نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل با ValueChanged و TextChanged

  1. #1

    مشکل با ValueChanged و TextChanged

    سلام.
    دارم برای ویندوزفون برنامه می نویسم.
    وقتی می خواهم با ValueChanged یک اسلایدر مقداری رو در یک متغیر بریزم پیغام زیر رو بهم میده:


    private void sldTi_ValueChanged(object sender, RoutedPropertyChangedEventArgs<double> e)
    {
    lbltimer.Text = Convert.ToString(sldTi.Value);
    }




    Error:
    6-4-2015 4-57-52 PM.jpg

    غیر از این برای هر کدی که می خوام بنوسم که مثلا با تغییر مقداری در تکست باکس کاری انجام دهد باز همین پیغام رو میگیرم.
    لطفا راهنمایی بفرمایید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: مشکل با ValueChanged و TextChanged

    ولیو مقدار داره؟ ظاهر ناله واسه همین exception میده

  3. #3

    نقل قول: مشکل با ValueChanged و TextChanged

    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
    ولیو مقدار داره؟ ظاهر ناله واسه همین exception میده
    بله مقدار داره!
    اسلاید بدون مقدار نمیشه! یا 0 هست یا اعداد بزرگتر. من در خصوصیتها مقدار پیشفرض رو هم روی 30 قرار داده ام.
    این خطا رو برای کد تغییر متن هم بهم میده. مثلا اگر تکست داخل نکست باکسم تغییر کند لیبل 1 هم تغییر کند همین پیغام رو دریافت می کنم.

  4. #4

    نقل قول: مشکل با ValueChanged و TextChanged

    خب مشکلم حل شد.
    کافیه از کد زیر استفاده کنید:

    private void sldTi_ValueChanged(object sender, RoutedPropertyChangedEventArgs<double> e)
    {
    double i;

    if (sldTi != null)
    {
    i = (double)sldTi.Value;
    lbltimer.Text = Convert.ToString(i);
    }

    }

  5. #5

    نقل قول: مشکل با ValueChanged و TextChanged

    نیازی به این کار نبود، همون شرطی که گذاشتی کافی بود. تابع ToString رو همه ی شی ها دارن و نیازی به استفاده Convert.ToString نبود.

                if (sldTi != null)
    lbltimer.Text = sldTi.Value.ToString();

    دلیله خطا هم اینه که هنوز کنترل های صفحه موردنظرت Intialize نشده برای همین هم کدی که نوشتی باعث Exception میشه.

  6. #6

    نقل قول: مشکل با ValueChanged و TextChanged

    نقل قول نوشته شده توسط ramtinak مشاهده تاپیک
    نیازی به این کار نبود، همون شرطی که گذاشتی کافی بود. تابع ToString رو همه ی شی ها دارن و نیازی به استفاده Convert.ToString نبود.

                if (sldTi != null)
    lbltimer.Text = sldTi.Value.ToString();

    دلیله خطا هم اینه که هنوز کنترل های صفحه موردنظرت Intialize نشده برای همین هم کدی که نوشتی باعث Exception میشه.
    چنین دستوری هم باز ارور دریافت کردم!
    آخرش باید متغیر رو در داخل خود بدنه if تعریف می کردم که حل شد.
    در مورد خط آخر ممنون میشم بیشتر توضیح بدید.
    با تشکر

  7. #7

    نقل قول: مشکل با ValueChanged و TextChanged

    منظورتون از خط آخر چیه؟ کلا دو خط من نوشتم، اگه منظورت اینه:

    lbltimer.Text = sldTi.Value.ToString();


    که میاد مقدار فعلیه اسلایدرت که از نوع double هست رو به رشته یا string تبدیل میکنه. همونطور که بالا هم گفتم تمامی شی های سی شارپ این کد رو دارن.

    فکر کنم شما سیلورلایت کار میکنید.
    اگه ویندوزفون نسخه Universal یا WinRT میخواهید انجام بدید، توی کتاب برنامه نویسی ویندوزفون 8.1 که ساختم، یک درسی داره که آموزش پلیر ساختن رو داره که با استفاده از اسلایدر و ProgressBar کارها رو پیش میبرم( البته ناگفته نمونه که Gesture برای عقب جلو کردن فیلم با کشیدن انگشت روی صفحه یا تنظیم صدا با پایین بالا کردن با کشیدن انگشت روی صفحه و پایین بالا کردن برای تنظیم روشنایی هم در این درس آموزش داده میشه)

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در event textchange مربوط به تکست باکس
    نوشته شده توسط kahrobaa در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 13 بهمن 1392, 07:48 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 21 اسفند 1389, 11:10 صبح
  3. سوال: مشکل در رویداد TextChanged تکست باکس
    نوشته شده توسط unknown87s در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 04 دی 1389, 18:57 عصر
  4. مشکل با updatepanel و خاصیت TextChanged یک textbox
    نوشته شده توسط mohsen_zelzela00 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 07 مرداد 1389, 19:35 عصر
  5. مشکل با TextChange در Combobox
    نوشته شده توسط sm در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 14 فروردین 1386, 12:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •