صفحه 2 از 7 اولاول 1234 ... آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 244

نام تاپیک: performance لاراول

  1. #41
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh3 مشاهده تاپیک
    یی از اسمارتی و blade پشتیبانی میکنه ؟میشه بگید چجوری؟
    یی از همه اون معماری ها استفاده کرده؟میشه ثابت کنید؟
    یی نگارشش اونقدر بده که یکی دو ماه باهاش کار کردم زده شدم.شما نگارش لاراول رو ببینی سراغ هیچ فریم ورکی نمیری
    به خدا کشتی ما رو با این پرفورمنس.اگه پرفورمنسش پایین بود دوست داشتنی ترین فریم ورک جهان نمیشد.تو همه جا طرفدارداره.شما فقط یک ماه استخدام های همشهری رو پیگیری کن تا ببینی کدوم فریم ورک بهتره

    برادر من واجبه چیزی رو نمیدونی الکی بگی فلان فریم ورک داره؟من که بایی کار نمیکنم میدونم یی فقط این SMTP, IMAP, POP3 سه تا رو داره.لاراوله که اون آپشن هایی که دوستمون گفتن داره

    منظورشون از Community انجمن و آموزش های سایت های دیگه و... هست که حرفشون درسته که خیلی از یی بیشتره

    توی دیتابیس لاراول بهتر کار کرده

    کامپایلر خیلی مشخصه جستجو کنید متوجه میشید

    این هم مشخصه از دیتابیس گرفته تا سیشن و... که خیلی عالیه

    آمار داد؟اون شد آمار؟هر لینکی که از لاراول منفی میگه میشه آمار؟sitepoint که خیلی معتبره به اون نمیگیم آمار.شما روت میشه همچین حرفی بزنی؟

    این پاسخ اون افزونه هایی بود که هی افزونه افزونه میکردید

    در مورد ۱۳ هم که لینک هایی که تو تایپیک های پیشین دادم گویای همه چیز هست

    تو بخش ۱۴ یکین

    ۱۵ میتونید ثابت کنید که با یکی دو خط کد میتونی سیستم اهراز هویت گوگل رو بنویسید؟اگه میتونید پس نمونشو بدید؟ممنون میشم
    yii از اسمارتی و twing پشتبانی میکنه
    بله از همه اون معماری ها استفاده کرده میتونید داخل سایتش ببینید خودتون
    شما یه ماه باهاش کار کردی به این نتیجه رسیدی اصل مهم نیست این عقیده شماس و به کسی ربطی نداره من باهاش کار میکنم احساس لذت میبرم لطفا عقاید خودتون رو برای خودتون بزارید
    اینکه فریمورک طرفدار داره دلیل این نمیشه که شما بگید پرفورمنش بالاس جالبه شما کاسه داغ تر از آشید همه میدونن تو همه بنچمارک ها هم ثابت شده پرفورمنس نداره درضمن سعی نکنید این رو کوچیک جلوه بدیدی این خیلی مهم هست
    بله Yii از SMTP, IMAP, POP3 پشتیبانی میکنه برید داخل نسخه 2 ببینید
    در مورده Community هم Yii چیزی کم نداره کلیآموزش اعم از کتاب و فیلم داخل اینترنت داره میتونید یه سرچ داخل یوتوب بکنید یا داخل گوگل و فرم فعال خودش و سایت های مهم هم خیلی فعالن
    لطفا از روی هوا حرف نزید شما عادت دارید رو هوا بگید کجا دقیقا لاراول تو دیتابیس خوب کار کرده در حالی که وقتی مدل رو با gii جنیریت میکنی کافیه اسم ریلیشن رو بدی اکتیو رکورد تا جین زده بشه به همین راحتی لطفا حرفتن رو ثابت کنید
    دیتابیس و سشن هم مثل بالا از روی هوا خیلی عالیه خب منم میم عالیه شما ثابت کن حرفتو
    سیستم اهراز هویت به آسونی با چند خط
    http://www.yiiframework.com/doc-2.0/...nt-oauth2.html
    بقیه صحبت هاتونم همینطوری هست من کلی ویجت و امکانات داخلی Yii رو گفتم اما شما فقط به دو تا لینک از گیتاپ اونم با امکانات خیل یکمتر دادید اون موقع کجا جواب بنده رو دادید

  2. #42
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh3 مشاهده تاپیک
    ۱-نساخته میدونیم نیاز به ساختن نیست و همه میدونن کارایی لاراول بهتره
    شما بساز بعد ادعا کن. چقدر مثل بچه ها حرف میزنی و رفتار میکنی آقا پسر

    ۲-با slim کار نمیکنم ولی این آپشن ها بدرد ما نمیخوره
    نه منظورم اینه که اگه نیازتون به فریمورک در حد یه موتور قالب و DAL و MVC دست و پا شکسته است، Slim و F3 به راحتی جوابگوی نیازتون هستن و تازه کارآیی و سرعتشون هم از لاراول بیشتره.

    ۳-بله,پشتبانی ازش بدرد نمیخوره.هنوز هم میگم
    اگه چیز دیگه ای میگفتی شک میکردم. اصلاً چی میفهمی وب 2 چیه که بخوای بهش احساس نیاز کنی. فکر میکنم بزرگترین پروژه ای که انجام دادی، وبلاگ شخصی خودت باشه.

    ۴-تا یه حدودی حرفتون رو میپذیرم
    نه تعارف نکن اینم نپذیر

    ۵-به خدا شما با این gii ما رو کشتید.اینکه لاراول شبیه یی تو کار gii و این چیزهای مسخره نیست بده؟تا اون جایی که نیاز میشده گذاشته از اون بیشتر میشه مسخره بازی
    همین قابلیت رو اگه لاراول داشت الان به اسم امکانات لاراول دهن ما رو سرویس کرده بودی عزیزم. باشه قبول، همه چیزهایی که Yii داره و لاراول نداره مسخره بازیه ولی کلاسهای بی کاربردی که بدون اونها، استفاده از خود امکانات PHP ساده تر و کوتاه تر بوده، قابلیت سودمند محسوب میشه.

    ۶-ویجت های لاراول تا جایی که نیاز هست ساخته شده نه بیشتر نه کمتر
    جوک نگو عزیزم. تمام ویجت هایی که Yii داره توی اکثر پروژه های بزرگ استفاده میشه. اگه شما استفاده نکرده یا پروژه ای که به اینا نیاز داشته باشه بهت نخوره، نگو لازم نیست. یکم دیدت رو گسترش بده.

    ۷-امکانات بیشتر؟هسته لاراول از یی بهتره؟حیف که اینجا انجمنه ولی ای کاش یک دیدگاهی که یکی از کاربران خارجی درباره هسته یی داشت رو اینجا میذاشتم(حیف که فحش داده)که چقدر ضعیفه.شما از کجا میگید که هسته یی بهتره نکنه همه کدهاشو خط به خط دیدید؟یی هیچ آپشن بیشتر از لاراول نداره.اون کسایی که سوخت یی کارها هستن که بیشتر از بخش یی میان اینجا ولی لاراول کارها رنگ بخش یی رو هم ندیدن چه برسه بازدید داشته باشن و پست هم بزارن
    بله گلم من خط به خط سورس کد Yii رو خوندم و از اینهمه زیبایی توی ساختار و پیاده سازی هسته اش لذت بردم. سینتکس لاراول رو هم برای مهد کودکیهای برنامه نویسی مفید میدونم چون تنها امتیازش اینه که خلاصه تره و برای کسانی که عادت به تایپ ندارن، یکم جمع و جورتره وگرنه ازنظر منطق و مفاهیمی مثل Convention over Configuration هیچ حرفی جلوی Yii نداره بزنه.

    ۸-کاربردشون یکیه.
    Theming is a systematic way of customizing the outlook of pages in a Web application. By applying a new theme, the overall appearance of a Web application can be changed instantly and dramatically.
    این جوک جدید رو از کدوم منبع برداشتی؟ کاربردشون یکیه. خدایی دستت درد نکنه داداشی امشب حسابی منو خندوندی. کاربردشون یکیه. هه هه

    ۹-منظور شما دقیقا همین بود.اگه میدونستم خنده تون میگیره زودتر لینک رو میزاشتم.که خنده معکوس میکنید و حرفی برای گفتن ندارید
    شما اگه جوابم رو میخوندین میفهمیدین که اون چیزی که گذاشتین واسه لاراول، یک دهم امکانات i18n و l10n توی Yii هم نیست. حیف که درکتون در این حد نیست.

    ۱۰-این هم داستان بند ۱۳ هست که گفتم.خیال کردید تو قرن بوقیم ببینید اگه کلاسی رو هم نباشه به آسانی میشه از کلاس های دیگران استفاده کرد.این جملتون برای این بند خوبه.هروقت تونستین توی لاراول به راحتی Yii با فریمورکهای دیگه ارتباط برقرار کنید بعد حرفشو بزنید وگرنه سفسطه و حرفهای بی پایه و اساس زدن رو همه بلدن
    باز هم تکرار میکنم. هر وقت تونستین لاراول رو با فریمورکهای دیگه ترکیب کنید، اونوقت بیاین توی این بند حرف بزنید وگرنه تکرار مکررات فایده نداره. برای شما دلیل و منطق آوردن، آب تو هاون کوبیدنه.

    ۱۱-این یک نمونه restfull تازه با لاراول ۴ هست.ببینید و بگید بده http://code.tutsplus.com/tutorials/l...ted--net-29785
    وای خدای من. اینهمه کار واسه یه RESTful API ؟ خوبه من وب سرویس و ساخت WSDL رو مثال زدم که خیلی دنگ و فنگ بیشتری از REST داره. REST که توی Yii خیلی ساده تره ولی چون حوصله ندارم توضیح بدم و اگه بگم هم شما احتمالاً نمیفهمید، لینکشو میگذارم: http://www.yiiframework.com/wiki/175...ate-a-rest-api

    ۱۲-که هیچی
    خوب هیچی

    ۱۳-که خودتون هم پذیرفتید
    آره ولی نگفتین چرا با این وجود باز هم از Yii کند تره؟

    ۱۴-composer که دیگه زبان زده برای همه.این کد هم ببینید و اگه نکته ای چیزی بود بگید

    <?php
    $FmyFunctions1 = new \App\library\myFunctions;
    $is_ok = ($FmyFunctions1->is_ok());
    ?>
    خوب این الان به حرف من چه ربطی داشت؟ من گفتم با فریمورکهای دیگه ترکیب کنید. Library های خود پروژه رو شما دارین مثال میزنید؟

    ۱۵-ببخشید.من خیلی از شما پوزش می خوام
    خواهش میکنم

  3. #43
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh3 مشاهده تاپیک
    یی از اسمارتی و blade پشتیبانی میکنه ؟میشه بگید چجوری؟
    یی از همه اون معماری ها استفاده کرده؟میشه ثابت کنید؟
    یی نگارشش اونقدر بده که یکی دو ماه باهاش کار کردم زده شدم.شما نگارش لاراول رو ببینی سراغ هیچ فریم ورکی نمیری
    به خدا کشتی ما رو با این پرفورمنس.اگه پرفورمنسش پایین بود دوست داشتنی ترین فریم ورک جهان نمیشد.تو همه جا طرفدارداره.شما فقط یک ماه استخدام های همشهری رو پیگیری کن تا ببینی کدوم فریم ورک بهتره

    برادر من واجبه چیزی رو نمیدونی الکی بگی فلان فریم ورک داره؟من که بایی کار نمیکنم میدونم یی فقط این SMTP, IMAP, POP3 سه تا رو داره.لاراوله که اون آپشن هایی که دوستمون گفتن داره

    منظورشون از Community انجمن و آموزش های سایت های دیگه و... هست که حرفشون درسته که خیلی از یی بیشتره

    توی دیتابیس لاراول بهتر کار کرده

    کامپایلر خیلی مشخصه جستجو کنید متوجه میشید

    این هم مشخصه از دیتابیس گرفته تا سیشن و... که خیلی عالیه

    آمار داد؟اون شد آمار؟هر لینکی که از لاراول منفی میگه میشه آمار؟sitepoint که خیلی معتبره به اون نمیگیم آمار.شما روت میشه همچین حرفی بزنی؟

    این پاسخ اون افزونه هایی بود که هی افزونه افزونه میکردید

    در مورد ۱۳ هم که لینک هایی که تو تایپیک های پیشین دادم گویای همه چیز هست

    تو بخش ۱۴ یکین

    ۱۵ میتونید ثابت کنید که با یکی دو خط کد میتونی سیستم اهراز هویت گوگل رو بنویسید؟اگه میتونید پس نمونشو بدید؟ممنون میشم
    کافیه یه سرچ درمورد Yii and Smarty و مشابهش درمورد Blade بزنید. نکنه فکر میکنید Smarty هم اختراع لاراول هست و فقط اون میتونه باهاش کار کنه؟ فقط 10 مورد Extension رو خودم درمورد Smarty نصب و تست کردم. توی Yii2 هم که توکار شده پشتیبانیش.

    لازم به اثبات نیست. اگه به سورس کدهاش نگاه کنید میبینید که همه اون معماریها استفاده شده.

    اینکه شما نتونستین با Yii کار کنید، دانش کم شما رو نشون میده نه کدنویسی بد Yii رو.

    اگه Performance مهم نیست توی وب پس چی مهمه؟ خدایی دلایلتون برای قانع کردن بچه های کودکستان هم مناسب نیست. استخدام همشهری :دی

    شما هم واجب نیست چیزی رو که نمیدونید درموردش نظر بدین. Yii از همه پروتکلهای Mail که اشاره شد پشتیبانی میکنه. فقط نسخه 1.1 هست که با POP3 و IMAP و SMTP کار میکنه. اونم براش Extension برای کار با بقیه ساخته شده.

    واقعاً؟ خدایی هلاک اینم که یکی بیاد ثابت کنه Eloquent بهتر از ActiveRecord کار میکنه!

    درمورد کامپایلر هم لینک بدین. وظیفه ما نیست که درمورد امکانات تخیلی لاراول تحقیق کنیم. شما اگه میگی قابلیت مفیدیه لینک بده ببینیم.

    ازنظر شما صددرصد لاراول عالیه ولی ازنظر کسانی که تجربه کار با Yii رو داشتن، لاراول داغونه.

    SitePoint سایت معتبریه ولی همه مقالات داخلش مقالات معتبر نیستن. یه نظرسنجی نمیشه ملاک انتخاب باشه اونم وقتی آمار و نتایج و جامعه آماری و... رو نگفتن و فقط نتیجه رو اعلام کردن و امکان اعتراض رو هم برداشتن و آمار فریمورکهای بزرگ مخالف لاراول رو بین نسخه های مختلف شکستن.

    اینقدر دم از افزونه نزنید چون پرفورمنس افزونه های 3rd-Party به اندازه هسته فریمورک نیست. بگین ببینم لاراول توی هسته خودش چقدر قدرت داره.

    شما میتونید ثابت کنید با دو خط کد میتونید توی لاراول اهراز هویت گوگل رو بنویسید؟ ما چیزهایی که گفتیم رو ثابت کردیم. شما معادلش رو اگه تو لاراول داری بگو و اگه Yii نداشت قبول میکنیم لاراول بعد عمری یه قابلیت رو کرد که Yii نداره.

  4. #44

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط under22 مشاهده تاپیک
    yii از اسمارتی و twing پشتبانی میکنه
    بله از همه اون معماری ها استفاده کرده میتونید داخل سایتش ببینید خودتون
    شما یه ماه باهاش کار کردی به این نتیجه رسیدی اصل مهم نیست این عقیده شماس و به کسی ربطی نداره من باهاش کار میکنم احساس لذت میبرم لطفا عقاید خودتون رو برای خودتون بزارید
    اینکه فریمورک طرفدار داره دلیل این نمیشه که شما بگید پرفورمنش بالاس جالبه شما کاسه داغ تر از آشید همه میدونن تو همه بنچمارک ها هم ثابت شده پرفورمنس نداره درضمن سعی نکنید این رو کوچیک جلوه بدیدی این خیلی مهم هست
    بله Yii از SMTP, IMAP, POP3 پشتیبانی میکنه برید داخل نسخه 2 ببینید
    در مورده Community هم Yii چیزی کم نداره کلیآموزش اعم از کتاب و فیلم داخل اینترنت داره میتونید یه سرچ داخل یوتوب بکنید یا داخل گوگل و فرم فعال خودش و سایت های مهم هم خیلی فعالن
    لطفا از روی هوا حرف نزید شما عادت دارید رو هوا بگید کجا دقیقا لاراول تو دیتابیس خوب کار کرده در حالی که وقتی مدل رو با gii جنیریت میکنی کافیه اسم ریلیشن رو بدی اکتیو رکورد تا جین زده بشه به همین راحتی لطفا حرفتن رو ثابت کنید
    دیتابیس و سشن هم مثل بالا از روی هوا خیلی عالیه خب منم میم عالیه شما ثابت کن حرفتو
    سیستم اهراز هویت به آسونی با چند خط
    http://www.yiiframework.com/doc-2.0/...nt-oauth2.html
    بقیه صحبت هاتونم همینطوری هست من کلی ویجت و امکانات داخلی Yii رو گفتم اما شما فقط به دو تا لینک از گیتاپ اونم با امکانات خیل یکمتر دادید اون موقع کجا جواب بنده رو دادید
    شما یک نمونه از همه اون template engine برای ما اینجا بیار تا ببینیم از همش پشتیبانی میکنه یا نه.
    بله باور منه و میگم کد نویس تو لاراول خیلی بهتره.اگه قرار بود هر کسی عقیدشو واسه خودش نگه داره و حرفی نزنه شما الان اینجا چیزی نمینوشتی.باورت رو داری به من میگی
    میشه بگید یک فریم ورک باید چیکار کنه کنه تات طرفدارهاش زیاد باشن؟درباره هر چیزی تو لاراول صحبت میکنیم میگید اینش بده اونش بده پس چیش خوبه که این همه طرفدار داره؟تو این ۲ماهه که با هم بحث کردیم ببینید چقدر کاربر اومدن درباره دوست داشتی بودن و کاراییش حرف زدن از بخش php گرفته تا لاراول.اگه آقای شهرکی نبود عمرا اگه بخش ی بازدید کننده داشت.کی میدونی یی چیه؟
    اگه اونجوریه همه میدونن طرفدارهای یی از لاراول کمتره شما نمی خواد کاسه داغ تر از آش بشید و ازش طرفداری کنید.این حرف درسته؟
    بنچ مارک رو تو چی میبینید؟تو سرعت رم؟بهینه بودن؟ببینید این حرفهایی که میگید چیزی از ارزش های لاراول کم نمیشه.شما باز هم بگو بنچمارک.بنچمارک گرفتید که انقدر بنچمارک میکنید؟دو تا سایت با فریم ورک ها ساختید که انقدر بنچمارک میکنید؟یه چیزی شنیدید الکی هر همه جا میگید.همین hamedarian2009 یکی از بهترین دوستهای من تو برنامه نویسه.زمانی که خواست بره سراغ لاراول یک پروژه وبلاگ رو با چند فریم ورک انجام داد(laravel-symfony2-yii-codeigniter)ولی رسید به لاراول و با اون کار کرد.شما هم همین کارو کن سپس بگو این از اون بهتره.حاضرم قسم بخورم که این کار هم نکردی.

    در مورد ایمیل هم دیدید که لاراول چند تا آپشن رو پشتیبانی میکنه دیگه؟

    در مورد Community هم.نمیتونید بگید که آموزش های و انجمن و ... لاراول کمتره.چون همه میدونن که خیلی آموزش و انجمن های پشتیبانی لاراول بیشتره.از tuts plus ,sitepoint گرفته تا بهترین سایت های دیگه همه طرفدار لاراول هستن.این رو نمیتونید انکار کنید

    منظورم ما از دیتابیس query هست نه gii که اون هم لاراول داره.این رو ببینید

    $users = DB::table('users')->select('name', 'email as user_email')->get();

    چقدر کار کردن باهاش آسون و خوبه
    این هم کار کردن با سیشن که هلو بپر تو گلو هست

    $value = $request->session()->get('key', 'default');


    این هم سیستم اهراز هویتش که خودتون میتونید ببینید که چقدر خوب و قوی کار شده
    http://laravel.com/docs/5.1/authentication
    اگه از این اهراز نخواستید استفاده کنید میتونید از پکیج های بسیار قوی که تو اینترنت هست استفاده کنید

    هر نکته دیگه ای هست بگید و پاسختون رو میدم

  5. #45
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    احراز هویت و Authorization و Authentication یی رو پس ندیدین انگار. با RBAC یی کار کردین؟ البته بعید میدونم دانشش رو داشته باشین که از معماری قدرتمندش سر در بیارین. اما درمورد کوئری که گفتین، معادل Yii :
    Users::model()->findAll(array('select' => 'name, email AS user_email'));

    تازه توی نسخه 2 از اینم ساده تر شده:
    Users::find()->select(['id', 'email AS user_email'])->all();


    درمورد سشن هم توی Yii اینطوریه:
    Yii::app()->session->get('key');

    اگه مال لاراول هلو بپر تو گلو باشه، مال Yii قطعاً راحت الحلقوم هست.

  6. #46
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    اینم از thempalte engin که هی میگید
    http://www.yiiframework.com/doc-2.0/...e-engines.html
    مزیت خاصی نداره من خودم به شخصه ازش استفاده نمیکنم

  7. #47
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    دوست عزیز من هم نزدیک 2 ماه با لاراول 5 کار کردم ولی دیگه شما خیلی داری شلوغش میکنید

  8. #48
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: performance لاراول

    حالا اینهمه دشمنی با لاراول در این انجمن چه دلیلی میتونه داشته باشه؟ چرا کاربران سایر فریمورکها وارد این بحث ها نمیشن نکنه خدایی نکرده لاراول به عنوان یک رقیب برای آموزش های فارسی Yii در ایران حساب میشه و احتمالا جذب کاربران بیشتر برای خرید اون پکیج ها و کاربرانی که قبلا در اینجا دارای پست های ارشد بودن همچنان به حمایت از یک ابزار که همه اونها توسط انسانها نوشته شده و هیچکدوم قوی تر از دیگری نیست می پردازند والله برای ما فرقی نداره کی از چه فریمورکی استفاده بکنه یا نه من خودم از Yii2 هم استفاده میکنم و همین چندروز پیش باهاش یه وبلاگ ایجاد کردم اما بازهم احساس میکنم در خیلی موارد لاراول بهتر عمل کرده و توسعه دهنده باهاش راحت تر ارتباط برقرار میکنه و فقط تنها مزیتش همون ابزار gii است

  9. #49

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط fatima-php مشاهده تاپیک
    شما بساز بعد ادعا کن. چقدر مثل بچه ها حرف میزنی و رفتار میکنی آقا پسر


    نه منظورم اینه که اگه نیازتون به فریمورک در حد یه موتور قالب و DAL و MVC دست و پا شکسته است، Slim و F3 به راحتی جوابگوی نیازتون هستن و تازه کارآیی و سرعتشون هم از لاراول بیشتره.


    اگه چیز دیگه ای میگفتی شک میکردم. اصلاً چی میفهمی وب 2 چیه که بخوای بهش احساس نیاز کنی. فکر میکنم بزرگترین پروژه ای که انجام دادی، وبلاگ شخصی خودت باشه.


    نه تعارف نکن اینم نپذیر


    همین قابلیت رو اگه لاراول داشت الان به اسم امکانات لاراول دهن ما رو سرویس کرده بودی عزیزم. باشه قبول، همه چیزهایی که Yii داره و لاراول نداره مسخره بازیه ولی کلاسهای بی کاربردی که بدون اونها، استفاده از خود امکانات PHP ساده تر و کوتاه تر بوده، قابلیت سودمند محسوب میشه.


    جوک نگو عزیزم. تمام ویجت هایی که Yii داره توی اکثر پروژه های بزرگ استفاده میشه. اگه شما استفاده نکرده یا پروژه ای که به اینا نیاز داشته باشه بهت نخوره، نگو لازم نیست. یکم دیدت رو گسترش بده.


    بله گلم من خط به خط سورس کد Yii رو خوندم و از اینهمه زیبایی توی ساختار و پیاده سازی هسته اش لذت بردم. سینتکس لاراول رو هم برای مهد کودکیهای برنامه نویسی مفید میدونم چون تنها امتیازش اینه که خلاصه تره و برای کسانی که عادت به تایپ ندارن، یکم جمع و جورتره وگرنه ازنظر منطق و مفاهیمی مثل Convention over Configuration هیچ حرفی جلوی Yii نداره بزنه.


    این جوک جدید رو از کدوم منبع برداشتی؟ کاربردشون یکیه. خدایی دستت درد نکنه داداشی امشب حسابی منو خندوندی. کاربردشون یکیه. هه هه


    شما اگه جوابم رو میخوندین میفهمیدین که اون چیزی که گذاشتین واسه لاراول، یک دهم امکانات i18n و l10n توی Yii هم نیست. حیف که درکتون در این حد نیست.


    باز هم تکرار میکنم. هر وقت تونستین لاراول رو با فریمورکهای دیگه ترکیب کنید، اونوقت بیاین توی این بند حرف بزنید وگرنه تکرار مکررات فایده نداره. برای شما دلیل و منطق آوردن، آب تو هاون کوبیدنه.


    وای خدای من. اینهمه کار واسه یه RESTful API ؟ خوبه من وب سرویس و ساخت WSDL رو مثال زدم که خیلی دنگ و فنگ بیشتری از REST داره. REST که توی Yii خیلی ساده تره ولی چون حوصله ندارم توضیح بدم و اگه بگم هم شما احتمالاً نمیفهمید، لینکشو میگذارم: http://www.yiiframework.com/wiki/175...ate-a-rest-api


    خوب هیچی


    آره ولی نگفتین چرا با این وجود باز هم از Yii کند تره؟


    خوب این الان به حرف من چه ربطی داشت؟ من گفتم با فریمورکهای دیگه ترکیب کنید. Library های خود پروژه رو شما دارین مثال میزنید؟


    خواهش میکنم
    ۱-بله,من شبیه بچه ها رفتار میکنم از شما خیلی خیلی پوزش میخوام
    ۲-همین لاراول کار من رو راه میندازه و خیلی خیلی ازش خوشم میاد.نیاز نمیبینم برم سراغ splim,fatfreeframework و ...
    ۳-نیازی تو پروژه نداشتم و نخواهم داشت.که بخوام استفاده کنم.همین آپشن های لاراول خیلی خیلی خوبه
    ۴- باشه نمیپذیرم
    ۵-بهتون ثابت کردم که gii رو لاراول هم داره.ولی موردی نمیبینم که بخوام آپشن های لاراول رو به رخ کسی بکشم.تا کسی وادار نکنه دوست گرامی
    ۶-من با یی کار کردم ویجت های خیلی ویژه ای ندیدم که بخوام بگم
    ۷-سرعت توسعه و انعطاف پذیری لاراول خیلی بیشتره.هسته لاراول برای مهدکودکیاست.آقایون خارجی مهد کودکی که لاراول دوست داشتنی ترین فریم ورکتونه بیاید از یی استفاده کنید که برای بابا بزرگ هاست
    ۸-از خود سایت یی آوردم اگه بخونید میبینید که کاربردشون یکیه
    ۹-من درکم خیلی خیلی پایینه از شما پوزش می خوام ولی بدونید که معادل همون چیزی که خواستید همینه که دادم
    ۱۰-هیچ فریم ورکی با فریم ورک دیگه ترکیب نمیشه بلکه کلاس هاش مورد استفاده قرار میگیره که من کدش رو تو همون پست دادم
    ۱۱-حالا خوبه که کدهای لاراول خیلی بهینه تر و کارایی بهتری داره.الکی شلوغش میکنید و نظم تایپیک رو بهم میریزید.لینک من رو مقایسه کنید میبینید که برای من بهینه تره
    ۱۲-هیچی
    ۱۳-به خاطر استاندارد ننوشتن کد نویسی خود برنامه نویسه
    ۱۴-اگه یادتون باشه توپکیج آقای شهرکی هم همین کار شده و کلاس های فریم ورک زند رو آوردن
    ۱۵-من هم خواهش می کنم

  10. #50
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh3 مشاهده تاپیک
    ۱-بله,من شبیه بچه ها رفتار میکنم از شما خیلی خیلی پوزش میخوام
    ۲-همین لاراول کار من رو راه میندازه و خیلی خیلی ازش خوشم میاد.نیاز نمیبینم برم سراغ splim,fatfreeframework و ...
    ۳-نیازی تو پروژه نداشتم و نخواهم داشت.که بخوام استفاده کنم.همین آپشن های لاراول خیلی خیلی خوبه
    ۴- باشه نمیپذیرم
    ۵-بهتون ثابت کردم که gii رو لاراول هم داره.ولی موردی نمیبینم که بخوام آپشن های لاراول رو به رخ کسی بکشم.تا کسی وادار نکنه دوست گرامی
    ۶-من با یی کار کردم ویجت های خیلی ویژه ای ندیدم که بخوام بگم
    ۷-سرعت توسعه و انعطاف پذیری لاراول خیلی بیشتره.هسته لاراول برای مهدکودکیاست.آقایون خارجی مهد کودکی که لاراول دوست داشتنی ترین فریم ورکتونه بیاید از یی استفاده کنید که برای بابا بزرگ هاست
    ۸-از خود سایت یی آوردم اگه بخونید میبینید که کاربردشون یکیه
    ۹-من درکم خیلی خیلی پایینه از شما پوزش می خوام ولی بدونید که معادل همون چیزی که خواستید همینه که دادم
    ۱۰-هیچ فریم ورکی با فریم ورک دیگه ترکیب نمیشه بلکه کلاس هاش مورد استفاده قرار میگیره که من کدش رو تو همون پست دادم
    ۱۱-حالا خوبه که کدهای لاراول خیلی بهینه تر و کارایی بهتری داره.الکی شلوغش میکنید و نظم تایپیک رو بهم میریزید.لینک من رو مقایسه کنید میبینید که برای من بهینه تره
    ۱۲-هیچی
    ۱۳-به خاطر استاندارد ننوشتن کد نویسی خود برنامه نویسه
    ۱۴-اگه یادتون باشه توپکیج آقای شهرکی هم همین کار شده و کلاس های فریم ورک زند رو آوردن
    ۱۵-من هم خواهش می کنم
    دوست عزیز این بحث ها برای این نیست که شما بری سراغ یه چیز دیگه این از مورد 1 و 2
    مورد 5 جالبه شما چطور یثابت کردید gii رو لاراول داره میشه به بنده ه مثابت کنید . ساخت مدل با تمام رول ها و ریلیشن ها و لیبیل ها از روی جدول و crud و controller و... لطفا این ها رو ثابت کنید و حرفش رو نزنید که رو هوا باشه
    مورد 7 خوبه که شما به این نتیجه رسیدید این نظر و فکر شماس به نظر من و خیلی های دیگه سرعت توسعه با yii بیشتره لاراول با اون سینکش انگار داری اسپاگتی کد میزنی نه انگار که فریمورکی هست این به کنار پرفورمنسش که ثابت شده افتضاح هست شما یه تنه میخای ثایت کنی نیست
    مورد 8 اون لینکی که در مورده زبان گفتی اصلا در حد yii و در مقاب ل امکناتی که faitma گفتن فقط سف سته کردید با یه متغییر location میشه تمام پیغام ها و خطا ها و همه چی رو شمسی و فارسی کرد .
    مورد 10 فریمورک yii با همه فریمورک ها به راحتی ترکیب میشه حالا اسمش مهم نیست به راحتی کلاسا زند یا هر فریمورک دیگه رو میتونی داخلش استفاده کنی .
    مورد 11 حالا خوبه این فقط شمایید که میگید این کد های لاراول بهینه هست مثل اینکه شما فقط خودتون رو قبول دارید و خودتون رو به بنچمارک ها ارج میدونید دوست عزیز

  11. #51

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط fatima-php مشاهده تاپیک
    کافیه یه سرچ درمورد Yii and Smarty و مشابهش درمورد Blade بزنید. نکنه فکر میکنید Smarty هم اختراع لاراول هست و فقط اون میتونه باهاش کار کنه؟ فقط 10 مورد Extension رو خودم درمورد Smarty نصب و تست کردم. توی Yii2 هم که توکار شده پشتیبانیش.

    لازم به اثبات نیست. اگه به سورس کدهاش نگاه کنید میبینید که همه اون معماریها استفاده شده.

    اینکه شما نتونستین با Yii کار کنید، دانش کم شما رو نشون میده نه کدنویسی بد Yii رو.

    اگه Performance مهم نیست توی وب پس چی مهمه؟ خدایی دلایلتون برای قانع کردن بچه های کودکستان هم مناسب نیست. استخدام همشهری :دی

    شما هم واجب نیست چیزی رو که نمیدونید درموردش نظر بدین. Yii از همه پروتکلهای Mail که اشاره شد پشتیبانی میکنه. فقط نسخه 1.1 هست که با POP3 و IMAP و SMTP کار میکنه. اونم براش Extension برای کار با بقیه ساخته شده.

    واقعاً؟ خدایی هلاک اینم که یکی بیاد ثابت کنه Eloquent بهتر از ActiveRecord کار میکنه!

    درمورد کامپایلر هم لینک بدین. وظیفه ما نیست که درمورد امکانات تخیلی لاراول تحقیق کنیم. شما اگه میگی قابلیت مفیدیه لینک بده ببینیم.

    ازنظر شما صددرصد لاراول عالیه ولی ازنظر کسانی که تجربه کار با Yii رو داشتن، لاراول داغونه.

    SitePoint سایت معتبریه ولی همه مقالات داخلش مقالات معتبر نیستن. یه نظرسنجی نمیشه ملاک انتخاب باشه اونم وقتی آمار و نتایج و جامعه آماری و... رو نگفتن و فقط نتیجه رو اعلام کردن و امکان اعتراض رو هم برداشتن و آمار فریمورکهای بزرگ مخالف لاراول رو بین نسخه های مختلف شکستن.

    اینقدر دم از افزونه نزنید چون پرفورمنس افزونه های 3rd-Party به اندازه هسته فریمورک نیست. بگین ببینم لاراول توی هسته خودش چقدر قدرت داره.

    شما میتونید ثابت کنید با دو خط کد میتونید توی لاراول اهراز هویت گوگل رو بنویسید؟ ما چیزهایی که گفتیم رو ثابت کردیم. شما معادلش رو اگه تو لاراول داری بگو و اگه Yii نداشت قبول میکنیم لاراول بعد عمری یه قابلیت رو کرد که Yii نداره.
    شبیه گفته خودتون اگه چیزی رو میخواید ثابت کنید لینک بدید و در مورد template engine هم لینک بدید.شما می خواید ثابت کنید
    درمورد معماری هم کد بدید شما می خواید اثبات کنید
    من نتونستم با یی کار کنم و دانشم کمه؟آقای شهرکی که دیدن من یک وبلاگ رو اون هم پارسال تابستون بالا اوردم برید ازشون بپرسیدمن از ساختارش خوشم نمیاد نه از یادگیریش وگرنه هر کسی یکی دو ماه زمان بزار میتونه یاد بگیره.نکنه اشتباه میگم؟البته همونجور که گفتید سوادم کمه و بچه ام پوزش

    دلایلم برای همه قانع کنندست شما همشهری رو مسخره میکنید.ولی نمیدونید که چه شرکت های بزرگی که آگهی نمیدن.نمونش یکی از شرکت های توی دانشگاه شریف بود که میخواستم کار کنم ولی فریم ورکش کیک بود که از آقای شهرکی مشورت گرفتم گفتن نرو از خودشون بپرسیدپس همشهری رو دست کم نگیرید

    درباره ایمیل هم در خوشبینانه ترین حالت برابر هستن.

    هنوز هم میگم Eloquent بهتره

    از دید من لاراول عالیه و از دید شما هم یی من نمیگم یی داغونه ولی شما میگی و احترام به سازنده و استفاده کنندش نمیزارید میگید لاراول بده ولی میگم لاراول فریم ورکیه که خیلی خوشم میاد ازش من کسی رو تحمیل نکردم ولی شما و آقای under22 می خواید باورهاتون و فریم ورکی که دارید استفاده میکنید و تحمیل کنید به کسی

    من آموزش های sitepoint و tuts plus رو گفتم نه نظرسنجیش رو

    افزونه های لاراول و کدهای درونش کار من رو راه میندازه اگه هم راه ننداخت از کلاس های دیگه درونش استفاده میکنم که این مورد هم برای یی پیش میاد

    اون دو خط یک اصطلاح بود ولی با کوتاه ترین روش میشه این بخش رو به سادگی انجام داد
    https://github.com/TheMonkeys/laravel-google-auth

  12. #52

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط under22 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز این بحث ها برای این نیست که شما بری سراغ یه چیز دیگه این از مورد 1 و 2
    مورد 5 جالبه شما چطور یثابت کردید gii رو لاراول داره میشه به بنده ه مثابت کنید . ساخت مدل با تمام رول ها و ریلیشن ها و لیبیل ها از روی جدول و crud و controller و... لطفا این ها رو ثابت کنید و حرفش رو نزنید که رو هوا باشه
    مورد 7 خوبه که شما به این نتیجه رسیدید این نظر و فکر شماس به نظر من و خیلی های دیگه سرعت توسعه با yii بیشتره لاراول با اون سینکش انگار داری اسپاگتی کد میزنی نه انگار که فریمورکی هست این به کنار پرفورمنسش که ثابت شده افتضاح هست شما یه تنه میخای ثایت کنی نیست
    مورد 8 اون لینکی که در مورده زبان گفتی اصلا در حد yii و در مقاب ل امکناتی که faitma گفتن فقط سف سته کردید با یه متغییر location میشه تمام پیغام ها و خطا ها و همه چی رو شمسی و فارسی کرد .
    مورد 10 فریمورک yii با همه فریمورک ها به راحتی ترکیب میشه حالا اسمش مهم نیست به راحتی کلاسا زند یا هر فریمورک دیگه رو میتونی داخلش استفاده کنی .
    مورد 11 حالا خوبه این فقط شمایید که میگید این کد های لاراول بهینه هست مثل اینکه شما فقط خودتون رو قبول دارید و خودتون رو به بنچمارک ها ارج میدونید دوست عزیز
    gii همون code generator هست که تو لینکی که دادم ثابت کردم لاراول هم داره

    به نظر شما و خیلی های دیگه؟اون خیلی ها کجا هستن تا واسه شما پست بزارن؟

    چون شما اسپاگتی کد میزنی دلیل نمیشه خیال کنیم که اسپاگتی کد زده میشه

    مورد ۸ رو که ثابت کردم و معادلش رو هم دادم

    همون مورد ۱۰ رو گفتید تو اون کدی که دادم هم به آسونی میشه این کار رو کرد

    فقط من نیستم خیلی ها میگن.خواستید از بچه های همین انجمن نام میبرم

  13. #53
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh3 مشاهده تاپیک
    gii همون code generator هست که تو لینکی که دادم ثابت کردم لاراول هم داره

    به نظر شما و خیلی های دیگه؟اون خیلی ها کجا هستن تا واسه شما پست بزارن؟

    چون شما اسپاگتی کد میزنی دلیل نمیشه خیال کنیم که اسپاگتی کد زده میشه

    مورد ۸ رو که ثابت کردم و معادلش رو هم دادم

    همون مورد ۱۰ رو گفتید تو اون کدی که دادم هم به آسونی میشه این کار رو کرد

    فقط من نیستم خیلی ها میگن.خواستید از بچه های همین انجمن نام میبرم
    خیلی سطحی صحبت میکنید اصلا به اصل موضوع اشاره نمیکنی واقعا خنده داره اگه gii رو با کند جنیرتور لاراول مقایسه کنی خودتم خندت میگیره
    بقیه مواردم مثلل gii فقط میگید ثابت کردم برو ببین چی رو ثابت کدری دقیقا توینستی برتی ثابت کنی
    لینک thmplate engin که خیلی دوسش داری هم بهت دادم ببینی
    در مورده بحث های دیگه هم لینک هامو دادم ولی شما نمیخای قبول کنی از قدیم گفتن کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو میزنه به خواب نه !!
    من قصد ندارم کاری کنم شما بیای yii کار کنی هر چی دوست داری کار کن ولی نیای بیخودی ازش تعریف کن و تمجید کن ما با دلیل و مدرک حرف زدیم باهات

  14. #54

    نقل قول: performance لاراول

    بله
    مشخصه با مدرک حرف میزنید به خاطر اینکه دو تایی نتونستید پاسخ رو بدید.اون gii رو که میگید لاراول هم داره و میشه باهاش کار کرد.درضمن باید باز هم همه ولیدیشن ها و ریلیشن ها رو توش ویرایش کنی که زمان میبره.من هر کسی رو که میشناسم با gii یی کار نمیکنه.خدایی از زمان شروع گفتگومون به جز gii و perfotmance چیز دیگه ای گفتید؟باز fatima از شما جلوتره و بحث فنی میکنه و من هم پاسخش رو میدم.چه چیزی باعث شده که شما بیای تو بخش لاراول؟چرا میخوای کسی رو از هدفش دور کنی؟آقا شما بگو لاراول بد.شما بگو لاراول بدرد نخور.خیالت آسوده میشه.نمیدونم مشکل شما چیه که انقدر میخواید لاراول رو بد کنید تو بین برنامه نویس ها در صورتی که میدونید خیلی ها دوسش دارن.چرا میاید به این بخش؟

  15. #55
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh3 مشاهده تاپیک
    بله
    مشخصه با مدرک حرف میزنید به خاطر اینکه دو تایی نتونستید پاسخ رو بدید.اون gii رو که میگید لاراول هم داره و میشه باهاش کار کرد.درضمن باید باز هم همه ولیدیشن ها و ریلیشن ها رو توش ویرایش کنی که زمان میبره.من هر کسی رو که میشناسم با gii یی کار نمیکنه.خدایی از زمان شروع گفتگومون به جز gii و perfotmance چیز دیگه ای گفتید؟باز fatima از شما جلوتره و بحث فنی میکنه و من هم پاسخش رو میدم.چه چیزی باعث شده که شما بیای تو بخش لاراول؟چرا میخوای کسی رو از هدفش دور کنی؟آقا شما بگو لاراول بد.شما بگو لاراول بدرد نخور.خیالت آسوده میشه.نمیدونم مشکل شما چیه که انقدر میخواید لاراول رو بد کنید تو بین برنامه نویس ها در صورتی که میدونید خیلی ها دوسش دارن.چرا میاید به این بخش؟
    بحث با شکا فایده نداره شما که gii رو با اون کامند داغون لاراول یکی میدونی همین بسته !
    برادر من دوست دارم بیام این تالار همین که حرص خیلی ها در میاد و تو این تاپیک تحمل نتونستن بکنن که پرفورمنس با دلیل و مدرک رو سریع اومدن جبه گرفتن

  16. #56

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط under22 مشاهده تاپیک
    بحث با شکا فایده نداره شما که gii رو با اون کامند داغون لاراول یکی میدونی همین بسته !
    برادر من دوست دارم بیام این تالار همین که حرص خیلی ها در میاد و تو این تاپیک تحمل نتونستن بکنن که پرفورمنس با دلیل و مدرک رو سریع اومدن جبه گرفتن
    تحمل ندارم؟من کم کم ۱۰ تا موضوع با fatmi گفتگو کردم.با شما از صبح تا یک هفته دیگه هم بحث کنم هی می گیgii gii gii gii gii gii gii gii gii gii gii gii باور کن اگه gii هایی که گفتی تو این تایپیک رو بشمارم اندازه ستارهای دب اکبر و اصغر و تقی و نقی میشهیه چیز تاز ه بگو با شما بحث کنم. شما ۱۰۰ تا تایپیک هم بزنی کسی که بخواد کارش رو بکنه میکنه.کسی که بخواد بره سراغ لاراول شما که هیچی بزرگ تر از شما هم نمیتونه و برعکس کسی که بخواد بره سراغ یی لاراول کار ها نمیتونن کاری بکنن.فقط میگم الکی خودتو خسته نکن وگرنه تا یک هفته اینجا بنویس یی ببین کسی میاد پستتو نگاه کنه؟اگه حرفی برای گفتن داری بگو وگرنه تایپیکو ببندیم

  17. #57
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh3 مشاهده تاپیک
    تحمل ندارم؟من کم کم ۱۰ تا موضوع با fatmi گفتگو کردم.با شما از صبح تا یک هفته دیگه هم بحث کنم هی می گیgii gii gii gii gii gii gii gii gii gii gii gii باور کن اگه gii هایی که گفتی تو این تایپیک رو بشمارم اندازه ستارهای دب اکبر و اصغر و تقی و نقی میشهیه چیز تاز ه بگو با شما بحث کنم. شما ۱۰۰ تا تایپیک هم بزنی کسی که بخواد کارش رو بکنه میکنه.کسی که بخواد بره سراغ لاراول شما که هیچی بزرگ تر از شما هم نمیتونه و برعکس کسی که بخواد بره سراغ یی لاراول کار ها نمیتونن کاری بکنن.فقط میگم الکی خودتو خسته نکن وگرنه تا یک هفته اینجا بنویس یی ببین کسی میاد پستتو نگاه کنه؟اگه حرفی برای گفتن داری بگو وگرنه تایپیکو ببندیم
    دوست عزیز با مسخره بازی به جایی نمیرسی فقط شخصیت خودت رو نشون میدی
    من الآن این کد رو دارم

    Users::find()->joinWith(['role','major'])->all();

    الآن جدول user با جدول role و major اومده و Join شده خیلی ساده و تمیز معادلش رو بیارید

  18. #58

    نقل قول: performance لاراول

    کدوم مسخره بازی؟حقیقت رو گفتم.خب این مقایستون عالیه همینجوری پیش بریم تا ببینیم.کدوم بهتره به شرطی که به حاشیه نریم
    این هم نمونه های من


    return BuildSet::with('parts')->get();

    $buys = Offer::with('item')->where('buyer_id', '=', $usr_id)->get();

  19. #59
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    پست
    219

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط under22 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز با مسخره بازی به جایی نمیرسی فقط شخصیت خودت رو نشون میدی
    من الآن این کد رو دارم

    Users::find()->joinWith(['role','major'])->all();

    الآن جدول user با جدول role و major اومده و Join شده خیلی ساده و تمیز معادلش رو بیارید
    http://laravel.com/docs/5.1/queries#joins
    ---
    من فعلا با هیچ کدوم از این 2 فریمورک کار نمیکنم ولی مدتی که به صورت تستی (نه حرفه ای) با لاراول و yii کار کردم لاراول هیچ کمی و کسری نسبت به yii نداشت در برخی موارد هم با کتابخانه های جانبی که برای لاراول نوشته شده (که واقعا زیاد هستن) خیلی راحت میشه قضیه رو حل کرد.
    به نظره منه بی طرف لاراول واقعا تو مهندسی توابع و کلاس هاش، تمیز تر، زیباتر و مرتبت تره تا توابع و کلاس های yii مثلا همین مثالی که هر دو طرف زدند:
    yii:

    Users::model()->findAll(array('select' => 'name, email AS user_email'));
    Users::find()->select(['id', 'email AS user_email'])->all();


    laravel:

    $users = DB::table('users')->select('name', 'email as user_email')->get();


    توی همین مثال، توابع و کلاس های لاراول خیلی شبیه به نحوه ی نوشتن sql هست. و اگه کسی هم که با لاراول حتی کار هم نکرده باشه راحت میفهمه داره از جدول ایمیل و نام رو انتخاب میکنه. به نظره من با لاراول میشه واقعا میشه زیبا نوشت!!!
    ولی اونی که برای اولین باره میاد yii اول باید کشف کنه ببینه model یا find دقیقا چی کار میکنن و کجا ازشون استفاده میشه! که خب به نظره من این یکی از معایبه yii هست.
    هر فریمورکی مزایا و معایبی داره! پرفورمنس پایین هم یکی از معایب لاراوله!
    در کل هرکی با هرچی راحت باشه با اون کار میکنه منم با phalcon حال میکنم
    آخرین ویرایش به وسیله n0o0b_sina : پنج شنبه 21 خرداد 1394 در 02:12 صبح

  20. #60
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط n0o0b_sina مشاهده تاپیک
    http://laravel.com/docs/5.1/queries#joins
    ---
    من فعلا با هیچ کدوم از این 2 فریمورک کار نمیکنم ولی مدتی که به صورت تستی (نه حرفه ای) با لاراول و yii کار کردم لاراول هیچ کمی و کسری نسبت به yii نداشت در برخی موارد هم با کتابخانه های جانبی که برای لاراول نوشته شده (که واقعا زیاد هستن) خیلی راحت میشه قضیه رو حل کرد.
    به نظره منه بی طرف لاراول واقعا تو مهندسی توابع و کلاس هاش، تمیز تر، زیباتر و مرتبت تره تا توابع و کلاس های yii مثلا همین مثالی که هر دو طرف زدند:
    yii:

    Users::model()->findAll(array('select' => 'name, email AS user_email'));
    Users::find()->select(['id', 'email AS user_email'])->all();


    laravel:

    $users = DB::table('users')->select('name', 'email as user_email')->get();


    توی همین مثال، توابع و کلاس های لاراول خیلی شبیه به نحوه ی نوشتن sql هست. و اگه کسی هم که با لاراول حتی کار هم نکرده باشه راحت میفهمه داره از جدول ایمیل و نام رو انتخاب میکنه. به نظره من با لاراول میشه واقعا میشه زیبا نوشت!!!
    ولی اونی که برای اولین باره میاد yii اول باید کشف کنه ببینه model یا find دقیقا چی کار میکنن و کجا ازشون استفاده میشه! که خب به نظره من این یکی از معایبه yii هست.
    هر فریمورکی مزایا و معایبی داره! پرفورمنس پایین هم یکی از معایب لاراوله!
    در کل هرکی با هرچی راحت باشه با اون کار میکنه منم با phalcon حال میکنم
    این حرف شا درست نیست کسی ککه با فریمورک یخاد کار کنه میدونه مدل چیه اصلا باید mvc کار کرده باشه .
    کاش شما به سینتکس yii 2 نگاه کرده بودید

    Users::find()->select(['id', 'email AS user_email'])->all();

  21. #61
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh3 مشاهده تاپیک
    کدوم مسخره بازی؟حقیقت رو گفتم.خب این مقایستون عالیه همینجوری پیش بریم تا ببینیم.کدوم بهتره به شرطی که به حاشیه نریم
    این هم نمونه های من


    return BuildSet::with('parts')->get();

    $buys = Offer::with('item')->where('buyer_id', '=', $usr_id)->get();
    نکته رو یاد آورری میکنم از این به بعد هر نوع امکانی بحث شد باید به صورت توکار باشه و به صورت پیشفرض رو فیرمورک باشه نه اینکه با پکیج بهش اضافه بشه ورگرنه هم هفریمورک ها مثل هم هستن .
    خوب بود فقط مثال های مشابه بزنید لطفا
    خب کد زیر رو نگاه کنید

    <?php $form = ActiveForm::begin([
    'id' => 'login-form',
    'enableClientValidation' => true,
    'enableAjaxValidation' => true,
    //'action' => '/login'
    'options' => ['class' => 'form-horizontal'],
    'fieldConfig' => [
    'template' => "{label}\n<div class=\"col-lg-3\">{input}</div>\n<div class=\"col-lg-8\">{error}</div>",
    'labelOptions' => ['class' => 'col-lg-1 control-label'],
    ],
    ]); ?>

    <?= $form->field($model, 'username') ?>

    <?= $form->field($model, 'password')->passwordInput() ?>

    <?= $form->field($model, 'rememberMe', [
    'template' => "<div class=\"col-lg-offset-1 col-lg-3\">{input}</div>\n<div class=\"col-lg-8\">{error}</div>",
    ])->checkbox() ?>

    <div class="form-group">
    <div class="col-lg-offset-1 col-lg-11">
    <?= Html::submitButton('Login', ['class' => 'btn btn-primary', 'name' => 'login-button']) ?>
    </div>
    </div>

    <?php ActiveForm::end(); ?>

    الآن من فرم لاگین رو با activeform ساختم که ویژگی های زیر رو داره اگه دقت کنید
    1- ویژگی ajax ولیدیشن رو روشن کردم و کدش برام نوشته شده
    2-ویژگی client ولیدیشن رو روشن کردم کدش از روی مدل برام نوشته شده
    3-اکشن براش تایین نکردم یعنی به همین اکشن جاری میزنه اگه اشتباه یا خطایی باشه برمیگرده همینجا
    4-csrf رو خودش برام تو فرم گذاشته
    5- تونستنم به activeform یه نوع themplate بدم برای ساخت فرمم اگه دقت کنید
    6-یه دونه چک باکس باهاش ساختم
    7-یه دکمه هم submit هم داره
    یه نکته مهم اینکه من از تمام ویژگی های activeform استفاده نکردم و خیلی قابلیت هاش رو اینجا ننوشتم .
    لطفا معادل
    آخرین ویرایش به وسیله under22 : پنج شنبه 21 خرداد 1394 در 05:03 صبح

  22. #62
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    خب سوال دوم رو میپرسم تا شما جواب بدید
    من وقتی Yii 2 رو نصب میکنم یه نوار دیباگ دارم به این شکل

    ضمیمه 132127

    این میاد پایین صفحم به همه چیرو بهم نشون میده از نسخه PHP گرفته تا نسخه Yii و آدرسی که وجود داریم در آن و وضعیت درخواست و چند تا لاگ انداخته و کل زمان اجرا و میزان مصرف رم و تعداد اتصال به دیتابیس و زمان آن و تعداد asst شده های این صفحه منظور از asset فایل های js و css هست که داخل صفحه لود شده .
    اما حالا وقتی رو دیتابیس یا مصرف رم که کلیک کنم پنچره زیر باز میشه

    ضمیمه 132128

    و کلیک رو مصرف رم

    ضمیمه 132129

    میبینید که تما ممشخصات و حتی کوئری های زده شده این صفحه و زمان اجراشون رو بهم میگه و میزان رمشون هم میگه دیگه برای بقیه چیز ها عکس نمیزارم ولی رو موارد بالا کلیک کنید همچین صفحه ایی باز میشه و شخصات کامل رو بهتون نشون میده .
    تا اونجا که میدونم لاراول به صورت پیشفرض همچین چیزی نداره ولی شما یه لینک گیتاپ دادید که براش نوشته بودن و بررسی کردم اصلا در این حد نبود یه چیز ساده حالا بحث ما خود فریمورک هست نه پکیج های اون لطفا اگه لاراول معادل این رو داخل خودش داره معرفی کنید اگر نه که بگید نداره

  23. #63
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    من هنوز هم معادل وب سرویسی که مثال زدم (WSDL) رو توی لاراول ندیدم. لطفاً لاراول کارها جواب بدن.
    آخرین ویرایش به وسیله fatima-php : پنج شنبه 21 خرداد 1394 در 07:51 صبح

  24. #64
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh3 مشاهده تاپیک
    بله
    مشخصه با مدرک حرف میزنید به خاطر اینکه دو تایی نتونستید پاسخ رو بدید.اون gii رو که میگید لاراول هم داره و میشه باهاش کار کرد.درضمن باید باز هم همه ولیدیشن ها و ریلیشن ها رو توش ویرایش کنی که زمان میبره.من هر کسی رو که میشناسم با gii یی کار نمیکنه.خدایی از زمان شروع گفتگومون به جز gii و perfotmance چیز دیگه ای گفتید؟باز fatima از شما جلوتره و بحث فنی میکنه و من هم پاسخش رو میدم.چه چیزی باعث شده که شما بیای تو بخش لاراول؟چرا میخوای کسی رو از هدفش دور کنی؟آقا شما بگو لاراول بد.شما بگو لاراول بدرد نخور.خیالت آسوده میشه.نمیدونم مشکل شما چیه که انقدر میخواید لاراول رو بد کنید تو بین برنامه نویس ها در صورتی که میدونید خیلی ها دوسش دارن.چرا میاید به این بخش؟
    هر کسی رو میشناسین با Gii کار نمیکنه؟ خوب شاید کسانی که میشناسین هم استدلالشون مثل شماست که از ابزار به این خوبی استفاده نمیکنن چون لابد اونها هم میخوان از کدنویسی لذت ببرن! در عوض من هم چندین نفر میشناسم که هر قابلیتی میخوان به پروژه اضافه کنن، اسکلت اولیه اون رو با Gii میزنن و بعد، کاستومایزش میکنن. با وجود امثال شما توی استدلال، ایران حالا حالاها جهان سوم خواهد بود. بنظرم خارجیا خیلی بهمون لطف کردن که گفتن همش صد سال از دنیا عقبیم! والا راست میگم. ابزار ساخته شده و آماده است بعد میگین بدرد نمیخوره ما باید خودمون بنویسیم تا لذت ببریم. فکر کنم شما هنوز توی درک تفاوت ریاضت و لذت گیر کردین.

    من پیشنهاد میکنم شما با این قدرت استدلال و منطقی که دارین، اصلاً Yii کار نکنید چون درک کافی برای کارکرد صحیح باهاش رو ندارین و اونوقت میگذارین به حساب بد بودن Yii و کسی هم که کد شما رو ببینه، فکر میکنه مشکل از فریمورک بوده. شما که اینهمه میگین لاراول کد جنریتور مثل Gii داره و هی میگین اثبات کردم، واقعاً امکانات و راحتی کارکردشون رو یکی میدونید؟ چیو اثبات کردین؟ اثبات یعنی طرف مقابل هم بپذیره. کل صحبت ما توی Yii اینا بوده: کد جنریتور قدرتمند، پرفورمنس بالا، امکانات زیاد توی هسته خود فریمورک، پشتیبانی از وب 2، سینتکس منطقی و قابل فهم. حالا هروقت اینا رو گفتیم شما گفتین مهم نیست. اولاً با این حرف چیزی ثابت نمیشه که هی میگین ثابت کردم ثابت کردم، ثانیاً اگه اینا توی یک اپلیکیشن وب مهم نیست، پس چی ازنظر شما مهمه؟

  25. #65
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    Users::find()->select(['id', 'email AS user_email'])->all(); // Yii
    DB::table('users')->select('name', 'email as user_email')->get(); // Laravel

    من واقعاً نمیفهمم درک تفاوت این دو تا کد چقدر میتونه سخت باشه که دوستان، نسخه Yii رو پیچیده میبینن. تازه توی نسخه 1.1 که این مدلی هست هم ابهامی نمیبینم:
    Users::model()->findAll(array('select' => 'name, email AS user_email'));


    الان واقعاً نسخه لاراول شبیه ساختار SQL هست ولی نسخه Yii نیست؟ خیلی حرفاتون خنده داره. با این قدرت تحلیل، اگه سراغ چیزی بجز لاراول میرفتین آدم باید شک میکرد.

  26. #66
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: performance لاراول

    به طور موردی میام براتون کدهای Laravel 5 و Yii 2 رو بررسی میکنم نتیجه گیری رو به کاربران و بینندگان تاپیک واگذار میکنیم:

    صفحه بندی در لاراول 5

    public function index()
    {
    $users = DB::table('users')->paginate(15);

    return view('user.index', ['users' => $users]);
    }//استفاده در ویو
    <div class="container">
    @foreach ($users as $user)
    {{ $user->name }}
    @endforeach
    </div>

    {!! $users->render() !!}


    صفحه بندی در Yii

    function actionIndex()
    {
    $query = Article::find()->where(['status' => 1]);
    $countQuery = clone $query;
    $pages = new Pagination(['totalCount' => $countQuery->count()]);
    $models = $query->offset($pages->offset)
    ->limit($pages->limit)
    ->all();

    return $this->render('index', [
    'models' => $models,
    'pages' => $pages,
    ]);
    }//استفاده در ویو
    foreach ($models as $model) {
    // display $model here
    }

    // display pagination
    echo LinkPager::widget([
    'pagination' => $pages,
    ]);


    همانطور که می بینید در لاراول کافیه فقط متد paginate رو به جای all در حالت معمول استفاده کنید. به نظرتون کدوم یکی خواناتر و قابل فهم تر و آسنانتر برای توسعه دهنده هست؟

  27. #67
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط fatima-php مشاهده تاپیک
    من هنوز هم معادل وب سرویسی که مثال زدم (WSDL) رو توی لاراول ندیدم. لطفاً لاراول کارها جواب بدن.
    https://github.com/artisaninweb/laravel-soap

  28. #68
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    البته نسخه مناسبتر کد Yii رو میشه اینطوری نوشت که من چون بیشتر با نسخه 1.1 کار میکنم، با سینتکس اون مینویسم:
    public function actionIndex()
    {
    $pages = new CPagination(Articles::model()->count());
    $pages->pageSize = 10;
    $criteria = new CDbCriteria;
    $pages->applyLimit($criteria);
    $models = Aritcles::model()->findAll($criteria);
    $this->render('index', compact('models', 'pages'));
    }

    foreach ($models as $model) {
    // display $model here
    }

    <?php foreach($models as $model): ?>
    // display a model
    <?php endforeach; ?>

    // display pagination
    <?php $this->widget('CLinkPager', compact('pages')); ?>


    فکر نمیکنم این کد اونقدرها هم نسبت به نسخه لاراول، پیچیده تر باشه. البته قبول دارم تو این مورد لاراول کد کوتاهتری داره ولی نسخه Yii هم ساختار قابل درک و ساده ای داره و ازطرفی فقط یه applyLimit میخواد که روی Criteria اعمال بشه. توی تجربه شخصی خودم کلاس CDbCriteria رو فوق العاده سودمند دیدم.

  29. #69
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    توکار منظورم بود دوست عزیز. بعد هم کارکرد این کلاس به راحتی نسخه Yii نیست که با یک متد تک خطی، یک کنترلر و کل متدهای public اون رو تبدیل به وب سرویس میکنه.

  30. #70
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط fatima-php مشاهده تاپیک
    توکار منظورم بود دوست عزیز. بعد هم کارکرد این کلاس به راحتی نسخه Yii نیست که با یک متد تک خطی، یک کنترلر و کل متدهای public اون رو تبدیل به وب سرویس میکنه.
    شاید اصلا یک توسعه دهنده وب توی عمر خودش پروژه وب سرویس بهش نخوره لزومی نیست توی فریمورک چنین امکانات کم کاربردی رو توکار قرار بدن فقط به خاطر اینکه شاید از هر هزار نفر یکی بهش نیاز پیدا کنه

  31. #71

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط fatima-php مشاهده تاپیک
    هر کسی رو میشناسین با Gii کار نمیکنه؟ خوب شاید کسانی که میشناسین هم استدلالشون مثل شماست که از ابزار به این خوبی استفاده نمیکنن چون لابد اونها هم میخوان از کدنویسی لذت ببرن! در عوض من هم چندین نفر میشناسم که هر قابلیتی میخوان به پروژه اضافه کنن، اسکلت اولیه اون رو با Gii میزنن و بعد، کاستومایزش میکنن. با وجود امثال شما توی استدلال، ایران حالا حالاها جهان سوم خواهد بود. بنظرم خارجیا خیلی بهمون لطف کردن که گفتن همش صد سال از دنیا عقبیم! والا راست میگم. ابزار ساخته شده و آماده است بعد میگین بدرد نمیخوره ما باید خودمون بنویسیم تا لذت ببریم. فکر کنم شما هنوز توی درک تفاوت ریاضت و لذت گیر کردین.

    من پیشنهاد میکنم شما با این قدرت استدلال و منطقی که دارین، اصلاً Yii کار نکنید چون درک کافی برای کارکرد صحیح باهاش رو ندارین و اونوقت میگذارین به حساب بد بودن Yii و کسی هم که کد شما رو ببینه، فکر میکنه مشکل از فریمورک بوده. شما که اینهمه میگین لاراول کد جنریتور مثل Gii داره و هی میگین اثبات کردم، واقعاً امکانات و راحتی کارکردشون رو یکی میدونید؟ چیو اثبات کردین؟ اثبات یعنی طرف مقابل هم بپذیره. کل صحبت ما توی Yii اینا بوده: کد جنریتور قدرتمند، پرفورمنس بالا، امکانات زیاد توی هسته خود فریمورک، پشتیبانی از وب 2، سینتکس منطقی و قابل فهم. حالا هروقت اینا رو گفتیم شما گفتین مهم نیست. اولاً با این حرف چیزی ثابت نمیشه که هی میگین ثابت کردم ثابت کردم، ثانیاً اگه اینا توی یک اپلیکیشن وب مهم نیست، پس چی ازنظر شما مهمه؟
    بله,خیلی ها هستن که از gii توی یی استفاده نمیکنن.خیلی ها هستن که اگه نام ببرم خودتون میشناسید.برای نمونه masiha68 که توی انجمن آقای شهرکی هستنام نمیبرم چون شاید دوست ندارن نامشون رو بنویسم.پس الکی تهمت نزنید
    ببینید من ثابت کردم که لاراول gii رو داره.و اگه تایپیک ها رو خونده بودید میدید که به خاطر وجود gii از یی بدم اومد و اینکه اون توی یی هست که خوبیه و تو لاراول به درد ما نمیخوره

    در مورد اون متن پر رنگتون باید بگم که نه من نه هیچ یک از این دوستان علاقه ای برای کار کردن با یی ندارن.شمایید که هی میاد تو این بخش لاراول یی یی میکنید یعنی انقدر وجود فریم ورک قدرتمندی شبیه لاراول آزارتون میده؟.به جز اینه؟

    کدوم پرفورنس بالا؟اگه پرفورمنس بالایی داره که طرفدار داشت.به جز بخش یی سایت برنامه نویس کجا رو دیدید که بگن یی؟اون هم به خاطر آقای شهرکی و پکیجش بوده

    امکانات زیاد تو هسته؟؟می خواید من رو بخندونید؟

    درباره وب ۲ هم گفتم که ارزشی نداره

    سینتکس منطقی حالا خوبه گرامی و خوبمون n0o0b_sina لاراول کار نیست بهتون ثابت کرد که سینتکس لاراول قابل فهم تر و بهتره که نیازی نیست ما ثابت کنیم

    همه میدونن که سینتکس لاراول خیلی رون تر و بهتره

  32. #72

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط fatima-php مشاهده تاپیک
    Users::find()->select(['id', 'email AS user_email'])->all(); // Yii
    DB::table('users')->select('name', 'email as user_email')->get(); // Laravel

    من واقعاً نمیفهمم درک تفاوت این دو تا کد چقدر میتونه سخت باشه که دوستان، نسخه Yii رو پیچیده میبینن. تازه توی نسخه 1.1 که این مدلی هست هم ابهامی نمیبینم:
    Users::model()->findAll(array('select' => 'name, email AS user_email'));


    الان واقعاً نسخه لاراول شبیه ساختار SQL هست ولی نسخه Yii نیست؟ خیلی حرفاتون خنده داره. با این قدرت تحلیل، اگه سراغ چیزی بجز لاراول میرفتین آدم باید شک میکرد.
    پاسختون رو که آقای n0o0b_sina دادن

  33. #73
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط n0o0b_sina مشاهده تاپیک
    http://laravel.com/docs/5.1/queries#joins
    ---
    من فعلا با هیچ کدوم از این 2 فریمورک کار نمیکنم ولی مدتی که به صورت تستی (نه حرفه ای) با لاراول و yii کار کردم لاراول هیچ کمی و کسری نسبت به yii نداشت در برخی موارد هم با کتابخانه های جانبی که برای لاراول نوشته شده (که واقعا زیاد هستن) خیلی راحت میشه قضیه رو حل کرد.
    به نظره منه بی طرف لاراول واقعا تو مهندسی توابع و کلاس هاش، تمیز تر، زیباتر و مرتبت تره تا توابع و کلاس های yii مثلا همین مثالی که هر دو طرف زدند:
    yii:

    Users::model()->findAll(array('select' => 'name, email AS user_email'));
    Users::find()->select(['id', 'email AS user_email'])->all();


    laravel:

    $users = DB::table('users')->select('name', 'email as user_email')->get();


    توی همین مثال، توابع و کلاس های لاراول خیلی شبیه به نحوه ی نوشتن sql هست. و اگه کسی هم که با لاراول حتی کار هم نکرده باشه راحت میفهمه داره از جدول ایمیل و نام رو انتخاب میکنه. به نظره من با لاراول میشه واقعا میشه زیبا نوشت!!!
    ولی اونی که برای اولین باره میاد yii اول باید کشف کنه ببینه model یا find دقیقا چی کار میکنن و کجا ازشون استفاده میشه! که خب به نظره من این یکی از معایبه yii هست.
    هر فریمورکی مزایا و معایبی داره! پرفورمنس پایین هم یکی از معایب لاراوله!
    در کل هرکی با هرچی راحت باشه با اون کار میکنه منم با phalcon حال میکنم
    ایینم اینی که شما دوست داری

    $subQuery = (new Query())->select('COUNT(*)')->from('user');

  34. #74

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط fatima-php مشاهده تاپیک
    البته نسخه مناسبتر کد Yii رو میشه اینطوری نوشت که من چون بیشتر با نسخه 1.1 کار میکنم، با سینتکس اون مینویسم:
    public function actionIndex()
    {
    $pages = new CPagination(Articles::model()->count());
    $pages->pageSize = 10;
    $criteria = new CDbCriteria;
    $pages->applyLimit($criteria);
    $models = Aritcles::model()->findAll($criteria);
    $this->render('index', compact('models', 'pages'));
    }

    foreach ($models as $model) {
    // display $model here
    }

    <?php foreach($models as $model): ?>
    // display a model
    <?php endforeach; ?>

    // display pagination
    <?php $this->widget('CLinkPager', compact('pages')); ?>


    فکر نمیکنم این کد اونقدرها هم نسبت به نسخه لاراول، پیچیده تر باشه. البته قبول دارم تو این مورد لاراول کد کوتاهتری داره ولی نسخه Yii هم ساختار قابل درک و ساده ای داره و ازطرفی فقط یه applyLimit میخواد که روی Criteria اعمال بشه. توی تجربه شخصی خودم کلاس CDbCriteria رو فوق العاده سودمند دیدم.
    بله اونقدر ها یی پیچیده نیست.حالا بهتون ثابت شد که سینتکس لاراول ساده تره و یادگیریش آسون تره؟یا باز هم دم از سینتکس بهتر یی میزنید؟یا می خواید بیشتر ثابت کنیم؟

  35. #75
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh3 مشاهده تاپیک
    پاسختون رو که آقای n0o0b_sina دادن
    با حرف یه نفر که اونم سلیغه ایی هست نمی تونید یه نتیجه کلی بگیرید هر موقع کلی آدم اومدن ننظر دادن حرف هست .
    شما لطفا دو امکان بالا کهمن گفتم رو معادل رو در لاراول بیارید و تاپیک رو منحرف نکنید

  36. #76

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط under22 مشاهده تاپیک
    ایینم اینی که شما دوست داری

    $subQuery = (new Query())->select('COUNT(*)')->from('user');
    خدایی الان به این میگید سینتکس رون؟برید برای لاراول رو ببینید و لذت ببرید

  37. #77

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط under22 مشاهده تاپیک
    با حرف یه نفر که اونم سلیغه ایی هست نمی تونید یه نتیجه کلی بگیرید هر موقع کلی آدم اومدن ننظر دادن حرف هست .
    شما لطفا دو امکان بالا کهمن گفتم رو معادل رو در لاراول بیارید و تاپیک رو منحرف نکنید
    حالا خوبه اون بنده خدا دو تا query رو با هم مقایسه کرد که همه ببینن.درمورد لاگین هم ما یک حرف رو ۱۰۰ بار نمیتونیم بزنیم که توکار این کار رو نمیکنیم
    شما برو اهراز هویتی که با گوگل واستون آوردم رو بیار و تایپیک رو منحرف نکنید

  38. #78
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh3 مشاهده تاپیک
    خدایی الان به این میگید سینتکس رون؟برید برای لاراول رو ببینید و لذت ببرید
    این چطوره؟
    User::count();

  39. #79
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh3 مشاهده تاپیک
    حالا خوبه اون بنده خدا دو تا query رو با هم مقایسه کرد که همه ببینن.درمورد لاگین هم ما یک حرف رو ۱۰۰ بار نمیتونیم بزنیم که توکار این کار رو نمیکنیم
    شما برو اهراز هویتی که با گوگل واستون آوردم رو بیار و تایپیک رو منحرف نکنید
    بیا عزیزم: http://www.yiiframework.com/extension/googleapis

  40. #80

    نقل قول: performance لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh3 مشاهده تاپیک
    خدایی الان به این میگید سینتکس رون؟برید برای لاراول رو ببینید و لذت ببرید
    همونطور که گفته بودم.بله بچه ایم و از شما پوزش می خوام.این نمونه ها رو ببینید و باز هم بگید سینتکس یی بهتره.رونتره.ببینم باز هم روتون میشه همچین حرفی بزنید


    $users = DB::table('users')->get();

صفحه 2 از 7 اولاول 1234 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. بالا بردن performance در queryها
    نوشته شده توسط Elham_gh در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 13 بهمن 1384, 13:55 عصر
  2. SQL Performance Tuning : بهینه سازی اجرای دستورات
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش SQL Server
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آذر 1384, 23:13 عصر
  3. PHP 5.1 Performance
    نوشته شده توسط Inprise در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 03 تیر 1384, 02:17 صبح
  4. Performance In ASP.NET
    نوشته شده توسط sh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 16 شهریور 1383, 00:46 صبح
  5. Improving .NET Application Performance and Scalability
    نوشته شده توسط برنامه نویس جوان در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 14 خرداد 1383, 15:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •