نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: کاربرد

  1. #1

    کاربرد

    کاربرد کیوت کجاست
    آیا میشه با زبان سی پلاس پلاس و کیوت نرم افزارهای کاربردی گرافیکی ساخت
    اصلا کیوت چه کمکی به سی پلاس پلاس کرد .
    آیا میشه برای موبایل های اندروید و ios و ... هم برنامه نوشت
    آیا میشه

  2. #2

    نقل قول: کاربرد

    نقل قول نوشته شده توسط mostafa-t مشاهده تاپیک
    کاربرد کیوت کجاست
    آیا میشه با زبان سی پلاس پلاس و کیوت نرم افزارهای کاربردی گرافیکی ساخت
    اصلا کیوت چه کمکی به سی پلاس پلاس کرد .
    آیا میشه برای موبایل های اندروید و ios و ... هم برنامه نوشت
    آیا میشه
    آیا میشه قبل از ایجاد تاپیک جستجو کرد ؟

  3. #3

    نقل قول: کاربرد

    حالا نمیشه یه کوچولو پاسخ بدید

  4. #4

    نقل قول: کاربرد

    نقل قول نوشته شده توسط mostafa-t مشاهده تاپیک
    حالا نمیشه یه کوچولو پاسخ بدید
    آخه واقعا اگر تو همین سایت و یا تو گوگل سرچ کنید، جواب هاتون رو بهتر پیدا می کنید،اگه نتونید جواب های به این سادگی رو پیدا کنید پس چطوری می خواید با کیوت کار کنید!!
    ولی حالا چون اصرار دارید من یه توضیح بهتون می دم که دلخور از اینجا نرید

    کاربرد کیوت کجاست؟ ببینید کیوت یک فریمورک قدرتمند و open source هست که هم رایگان هست و هم نسخه پولی داره و به زبان C++‎‎‎ نوشته شده، کیوت کراس پلتفرم هست، یعنی می تونید یک کد داخل مثلا سیستم عامل ویندوز بنویسید و بدون اینکه کدتون رو تغییر بدید، اون رو توی سیستم عامل های دیگه مثل لینوکس، مک، اندروید و... کامپایل و اجرا کنید، می تونید از کیوت برای ساخت gui استفاده کنید، ببنید با کیوت تقریبا همه کار می تونید بکنید از ساخت نرم افزار های کاربردی تا کار با دیتابیس و گرافیک و شبکه و ...
    آیا میشه با زبان سی پلاس پلاس و کیوت نرم افزارهای کاربردی گرافیکی ساخت ؟ بله
    اصلا کیوت چه کمکی به سی پلاس پلاس کرد؟ ببینید بر خلاف فریمورک .net که به زبان C#‎‎‎ کمک کرده، اینجا دقیقا بر عکس هست و این قدرت C++‎‎‎ هست که به کیوت کمک کرده و به اون قدرت داده، و در اصل کیوت چیزی جزء همین کدهای C++‎‎‎ که به صورت کلاس هایی برای کار در زمینه های مختلف نوشته شده نیست
    آیا میشه برای موبایل های اندروید و ios و ... هم برنامه نوشت؟ بله همون طور که در بالا هم اشاره کردم، کیوت مستقل از سکو هست یعنی به سیستم عامل خاصی بستگی ندارد
    سایت رسمی کیوت
    برخی از برنامه های نوشته شده با کیوت
    کیوت چیست؟ لینک وی کی پدیا
    منابع فارسی برای آموزش کیوت
    دلیل عدم استقبال از کیوت
    آموزش و نصب کیوت از ابتدا
    لینک دانلود کیوت
    و کلی لینک دیگه که بگردید، پیدا می کنید / موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: کاربرد

    خیلی خیلی سپاس
    یک سوال کوچیک دیگه بپرسم اجازه است
    شما گفتید میتونیم واسه اندروید هم برنامه بنویسیم
    من میخواستم جاوا برای این کار یاد بگیرم ولی حالا طبق گفته ی شما میخوام اصلا به طرف جاوا نرم و همین سی پلاس پلاس رو یاد بگیرم
    حالا اگه بخوام سی پلاس پلاس و کیوت رو کنار هم باهم یاد بگیرم میشه یا نه ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ehsan_faal
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    325

    نقل قول: کاربرد

    "یعنی می تونید یک کد داخل مثلا سیستم عامل ویندوز بنویسید و بدون اینکه کدتون رو تغییر بدید، اون رو توی سیستم عامل های دیگه مثل لینوکس، مک، اندروید و... کامپایل و اجرا کنید،"

    البته این حرف مطلقا درست نیست بلکه خود برنامه نویس باید حواسش باشه که از چی استفاده میکنه.
    با کیوت تو هر سیستم عاملی کد بزنی واسه جواب گرفتن توی محیطای دیگه باید یه بار کدتو چک کنی تا یه وقت وابسته به سیستم عامل قبلی نباشه.

  7. #7

    نقل قول: کاربرد

    اگه پست بالا را دوستمون بطور خلاصه توضیح دادند را دقیقتر بخوانید نتیجه میگیرید که بله میتوانید!

    در ضمن پیشنهاد میدم برای اندروید همون جاوا را یاد بگیرید وکار کنید در مورد دلیلش هم میگم کمی سرچ کنید حتی تو همین سایت به جواب میرسید

  8. #8

    نقل قول: کاربرد

    نقل قول نوشته شده توسط mostafa-t مشاهده تاپیک
    خیلی خیلی سپاس
    یک سوال کوچیک دیگه بپرسم اجازه است
    شما گفتید میتونیم واسه اندروید هم برنامه بنویسیم
    من میخواستم جاوا برای این کار یاد بگیرم ولی حالا طبق گفته ی شما میخوام اصلا به طرف جاوا نرم و همین سی پلاس پلاس رو یاد بگیرم
    حالا اگه بخوام سی پلاس پلاس و کیوت رو کنار هم باهم یاد بگیرم میشه یا نه ؟
    خواهش می کنم
    به نظرم مقایسه جاوا و C#‎‎‎‎ با C++‎‎‎‎ کار درستی نیست، اولا قدرت و سرعت C++‎‎‎‎ بالاتر از این حرف هاست، ثانیا کاربرد های هر زبان مشخص هست!
    ولی برای روشن شدن بهتر این قضیه، یکی از لینک های بالا یعنی دلیل عدم استقبال از کیوت رو یه بار مطالعه بفرمایید، و همچنین این لینک هم خوب هست!
    می مونه سوالتون راجع به برنامه نویسی برای اندروید با کیوت، هر چند این کار با کیوت امکان پذیر هست، ولی همونجور که دوستان در بالا هم اشاره کردند، فکر می کنم که برای اندروید، جاوا مناسب تر باشه! در این رابطه جستجو بفرمایید
    ولی مطمئن باشید انتخاب کیوت برای برنامه نویسی بهترین گزینه شماست!
    بله شما می تونید C++‎‎‎‎ و Qt رو در کنار هم یاد بگیرید، ولی دائم باید از کیوت به C++‎‎‎‎ سوئیچ کنید،(مگر اینکه بخواید در کیوت ، فقط کلاس ها و طرز استفاده شون رو حفظ کنید که اصلا کار درستی نیست و بالاخره یه جا گیر می کنید!) و چون کیوت از C++‎‎‎‎ ساخته شده، روش بهتر و منطقی تر این هست که از C++‎‎‎‎ شروع کنید، به خصوص مباحث کلاس و شی گرایی

  9. #9

    نقل قول: کاربرد

    نقل قول نوشته شده توسط ehsan_faal مشاهده تاپیک
    با کیوت تو هر سیستم عاملی کد بزنی واسه جواب گرفتن توی محیطای دیگه باید یه بار کدتو چک کنی تا یه وقت وابسته به سیستم عامل قبلی نباشه.
    تا اونجا که من می دونم اگر شما صرفا از کیوت استفاده کرده باشید پس حتما کدتون مستقل از سکو هست، چون کیوت استاندارد C++‎ رو رعایت کرده، ولی اگر خودتون کدی را با C++‎ نوشته باشید و اون کد شما هم جزء دستورات استاندارد C++‎ نباشه و یا جزء کتابخانه های استاندارد C++‎ نباشه، بله باید چک کنید!
    ببینید رفتار یک کامپایلر در یک محیط خاص رو نباید ملاک قرار داد باید استاندارد زبان C++‎ ملاک باشه!

  10. #10

    نقل قول: کاربرد

    نقل قول نوشته شده توسط mostafa-t مشاهده تاپیک
    خیلی خیلی سپاس
    یک سوال کوچیک دیگه بپرسم اجازه است
    شما گفتید میتونیم واسه اندروید هم برنامه بنویسیم
    من میخواستم جاوا برای این کار یاد بگیرم ولی حالا طبق گفته ی شما میخوام اصلا به طرف جاوا نرم و همین سی پلاس پلاس رو یاد بگیرم
    حالا اگه بخوام سی پلاس پلاس و کیوت رو کنار هم باهم یاد بگیرم میشه یا نه ؟
    هیچ چیزی نشد نداره دوست عزیز...
    شما میتونید همه زبان هارو در کنار هم یاد بگیرید.

    ولی بر اساس تجربه ای که دارم باید بگم اگه میخواهید جایی گیر نکنید این هارو یاد بگیرید.


    • C++‎‎‎‎ در کد زنی همرا با کتابخانه های زیر
      • Boost , POCO , Qt , wxwidgets و جدیدا این V8 که بستگی به اهدافتون داره ولی یکی از این کتابخانه ها معمولا جوابگوی 99 درصد نیازها هستش که در بین اینها Qt رو برای UI نویسی توصیه میکنم و حتی به اینم اشاره کنم که میتونید از Cross-Library هم استفاده کنید به عنوان مثال بنده کارهای مربوط به شبکه رو با Poco مینویسم چون خیلی حرفه هستش در بحث شبکه میتونید این رو با Qt هم ترکیب کنید و کلی کارهای دیگر...که بر اساس نیاز میتونید فراهمشون کنید.

    • C++‎‎‎‎ برای طراحی رابط کاربری
      • Qt (QML) , CSS , HTML , JavaScript مخصوصا QML که واقعا بینظیره

    • موتور دیتابیس
      • MySQL بهترین گزینه از لحاظ Cross-platform و سازگاری کامل با محیط هایی مثل Qt و ...

    • برای نسخه های موبایلو اینجور چیزاهم کتابخانه Qt خوب عمل میکنه هرچند یک سری ضعف ها با Android و API هاس داره ولی ظاهرا در نسخه های جدید داره پیشرفت های خوبی میکنه.
    • در زمینه وب هم برید سراغ PHP که راحت با C++‎‎‎‎ هماهنگ میشه.


    در نهایت باید بگم شما هر زبانی یاد بگیرید یه روزی یه جایی احتمال گیر کردن دارید ولی با C++‎‎‎‎ فکر نمیکنم چون یک زبان سطح میانی هستش و میتونید در هر سطوح بالا , میانی و لایه های زیرین کد نویسی کنید.

تاپیک های مشابه

  1. در مورد کاربرد و معنی firend withevents در vb.NET
    نوشته شده توسط sh در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 28 شهریور 1382, 12:04 عصر
  2. کاربرد اکسس در vb 6 و vb.NET
    نوشته شده توسط sh در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 19 شهریور 1382, 12:57 عصر
  3. کاربرد کلید های ترکیبی در محیط Qbasic
    نوشته شده توسط در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 شهریور 1382, 19:17 عصر
  4. کاربرد pointers
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 07 فروردین 1382, 23:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •