نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ایجاد دسته بندی با php

  1. #1

    ایجاد دسته بندی با php

    سلام من میخوام برا سی ام اسم دسته بندی ایجاد کنم ، مثلا اگه یکی از پست ها یکی ویژگیهای ، ایرانی ، ترکیه ای ، چینی رو داشت ( که هر کدوم هم توی sql ذخیره ان )
    یه سایدباری چیزی ایجاد کنم ، مثلا بزنم قسمت ایرانی ها، هر کس با کلیک بر روی اون، پست هایی که اون ویژگی رو دارن نمایش بده
    یه راهنمایی میکنید فوریه !

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    90

    نقل قول: ایجاد دسته بندی با php

    سلام دوست خوبم این مورد به سیستم مدیریت محتوای شما بستگی داره در کل شما میتونید مانند زیر عمل کنید:

    $query="SELECT * FROM `pages` WHERE `cut` LIKE '%چینی%' ORDER BY `id` DESC LIMIT 300";

  3. #3

    نقل قول: ایجاد دسته بندی با php

    نه یه اسکریپته دارم ادیت میکنم میخوام اینو بهش اضافه کنم مدیریت محتوا نیست ( وردپرس ، جوملا ، دروپال )
    میشه یه ذره بیشتر توضیح بدی اینکه فقط انتخاب کرد!؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    90

    نقل قول: ایجاد دسته بندی با php

    اگر کد بذارید بهتر میتونم راهنماییتون کنم برای توضیحات بیشتر برای دریافت خروجی از دیتابیس باید ابتدا محتویات مورد نظر را تا جای امکان به صورت دقیق انتخاب کنیم واسه انتخاب اطلاعات از دیتابیس از کد زیر استفاده می کنیم:

    کد HTML:
    $query="SELECT * FROM `pages` WHERE `cut` LIKE '%چینی%' ORDER BY `id` DESC LIMIT 300";
    سپس مانند زیر خروجی می گیریم واسه خروجی اطلاعات از حلقه استفاده کردیم:

    کد HTML:
    $select=mysql_query($query);
    کد HTML:
    while($row=mysql_fetch_array($select)){ echo $row['post_id']; }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار reza_alie
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    <Tehran/>
    پست
    449

    نقل قول: ایجاد دسته بندی با php

    سلام به این کد ها ی نگاه بنداز شاید به دردت بخوره


    CREATE TABLE categories (
    category_id INT UNSIGNED NOT NULL AUTO_INCREMENT,
    parent_id INT UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0,
    name TEXT NOT NULL,
    user INT NOT NULL,
    PRIMARY KEY (category_id),
    INDEX parent (parent_id)
    );


    category_id parent_id name user
    1 0 Main category 1 2
    2 1 Subcategory 1 2
    3 1 Subcategory 2 2
    4 3 SubSubcategory 1 2



    $user_result = mysql_query("SELECT * FROM users, categories WHERE id = '$id'");
    $categories = array();
    while($row = mysql_fetch_array($user_result)) {
    $categories[$row['parent_id']][] = $row['name'];
    }
    echo "<ol><li><a href''>$categories[0][0]</a><ol>";
    $counterj = count($categories)-1;
    for($i=1,$j=$counterj;$i<$j;$i++){
    if(count($categories[$i])==1){
    echo "<li><a href="">$catgeories[$i][0]</a></li>";
    } else {
    echo "<li><a href="">$categories[$i][0]</a><ol>";
    }
    $counterl = count($categories[$i])-1;
    for($k=1,$l=$counterl;$k<$l;$k++){
    echo "<li><a href="">$categories[$i][$k]</a></li>";
    }
    if ($l>1) echo "</ol></li>";
    }
    echo "</ol></li></ol>";

    } else {
    echo "You are not admin";
    }

    موفق باشی

  6. #6

    نقل قول: ایجاد دسته بندی با php

    ممنون حل شد

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد دسته بندی
    نوشته شده توسط zeydollah.hp در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 09 شهریور 1393, 17:25 عصر
  2. ایجاد صفحه بندی در php
    نوشته شده توسط ریحانه محبوب در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 03 تیر 1393, 11:22 صبح
  3. سوال: ایجاد دسته بندی
    نوشته شده توسط asal_afs در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 21 دی 1389, 18:27 عصر
  4. سوال: ایجاد دسته بندی
    نوشته شده توسط amirepsilon در بخش PHP
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 26 آذر 1387, 21:59 عصر
  5. کد دسته بندی در php
    نوشته شده توسط setayesh3 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 19 مرداد 1386, 11:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •