نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: فراخوانی هلپر در جی کوئری

  1. #1

    فراخوانی هلپر در جی کوئری

    من می خام با کلیک روی یه قسمت از تصویر نتیجه یک هلپی را داخل یک div قرار بدم
    کد زیر چه مشکلی داره

    $(document).ready(function (e) {
    $('area').on('click', function () {
    id = $(this).attr('id');
    var CitiesBox = document.getElementById('cities');
    CitiesBox.innerHTML = '@Cities.GetCitiesList(id)';
    });
    });


    هلپر جدا امتحان کردم درسته
    idیی که برای هلپر ارسال می کنم نمی شناسه
    در ضمن این کدها بدون کلیک هم اجرا می شه
    چطور می تونم این قسمت درست کنم؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    69

    نقل قول: فراخوانی هلپر در جی کوئری

    تا جایی که من می دونم این کار امکان پذیر نیست کد های جیکوئری فقط در هنگام بالا آمدن رندر می شوند و این کد ها ساکن هستند شما نمی تونید آنها را پویا کنید و صد در صد هم نمی تونی از جیکوئری مقداری رو پاس بدی به کدهای C#‎ آن هم داینامیک

  3. #3

    نقل قول: فراخوانی هلپر در جی کوئری

    یک روش اینه که اطلاعات رو با ajax از سرور بخونید (بهترین راه )

    روش دیگه اینه که اطلاعات Helper رو درون یک تگ بریزید (مثلا یک div که پنهان شده ) بعد اطلاعات درون اون div رو هرجا لازم دارید استفاده کنید.

    روش های دیگری هم هست که بیشتر هک کردن و دور زدن استانداردهاست.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 03 مرداد 1392, 13:35 عصر
  2. فراخوانی کوئری با پارامتر
    نوشته شده توسط mehdibarati در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 21 تیر 1391, 20:19 عصر
  3. اصول فراخوانی فیلد های یک فرم یا کوئری در VB
    نوشته شده توسط hafez313 در بخش Access
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 27 مهر 1390, 22:06 عصر
  4. فراخوانی یه تابع ایجکس در میان کدهای جی کوئری
    نوشته شده توسط Hadis kachal در بخش jQuery
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 07 مهر 1390, 19:17 عصر
  5. حرفه ای: راهی برای کم کردن تعداد فراخوانی function ها در این کوئری
    نوشته شده توسط Rejnev در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 24 دی 1388, 22:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •