نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: اکسل در php

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ehsan-68
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    34
    پست
    231

    اکسل در php

    با سلام ...

    من در php از کتابخانه excelRead برای ذخیره فایل اکسل در mysql استفاده کردم ...

    در لوکال خانگی مشکلی ندارم اما در هاست با ارور زیر مواجه میشم ...

    Notice: Uninitialized string offset: 2199023255040 in /home/samanehn/domains/....../public_html/workbook/includes/Excel/oleread.inc on line 27
    Notice: Uninitialized string offset: 2199023255041 in /home/samanehn/domains/....../public_html/workbook/includes/Excel/oleread.inc on line 27
    Notice: Uninitialized string offset: 2199023255042 in /home/samanehn/domains

    والا آخر

    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید ...
    آخرین ویرایش به وسیله ehsan-68 : چهارشنبه 03 تیر 1394 در 11:24 صبح

  2. #2
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: اکسل در php

    اینا یادآوری هستن نه خطا. با دستور زیر مخفیشون کنید:
    error_reporting(E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_DEPRECATED);

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ehsan-68
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    34
    پست
    231

    نقل قول: اکسل در php

    سلام ..

    ممنون از پاسختون، فقط کجا بذارم این کدو ...

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: اکسل در php

    یا بالای همون فایل که مشکل داره یا فایل اصلی تون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ehsan-68
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    34
    پست
    231

    نقل قول: اکسل در php

    باسلام ...

    بعد از حذف یادآورها با این خطا مواجه شدم ...

    Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /home/samanehn/domains/........./public_html/workbook/includes/Excel/oleread.inc on line 27

    البته قبلا میداد یادم رفته بود بگم ... فکر کنم مال حافظه است ولی چطوری تغییرش بدم ؟

    لطفا راهنمایی بکنید ...

    باتشکر ...
    آخرین ویرایش به وسیله ehsan-68 : چهارشنبه 03 تیر 1394 در 11:24 صبح

  6. #6
    کاربر جدید آواتار mohammad.cs
    تاریخ عضویت
    تیر 1394
    محل زندگی
    دانشگاه
    پست
    17

    نقل قول: اکسل در php

    با سلام

    کدی میخواستم که اطلاعات پایگاه داده ام را به صورت خروجی اکسل در بیاورد؛چطوری است؟

    با تشکر

  7. #7

    نقل قول: اکسل در php

    نقل قول نوشته شده توسط ehsan-68 مشاهده تاپیک
    باسلام ...

    بعد از حذف یادآورها با این خطا مواجه شدم ...

    Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /home/samanehn/domains/........./public_html/workbook/includes/Excel/oleread.inc on line 27

    البته قبلا میداد یادم رفته بود بگم ... فکر کنم مال حافظه است ولی چطوری تغییرش بدم ؟

    لطفا راهنمایی بکنید ...

    باتشکر ...
    در تنظیمات php.ini میزان سایز آپلود را زیاد کنید

    اگه دسترسی ندارید با تابع max_upload_size میزان آپلود را بالا ببرید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ehsan-68
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    34
    پست
    231

    نقل قول: اکسل در php

    با سلام ...

    max_upload_size بذارمش داخل htaccess ?

    دستور کاملش چیه ؟

  9. #9

    نقل قول: اکسل در php

    با سلام و احترام
    میدانم این تاپیک و این سوال بسیار قدیمی است و زمان پاسخ دادن به آن گذشته است
    ولی خود من الان به همین مشکل برخورد کردم و جوابی در کل وب فارسی پیدا نکردم .
    این جوابی که من الان مینویسم قطعا مشکل را حل خواهد کرد و حتما برای افراد دیگری در آینده همین سوال پیش خواهد آمد و ساعت ها وقتشان را خواهد گرفت تا شاید به جواب برسند
    مث الان خود من !! پس لطفا این پاسخ را حذف نکنید بگذارید اگر کسی به این مشکل خورد حداقل با جستجو در اینترنت به این صفحه آرشیو شده برسد و مشکلش حل شود
    در اکثر تالار ها و سایتها نوشتند میزان دسترسی رم را بالا ببرید ولی این راه چاره نیست !!!


    جواب :
    در فایل oleread.inc که دارای توابعی برای کار با اکسل در php است و به همین منظور نوشته شده به دنبال تابع زیر بگردید :

    function GetInt4d($data, $pos)

    که درهمان خط 27 است !
    سپس کد زیر را که یک خط است حذف کنید :

    return ord($data[$pos]) | (ord($data[$pos+1]) << 8) | (ord($data[$pos+2]) << 16) | (ord($data[$pos+3]) << 24);


    و بجای خط بالا کد زیر را وارد و فایل مربوطه را ذخیره کنید :

     $_or_24 = ord($data[$pos+3]);

    if ($_or_24>=128) $_ord_24 = -abs((256-$_or_24) << 24); else $_ord_24 = ($_or_24&127) << 24;

    return ord($data[$pos]) | (ord($data[$pos+1]) << 8) | (ord($data[$pos+2]) << 16) | $_ord_24;



    امیدوارم کمکی کرده باشم به هموطنان فارسی زبان

    کلید واژه های این مطلب : برنامه نوسیی , php , excel, خطا, کتابخانه excelRead

تاپیک های مشابه

  1. خروجی اکسل توسط PHP
    نوشته شده توسط mehdi4467 در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 12 دی 1392, 15:59 عصر
  2. کتابخانه ای برای خواندن فایل های اکسل توسط PHP
    نوشته شده توسط Jason.Bourne در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 06 آذر 1392, 12:20 عصر
  3. سوال: ایمپورت اکسل به mysql با کد php
    نوشته شده توسط plang_1160 در بخش PHP
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 27 خرداد 1391, 09:00 صبح
  4. سوال در مورد اکسل و php
    نوشته شده توسط persian-boy در بخش PHP
    پاسخ: 22
    آخرین پست: جمعه 19 خرداد 1391, 15:40 عصر
  5. سوال: بهترین روش خواندن فایل اکسل در PHP ؟
    نوشته شده توسط programmerfan در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 18 فروردین 1391, 11:15 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •