صفحه 1 از 7 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 244

نام تاپیک: performance لاراول

  1. #1

    performance لاراول

    با سلام
    ما برای شرکتمون سایتی میخوایم طراحی کنیم که کلیه امکانات از جمله تیکت گذاری/ باشگاه مشتریان/ وبلاگ و ... رو داشته باشه. بنده حدود 1سال و نیم لاراول کار کردم ولی اخیرا متوجه شدم متاسفانه لاراول نسبت به بقیه فریم ورکهای php هم کنده هم performance پایینی داره و همچنین تعداد responses per second پایینیم داره. با توجه به اینکه این سایت برای شرکت بزرگی میخواد طراحی بشه که تعداد مشتریان زیادی هم داره، ممنون میشم راهنماییم کنید که این مسائل چقدر روی سرعت لود سایت، ارسال درخواست مشتریان و ... تاثیر میذاره؟ و اینکه از نظر شما و با توجه به شرایط ذکر شده استفاده از چه فریم ورکی بهتره؟
    همچنین از نظر یکی از همکارام استفاده از شیرپوینه که من تجربه استفاده از آنرا ندارم، بهتره!!!!
    با تشکر فراوان

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    شوش
    پست
    123

    نقل قول: performance لاراول

    دوست عزیز بنده از وقتی یادم میاد لاراول که کار کردم خیلی بهتر از zend و yii بوده .performance بیشتری داره و سرت بالاتری تقریبا ولی خب باید طبق استاندارد های خودش بنویسید تا بهتر جواب بگیری


    اما اگه دنبال سرع هستی ب فرمورک phalcon یا codelgniter استفاده کن ؟

    ولی برای کارای بزرگ طبق تجربه بنده البته اول laravel بعد yii2 بعد mvc

    با هرکدوم که راحت تری کارتو انجام بدی تقریبا نتیجه یکسان و بالایی میگیری

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط tresa022 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز بنده از وقتی یادم میاد لاراول که کار کردم خیلی بهتر از zend و yii بوده .performance بیشتری داره و سرت بالاتری تقریبا ولی خب باید طبق استاندارد های خودش بنویسید تا بهتر جواب بگیری


    اما اگه دنبال سرع هستی ب فرمورک phalcon یا codelgniter استفاده کن ؟

    ولی برای کارای بزرگ طبق تجربه بنده البته اول laravel بعد yii2 بعد mvc

    با هرکدوم که راحت تری کارتو انجام بدی تقریبا نتیجه یکسان و بالایی میگیری
    دوست عزیز بیا علمی صحبت کنیم .
    Laravel تو performance خیلی عقب هست نتایج بنچمارکشم هم لینکشو هم عکسشو برات میزارم ببین .
    در ضمن شرکت زند چند وقت پیش یه نمودار منتشر کرد که تو PHP 7 یه مقایسه از فریمورک زند و لاراول کرده بود که تو PHP 7 زند سرعتش از لاراول بیشتر بود در حالی که زند با این همه کلاس و کندی از لاراول سرعتش بالاتر هست .
    Untitled.jpg
    لینک
    https://github.com/kenjis/php-framework-benchmark
    لاراول شما اون پایین داره دستو پا میزنه دوست عزیز
    اما شما دوست عزیز به نظر ممن پروژه ایی با این ابعاد بهتره با Yii انجام بشه چرا ؟؟
    الآن فالکون و ci پرفورمنس بالاتری دارند اما نسبت به Yii امکاناتشون خیلی کمتر هست در حالی که تو پرفورمنس فرق زیادی ندارند
    فریمورک باید تعادل داسته باشه و کنار امکانات بالا پرفورمنس بالایی هم داشته باشه
    آخرین ویرایش به وسیله under22 : چهارشنبه 20 خرداد 1394 در 07:39 صبح

  4. #4

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط under22 مشاهده تاپیک
    چی میگی دوست عزیز بیا علمی صحبت کن از رو هوا نیای این صحبت ها رو بکن .
    Laravel تو performance خیلی عقب هست نتایج بنچمارکشم هم لینکشو هم عکسشو برات میزارم ببین .
    در ضمن شرکت زند چند وقت پیش یه نمودار منتشر کرد که تو PHP 7 یه مقایسه از فریمورک زند و لاراول کرده بود که تو PHP 7 زند سرعتش از لاراول بیشتر بود در حالی که زند با این همه کلاس و کندی از لاراول سرعتش بالاتر هست .
    Untitled.jpg
    لینک
    https://github.com/kenjis/php-framework-benchmark
    لاراول شما اون پایین داره دستو پا میزنه دوست عزیز
    اما شما دوست عزیز به نظر ممن پروژه ایی با این ابعاد بهتره با Yii انجام بشه چرا ؟؟
    الآن فالکون و ci پرفورمنس بالاتری دارند اما نسبت به Yii امکاناتشون خیلی کمتر هست در حالی که تو پرفورمنس فرق زیادی ندارند
    فریمورک باید تعادل داسته باشه و کنار امکانات بالا پرفورمنس بالایی هم داشته باشه
    خیلی جالبه فقط تو ایران (البته این انجمن بیشتر) yii اینقدر طرف دار داره!! با آمار جهانی نمیخونه:دی
    http://www.sitepoint.com/best-php-fr...urvey-results/

    اکثر این بنچ مارک ها برای یه اپ hello world هست. لاراول همون اول با کلی middleware میاد (که توی psr-7 هم یکی از ویژگی هاش همین middleware هاست) مثل csrf - session و ...
    در نتیجه پرفرمنس رو پایین تر از بقیه نشون میده درحالی که شما توی کاربرد مسلما خیلی بیشتر از hello world می نویسید!

    از جهت دیگه پرفرمنس یه اپی که oop نیست خیلی بیشتر از oop! به نظر شما oop بده؟!! میتونید با اسمبلی بنویسید بیشترین پرفرمنس رو دارید!!!

    --------
    نکته دیگه اون lumen که بالا میبینید (تازه عددی هم اونجاست هنوز خیلی پایین تر از بقیه هست!) هم لاراوله:
    lumen.laravel.com
    اگه واقعا به پرفرمنس بالا نیاز دارید میتونید از اون استفاده کنید + ویژگی ها و سینتکس لاراول هم داره.

    -------
    اینجا بحث هایی که در مورد این بنچ مارک ها شده:
    https://github.com/kenjis/php-framew...hmark/issues/1
    http://taylorotwell.com/how-lumen-is-benchmarked/
    https://github.com/kenjis/php-framew...mark/issues/13
    https://github.com/neomerx/rhw-l5#sp...tion-laravel-5

    -------
    اکثر این دغدغه ها با بهبود سرور حل میشه مهم اینه از کدنویسی لذت ببرید!‌ :) (برای من laravel باعث شده از کدنویسی با php واقعا لذت ببرم!)

    اینم نقل قول از سایت لاراول:

    If you do choose to use the full-stack Laravel framework, do not worry that your application will suffer from poor performance. The full-stack Laravel framework powers many very large, enterprise level applications receiving up to 15,000,000 requests per day.
    http://lumen.laravel.com/docs/introduction
    ------------

    لاراول توی جهان community بزرگی داره امروز نسخه ۵.۱ منتشر میشه که نسخه LTS اون هست ۲ سال bug fix داره و ۳ سال رفع باگ های امنیتی (راحت میشه تو پروژه های تجاری ازش استفاده کرد)
    ماه august دو تا کنفراس laracon داره یکی توی آمریکا یکی توی اروپا که هر ساله برگذار میشه.
    laracasts هست که سایت برادر حساب میشه برای لاراول! کلی مطالب آموزشی داره + انجمن قوی داره.
    و laravel.io که اونم انجمن قوی داره و ...
    آخرین ویرایش به وسیله djtrex : سه شنبه 19 خرداد 1394 در 16:14 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط djtrex مشاهده تاپیک
    خیلی جالبه فقط تو ایران (البته این انجمن بیشتر) yii اینقدر طرف دار داره!! با آمار جهانی نمیخونه:دی
    http://www.sitepoint.com/best-php-fr...urvey-results/

    اکثر این بنچ مارک ها برای یه اپ hello world هست. لاراول همون اول با کلی middleware میاد (که توی psr-7 هم یکی از ویژگی هاش همین middleware هاست) مثل csrf - session و ...
    در نتیجه پرفرمنس رو پایین تر از بقیه نشون میده درحالی که شما توی کاربرد مسلما خیلی بیشتر از hello world می نویسید!

    از جهت دیگه پرفرمنس یه اپی که oop نیست خیلی بیشتر از oop! به نظر شما oop بده؟!! میتونید با اسمبلی بنویسید بیشترین پرفرمنس رو دارید!!!

    --------
    نکته دیگه اون lumen که بالا میبینید (تازه عددی هم اونجاست هنوز خیلی پایین تر از بقیه هست!) هم لاراوله:
    lumen.laravel.com
    اگه واقعا به پرفرمنس بالا نیاز دارید میتونید از اون استفاده کنید + ویژگی ها و سینتکس لاراول هم داره.

    -------
    اینجا بحث هایی که در مورد این بنچ مارک ها شده:
    https://github.com/kenjis/php-framew...hmark/issues/1
    http://taylorotwell.com/how-lumen-is-benchmarked/
    https://github.com/kenjis/php-framew...mark/issues/13
    https://github.com/neomerx/rhw-l5#sp...tion-laravel-5

    -------
    اکثر این دغدغه ها با بهبود سرور حل میشه مهم اینه از کدنویسی لذت ببرید!‌ :) (برای من laravel باعث شده از کدنویسی با php واقعا لذت ببرم!)

    اینم نقل قول از سایت لاراول:


    http://lumen.laravel.com/docs/introduction
    ------------

    لاراول توی جهان community بزرگی داره امروز نسخه ۵.۱ منتشر میشه که نسخه LTS اون هست ۲ سال bug fix داره و ۳ سال رفع باگ های امنیتی (راحت میشه تو پروژه های تجاری ازش استفاده کرد)
    ماه august دو تا کنفراس laracon داره یکی توی آمریکا یکی توی اروپا که هر ساله برگذار میشه.
    laracasts هست که سایت برادر حساب میشه برای لاراول! کلی مطالب آموزشی داره + انجمن قوی داره.
    و laravel.io که اونم انجمن قوی داره و ...
    اول در مورده لینک آمارتون باید بگم شما موارد زیر رو پاسخ بده
    اول اینکه چرا نسخه های مختلف فریمورک ها مثل زند و اییی رو جدا کردن ولی لاراول رو تکی نوشتن
    دوم اینکه قرار بود تمام نفراتی که شرکت کردن ایمیلشون نوشته بشه نشد
    حتی نفرات برنده قرعه کشی هم معرفی نشد
    شما لطفا چند تا از کامنت های اون پست رو بخون
    و در آخر بگم این نظر سنجی که کلی مشکل داشت فقط برای محبوبیت بین چند هزار نفر هست نه چیزی علمی !
    همون اون middleware که yii خیلی بیشترشو به صورت پیشفرض داره که لاراول اومدن ناقصش رو براش نوشتن ایی gii داره به صورت پیشفرض widget داره کلی از 100 تا بیشتره و دیبگر حرفه اییی و خیلی چیزه دیگه که به صورت پیشفرض هست که لارول نداره در نتیجه از لاراول سنگین تره اون middleware هایی که نوشتی یه چیز پیشه پا افتادن که همه فریموزک ها دارن الکی شلوغش نکنید
    در مورده پروژه hello word هم اصلش همینه وقتی یه فریموزک تو این پروژه از بقیه سرعتش بالاتر هست قطعا تو پروژه های دیگه سرعتش بالاتره
    در مورده luman بهتون بگم این نقریبا یه مینی فریمورک هست خود لاراول از ایی خیلی امکانات کمتری داره چه برسه به مینی فریمورکی که بر اون اساس ساخته شده تازه با اینم از ایی فاصله ایی نداره اییی یه فریمورک خیلی خیلی بزرگ که قبلا هم بحث هاش شده هست ولی از همه فریمورک های بزرگ بهتر عمل کرده شما بهتره جایه طرف داری از این فریمورک حقیقت رو قبول کنید
    اما در مورده community بگم خیلی هم بزرگ نیست فریمورکی با این پرفورمنس افتضاح و یه دونه دولوپر خنده داره تیمه ایی بیش از 100 نفرن
    در ضمن من میدونم شما کی هستی ولی شما وجودش رو نداری با نام کاربری خودت بیای میری یوزر جدید میسازی
    آخرین ویرایش به وسیله under22 : چهارشنبه 20 خرداد 1394 در 07:41 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: performance لاراول

    اصلا به بنچمارک و این حرفها زیاد اعتماد نکنید بهترین مقایسه میتونه این باشه دوتا نمونه کار که یکی با laravel و دیگری با yii (به خاطر اصرار این دوست عزیز به تبلیغ این فریمورک) انجام شده رو بیایباهاش کار کنی و وبگردی کنی ببینی کدوم بهتره و سرعت لود صفحاتش بیشتره
    فکرمیکنم دوتا وبسایت معروف خود وبسایت رسمی این فریمورک ها باشند قطعا وبسایت هرکدوم با فریمورک خودش برنامه نویسی شده

    Laravel : http://laravel.com/

    Yii: http://www.yiiframework.com/

    حالا من وقتی صفحات داکیومنت وبسایت Laravel رو مشاهده میکنم با سرعت زیادی این صفحات برام باز میشن ولی داکیومنت فریمورک Yii رو که میخام صفحاتشو باز کنم کمی طول میده تا باز بشه حالا دوستان دیگه این تست رو انجام بدن ببینیم شاید مشکل از اینترنت من باشه

  7. #7
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    دیگه لاراول هرچی داشته باشه، مثل روز برای هر کسی که ذره ای سواد برنامه نویسی داشته باشه مثل روز مشخصه که Performance نداره (درمقابل Yii و Phalcon و...). بهتره درمورد داشته های لاراول بحث کنیم!

  8. #8
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    اصلا به بنچمارک و این حرفها زیاد اعتماد نکنید بهترین مقایسه میتونه این باشه دوتا نمونه کار که یکی با laravel و دیگری با yii (به خاطر اصرار این دوست عزیز به تبلیغ این فریمورک) انجام شده رو بیایباهاش کار کنی و وبگردی کنی ببینی کدوم بهتره و سرعت لود صفحاتش بیشتره
    فکرمیکنم دوتا وبسایت معروف خود وبسایت رسمی این فریمورک ها باشند قطعا وبسایت هرکدوم با فریمورک خودش برنامه نویسی شده

    Laravel : http://laravel.com/

    Yii: http://www.yiiframework.com/

    حالا من وقتی صفحات داکیومنت وبسایت Laravel رو مشاهده میکنم با سرعت زیادی این صفحات برام باز میشن ولی داکیومنت فریمورک Yii رو که میخام صفحاتشو باز کنم کمی طول میده تا باز بشه حالا دوستان دیگه این تست رو انجام بدن ببینیم شاید مشکل از اینترنت من باشه
    من تست کردم سرعت سایت Yii بیشتر بود. البته با V-P-N و IP های مختلف، سرعتها تغییر میکنه. اگه میخواین مقایسه کنید، دو تا پروژه با امکانات یکسان (و البته کاملتر از یک Helloworld ساده) با هر دو فریمورک بسازین (یک نفر که به Yii مسلطه با Yii و یک نفر که به لاراول تسلط داره با Laravel) و بعد، با ab و siege روی یک سیستم با شرایط یکسان و بصورت لوکال هاست و تحت لینوکس و با بستن Process های اضافه، از پروژه تحت فشار واقعی (مثلاً 5000 درخواست همزمان طی مدت 100 ثانیه) بنچمارک بگیرین اونوقت میتونین مشخص کنین کدوم یکی سریعتره. من خودم شخصاً این کار رو انجام دادم (نسخه لاراول رو یکی دیگه از دوستام که لاراول کار میکنه نوشته بود) و Yii بین 1.5 تا 2 برابر سریعتر بود.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: performance لاراول

    هنوز طرفداران Yii با اکانت های جدید مثل اینکه در این انجمن وجود دارند

    من با سه تا فریمورک Yii2 و Symfony2 و Laravel5 کار کردم و توی هرکدوم مزایا و معایبی دیدم که نمیشه گفت صد در صد کدوم یکی بهتر از دیگری است اما لاراول رو انتخاب کردم به این خاطر که در مجموع با توجه انتظاراتی که از یک فریمورک میتونیم داشته باشیم و داشتن توابع و کلاس هایی که خیلی کار ما را آسان تر میکند و همچنین یک Community قوی و وجود منابع و کتاب های بسیار زیاد در وب برای جستجو و حل مشکلات مثل فروم Laracasts و وجود ویدیوهای آموزشی زیاد و همچنین وجود میکروفریمورکی مثل Lumen که اکثر امکانات اصلی لاراول را دارد و شاید در آینده با لاراول ادغام هم شود و وجود پکیج های فراوان که انجام هر کاری را در برنامه تان به راحتی امکان پذیر می کنه فکر میکنم بهترین گزینه لاراول هست و توی هیچ تاپیکی هم نخواستم کاربری مانند من فکر کند وگرنه وجود این همه فریمورک اصلا لزومی نداشت و میتونستیم مثل دات نت همه تحت یک فریمورک کار کنیم

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    هنوز طرفداران Yii با اکانت های جدید مثل اینکه در این انجمن وجود دارند

    من با سه تا فریمورک Yii2 و Symfony2 و Laravel5 کار کردم و توی هرکدوم مزایا و معایبی دیدم که نمیشه گفت صد در صد کدوم یکی بهتر از دیگری است اما لاراول رو انتخاب کردم به این خاطر که در مجموع با توجه انتظاراتی که از یک فریمورک میتونیم داشته باشیم و داشتن توابع و کلاس هایی که خیلی کار ما را آسان تر میکند و همچنین یک Community قوی و وجود منابع و کتاب های بسیار زیاد در وب برای جستجو و حل مشکلات مثل فروم Laracasts و وجود ویدیوهای آموزشی زیاد و همچنین وجود میکروفریمورکی مثل Lumen که اکثر امکانات اصلی لاراول را دارد و شاید در آینده با لاراول ادغام هم شود و وجود پکیج های فراوان که انجام هر کاری را در برنامه تان به راحتی امکان پذیر می کنه فکر میکنم بهترین گزینه لاراول هست و توی هیچ تاپیکی هم نخواستم کاربری مانند من فکر کند وگرنه وجود این همه فریمورک اصلا لزومی نداشت و میتونستیم مثل دات نت همه تحت یک فریمورک کار کنیم
    جالبه هر موقع شما کم میارید از این کلاس های آماده و امکانات حرف میزنید هر دفعه هم من وقتی امکانات و کلاس ها رو میگم کم میارید میرید سراغ لذت کد نویسی

  11. #11

    نقل قول: performance لاراول

    ایرانی ها متعصب ترین افراد در جهان هستند... حتی نسبت به فریمورک

  12. #12

    نقل قول: performance لاراول

    فکر نمیکردم اینقدر واکنش تندی داشته باشه :دی

    من ۲ سال دارم با لاراول کار میکنم از نسخه ۳ تا ۵.۱ که امروز اومده واقعا دلیلی برای خودم ندیدم برم سراغ فریم ورک دیگه ولی خوب اگه شما از yii یا هر فریم ورک دیگه استفاده میکنید و ازش لذت میبرید یا فکر میکنید بهتر هست خوب از همون استفاده کنید :)

    -------
    از نظر امکانات هم هر دو فریم ورک ( و بقیه ) کلی پکیج براشون نوشته شده واقعا کمبودی تو هیچکدوم نیست:
    https://packagist.org/search/?tags=laravel
    https://packagist.org/search/?tags=yii2

    ------
    از کدنویسی لذت ببرید :)

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    شوش
    پست
    123

    نقل قول: performance لاراول

    دوست عزیز ما عمریه داریم با فرم ورک های مختلف کار میکنیم هرکدوم از تجربه خودمون حرف زدیم .میگید لاراول بده باشه شما کار نکنید میگید زند بده باشه شما کار نکنیدمیگید yii بده باشه کار نکنید همه فرم ورکها نقص دارن و این انکار ناپذیره هرکسی برنامه نویس باشه میفهمه دوستمون پرسید چی خوبه ما هم که تجربه کار با چند فرمورک داشتیم جواب دادیم و نتایج مختلف رو در برنامه های مختلف دیدیم گفتیم حالا لابد شماها تجربه بیشتر از من دارید این حرفی نیس ولی بنچمارکها فقط hello world هستن اینو در نظر داشته باشید هر پروژه ای که مینویسید حداقل خودتون چنتا کلاس اضافه و کلی تغیرات در قالب اصلی فرمورک میدید

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط under22 مشاهده تاپیک
    جالبه هر موقع شما کم میارید از این کلاس های آماده و امکانات حرف میزنید هر دفعه هم من وقتی امکانات و کلاس ها رو میگم کم میارید میرید سراغ لذت کد نویسی
    توی لاراول من میتونم یک url به این صورت داشته باشم http://example.com/user/profile/15

    مشابه این url در یی به طور پیش فرض اینجوری میشه http://example.com/index.php?r=user/profile&id=15

    نوشتن url زیبا توی لاراول که کار خاصی نداره اما میشه مراحل ایجاد همچنین url ای رو توی Yii2 برام اینجا بنویسی چجوریه

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    توی لاراول من میتونم یک url به این صورت داشته باشم http://example.com/user/profile/15مشابه این url در یی به طور پیش فرض اینجوری میشه http://example.com/index.php?r=user/profile&id=15نوشتن url زیبا توی لاراول که کار خاصی نداره اما میشه مراحل ایجاد همچنین url ای رو توی Yii2 برام اینجا بنویسی چجوریه
    تو yii1 فقطط کافیه 3 خطی که داخل کانفیگ به صورت کامنت هست رو از حالت کامنت در بیاریم بعد لینک ها به این صورت میشه در yii2 کار ساده تره شده فقط کافیه تو urlmanager خاصیت perttyurl رو true قرار بدیمنوشتن url زیبا تو همه فریمورک ها امکان پذیره و اون شکلی هم نیست که سخت باشه و این جزو مزیت های فریمورک نیست

  16. #16
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    توی لاراول من میتونم یک url به این صورت داشته باشم http://example.com/user/profile/15

    مشابه این url در یی به طور پیش فرض اینجوری میشه http://example.com/index.php?r=user/profile&id=15

    نوشتن url زیبا توی لاراول که کار خاصی نداره اما میشه مراحل ایجاد همچنین url ای رو توی Yii2 برام اینجا بنویسی چجوریه
    کافیه یک رول برای urlManager تعریف کنید:
    '<controller>/<action>/<id:\d+>'=>'<controller>/<action>',

    حالا یه چیز جالبتر. فرض کنید میخواین تمام کنترلرهاتون که اسم جمع دارن (Users و Products و...)، اگه بصورت مفرد نوشته شده و بعد خط تیره اومد و بعد یه عدد اومد، اکشن view اونها صدا زده بشه و عدد مربوطه بعنوان پارامتر id براش ارسال بشه. توی Yii با یه خط اینکار انجام میشه:
    '<controller>-<id:\d+>'=>'<controller>s/view',

    حالا توی لاراول چیکار میکنید؟ اینقدر دم از سیستم Route قدرتمند لاراول نزنید چون درمقابل Yii هیچ حرفی برای گفتن نداره.

    الان با کد بالا، آدرسهای user-5 و product-23 بصورت users/view?id=5 و products/view?id=23 تفسیر میشن.

  17. #17

    نقل قول: performance لاراول

    مرسی از راهنمایی همگی. بلاخره هر فریم ورکی یسری مزایا و معایبی داره که انکار ناپذیره و هدف من از طرح این سوال پیدا کردن فریم ورکیه، که با توجه به تعداد بالای request به سرور، بدون اینکه روی سرعت لود سایت تاثیر چشم گیری بزاره، پاسخگوی تمامی نیازهای مشتریان و نیز شرکت باشه. من این سوالو از یکی از دوستام که سابقه برنامه نویسی بلندی داره و نیز از انجمن لاراول هم پرسیدم و نظرشون این بوده که این مسئله بیشتر از فریم ورک به دیتابیس و تنظیمات سرور مربوط میشه.....

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    شوش
    پست
    123

    نقل قول: performance لاراول

    آره درسته خب این مسلمه هر چه سرور قدرتمندتری داشته باشید کارتون راحت انجام میشه

    نوع کد نویسی و فرمورکها از اون جهت مهم هستند که کش اطلاعات و میزان استفاده از cpu و ... رو از سرور بیارن پایین تا هر دفه کاربر براش راحت تر برنامتون اجرا بشه

    اگه سرعت براتون مهمه phalcon رو انتخاب کن ولی اگه نه
    چون خودت گفتی لاراول کار کردی لاراول هم سرعت و هم کارایی بالایی داره و از انعطاف پذیری بیشتری برخورداره
    پس با همون لاراول کد نویسی کن خودتم راحت کن
    و مطمئن باش هر برنامه ای بنویسی پاسخگو هست و کم نمیاری

    در کل با هر فرمورکی که راحتتری کد نویسی کن
    از استاندارد ها خارج نشو
    قطعا بهترین حالتو نوشتی اونوقت

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط f.ghorbani مشاهده تاپیک
    مرسی از راهنمایی همگی. بلاخره هر فریم ورکی یسری مزایا و معایبی داره که انکار ناپذیره و هدف من از طرح این سوال پیدا کردن فریم ورکیه، که با توجه به تعداد بالای request به سرور، بدون اینکه روی سرعت لود سایت تاثیر چشم گیری بزاره، پاسخگوی تمامی نیازهای مشتریان و نیز شرکت باشه. من این سوالو از یکی از دوستام که سابقه برنامه نویسی بلندی داره و نیز از انجمن لاراول هم پرسیدم و نظرشون این بوده که این مسئله بیشتر از فریم ورک به دیتابیس و تنظیمات سرور مربوط میشه.....
    دوست عزیز عوامل خیلی زیادی تو تعداد درخواست بالا و سرعت سایت بستگی داره .
    دیتابیس بهینه خیلی موثره
    تنظیمات سرور هم خیلی مهمه
    اما شما فراموش نکنید کد نویسی بهینه هم مهمه
    ابزاری که برنامه نویس استفاده میکنه هم خیلی مهمه یعنی همو فریمورک مورده نظر
    شما هر چقدرم سرورتون بهینه تنظیماتش باشه و دیتابیستونم بهینه باشه اما فریمورکتون پرفورمنسش مثل لاراول پایین باشه تعداد درخواست پایین جواب بده (طبق لینک و بررسی علمی بالا) و بیاد با همون پروژه Hello word بیاد 2.7 مگ رم بگیره معلوم طراحی با همچین فریمورکی اشتباه هست چون تو پروژه بزرگ این رم به ازای هر User هست و ببیند مثلا 500 کاربر فعال (آنلاین) داشته باشید 500*2.7 چقدر بزرگ میشه در مقابل 500*1.2 یا تعداد درخواست ها رو حساب کنید این ها تو پروژه بزرگ بدجوری خودشون رو نشون میدن

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh3 مشاهده تاپیک
    لامصب چه استدلیلی دارید.استدلالتون تو حلقم
    شما برو امر به معروف کن خیلی بهت میاد.به شما چه کسی دوست داره لاراول کار کنه؟پدرشی؟مادرشی؟دوست داره کار میکنه.شما برو نگهای به آگهی استخدام بندازید ببینید درخواست برای لاراول کجا یی کجا؟؟؟نکنه اونها هم اشتباه میکنن؟من اشتباه می کنم آقای hamearian2009 میکنه.همه اشتباه میگن.آقای hamedarian2009 انقدر از لاراول طرفداری نکن عزیزم.نمیدونی بچه مردم قلبش حساسه و ناراحت میشه.لاراول بده.آقای tuytoosh شما هم لاراول کار نکن چون کارایی و سرعت پایینی داره.فردا هم یک پیغام به سازنده لاراول میدم که توسعه و ادامش نده.چون کارایی پایینی داره.شما خیالت آسوده باشه(آخه مشکل اینجاست که نمیتونید دلیل هم بیارید که کاراییش پایینه).فقط یه چیزی به نام performance یاد گرفتید دم به دقیقه همینو میگید.چهار تا واژه تازه تر بگید.
    یه بنده خدایی اومده یه تایپیکی زده که دوستان راهنماییش کنن.بنده خدا رو از ساختن تایپیکش پشیمون کردن.مگه نمیگید لاراول بده؟چرا ۲۴ ساعته میاید تو بخش لاراول؟شما یی دوست داری برو سراغ یی ما هم لاراول دوست داریم میریم سراغ لاراول.نمیدونم چه اصراریه بخواییم کسی رو از هدفش دور کنیم.مگه ما میایم تو بخش یی بگیم لاراول خوبه یی کار نکنید؟خوب خود برنامه نویس میدونه که چی واسش خوبه رفته تو اون بخش داره کار میکنه.در ضمن آقای under22 الکی به آقای djtrex تهمت نزن.اون یک کاربر دیگست.من بخوام بیام اون قدر وجودشو دارم که با نام کاربری خودم بیام
    دست از نهی از منکر و... بکشید بزارید مردم به کار خودشون برسن نه گناه میشه نه چیزی آقای f.ghorbani شما هم با همون لاراولی که بهتون گفتن کار کنید
    ما ایرانی ها استاد موج منفی دادنیم
    اولا شما چرا اینقدر حرص میخوری استدلال شما که کوچه بازاریه
    شروع کننده تایپک یه سوال از performance کرده بود و خودشونم گفت پایین هست بنده هم با دلیل و مدرک علمی این رو ثابت کردمم منتها شما دوستان لاراول کار تحمل حرف حق رو ندارید
    اومدید شروع کردید بحث کردن تو چیزی که تهش معلومه .
    در مورده امکانات تو تاپیک های دیگه بحث شده بخاطر همین بحث نکردیم تو اون تایپ های بنده کلی امکانات گفتم که به صورت پیشفرض توسط خود تیم Yii نوشته شده بود و رو فریمورک بوود ولی دوست لاراول کاریمو رفت کلی سرچ زدن یه چند تا چیز براش پیدا کردن که بازم به امکانات Yii نمیرسید تازه با این همه امکانات پیشفرض وضعیت performance اینه و خیلی بالاتر از لاروال هستکه داره اون پایین دستو پا میزنه .
    امروز داشتم خبر منتظر شدن لاراول 5.1 رو میخوندم ربفتم داخل منبع چند تا نکته جالب بود
    اول اینکه نسخه PHP 5.5.9 میخاد
    دوم اینکه نوشته بود پشتیبانی 3 سال برای باگ های امنیتی
    در مورده اول بگم واقعا خنده داره کدوم سرور به جز سرور های اختصاصی PHP 5.5.9 دارن اصلا نیستش
    در مورده دومی بگم واقعا 3 سال چیزی نیست بنده خدا Yii نسخه 1 رو از سال 2008 تا 2016 داره ساپورت میکنه از همه لحاظ
    کسی کس دیگه رو مجبور به این نکرده چیزی که من استفاده میکنم استفاده کنه داریم بحث علمی میکنیم

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh3 مشاهده تاپیک
    یک اینکه شما برو اونجایی که باید پست بزاری پست بزار
    توی اون تایپیکی که بسته شد که بعضی ها بستنش مشخص بود کی تخصص داره و کی نداره.
    باشه فریم ورک شما ته benchmark.بابا benchmark.خدای کارایی.شما که انقدر ادعا میکنی برو شبیه اون پست laravel vs yii که ثابت کردن لاراول بهتره تو همین تایپیک بخش های مختلف لاراول رو با یی مقایسه کن و گام به گام با دلیل بگو فلان چیزش از فلان چیز لاراول بهتره.اگه مردی تا من هم به شما نشون بدم کی تخصص داره و کی نداره.(من حرفی از تخصص نزدم ولی شما داری ادعا میکنی یه تایپیک دوباره شبیه همونی که گفتم باز کن).اگه دلیل برتری یی رو سرعتش میدونید.تازه اون هم باید با مدرک خیلی قوی و زیاد ثابت کنید.در موارد دیگه چی؟منتظر اون تایپیکی که گفتم هستم
    دوست عزیز با مسخره بازی به جایی نمیرسی
    اون تاپیکی که میگی مال سال های پیش هست و Yii ورژن 1 رو توش بحث شده بعد اون نزدیک 4 تا تاپیک اومد بالا که دوستان نتوسنتد چیزی رو ثابت کنند بلکه آخرض حرف از لذت کد نویسی اومد وسط
    وقتی هی امکانی رو لاروال نداره میشه لذت کد نویسی اگه داشت میشد امکانات !!
    لینک تاپیک ها هم میدم دوست داشتید نگاه کنید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...formance-php-7
    https://barnamenevis.org/showthread.p...16#post2207716
    https://barnamenevis.org/showthread.p...41#post2192341

  22. #22
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    کی ثابت کرد لاراول بهتره؟ یکی دو نفر چند تا از امکانات لاراول رو گفتن و مدیر قبلی هم معادل همه رو توی Yii گفت. کجاش ثابت شد لاراول بهتره؟ دلایل برتری Yii هم بارها گفته شده:

    1- پرفورمنس بالاتر (لاراول در حد Zend Framework نسخه 1 کارآیی داره)
    2- امکانات بیشتر بصورت توکار
    3- پشتیبانی از وب 2 بصورت توکار
    4- وحدت رویه و استفاده از MVC در همه جا (حتی درخواستهای AJAX) و جلوگیری از اسپاگتی کد زدن برنامه نویس
    5- Code Generator GUI داخلی
    6- ویجت های داخلی AJAX enabled
    7- پشتیبانی داخلی از RBAC
    8- پشتیبانی از Skinning و Theming بصورت توکار
    9- پشتیبانی داخلی از i18n و l10n
    10- کش چند لایه
    11- پشتیبانی داخلی از وب سرویسهای SOAP و Rest (ساخت وب سرویس با اضافه کردن دو سه خط ساده به کنترلر بصورت خودکار)
    12- پشتیبانی داخلی از مباحث امنیتی SQL Injection و XSS و CSRF و Cookie tampering و Session Hijacking و...
    13- Lazy Loading
    14- سازگاری کامل با کدهای Third-Party و امکانات تمام فریمورکهایی که از Composer پشتیبانی میکنن (استفاده از کلاسها و امکانات زند و لاراول و... توی پروژه Yii با ساختار Yii)
    15- بیش از 1800 افزونه در زمینه های مختلف

    و خیلی چیزای دیگه. حالا شما بیا امکانات لاراول رو فهرست کن.

  23. #23

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط under22 مشاهده تاپیک
    اولا شما چرا اینقدر حرص میخوری استدلال شما که کوچه بازاریه
    شروع کننده تایپک یه سوال از performance کرده بود و خودشونم گفت پایین هست بنده هم با دلیل و مدرک علمی این رو ثابت کردمم منتها شما دوستان لاراول کار تحمل حرف حق رو ندارید
    اومدید شروع کردید بحث کردن تو چیزی که تهش معلومه .
    در مورده امکانات تو تاپیک های دیگه بحث شده بخاطر همین بحث نکردیم تو اون تایپ های بنده کلی امکانات گفتم که به صورت پیشفرض توسط خود تیم Yii نوشته شده بود و رو فریمورک بوود ولی دوست لاراول کاریمو رفت کلی سرچ زدن یه چند تا چیز براش پیدا کردن که بازم به امکانات Yii نمیرسید تازه با این همه امکانات پیشفرض وضعیت performance اینه و خیلی بالاتر از لاروال هستکه داره اون پایین دستو پا میزنه .
    امروز داشتم خبر منتظر شدن لاراول 5.1 رو میخوندم ربفتم داخل منبع چند تا نکته جالب بود
    اول اینکه نسخه PHP 5.5.9 میخاد
    دوم اینکه نوشته بود پشتیبانی 3 سال برای باگ های امنیتی
    در مورده اول بگم واقعا خنده داره کدوم سرور به جز سرور های اختصاصی PHP 5.5.9 دارن اصلا نیستش
    در مورده دومی بگم واقعا 3 سال چیزی نیست بنده خدا Yii نسخه 1 رو از سال 2008 تا 2016 داره ساپورت میکنه از همه لحاظ
    کسی کس دیگه رو مجبور به این نکرده چیزی که من استفاده میکنم استفاده کنه داریم بحث علمی میکنیم
    بر خلاف گفتگوهای پیشین بهتره که دو طرف با خونسردی و آرامش گفتگو رو ادامه بدیم و هیچ گونه توهینی نباشه
    درمورد PHP 5.5.9 هم باید بگم تا کی باید فریم ورکی درست بشه که php.5.3 ازش پشتیبانی کنه؟آیا نباید فریم ورک های دیگه هم همینکار رو بکنن؟هیچ میدونید قابلیت های PHP 5.5.9 نسبت به php 5.3 چیه؟چه چیزهایی افزوده شده؟(قصدم توهین یا مسخره ... نیست).می خواستم بگم که چرا باید تو همون PHP 5.5.9 بمونیم؟در صورتی که php7 یک سال دیگه میاد؟و اینکه بگم می خوام از پس فردا پروژه مشتری رو که خیلی بزرگه(سایت کاریابیه)با لاراول 5.1 بسازم و مشکل هاست هم ندارم.چون لاراول فریم ورک خیلی به روزی هست برای پشتیبانی هم همون سه سال میتونه خیلی خوب باشه.با توجه به نگارش ۷ php.
    در مورد کارایی لاراول و یی هم هیچ گفتگویی ندارم چون ثابت شده به حاشیه کشیده میشه

  24. #24

    نقل قول: performance لاراول

    1-حرفتون خیلی خنده دار و ارزش پاسخ نداره
    ۲-میشه منظورتون رو دقیق بگید؟
    ۴-معماری های لاراول خیلی بیشتره(mvc-facade,....)
    ۵-لاراول هم خیلی قویش رو داره
    ۶-لاراول یه جور دیگش رو داره
    ۷-لاراول هم داره
    ۸-لاراول خیلی بهتر و قوی ترشو داره
    ۹-لاراول هم بهتر و قوی ترشو داره
    ۱۰-لاراول هم داره
    ۱۱-لاراول هم داره
    ۱۲و۱۳ که خیلی خنده داره و ارزش پاسخ دادن نداره.خیال کردین ۱۰۰۰ سال پیشه که فریم ورک های امروزی Lazy Loading نداشته باشن؟
    ۱۴-هم لاراول ۴ داره و هم لاراول ۵ که خیلی بهتر و قوی تر از یی هست.composer که از لاراول۴ هست ولی از یی۲ هست
    ۱۵-اگه منظورتون از افزونه ها منو ... هست باید بگم لاراول خیلی کاربردی ترشو داره
    و اینکه با وجود میکرو فریم ورکی مانند lumen که خیلی قوی و پرسرعت هستش.و خیلی حرف ها چه الان چه در آینده برای گفتن داره

  25. #25

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط under22 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز با مسخره بازی به جایی نمیرسی
    اون تاپیکی که میگی مال سال های پیش هست و Yii ورژن 1 رو توش بحث شده بعد اون نزدیک 4 تا تاپیک اومد بالا که دوستان نتوسنتد چیزی رو ثابت کنند بلکه آخرض حرف از لذت کد نویسی اومد وسط
    وقتی هی امکانی رو لاروال نداره میشه لذت کد نویسی اگه داشت میشد امکانات !!
    لینک تاپیک ها هم میدم دوست داشتید نگاه کنید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...formance-php-7
    https://barnamenevis.org/showthread.p...16#post2207716
    https://barnamenevis.org/showthread.p...41#post2192341
    تو لینک ۱ که پست پایانی پست من بود که مدیر پیشین لطف کردن تایپیک رو بستن که اگه نمیبستن
    خیلی چیزها مشخص میشد
    ۲-که گفتگو منحرف شد
    ۳-که نظرسنجی سایت sitepoint بود که چیزی رو ثابت نکرد

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    1) داشتن ویجت هایی که فوق العاده هستند و نیاز روز برنامه نویسی هستند . مثل ویجت گرید ویو که یه گرید فول ایجکس ایجاد میکنه با 10 خط کد و با امکانات خیلی بالا و کاستوم سازی زیاد یا ویجت لیست وویو برای لیست کردن یا ویجت pjax برای اینکه لینکی یا ویجتی رو فول ایجکس کنیم کافیه اول و آخر ویجت این pjax رو بزاریم با 1 خط کد یا ویجت منو و ویجت فرم که خیلی سریع برامون فرم میساره و با یک true برامون کد جاوا اسکریپ برای ولیدیشنش رو مینویسه و با یک true مینوتی ولیدیشن ایجکسش رو روشن کنی و ویژگی هایی که فکرشم نمیکنی .
    2) داشتن یه کد جنیرتور gii که با ui زیبا خیلی سریع میشه مدل , کنترلر , crud , ویجت , اکستنشن و.. ساخت . و این کار رو کامل انجام میده باری مثال وقتی مدل میسازه با توجه به نوع قیلد ها تو دیتابیس خودش ولیدیشنش رو میزاره و ریلیشن ها رو خودش مینویسه و لیبل ها رو خودش میزاره و ... لاراول یه کدجنیرتور داره همش باید کد بزنی تو کامند . کلی باید کد بزنی تو کامند تا یه مدل بسازه ولی yii یه ui زیبا داره و ویژوال است تازه مدلی که میسازه یا امکاناتی که گفتم میسازه اما لاراول یه مدل خالی خخخ
    3) نوار پیشفرش debug حرفه ایی پایین صفحه برای دیباگ که امکاناتی نظیر مصرف رم این صفحه میزان اتصال به دیتابیس این صفحه و تعداد کوئری و نوع کوئری های این صفحه و اطلاعات تمام کوکی و سشن های این صفحه و زمان اجرا این صفحه و لاگ این صفحه و........
    و خیلی چیزا دیگه ....
    الآن نرید تو گوگل سرچ کنید یکسری لینک پروژه بیارید مثل دفعه قبل این امکانات به صورت تو کار هستش و اینکه امکاناتش به مراتب بیشتر از پروژه های هستش که نمونش رو برای لاراول نوشتن .
    من اصلا نمیخواست به اینجا کشید بشه ولی شما دوستان لاراول کار یه performance لاراول رو نتونیستید تحمل کنید
    الآن مثل دفعه قبل یکسری امکانات که لاراول نداره میشه لذت کد نویسی (اگه داتش مزیت میشد) و سینتکسی که بالعث پرفورمنس افتضاحه اون شده میشه سینتکس به روز و دادن چند تا لینک پروژه تو گیتاپ که به امکانات توکار Yii نمیرسه میشه پکیچ آماده

  27. #27
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    امکانات 5.5.9 قطعاً بیشتره ولی تا وقتی که سرورها بطور عمومی نصبش نکنن، روی هاستهای اشتراکی که بیش از 70٪ سایتها رو شامل میشه، امکان استفاده از اونها رو ندارین. این یعنی لاراول 5 رو فقط روی سرورهای اختصاصی میشه استفاده کرد که اگه بخوایم سرور اختصاصی بگیریم، خوب میریم با Phalcon کار میکنیم که هم امکاناتش بیشتره، هم مهندسی تره و هم سرعتش از همه بیشتره. یا میریم با سیمفونی کار میکنیم که دردسرهای لاراول رو دیگه نداره و قطعاً پروژه ای که نیاز به سرور اختصاصی پیدا کرده، اینقدر بزرگ هست که استفاده از سیمفونی رو مقرون به صرفه کنه.
    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh3 مشاهده تاپیک
    1-حرفتون خیلی خنده دار و ارزش پاسخ نداره
    ۲-میشه منظورتون رو دقیق بگید؟
    ۴-معماری های لاراول خیلی بیشتره(mvc-facade,....)
    ۵-لاراول هم خیلی قویش رو داره
    ۶-لاراول یه جور دیگش رو داره
    ۷-لاراول هم داره
    ۸-لاراول خیلی بهتر و قوی ترشو داره
    ۹-لاراول هم بهتر و قوی ترشو داره
    ۱۰-لاراول هم داره
    ۱۱-لاراول هم داره
    ۱۲و۱۳ که خیلی خنده داره و ارزش پاسخ دادن نداره.خیال کردین ۱۰۰۰ سال پیشه که فریم ورک های امروزی Lazy Loading نداشته باشن؟
    ۱۴-هم لاراول ۴ داره و هم لاراول ۵ که خیلی بهتر و قوی تر از یی هست.composer که از لاراول۴ هست ولی از یی۲ هست
    ۱۵-اگه منظورتون از افزونه ها منو ... هست باید بگم لاراول خیلی کاربردی ترشو داره
    و اینکه با وجود میکرو فریم ورکی مانند lumen که خیلی قوی و پرسرعت هستش.و خیلی حرف ها چه الان چه در آینده برای گفتن داره
    1- چرا؟ چون جوابی براش ندارین و توی آمارها ثابت شده که Zend فریمورک سرعتش از لاراول بیشتره؟
    2- منظورم اینه که امکانات داخلی فریمورک Yii خیلی بیشتر از لاراوله. بازم توضیح بیشتر بدم؟ لطفاً توی مقایسه هاتون باندلها رو حساب نکنید و هسته خود فریمورکها رو مقایسه کنید.
    3- جاش انداختین. گویا جوابی ندارین براش.
    4- تمام این معماریها توی Yii هم بکار رفته ولی منظور من این بود که Yii بعنوان یک فریمورک، بیشتر مثل یک چهارچوب کاری جهت استانداردسازی عمل میکنه و به شما اجازه اسپاگتی کد زدن رو نمیده درحالی که لاراول اینطوری نیست.
    5- منظورتون Artisan هست؟ اونوقت توکاره؟ اونوقت GUI هم داره؟ اونوقت Module Generator و Extension Generator هم داره؟ اونوقت کدهای JS مربوط به ولیدیشن رو هم براتون توی Form Generator میسازه؟
    6- جور دیگه؟ میشه توضیح بدین؟
    7- ادعا نکنید. لینک بدین و اثبات کنید. باید توکار باشه ها. افزونه 3rd Party رو نگفتم چون اگه اونها رو بخوایم حساب کنیم، امکانات تمام فریمورکها مثل هم میشه.
    8- مطمئنید؟ چرا فقط حرف میزنید؟ مستند صحبت کنید و لینک بدین. نکنه منظورتون موتور Blade هست؟ اون رو با Skinning و Theming اشتباه گرفتی فدات شم.
    9- باز هم رو هوا حرف زدین. بهتره حرفهاتون رو ثابت کنید. لاراول با یه خط تنظیمات تمام پیغامها و تقویمش فارسی میشه؟
    10- هیچ فریمورکی توی کش روی دست Yii نمیتونه بلند بشه. سر این یکی چونه نزنید چون بدجوری آبروی لاراول رو میبرین.
    11- ثابت کنید. من براتون اگه خواستین نشون میدم که با یکی دو خط کد، یک کنترلر ساده رو تبدیل به وب سرویس میشه کرد توی Yii و شما هم متقابلاً باید توی لاراول بتونید اینکار رو انجام بدین.
    12- این مورد رو با 12 جمع بستین ولی لطفاً دقیق توضیح بدین لاراول بصورت توکار چطور جلوی این باگها رو میگیره.
    13- خوب این قبول، لاراول به لطف Composer این رو داره ولی بد نیست بدونید Yii از همون اول و بدون کامپوزر از این قابلیت استفاده میکرد و پرفورمنسش و ساختارش هم سازگاری فوق العاده مناسبی با قوانین PSR داره.
    14- نگفتم لاراول کامپوزر نداره. گفتم Yii میتونه با فریمورکهای دیگه که از کامپوزر استفاده میکنن ادغام بشه. شما توی لاراول میتونید ویجتهای Yii رو بدون حتی یک کارکتر دستکاری توی کدهاشون، استفاده کنید؟
    15- نه منظورم منوها نیست. منظورم اینهاست: http://www.yiiframework.com/extensions

  28. #28

    نقل قول: performance لاراول

    ۳ رو نه خیر یادم رفته بود.تو کار بودن فریم ورک هیچی خوبی نداره و فشار به سرور میاره.چرا باید الکی یه کلاسی رو برای کارهای کلاینت درگیر کنیم؟که کارایی خوبی نداره و سربار گذاری داره.تو ورژن ۴ لاراول داشت و پاکش کرد ولی بخواییم میتونیم ازش استفاده کنیم

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh3 مشاهده تاپیک
    ۳ رو نه خیر یادم رفته بود.تو کار بودن فریم ورک هیچی خوبی نداره و فشار به سرور میاره.چرا باید الکی یه کلاسی رو برای کارهای کلاینت درگیر کنیم؟که کارایی خوبی نداره و سربار گذاری داره.تو ورژن ۴ لاراول داشت و پاکش کرد ولی بخواییم میتونیم ازش استفاده کنیم
    دوست عزیز حالا با این همه امکانات میبینیم که اصلا سربار نیاورده
    چرا Yii با این همه کلاس و امکانات تعداد درخواست خیلی خیلی بیشتری از لاراول داره ؟!
    چرا مصرف رم خیلی کمتری حتی کمتر از نصف لاراول داره ؟!
    بزار من بهتون میگم چون لاراول اصلا اصولی ننوشته شده
    لاراول با نصف این امکانات وضعتش اینه اون موقع ببین Yii چقدر خوب کار شده . فریمورکی که توسعه دهنده اون 1 نفر باشه بهتر از این نمیشه

  30. #30

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط under22 مشاهده تاپیک
    1) داشتن ویجت هایی که فوق العاده هستند و نیاز روز برنامه نویسی هستند . مثل ویجت گرید ویو که یه گرید فول ایجکس ایجاد میکنه با 10 خط کد و با امکانات خیلی بالا و کاستوم سازی زیاد یا ویجت لیست وویو برای لیست کردن یا ویجت pjax برای اینکه لینکی یا ویجتی رو فول ایجکس کنیم کافیه اول و آخر ویجت این pjax رو بزاریم با 1 خط کد یا ویجت منو و ویجت فرم که خیلی سریع برامون فرم میساره و با یک true برامون کد جاوا اسکریپ برای ولیدیشنش رو مینویسه و با یک true مینوتی ولیدیشن ایجکسش رو روشن کنی و ویژگی هایی که فکرشم نمیکنی .
    2) داشتن یه کد جنیرتور gii که با ui زیبا خیلی سریع میشه مدل , کنترلر , crud , ویجت , اکستنشن و.. ساخت . و این کار رو کامل انجام میده باری مثال وقتی مدل میسازه با توجه به نوع قیلد ها تو دیتابیس خودش ولیدیشنش رو میزاره و ریلیشن ها رو خودش مینویسه و لیبل ها رو خودش میزاره و ... لاراول یه کدجنیرتور داره همش باید کد بزنی تو کامند . کلی باید کد بزنی تو کامند تا یه مدل بسازه ولی yii یه ui زیبا داره و ویژوال است تازه مدلی که میسازه یا امکاناتی که گفتم میسازه اما لاراول یه مدل خالی خخخ
    3) نوار پیشفرش debug حرفه ایی پایین صفحه برای دیباگ که امکاناتی نظیر مصرف رم این صفحه میزان اتصال به دیتابیس این صفحه و تعداد کوئری و نوع کوئری های این صفحه و اطلاعات تمام کوکی و سشن های این صفحه و زمان اجرا این صفحه و لاگ این صفحه و........
    و خیلی چیزا دیگه ....
    الآن نرید تو گوگل سرچ کنید یکسری لینک پروژه بیارید مثل دفعه قبل این امکانات به صورت تو کار هستش و اینکه امکاناتش به مراتب بیشتر از پروژه های هستش که نمونش رو برای لاراول نوشتن .
    من اصلا نمیخواست به اینجا کشید بشه ولی شما دوستان لاراول کار یه performance لاراول رو نتونیستید تحمل کنید
    الآن مثل دفعه قبل یکسری امکانات که لاراول نداره میشه لذت کد نویسی (اگه داتش مزیت میشد) و سینتکسی که بالعث پرفورمنس افتضاحه اون شده میشه سینتکس به روز و دادن چند تا لینک پروژه تو گیتاپ که به امکانات توکار Yii نمیرسه میشه پکیچ آماده
    آره آپشن هایی که شما میگید میشه خوب برای ما به درد نخور راست میگید

    در مورده همه مواردی که گفتید تو پستهای بالایی تون تو یکی از لینک ها ثابت کردیم که همه این آپشن ها رو لاراول داره.می خواید دونه دونه ثابت کنم؟

  31. #31

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط under22 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز حالا با این همه امکانات میبینیم که اصلا سربار نیاورده
    چرا Yii با این همه کلاس و امکانات تعداد درخواست خیلی خیلی بیشتری از لاراول داره ؟!
    چرا مصرف رم خیلی کمتری حتی کمتر از نصف لاراول داره ؟!
    بزار من بهتون میگم چون لاراول اصلا اصولی ننوشته شده
    لاراول با نصف این امکانات وضعتش اینه اون موقع ببین Yii چقدر خوب کار شده . فریمورکی که توسعه دهنده اون 1 نفر باشه بهتر از این نمیشه
    شما میشه بگید از کجا فهمیدید اصولی ننوشته شده؟اگه از لحاظ مصرف رمه باید بگم سیمفونی هم سنگینه هم رمش بیشتری میخواد نکنه اون هم بده یا یی از اون هم بهتره؟

  32. #32

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط fatima-php مشاهده تاپیک
    امکانات 5.5.9 قطعاً بیشتره ولی تا وقتی که سرورها بطور عمومی نصبش نکنن، روی هاستهای اشتراکی که بیش از 70٪ سایتها رو شامل میشه، امکان استفاده از اونها رو ندارین. این یعنی لاراول 5 رو فقط روی سرورهای اختصاصی میشه استفاده کرد که اگه بخوایم سرور اختصاصی بگیریم، خوب میریم با Phalcon کار میکنیم که هم امکاناتش بیشتره، هم مهندسی تره و هم سرعتش از همه بیشتره. یا میریم با سیمفونی کار میکنیم که دردسرهای لاراول رو دیگه نداره و قطعاً پروژه ای که نیاز به سرور اختصاصی پیدا کرده، اینقدر بزرگ هست که استفاده از سیمفونی رو مقرون به صرفه کنه.


    1- چرا؟ چون جوابی براش ندارین و توی آمارها ثابت شده که Zend فریمورک سرعتش از لاراول بیشتره؟
    2- منظورم اینه که امکانات داخلی فریمورک Yii خیلی بیشتر از لاراوله. بازم توضیح بیشتر بدم؟ لطفاً توی مقایسه هاتون باندلها رو حساب نکنید و هسته خود فریمورکها رو مقایسه کنید.
    3- جاش انداختین. گویا جوابی ندارین براش.
    4- تمام این معماریها توی Yii هم بکار رفته ولی منظور من این بود که Yii بعنوان یک فریمورک، بیشتر مثل یک چهارچوب کاری جهت استانداردسازی عمل میکنه و به شما اجازه اسپاگتی کد زدن رو نمیده درحالی که لاراول اینطوری نیست.
    5- منظورتون Artisan هست؟ اونوقت توکاره؟ اونوقت GUI هم داره؟ اونوقت Module Generator و Extension Generator هم داره؟ اونوقت کدهای JS مربوط به ولیدیشن رو هم براتون توی Form Generator میسازه؟
    6- جور دیگه؟ میشه توضیح بدین؟
    7- ادعا نکنید. لینک بدین و اثبات کنید. باید توکار باشه ها. افزونه 3rd Party رو نگفتم چون اگه اونها رو بخوایم حساب کنیم، امکانات تمام فریمورکها مثل هم میشه.
    8- مطمئنید؟ چرا فقط حرف میزنید؟ مستند صحبت کنید و لینک بدین. نکنه منظورتون موتور Blade هست؟ اون رو با Skinning و Theming اشتباه گرفتی فدات شم.
    9- باز هم رو هوا حرف زدین. بهتره حرفهاتون رو ثابت کنید. لاراول با یه خط تنظیمات تمام پیغامها و تقویمش فارسی میشه؟
    10- هیچ فریمورکی توی کش روی دست Yii نمیتونه بلند بشه. سر این یکی چونه نزنید چون بدجوری آبروی لاراول رو میبرین.
    11- ثابت کنید. من براتون اگه خواستین نشون میدم که با یکی دو خط کد، یک کنترلر ساده رو تبدیل به وب سرویس میشه کرد توی Yii و شما هم متقابلاً باید توی لاراول بتونید اینکار رو انجام بدین.
    12- این مورد رو با 12 جمع بستین ولی لطفاً دقیق توضیح بدین لاراول بصورت توکار چطور جلوی این باگها رو میگیره.
    13- خوب این قبول، لاراول به لطف Composer این رو داره ولی بد نیست بدونید Yii از همون اول و بدون کامپوزر از این قابلیت استفاده میکرد و پرفورمنسش و ساختارش هم سازگاری فوق العاده مناسبی با قوانین PSR داره.
    14- نگفتم لاراول کامپوزر نداره. گفتم Yii میتونه با فریمورکهای دیگه که از کامپوزر استفاده میکنن ادغام بشه. شما توی لاراول میتونید ویجتهای Yii رو بدون حتی یک کارکتر دستکاری توی کدهاشون، استفاده کنید؟
    15- نه منظورم منوها نیست. منظورم اینهاست: http://www.yiiframework.com/extensions
    ۱-به هیچ عنوان ثابت شده نیست مگر با ساختن دو سایت نمونه
    ۲-تو که بودن فریم ورک دلیل بر برتری اون نیست
    ۳-رو که گفتم
    ۴-لاراول این رو در اختیار خود برنامه نویس گذاشته که آزادانه بتونه تصمیم بگیره و به آسونی برنامه نویسی کنه
    ۵-تا اون لینکی که آقای under22 داده بودن لینکش رو گذاشتم میتونید ببینید و به قدرتش پی ببرید.تازه ما ازش استفاده نمی کنیم
    ۶-گفته بودم که اینها کاربرد نیستن و اینکه سمت کلاینتو با بک جدا کردن تو لاراول
    ۷-همونطور که گفتم تو کار رو جدا کرده که خیلی بهتره
    ۸-بله همون blade که همونی که پوسته درست میکنه.که بهتر از یی هست
    ۹-من با لینک حرف هامو ثابت می کنم ولی شما چی ...؟
    http://laravel.com/docs/5.1/localization
    ۱۰-اون هم به لطف apc که اون هم برای یی نیست.وگرنه کش جالبی نداره
    ۱۱-شما ثابت کنید و اینکه ثابت کنید با یک خط کدی که مینویسید چه رخدادی هایی پشت پرده و تو یی رخ میده
    ۱۲-این که ارزش نداره در موردش گفتگو کنیم چون شما خیال کردید با یک آدم بی سواد طرفید
    ۱۳- هم که خیال کردید ۲۰ سال پیشه که آپشنی که میگید فریم ورک های دیگه نداشته باشن
    ۱۴-مشخصه که برتری از آن لاراول هست
    ۱۵-اگه تو صحبت تلفنی که چند ماه پیش داشتیم یادتون بیاد گفتید چون افزونه ها رو خود تیم یی نمینویسه پر باگه.حالا چی شده از اون به عنوان برتری یاد می کنید؟

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: performance لاراول

    من هم مزیت های لاراول رو اینجا لیست میکنم :
    ۱- داشتن License MIT
    ۲-پشتیبانی از موتورهای قالب Blade, Smarty, Twig و PHP
    ۳- استفاده از الگوهای طراحی زیاد مانند MVC, ActiveRecord, Dependency Injection, Observer, Singleton, Facade, Event-driven, MTV
    ۴- راحتی یادگیری
    ۵- کد زیبا و تمیزتر
    ۶- پشتیبانی از پروتکل های ایمیل SMTP, IMAP, POP3, MailGun, Mandrill
    ۷-Community بیشتر
    ۸- کار با دیتابیس و متدهای زیاد برای تولید کوئری های دلخواه
    ۹- دارای کامپایلر
    ۱۰- انعطاف پذیری بیشتر
    ۱۱- بهینه (Optimize) بودن https://github.com/neomerx/rhw-l5/blob/master/readme.md
    ۱۲- دارای بیش از ۸۰۰۰ تا پلاگین یا افزونه یا پکیج
    ۱۳ - استفاده از Command Line و Artisan
    ۱۴- دارای کلاس های Middlware که کار باهاش در برابر نمونه های موجود در فریمورکی مانند یی خیلی ساده تر و با پیچیدگی کمتر هست
    ۱۵- فراهم کردن سرویس احراز هویت از طریق API های شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک و گیت هاب و توئیتر و ...
    ...

  34. #34
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    1- من خودم ساختم. شما هم بسازین و بنچمارک بگیرین و بعدش به ما که نه ولی به خودتون جواب بدین که پرفورمنس کدوم بیشتره.
    2- امکانات توکار (داخلی) هسته فریمورک مهم نیست؟ خوب پس بفرمایید با Slim کار کنید.
    3- پشتیبانی از وب 2 هم بدرد نمیخوره؟ میشه بگین اصلاً شما فرق زندگی سخت تو برنامه نویسی و لذت بردن از برنامه نویسی رو میفهمین یا نه؟!
    4- مگه Yii زندان میسازه؟ اصلاً معنای لغوی Framework (چهارچوب کاری) رو میفهمین؟ اگه قراره هیچ چهارچوبی تعریف نشه و هرکی هر مدلی خواست کد بنویسه، پس فریمورک دیگه وجود نداره و فقط مجموعه از توابع و کلاسها رو کنار هم ریختیم که ازشون استفاده بشه. اونوقت این ساختار بهم ریخته چطور میخواد توی ایجاد استاندارد برای کارهای تیمی کمک کنه؟ خدایی استدلالتون شبیه کسیه که داره غرق میشه و به هر خس و خاشاکی چنگ میندازه واسه نجات دادن خودش.
    5- اولاً اگه چنین قدرتی داره و استفاده نمیکنید، ضمن عرض شرمندگی باید به عقلتون شک کرد. ثانیاً لینک رو دیدم و واقعاً درمقابل Gii مثل Paint دربرابر Photoshop بود!
    6- دقیقاً میشه لطف کنید بگین تعریف شما از امکانات چیه؟ کاربرد به چی میگین؟ نکنه File::delete لاراول رو که اومده متد unlink خود PHP رو صدا میزنه، امکانات میدونید؟! بد نیست بدونید خیلی از کلاسهای لاراول فوق العاده بلا استفاده هستن. مثل اکثر متدهای همین کلاس File که فقط یک Wrapper واسه متدهای خود PHP نوشتن و هیچ قابلیت خاصی اضافه نکردن.
    7- امکانات هسته فریمورک بیشتر باشه بهتره یا کمتر؟ اینکه Yii با امکانات بیشتر پرفورمنس بهتری هم داره انگار بدجوری داره لاراول کارها رو آتیش میزنه.
    8- دوست عزیز شما اصلاً فرق پوسته و موتور قالب رو نمیفهمین. بحث با شما بی فایده است. هروقت فهمیدین Template Engine با Skinning و Theming فرق داره بحث رو ادامه بدین. ضمناً بد نیست بدونید Yii هم از Twig استفاده میکنه که خیلی بهتر و سبکتر از Blade هست.
    9- وای خدا خوب شد این لینک رو گذاشتین که ثابت میکنه خالق لاراول هم فرق Internationalization و Localization رو نمیفهمه. خیلی خندیدم دستتون درد نکنه. عزیزم Localization یعنی وقتی گفتی زبان پروژه فارسیه، بطور خودکار اسامی ماهها و تقویم و... منطبق با تقویم شمسی بشه و Internationalization هم یعنی پیغامها و... رو بشه ترجمه کرد. تازه i18n رو Yii نه تنها کاربردی تر و ساده تر از لاراول پیاده سازی کرده، بلکه پیغامهای خود هسته Yii هم وقتی میگین زبان پروژه فارسیه، تغییر میکنه و پیغامهای خطا و... به زبان فارسی نشون داده میشه. این یعنی چند زبانه سازی نه اون کار ساده ای که لاراول کرده.
    10- شما File Cache و DB Cache و Fragment Cache و Page Cache و Dependency و Lifetime و... که Yii داره رو میگین بخاطر APC هست؟ عزیزم بدون APC هم Yii از لاراول سریعتره. فقط مسئله اینه که با APC خیلی سریعتر میشه. ای خدا یکی منو بگیره مردم از خنده. کش Yii رو با APC یکی میدونه این بنده خدا.
    11- بسیار خوب. این کنترلر رو ببینید:
    class StockController extends Controller
    {
    /**
    * @param string the symbol of the stock
    * @return float the stock price
    * @soap
    */
    public function getPrice($symbol)
    {
    $prices = array('IBM' => 100, 'GOOGLE' => 350);
    $symbol = strtoupper($symbol);
    return isset($prices[$symbol]) ? $prices[$symbol] : 0;
    }
    }

    تا اینجای کار با نادیده گرفتن کامنتها، یک کنترلر ساده است به اسم Stock که یک متد به اسم getPrice داره و اگه به actionGetprice تغییرش بدیم، میتونیم بصورت زیر صداش بزنیم:
    mysite.com/stock/getprice/symbol/google

    و جواب بگیریم 350
    خوب حالا به تغییراتی که لازمه این کنترلر تبدیل به وب سرویس بشه دقت کنید:
    class StockController extends Controller
    {
    public function actions()
    {
    return array('ws'=>array('class'=>'CWebServiceAction'));
    }
    /**
    * @param string the symbol of the stock
    * @return float the stock price
    * @soap
    */
    public function getPrice($symbol)
    {
    $prices = array('IBM' => 100, 'GOOGLE' => 350);
    $symbol = strtoupper($symbol);
    return isset($prices[$symbol]) ? $prices[$symbol] : 0;
    }
    }

    حالا به این آدرس مراجعه کنید:
    mysite.com/stock/ws

    این خروجی هست که میگیرین:
    کد HTML:
    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <definitions xmlns="http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/" xmlns:tns="urn:StockControllerwsdl" xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/soap/" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:wsdl="http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/" xmlns:soap-enc="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/" name="StockController" targetNamespace="urn:StockControllerwsdl">
      <wsdl:message name="getPriceIn">
        <wsdl:part name="symbol" type="xsd:string"/>
      </wsdl:message>
      <wsdl:message name="getPriceOut">
        <wsdl:part name="return" type="xsd:float"/>
      </wsdl:message>
      <wsdl:portType name="StockControllerPortType">
        <wsdl:operation name="getPrice">
          <wsdl:documentation/>
          <wsdl:input message="tns:getPriceIn"/>
          <wsdl:output message="tns:getPriceOut"/>
        </wsdl:operation>
      </wsdl:portType>
      <wsdl:binding name="StockControllerBinding" type="tns:StockControllerPortType">
        <soap:binding style="rpc" transport="http://schemas.xmlsoap.org/soap/http"/>
        <wsdl:operation name="getPrice">
          <soap:operation soapAction="urn:StockControllerwsdl#getPrice" style="rpc"/>
          <wsdl:input>
            <soap:body use="encoded" encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/" namespace="urn:StockControllerwsdl"/>
          </wsdl:input>
          <wsdl:output>
            <soap:body use="encoded" encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/" namespace="urn:StockControllerwsdl"/>
          </wsdl:output>
        </wsdl:operation>
      </wsdl:binding>
      <wsdl:service name="StockControllerService">
        <wsdl:port name="StockControllerPort" binding="tns:StockControllerBinding">
          <soap:address location="http://localhost/emarket/stock/ws?ws=1"/>
        </wsdl:port>
      </wsdl:service>
    </definitions>
    و روش استفاده از این وب سرویس:
    $client = new SoapClient('http://mysite.com/stock/ws');
    echo $client->getPrice('GOOGLE'); // output: 350

    خوب من حرفم رو ثابت کردم. الان ما با یه متد که بدون احتساب آکولادها، فقط یک خط داره، وب سرویس ساختیم. حالا شما توی لاراول چیکار میکنید؟ البته فکر کنم این قابلیتها بدرد شما نمیخوره چون شما میخواین از کدنویسی لذت ببرین اما اگه بهرحال علاقمند شدین بیشتر درموردش بدونید، این لینک رو ببینید:
    http://www.yiiframework.com/doc/guid...ics.webservice
    تازه این مال نسخه 1.1 هست.
    12- نه من فرضی درمورد سواد شما نکردم ولی شما با پاسخهاتون دارین در این مورد بهم اطلاعات خوبی میدین.
    13- خوب این مورد رو گفتم قبول که لاراول هم داره بهتره درموردش بحث نکنیم ولی نمیدونم چرا با وجود Lazy Loading باز هم اینقدر سنگین تر از Yii کار میکنه.
    14- جوک میگین؟ بجای شعار دادن ثابت کنید. هروقت تونستین توی لاراول به راحتی Yii با فریمورکهای دیگه ارتباط برقرار کنید بعد حرفشو بزنید وگرنه سفسطه و حرفهای بی پایه و اساس زدن رو همه بلدن (البته نه به خوبی شما)
    15- صحبت تلفنی با من؟ توهم زدین؟ من تازه یک ماه هم نشده اومدم تو این انجمن و شما رو هم تا قبل از این پستتون نمیشناختم. البته الانم هم هویتتون رو نمیشناسم و فقط در حد یه کاربر سایت برنامه نویس میشناسمتون. اونوقت چطور چند ماه قبل با من تلفنی حرف زدین؟ من دیگه هیچ حرفی ندارم شما کلاً تو توهم زندگی میکنید!!!
    آخرین ویرایش به وسیله fatima-php : چهارشنبه 20 خرداد 1394 در 18:27 عصر

  35. #35
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    من هم مزیت های لاراول رو اینجا لیست میکنم :
    ۱- داشتن License MIT
    خب این چه مزیتی دارهمیشه دقیق بگید چون فریمورک های دیگه هر کدوم لایسنس خودشونو دارند . واقعا جالبه اینو مزیت میدونید بله دیگه وقتی نمیتونید امکانات بالا ر ولیت کنید حرف لایسنس میشه
    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    ۲-پشتیبانی از موتورهای قالب Blade, Smarty, Twig و PHP
    خب yii هم پشتیبانی میکنه
    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    ۳- استفاده از الگوهای طراحی زیاد مانند MVC, ActiveRecord, Dependency Injection, Observer, Singleton, Facade, Event-driven, MTV
    این ها کهه چیزی نیست yii 1 هم حتی داشت چه برسه yii 2
    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    ۴- راحتی یادگیری
    این نظر شماست از نظر منم Yii خیلی راحت هست و من به آسونی یاد گرفتم
    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    ۵- کد زیبا و تمیزتر
    کد زیبا داشته باشید ولی پرفورمنس افتضاح داشته باشید چه به درد میخوره در ضمن این حرف من به این معنا نیست که yii سینتکس زشتی داریه
    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    ۶- پشتیبانی از پروتکل های ایمیل SMTP, IMAP, POP3, MailGun, Mandrill
    yii هم داره
    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    ۷-Community بیشتر
    میشه منظورتونو بیشتر توضیح بدید چطوری لاراول با 1 نفر توسعه دهنده این موقع yii با بیش از 100 نفر و افرادی که تو هر قسمت کامیت کردند
    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    ۸- کار با دیتابیس و متدهای زیاد برای تولید کوئری های دلخواه
    yii هم داره با 3 روش میشه activerecord,dao,query bilder
    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    ۹- دارای کامپایلر
    یعنی چی بیشتر توضیح بدید و کاربردش رو بگید تا معادش رو بگم
    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    ۱۰- انعطاف پذیری بیشتر
    رو هوا صحبت نکنید مثال بزنید یعنی چی
    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    ۱۱- بهینه (Optimize) بودن https://github.com/neomerx/rhw-l5/blob/master/readme.md
    دیگه حرف از بیهنه بودن نزدیک که یه آمار کلی بهتون دادم اون بالا
    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    ۱۲- دارای بیش از ۸۰۰۰ تا پلاگین یا افزونه یا پکیج
    yii هم داره با کمی سرچ میبینید خیلی بیشتر از اینا داره
    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    ۱۳ - استفاده از Command Line و Artisan
    yii این رو به صورت gii داره با خیلی امکانات بیشتر و به صورت visual و model , crud , controller,widget ,extention میسازه و برای مثال مدل رو از دیتابیس میازه و تمام رول ها و لیبیل ها و ریلیشن ها رو هم میسازه
    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    ۱۴- دارای کلاس های Middlware که کار باهاش در برابر نمونه های موجود در فریمورکی مانند یی خیلی ساده تر و با پیچیدگی کمتر هست
    اتفاقا ویجت های yii خیلی قوی تر و کارا تر هستن مثل ویجت فرم که ولیدیشن ها رو همش برات مینویسه یا ویجت گرید ویو که گرید فول ایجکس میده و خیلی چیزا دیگه که لاراول نداره
    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    ۱۵- فراهم کردن سرویس احراز هویت از طریق API های شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک و گیت هاب و توئیتر و ...
    ...
    Yii هم داره
    yii خیلی امکاناتش بیشتر هست در حالی که سبک تر و بهینه تر هست .
    من یکسری امکانات تو کار فریمورک رو بالا لیست کردم اگه لاراول به صورت تو کار داره لطفا بگید

  36. #36
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh3 مشاهده تاپیک
    آره آپشن هایی که شما میگید میشه خوب برای ما به درد نخور راست میگید

    در مورده همه مواردی که گفتید تو پستهای بالایی تون تو یکی از لینک ها ثابت کردیم که همه این آپشن ها رو لاراول داره.می خواید دونه دونه ثابت کنم؟
    بنده صحبت هام رو فارسی گفتم
    این ها امکانات تو کار فریمورک هست شما فقط یکسری لینک گیتاپ دادید یکسری پروژه نصفه نیمه بود و امکانات توکار Yii رو نداشت
    حالا هی نگید ثابت کردید چون در اصل چیزی ر ثابت نکردید

  37. #37

    نقل قول: performance لاراول

    ۱-نساخته میدونیم نیاز به ساختن نیست و همه میدونن کارایی لاراول بهتره
    ۲-با slim کار نمیکنم ولی این آپشن ها بدرد ما نمیخوره
    ۳-بله,پشتبانی ازش بدرد نمیخوره.هنوز هم میگم
    ۴-تا یه حدودی حرفتون رو میپذیرم
    ۵-به خدا شما با این gii ما رو کشتید.اینکه لاراول شبیه یی تو کار gii و این چیزهای مسخره نیست بده؟تا اون جایی که نیاز میشده گذاشته از اون بیشتر میشه مسخره بازی
    ۶-ویجت های لاراول تا جایی که نیاز هست ساخته شده نه بیشتر نه کمتر
    ۷-امکانات بیشتر؟هسته لاراول از یی بهتره؟حیف که اینجا انجمنه ولی ای کاش یک دیدگاهی که یکی از کاربران خارجی درباره هسته یی داشت رو اینجا میذاشتم(حیف که فحش داده)که چقدر ضعیفه.شما از کجا میگید که هسته یی بهتره نکنه همه کدهاشو خط به خط دیدید؟یی هیچ آپشن بیشتر از لاراول نداره.اون کسایی که سوخت یی کارها هستن که بیشتر از بخش یی میان اینجا ولی لاراول کارها رنگ بخش یی رو هم ندیدن چه برسه بازدید داشته باشن و پست هم بزارن
    ۸-کاربردشون یکیه.
    Theming is a systematic way of customizing the outlook of pages in a Web application. By applying a new theme, the overall appearance of a Web application can be changed instantly and dramatically.
    ۹-منظور شما دقیقا همین بود.اگه میدونستم خنده تون میگیره زودتر لینک رو میزاشتم.که خنده معکوس میکنید و حرفی برای گفتن ندارید
    ۱۰-این هم داستان بند ۱۳ هست که گفتم.خیال کردید تو قرن بوقیم ببینید اگه کلاسی رو هم نباشه به آسانی میشه از کلاس های دیگران استفاده کرد.این جملتون برای این بند خوبه.هروقت تونستین توی لاراول به راحتی Yii با فریمورکهای دیگه ارتباط برقرار کنید بعد حرفشو بزنید وگرنه سفسطه و حرفهای بی پایه و اساس زدن رو همه بلدن
    ۱۱-این یک نمونه restfull تازه با لاراول ۴ هست.ببینید و بگید بده http://code.tutsplus.com/tutorials/l...ted--net-29785
    ۱۲-که هیچی
    ۱۳-که خودتون هم پذیرفتید
    ۱۴-composer که دیگه زبان زده برای همه.این کد هم ببینید و اگه نکته ای چیزی بود بگید

    <?php
    $FmyFunctions1 = new \App\library\myFunctions;
    $is_ok = ($FmyFunctions1->is_ok());
    ?>

    ۱۵-ببخشید.من خیلی از شما پوزش می خوام

  38. #38

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط under22 مشاهده تاپیک
    خب این چه مزیتی دارهمیشه دقیق بگید چون فریمورک های دیگه هر کدوم لایسنس خودشونو دارند . واقعا جالبه اینو مزیت میدونید بله دیگه وقتی نمیتونید امکانات بالا ر ولیت کنید حرف لایسنس میشه

    خب yii هم پشتیبانی میکنه

    این ها کهه چیزی نیست yii 1 هم حتی داشت چه برسه yii 2

    این نظر شماست از نظر منم Yii خیلی راحت هست و من به آسونی یاد گرفتم

    کد زیبا داشته باشید ولی پرفورمنس افتضاح داشته باشید چه به درد میخوره در ضمن این حرف من به این معنا نیست که yii سینتکس زشتی داریه

    yii هم داره

    میشه منظورتونو بیشتر توضیح بدید چطوری لاراول با 1 نفر توسعه دهنده این موقع yii با بیش از 100 نفر و افرادی که تو هر قسمت کامیت کردند

    yii هم داره با 3 روش میشه activerecord,dao,query bilder

    یعنی چی بیشتر توضیح بدید و کاربردش رو بگید تا معادش رو بگم

    رو هوا صحبت نکنید مثال بزنید یعنی چی

    دیگه حرف از بیهنه بودن نزدیک که یه آمار کلی بهتون دادم اون بالا

    yii هم داره با کمی سرچ میبینید خیلی بیشتر از اینا داره

    yii این رو به صورت gii داره با خیلی امکانات بیشتر و به صورت visual و model , crud , controller,widget ,extention میسازه و برای مثال مدل رو از دیتابیس میازه و تمام رول ها و لیبیل ها و ریلیشن ها رو هم میسازه

    اتفاقا ویجت های yii خیلی قوی تر و کارا تر هستن مثل ویجت فرم که ولیدیشن ها رو همش برات مینویسه یا ویجت گرید ویو که گرید فول ایجکس میده و خیلی چیزا دیگه که لاراول نداره

    Yii هم داره
    yii خیلی امکاناتش بیشتر هست در حالی که سبک تر و بهینه تر هست .
    من یکسری امکانات تو کار فریمورک رو بالا لیست کردم اگه لاراول به صورت تو کار داره لطفا بگید
    یی از اسمارتی و blade پشتیبانی میکنه ؟میشه بگید چجوری؟
    یی از همه اون معماری ها استفاده کرده؟میشه ثابت کنید؟
    یی نگارشش اونقدر بده که یکی دو ماه باهاش کار کردم زده شدم.شما نگارش لاراول رو ببینی سراغ هیچ فریم ورکی نمیری
    به خدا کشتی ما رو با این پرفورمنس.اگه پرفورمنسش پایین بود دوست داشتنی ترین فریم ورک جهان نمیشد.تو همه جا طرفدارداره.شما فقط یک ماه استخدام های همشهری رو پیگیری کن تا ببینی کدوم فریم ورک بهتره

    برادر من واجبه چیزی رو نمیدونی الکی بگی فلان فریم ورک داره؟من که بایی کار نمیکنم میدونم یی فقط این SMTP, IMAP, POP3 سه تا رو داره.لاراوله که اون آپشن هایی که دوستمون گفتن داره

    منظورشون از Community انجمن و آموزش های سایت های دیگه و... هست که حرفشون درسته که خیلی از یی بیشتره

    توی دیتابیس لاراول بهتر کار کرده

    کامپایلر خیلی مشخصه جستجو کنید متوجه میشید

    این هم مشخصه از دیتابیس گرفته تا سیشن و... که خیلی عالیه

    آمار داد؟اون شد آمار؟هر لینکی که از لاراول منفی میگه میشه آمار؟sitepoint که خیلی معتبره به اون نمیگیم آمار.شما روت میشه همچین حرفی بزنی؟

    این پاسخ اون افزونه هایی بود که هی افزونه افزونه میکردید

    در مورد ۱۳ هم که لینک هایی که تو تایپیک های پیشین دادم گویای همه چیز هست

    تو بخش ۱۴ یکین

    ۱۵ میتونید ثابت کنید که با یکی دو خط کد میتونی سیستم اهراز هویت گوگل رو بنویسید؟اگه میتونید پس نمونشو بدید؟ممنون میشم

  39. #39

    نقل قول: performance لاراول

    دوستان لاراول
    یه سوال داشتم بهترین پکیج اهراز هویت و acl برای لاراول چیه. خودم چند تایی پیدا کردم ولی دارم رو یه شبکه اجتماعی کار می کنم که هم امنیت مهمه و هم تعداد کاربراش زیاد میشه
    (به نظرتون از این آماده ها استفاده کنم یا خودم بشینم برای acl یه سیستم شخصی درست کنم .)

  40. #40

    نقل قول: performance لاراول

    از دید من یکی از بهترین پکیج ها رو بگیرید و خودتون ویرایشش کنید.یا خودتون بنویسید

صفحه 1 از 7 123 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. بالا بردن performance در queryها
    نوشته شده توسط Elham_gh در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 13 بهمن 1384, 13:55 عصر
  2. SQL Performance Tuning : بهینه سازی اجرای دستورات
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش SQL Server
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آذر 1384, 23:13 عصر
  3. PHP 5.1 Performance
    نوشته شده توسط Inprise در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 03 تیر 1384, 02:17 صبح
  4. Performance In ASP.NET
    نوشته شده توسط sh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 16 شهریور 1383, 00:46 صبح
  5. Improving .NET Application Performance and Scalability
    نوشته شده توسط برنامه نویس جوان در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 14 خرداد 1383, 15:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •