نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل اجرا نشدن در یک سیستم دیگر ...

  1. #1

    Unhappy مشکل اجرا نشدن در یک سیستم دیگر ...

    با سلام
    دوستان من یک برنامه با وی بی نوشتم تو سیستم من کار می کنه. ولی می برمش تو یک سیستم دیگه
    با دیتابیس مشکل پیدا می کنه-یعنی دیتابیس و نمی خونه- واسه ی رفع این مشکل چی کار باید کرد؟
    + تو برنامه م از Adodc و Access برای داده هام استفاده کرد.
    انواع Setup Creater استفاده کردم اما فایده ای نداشت.
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن در یک سیستم دیگر ...

    من تو برنامه م از کد زیر واسه ی کانکت به دیتابیس استفاده می کنم

    در پست هم گفته بودم که از Adodc و Access استفاده می کنم.
    On Error Resume Next

    Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & App.Path & "\My Data.mdb;"
    Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM Table"
    Adodc1.Refresh

    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : شنبه 16 خرداد 1394 در 15:21 عصر

  3. #3

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن در یک سیستم دیگر ...

    از کدوم خط خطا میگیرد؟

    اون خط اول را حذف کن تا دقیقا مشخص بشه خطا از چیست
    ویا بذار باشه بجاش خطا را بفرست به یک جای دیگه از برنامه و آنجا شماره خطا و پیام خطا را برای کاربر نمایش بده
    ویندوز دستگاه جدید چیه؟
    آیا فایل دیتابیس در دستگاه جدید در جایی هست که بهش دسترسی داشته باشی؟؟ چون در برخی از ویندوزها برخی از درایوها و فولدرها محدودیت دسترسی میدهند البته خیلی وقتها میتوانید با تنظیمات ntfs و غیره میتونی این محدودیتها را حذف کنی
    مورد دیگه میتواند به شماره نسخه فایل دیتابیست برگرده مثلا شما دیتابیس را با اکسس ورزن بالا درست کرده باشی ولی در ویندوز جدید افیس ورزن پایین نصب باشد البته این مشکل را شما با نصب افیس جدیدتر و یا با نصب mdac type ورزن جدیدتر حل کنی
    من خیلی وقته از دیتابیس اکسس استفاده نمیکنم و فقط این موارد به ذهنم رسید شاید اگه خطا را و دستوری که خطا را پیش میاره مشخص کنی شاید بشه بهتر راهنمای کنیم

  4. #4

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن در یک سیستم دیگر ...

    از ابزارهای CODEJOCK هم تو برنامم استفاده کردم. اولاش مشکل رجیستری رو میداد اونو به کمک دوستان
    حل کردم. در اینجا جا داره دوباره تشکر کنم. بعدش همه چیز خوب پیش میرفت بر نامه تو سیستم من (Win 8.1) کار می کنه و هیچ مشکلی هم نداره
    ولی می خوام ببرمش تو یک سیستم دیگر (کاریر) تو اینجا هم هیچ خطای مشخصی هم به من نشون نمی ده ولی داده ها رو از دیتا بیس هم نمی خونه. یعنی فکر کنم که بعد از انتقال به سیستم دومی به دیتابیس هم وصل نمی شه.
    خیلی سرچ کردم هر کس میگه که ممکنه مشکل از برنامه ی ستاپ سازی باشه
    من هم یک چند نوع برنامه ی ستاپ سازی( - Istool - Setup Factory - InstallShield 2010) رو امتحان کردم اما متاسفانه بیهوده!
    پاک کلافه م کرده به خدا دیگه راهی به ذهنم نمی رسه.ممنون میشه م اگه تو این مشکل هم به من کمک کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : شنبه 16 خرداد 1394 در 15:22 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    506

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن در یک سیستم دیگر ...

    دقیقا بگو چه پیغام خطایی بهت میده یا به چه شکلی برنامه غلط اجرا میشه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در اجرا شدن برنامه در سیستم دیگر
    نوشته شده توسط mamadcity در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 15 اردیبهشت 1394, 20:49 عصر
  2. سوال: اجرا نشدن نرم افزار در دیگر سیستم ها
    نوشته شده توسط ProWorld در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 07 شهریور 1393, 17:44 عصر
  3. سوال: دلیل اجرا نشدن برنامه روی سیستم های دیگر
    نوشته شده توسط NASA's Spaceman در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 11 خرداد 1393, 23:20 عصر
  4. مشکل در اجرا نشدن پروزه روی سیستم دیگر
    نوشته شده توسط NOSRATGOLAB در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 19 مرداد 1391, 16:15 عصر
  5. مشکل اجرا نشدن برنامم رو سیستم دیگران
    نوشته شده توسط tofan8 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 24 خرداد 1391, 17:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •