بعد هم اینکه یک div دیگه برای سایز اصلی عکس درست کرده که اصلا خوب نیست. من یک img تو محتوای پست دارم که می تونم با جاوا اسکریپت به اون کلاس بدم... ولی نمیتونم دیگه div و ... اینها اضافه کنم. چون تو آموزشش نوشته بود از طریق کد جاوا اسکریپت هم میشه من فکر کردم با کمی کد بشه!

    کد HTML:
    <!doctype html>
    <html>
    <head>
        <meta charset="utf-8">
        <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="chrome=1">
        <title>Bootstrap - Lightbox</title>
        <link rel="stylesheet" href="http://www.jasonbutz.info/bootstrap-lightbox/assets/css/bootstrap.min.css">
        <link rel="stylesheet" href="http://www.jasonbutz.info/bootstrap-lightbox/assets/css/bootstrap-lightbox.min.css">
    
    </head>
    <body data-spy="scroll" data-target=".navbar">
    
    
    <a data-toggle="lightbox" href="#demoLightbox" class="thumbnail">
        <img src="http://www.jasonbutz.info/bootstrap-lightbox/assets/img/small.png"
             alt="Click to view the lightbox">
    </a>
    
    <div id="demoLightbox" class="lightbox hide fade" tabindex="-1" role="dialog" aria-hidden="true">
        <div class='lightbox-content'>
            <img src="http://www.jasonbutz.info/bootstrap-lightbox/assets/img/large.png">
    
            <div class="lightbox-caption"><p>Your caption here</p></div>
        </div>
    </div>
    
    <script src="http://www.jasonbutz.info/bootstrap-lightbox/assets/js/jquery.min.js"></script>
    <script src="http://www.jasonbutz.info/bootstrap-lightbox/assets/js/bootstrap.min.js"></script>
    <script src="http://www.jasonbutz.info/bootstrap-lightbox/assets/js/bootstrap-lightbox.min.js"></script>
    
    
    </body>
    </html>
    
    آخرین ویرایش به وسیله nekooee : چهارشنبه 13 خرداد 1394 در 17:16 عصر

  3. #3
    کاربر جدید آواتار CodeNEvis111
    تاریخ عضویت
    تیر 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    15

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای استفاده از Bootstrap Lightbox

    اگه از URL Routing استفاده می کنید این Line میتونه مشکل ساز بشه:

    <script src="js/jquery.js"></script>

    / رو قبل از js نذاشتید ، در غیر این صورت باید جزئیات بیشتری از کدها بدین تا مشکل دقیق تر بررسی بشه.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: درخواست راهنمایی برای استفاده از کمبو باکس در گرید ویو
    نوشته شده توسط hamid_0341 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 17 شهریور 1392, 14:59 عصر
  2. گفتگو: درخواست راهنمایی برای استفاده از یک کنترل در برنامه
    نوشته شده توسط hamid_0341 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 28 مرداد 1392, 15:20 عصر
  3. سوال: درخواست راهنمایی برای استفاده و تعیین Role در پروژه؟
    نوشته شده توسط mohsen_f_b در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 25 مهر 1389, 20:55 عصر
  4. درخواست راهنمایی برای استفاده از Ajax toolkit
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 25 آذر 1387, 10:14 صبح
  5. درخواست راهنمایی برای استفاده از بانک اکسس در ویژوال بیسیک 6
    نوشته شده توسط blackbird در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 16 بهمن 1385, 00:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •