نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: یک پلییر همراه با نمایش مدت زمان پخش

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    یک پلییر همراه با نمایش مدت زمان پخش

    سلام
    من دنبال یه پلییر هستم که فایل mp3 رو پخش کنه و مدن زمان پخش رو هم نشون بده اینکه چند دقیقه طول میکشه این پلییر پخشش تموم بشه؟
    من از این استفاده کردم:
    package ahang;
    import jaco.mp3.player.MP3Player;
    import java.io.File;
    import java.net.URL;
    import javax.swing.BorderFactory;
    import javax.swing.JFrame;
    public class Main {
    public static void main(String[] args) throws Exception {
    MP3Player player = new MP3Player();
    player.setRepeat(true);
    // player.addToPlayList(new File("sound.mp3"));
    player.addToPlayList(new URL("http://localhost/sound.mp3"));
    player.setBorder(BorderFactory.createEmptyBorder(5 0, 100, 50, 100));
    JFrame frame = new JFrame("MP3 Player");
    frame.setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOS E);
    frame.getContentPane().add(player);
    frame.pack();
    frame.setLocationRelativeTo(null);
    frame.setVisible(true);
    }
    }

    ولی همچین چیزی نداشت. هر چی جستجو کردم چیزی پیدا نکردم
    متشکرم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: یک پلییر همراه با نمایش مدت زمان پخش

    هر چی دنبال برنامه اش گشتم پیدا نکردم.
    حالا اگه کسی روش و الگوریتمشم بگه خودم یه جورایی می نویسم.
    من نمیدونم با چه روش و فرمولی میشه مدت زمان پخش فایل صوتی رو بدست اورد؟ که بفهمیم این فایل صوتی چند دقیقه طول میکشه تموم بشه؟
    متشکرم.

  3. #3

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: یک پلییر همراه با نمایش مدت زمان پخش

    این چیزایی که شما دادید کدنویسیشون خیلی زیاده من یه چیز ساده میخواستم.
    فکر میکنم این لینک جواب من باشه:
    http://stackoverflow.com/questions/3...l-time-in-java
    ولی خب چون من مبتدی ام چیزی ازش سر در نیاوردم.
    رفتم استفاده کنم اینطوری شد که کارم نکرد:
    package ahang;import jaco.mp3.player.MP3Player;
    import java.io.File;
    import java.net.URL;
    import javax.swing.BorderFactory;
    import javax.swing.JFrame;
    import javax.sound.sampled.spi.AudioFileReader;
    import javax.sound.sampled.spi.FormatConversionProvider;



    public class Main {
    public static void main(String[] args) throws Exception {
    MP3Player player = new MP3Player();
    player.setRepeat(true);
    // player.addToPlayList(new File("sound.mp3"));
    player.addToPlayList(new URL("http://localhost/site-ahang/sound2.mp3"));
    player.setBorder(BorderFactory.createEmptyBorder(5 0, 100, 50, 100));
    String duration = getDurationWithMp3Spi(new File("sound.mp3"));
    JFrame frame = new JFrame("MP3 Player");
    frame.setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOS E);
    frame.getContentPane().add(player);
    frame.pack();
    frame.setLocationRelativeTo(null);
    frame.setVisible(true);
    }
    private static String getDurationWithMp3Spi(File file) throws UnsupportedAudioFileException, IOException {


    AudioFileFormat fileFormat = AudioSystem.getAudioFileFormat(file);
    if (fileFormat instanceof TAudioFileFormat) {
    Map<?, ?> properties = ((TAudioFileFormat) fileFormat).properties();
    String key = "duration";
    Long microseconds = (Long) properties.get(key);
    int mili = (int) (microseconds / 1000);
    int sec = (mili / 1000) % 60;
    int min = (mili / 1000) / 60;
    return "time = " + min + ":" + sec;
    } else {
    throw new UnsupportedAudioFileException();
    }


    }
    }



  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: یک پلییر همراه با نمایش مدت زمان پخش

    من هر چی گشتم به جواب نرسیدم. اگه فرمولشم داشته باشم میتونم بسازم. شما میدونی فرمولش چیه؟

  6. #6

    نقل قول: یک پلییر همراه با نمایش مدت زمان پخش

    نقل قول نوشته شده توسط ravand مشاهده تاپیک
    من هر چی گشتم به جواب نرسیدم. اگه فرمولشم داشته باشم میتونم بسازم. شما میدونی فرمولش چیه؟
    دوست عزیز
    شما باید با جاوا FX بسازین به خاطر محیط گرافیکیش.
    اگر مبتدی هستی این فیلم رو دانلود کن ببین آموزش خیلی کامل و حرفه ای هست. خوبیش پروژه محور هست.
    www.youtube.com/watch?v=MBW71PsGpLI

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: یک پلییر همراه با نمایش مدت زمان پخش

    این چیزی که شما دادید یه آموزش کامله اونم فایل فیلم هست. من فقط توی نمایش مدت زمان پخش فاصل صوتی مشکل دارم. میخوام قبل از پخش فایل صوتی بنویسه مدت زمان این فایل صوتی مثلا 12 دقیقه است.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ahmad.mo74
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: یک پلییر همراه با نمایش مدت زمان پخش

    برای پیدا کردن مدت زمان فایل صوتی، میشه از Apache Tika استفاده کرد.

    برای مثال :


    public static void main(String[] args) throws IOException, TikaException, SAXException, UnsupportedAudioFileException {
    try (FileInputStream fileInputStream = new FileInputStream("/home/user/Desktop/a.mp3")) {
    Metadata metadata = new Metadata();
    new AutoDetectParser().parse(fileInputStream, new BodyContentHandler(), metadata, new ParseContext());
    long durationNanos = (long) (Double.parseDouble(metadata.get("xmpDM:duration") ) * 1000000L);
    System.out.println("duration in nanos : " + durationNanos);
    long hours = TimeUnit.NANOSECONDS.toHours(durationNanos);
    durationNanos -= TimeUnit.HOURS.toNanos(hours);
    long minutes = TimeUnit.NANOSECONDS.toMinutes(durationNanos);
    durationNanos -= TimeUnit.MINUTES.toNanos(minutes);
    long seconds = TimeUnit.NANOSECONDS.toSeconds(durationNanos);
    System.out.printf("Duration : %02d:%02d:%02d", hours, minutes, seconds);
    }
    }


    این jar هارو به پروژتون اضافه کنید :

    tika-core-1.8.jar
    tika-parsers-1.8.jar

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: یک پلییر همراه با نمایش مدت زمان پخش

    من به این لینک ها سر زدم و کتابخانه هاش رو دانلود کردم:
    http://www.java2s.com/Code/Jar/t/Dow...acore13jar.htm
    http://services.10pines.com:8081/art...tika-core/1.8/
    http://www.java2s.com/Code/Jar/t/Dow...parsersjar.htm

    ولی دستورات import براش رو نمیدونم چیا هستن؟
    متشکرم.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ahmad.mo74
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: یک پلییر همراه با نمایش مدت زمان پخش

    AudioUtil.java :


    import org.apache.tika.exception.TikaException;
    import org.apache.tika.metadata.Metadata;
    import org.apache.tika.parser.AutoDetectParser;
    import org.apache.tika.parser.ParseContext;
    import org.apache.tika.sax.BodyContentHandler;
    import org.xml.sax.SAXException;


    import java.io.File;
    import java.io.FileInputStream;
    import java.io.IOException;


    /**
    * @author avb
    */
    public class AudioUtil {


    private static final long NANOS_IN_A_MILLISECOND = 1000000L;


    public static Duration getDuration(File audioFile) throws IOException, TikaException, SAXException {
    try (FileInputStream fileInputStream = new FileInputStream(audioFile)) {
    Metadata metadata = new Metadata();
    new AutoDetectParser().parse(fileInputStream, new BodyContentHandler(), metadata, new ParseContext());
    String s = metadata.get("xmpDM:duration");
    if (s != null && !s.isEmpty()) {
    long durationNanos = (long) (Double.parseDouble(s) * NANOS_IN_A_MILLISECOND);
    return Duration.of(durationNanos);
    }
    }
    return Duration.of(0);
    }


    public static void main(String[] args) throws TikaException, IOException, SAXException {
    System.out.println("Duration : " + AudioUtil.getDuration(new File("file.mp3")));
    }


    }


    Duration.java :


    import java.util.concurrent.TimeUnit;


    /**
    * @author avb
    */
    public class Duration {


    private long totalDurationNanos;
    private long hours;
    private long minutes;
    private long seconds;
    private long millis;
    private long nanos;


    public Duration(long totalDurationNanos) {
    this.totalDurationNanos = totalDurationNanos;
    hours = TimeUnit.NANOSECONDS.toHours(totalDurationNanos);
    totalDurationNanos -= TimeUnit.HOURS.toNanos(hours);
    minutes = TimeUnit.NANOSECONDS.toMinutes(totalDurationNanos) ;
    totalDurationNanos -= TimeUnit.MINUTES.toNanos(minutes);
    seconds = TimeUnit.NANOSECONDS.toSeconds(totalDurationNanos) ;
    totalDurationNanos -= TimeUnit.SECONDS.toNanos(seconds);
    millis = TimeUnit.NANOSECONDS.toMillis(totalDurationNanos);
    totalDurationNanos -= TimeUnit.MILLISECONDS.toNanos(millis);
    nanos = totalDurationNanos;
    }


    public Duration(long hours, long minutes, long seconds, long millis, long nanos) {
    this(toNanos(hours, minutes, seconds, millis, nanos), hours, minutes, seconds, millis, nanos);
    }


    private Duration(long totalDurationNanos, long hours, long minutes, long seconds, long millis, long nanos) {
    this.totalDurationNanos = totalDurationNanos;
    this.hours = hours;
    this.minutes = minutes;
    this.seconds = seconds;
    this.millis = millis;
    this.nanos = nanos;
    }


    public static Duration of(long totalDurationNanos) {
    return new Duration(totalDurationNanos);
    }


    private static long toNanos(long hours, long minutes, long seconds, long millis, long nanos) {
    if (minutes >= 60 || seconds >= 60) {
    throw new IllegalArgumentException();
    }
    return TimeUnit.HOURS.toNanos(hours)
    + TimeUnit.MINUTES.toNanos(minutes)
    + TimeUnit.SECONDS.toNanos(seconds)
    + TimeUnit.MILLISECONDS.toNanos(millis)
    + TimeUnit.NANOSECONDS.toNanos(nanos);
    }


    public long getTotalDurationNanos() {
    return totalDurationNanos;
    }


    public void setTotalDurationNanos(long totalDurationNanos) {
    this.totalDurationNanos = totalDurationNanos;
    }


    public long getHours() {
    return hours;
    }


    public void setHours(long hours) {
    this.hours = hours;
    }


    public long getMinutes() {
    return minutes;
    }


    public void setMinutes(long minutes) {
    this.minutes = minutes;
    }


    public long getSeconds() {
    return seconds;
    }


    public void setSeconds(long seconds) {
    this.seconds = seconds;
    }


    public long getMillis() {
    return millis;
    }


    public void setMillis(long millis) {
    this.millis = millis;
    }


    public long getNanos() {
    return nanos;
    }


    public void setNanos(long nanos) {
    this.nanos = nanos;
    }


    @Override
    public String toString() {
    return String.format("%02d:%02d:%02d.%03d", hours, minutes, seconds, millis);
    }


    }


    http://mvnrepository.com/artifact/or.../tika-core/1.8
    http://mvnrepository.com/artifact/or...ka-parsers/1.8

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: یک پلییر همراه با نمایش مدت زمان پخش

    اونقدر گشتم تا یکی پیدا کردم که ساده تر بود:
    package ahang;import java.io.*;
    import javazoom.jl.decoder.*;
    import javax.sound.sampled.*;
    public class Main
    {
    public static void main(String args[])
    {
    try
    {
    File f = new File("sound4.mp3");
    Bitstream m_bitstream = new Bitstream(new FileInputStream(f));
    Header m_header = m_bitstream.readFrame();
    int mediaLength = (int)f.length();
    int nTotalMS = 0;
    if (mediaLength != AudioSystem.NOT_SPECIFIED) {
    nTotalMS = Math.round(m_header.total_ms(mediaLength));
    }
    System.out.println("Length in ms: " + nTotalMS);
    } catch(Exception e) {
    e.printStackTrace();
    }
    }
    }

    امدم چند تا فایل روش امتحان کردم:
    فایل sound.mp3 مدت زمانش : 10:24s معادل 624 ثانیه. که برنامه این خروجی رو داد: 625392
    فکر میکنم باید تقسیم بر هزار کنم.
    منبع مطلب:
    http://www.jsresources.org/faq_audio.html

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ahmad.mo74
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: یک پلییر همراه با نمایش مدت زمان پخش

    از کلاس java.util.concurrent.TimeUnit میتونید استفاده کنید برای تبدیل میلی ثانیه به HH:mm:ss.SSS

    در ضمن به جای اون کلاس Duration که من نوشتم، از java.time.Duration استفاده کنید بهتره.


    import org.apache.tika.exception.TikaException;
    import org.apache.tika.metadata.Metadata;
    import org.apache.tika.parser.AutoDetectParser;
    import org.apache.tika.parser.ParseContext;
    import org.apache.tika.sax.BodyContentHandler;
    import org.xml.sax.SAXException;


    import java.io.File;
    import java.io.FileInputStream;
    import java.io.IOException;
    import java.text.ParseException;
    import java.time.Duration;
    import java.time.temporal.ChronoUnit;


    /**
    * @author avb
    */
    public class AudioUtil {


    private static final String XMP_DM_DURATION = "xmpDM:duration";


    public static Duration getDuration(File audioFile) throws IOException, TikaException, SAXException {
    try (FileInputStream fileInputStream = new FileInputStream(audioFile)) {
    Metadata metadata = new Metadata();
    new AutoDetectParser().parse(fileInputStream, new BodyContentHandler(), metadata, new ParseContext());
    String s = metadata.get(XMP_DM_DURATION);
    if (s != null && !s.isEmpty()) {
    long durationMillis = (long) (Double.parseDouble(s));
    return Duration.of(durationMillis, ChronoUnit.MILLIS);
    }
    }
    return Duration.of(0, ChronoUnit.SECONDS);
    }


    public static void main(String[] args) throws TikaException, IOException, SAXException, ParseException {
    Duration duration = AudioUtil.getDuration(new File("file.mp3"));
    String durationStr = DurationFormatter.format(duration);
    System.out.println("Duration : " + durationStr);
    System.out.println("Duration in millis : " + DurationFormatter.parse(durationStr));
    }


    }


    DurationFormatter.java :


    import java.text.DateFormat;
    import java.text.ParseException;
    import java.text.SimpleDateFormat;
    import java.time.Duration;
    import java.util.TimeZone;
    import java.util.concurrent.TimeUnit;


    /**
    * @author avb
    */
    public class DurationFormatter {


    private static final DateFormat DATE_FORMAT = new SimpleDateFormat("yyyy-MM-dd HH:mm:ss.SSS");
    private static final String EPOCH_DATE_STR = "1970-01-01 ";
    private static final String DURATION_FORMAT = "%02d:%02d:%02d.%03d";


    static {
    DATE_FORMAT.setTimeZone(TimeZone.getTimeZone("UTC" ));
    }


    public static String format(Duration duration) {
    return format(duration.toMillis());
    }


    public static String format(long millis) {
    long hours = TimeUnit.MILLISECONDS.toHours(millis);
    millis -= TimeUnit.HOURS.toMillis(hours);
    long minutes = TimeUnit.MILLISECONDS.toMinutes(millis);
    millis -= TimeUnit.MINUTES.toMillis(minutes);
    long seconds = TimeUnit.MILLISECONDS.toSeconds(millis);
    millis -= TimeUnit.SECONDS.toMillis(seconds);
    return String.format(DURATION_FORMAT, hours, minutes, seconds, millis);
    }


    public static long parse(String source) throws ParseException {
    return DATE_FORMAT.parse(EPOCH_DATE_STR + source).getTime();
    }


    }


    خروجی :


    Duration : 00:03:20.997
    Duration in millis : 200997

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: یک پلییر همراه با نمایش مدت زمان پخش

    یکی پیدا کردم خیلی ساده تره:
     package ahang;

    import javax.swing.JOptionPane; // import JOptionpane.
    public class converttime {

    // Main Method.
    public static void main(String[] args) {
    long millisec = 225019;
    // Promt to user to enter milliseconds.


    String time = convertMillis(millisec); // convert milliseconds.
    prntStr(millisec+" milliseconds is equal to "+ time); // Print hour:munite:second

    } // End of main method.

    /** Convert Millisecond to hour:munite:second */
    public static String convertMillis(long millis){

    long sumsecond,second,summunite,munite,hour; // Declare variables.
    sumsecond = millis/1000; // sum of second
    second = sumsecond%60; // munite

    summunite = sumsecond/60; // sum of munite
    munite = summunite%60; // munite

    hour = summunite/60; // hour

    String result = hour+":"+munite+":"+second;
    return result;

    } // End of convertMillis method.

    /** Print String */
    public static void prntStr(String print){

    System.out.print(print);

    } // Enf of prntStr method.
    } // End of public class.

    منبع: http://www.akifarslan.com.tr/java/ja...s-and-seconds/

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: یک پلییر همراه با نمایش مدت زمان پخش

    حالا موندم چطوری اهنگ رو از روی سایت بگیرم و مدت زمانش رو نشون بدم؟الان این آهنگ توی خود سیستمم هست اگه روی سایت باشه چی؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: یک پلییر همراه با نمایش مدت زمان پخش

    امدم به این شکلش کردم:
    package ahang;import static ahang.converttime.convertMillis;
    import java.io.*;
    import java.net.URL;
    import java.net.URLConnection;
    import java.sql.Connection;
    import javazoom.jl.decoder.*;
    import javax.sound.sampled.*;
    import javax.swing.JOptionPane;
    public class Main
    {
    public static void main(String args[])
    {
    try
    {
    URL url = new URL("http://localhost/site-ahang/sound1.mp3");
    URLConnection cn = url.openConnection();
    InputStream inputFromURL = cn.getInputStream();
    int mediaLength = inputFromURL.available();
    Bitstream m_bitstream = new Bitstream(inputFromURL);
    Header m_header = m_bitstream.readFrame();
    long nTotalMS = 0;
    if (mediaLength != AudioSystem.NOT_SPECIFIED) {
    nTotalMS = Math.round(m_header.total_ms(mediaLength));
    }
    String time = convertMillis(nTotalMS); // convert milliseconds.
    System.out.println("Length in ms: " + time);
    } catch(Exception e) {
    e.printStackTrace();
    }


    }
    /** Convert Millisecond to hour:munite:second */
    public static String convertMillis(long millis){

    long sumsecond,second,summunite,munite,hour; // Declare variables.
    sumsecond = millis/1000; // sum of second
    second = sumsecond%60; // munite

    summunite = sumsecond/60; // sum of munite
    munite = summunite%60; // munite

    hour = summunite/60; // hour

    String result = hour+":"+munite+":"+second;
    return result;

    } // End of convertMillis method.
    }

    حالا مشکلش اینه که اهنگی که مدتش 10:24 هست اینطوری نشون میده:
    کد HTML:
    Length in ms: 0:0:3
    یعنی خروجی رو داره اشتباه نشون میده.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار ahmad.mo74
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: یک پلییر همراه با نمایش مدت زمان پخش


    import javazoom.jl.decoder.Bitstream;
    import javazoom.jl.decoder.Header;


    import javax.sound.sampled.AudioSystem;
    import java.io.ByteArrayInputStream;
    import java.io.ByteArrayOutputStream;
    import java.io.IOException;
    import java.io.InputStream;
    import java.net.HttpURLConnection;
    import java.net.URL;


    public class Main {


    public static void main(String args[]) throws Exception {
    try (InputStream inputStream = downloadMp3("http://localhost/site-ahang/sound1.mp3")) {
    if (inputStream != null) {
    int mediaLength = inputStream.available();
    Bitstream bitstream = new Bitstream(inputStream);
    Header m_header = bitstream.readFrame();
    long nTotalMS = 0;
    if (mediaLength != AudioSystem.NOT_SPECIFIED) {
    nTotalMS = Math.round(m_header.total_ms(mediaLength));
    }
    System.out.println("Length in ms: " + convertMillis(nTotalMS));
    }
    }
    }


    public static String convertMillis(long millis) {


    long sumSecond, second, sumMinute, minute, hour; // Declare variables.
    sumSecond = millis / 1000; // sum of second
    second = sumSecond % 60; // minute


    sumMinute = sumSecond / 60; // sum of minute
    minute = sumMinute % 60; // minute


    hour = sumMinute / 60; // hour


    return hour + ":" + minute + ":" + second;


    }


    static InputStream downloadMp3(String urlString) throws IOException {
    HttpURLConnection connection = (HttpURLConnection) new URL(urlString).openConnection();
    try (InputStream inputStream = connection.getInputStream()) {
    if (inputStream.available() == -1) {
    return null;
    }
    try (ByteArrayOutputStream outputStream = new ByteArrayOutputStream(inputStream.available())) {
    int read;
    byte[] bytes = new byte[64 * 1024];
    while ((read = inputStream.read(bytes)) != -1) {
    outputStream.write(bytes, 0, read);
    }
    return new ByteArrayInputStream(outputStream.toByteArray());
    }
    }
    }


    }

تاپیک های مشابه

  1. مدت زمان پخش صدا با کامپننت KDTele روی خط تلفن
    نوشته شده توسط mostafanet در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 12 اسفند 1392, 19:44 عصر
  2. مدت زمان پخش صدا با کامپننت KDTele روی خط تلفن
    نوشته شده توسط mostafanet در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 11 اسفند 1392, 17:17 عصر
  3. سوال: نمایش مدت زمان اتصال به بانک در progressBar در فرم لاگین
    نوشته شده توسط امیر مهرشاد در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 17 مهر 1392, 11:18 صبح
  4. مبتدی: نمایش صفحه برای مدت زمان خاص
    نوشته شده توسط raha1234567 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 20 آبان 1390, 17:44 عصر
  5. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 25 مرداد 1390, 10:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •