نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: file is being used by another process مشکل کجاست؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Maryam_y_m
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    here
    پست
    138

    Tick file is being used by another process مشکل کجاست؟

    درون برنامه یک فایل excel را باز کردم، اطلاعاتی از آن خوانده ام ، آنرا بسته ام . ولی وقتی میخواهم آنرا delete کنم با پیغام زیر روبرو میشوم:
    The process cannot access the file because it is being used by another process

    برنامه:

    Dim WithEvents xlBook As Excel.Workbook
    Dim originalCulture As System.Globalization.CultureInfo=thisThread.Curren tCulture

    xlBook = GetObject(txtFile.Text)
    xlBook.Application.Visible = False
    thisThread.CurrentCulture = New System.Globalization.CultureInfo("en-US")

    'خواندن اطلاعات از فایل

    xlBook.Application.Quit()
    xlBook = Nothing
    File.Delete(txtFile.Text)' مشاهده خطا

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111

    Smile

    این پیغام بخاطر این است که برنامه دیگری در حال استفاده از این فایل فکر کنم برنامه اکسل بعد از تغییر روی فایل بسته نمیشه شما برنامه task manager را باز کنید و اگر در تب prosess اسم اکسل را دیدید ان را end prosess کنید فکر با این کار مشکلتون حل بشه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Maryam_y_m
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    here
    پست
    138
    برنامه task manager را باز کنید و اگر در تب prosess اسم اکسل را دیدید ان را end prosess کنید فکر با این کار مشکلتون حل بشه
    بله من هم این کار رو بلدم
    ولی من که به کاربر نمیتونم بگم وسط برنامه بره توی TaskManager و excel رو End Process کنه.
    البته xlBook.Application.quit قاعدتا باید این کار رو انجام بده ولی نمیدونم چرا نمیشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111

    Smile

    خوب با این کد می تونید پدر هرچی اکسل را در بیارید
    این کد تمام Process کنترل میکنه و اگر نام اکسل را دید ان را می بندد

    Dim prosess() As Diagnostics.Process = Diagnostics.Process.GetProcesses()
    If prosess.Length > 0 Then
    For Each p As Diagnostics.Process In prosess
    If p.ProcessName = "EXCEL" Then
    p.Kill()
    End If
    Next
    End If

تاپیک های مشابه

  1. حذف یک process از تب process موجود در taskmanager
    نوشته شده توسط mohinsoft در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 01 آبان 1386, 12:23 عصر
  2. Get process file adress
    نوشته شده توسط Delphi_Developer در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 بهمن 1384, 02:02 صبح
  3. مخفی کردن یک process از process list در win 2K,Xp
    نوشته شده توسط persianboy در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 26 شهریور 1383, 08:04 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •