نمایش نتایج 1 تا 25 از 25

نام تاپیک: عدم شناسایی ستون از گریدیو

  1. #1

    عدم شناسایی ستون از گریدیو

    درود دوستان
    به یه مشگل برحوردم اگه دوستان کمک کنن ممنون میشم
    توی اون خط که ارور میده میخوام بره توی یه فرم دیگه و مقدار یکی از ستون های گرید 1 رو با مقدار تکست باکس فرم حاضر مقایسه کنه و ........
    کد و خطا :
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار asman.abi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    187

    نقل قول: عدم شناسایی ستون از گریویو

    این خطا به خاطر اینه که DataGridView به احتمال مقدار دهی نشده. پس به همین دلیل ردیف اول ستون 4 هم وجود نداره. پس خطا میده. ابتدا مطمئن بشید که دیتا گرید مقدار دهی شده بعد چک کنید.

  3. #3

    نقل قول: عدم شناسایی ستون از گریویو

    تا زمانی که اون فرم لود نشه که نه گریدویو ساخته میشه و نه اطلاعاتی داخلش ریخته میشه.
    حالا اینجا دوتا مسله پیش میاد.
    1. اون فرم هنوز ساخته نشده که میتونید با public کردن فرم لود مورد نظر اول اون رو فرابخونین بعد این مقایسه انجام بشه.
    2. اون فرم فرم باز هستش و این فرم داخل اون باز شده.
    خوب برا این کار میتونی زمانی که این فرم رو میخای نمایش بدی owner این رو بنوسی this

    Form1 frm = new Form1();
    frm.Owner = this;

    حالا بجای اینکه بخای فرم جدید بسازی از owner استفاده میکنی.

  4. #4

    نقل قول: عدم شناسایی ستون از گریویو

    نقل قول نوشته شده توسط reza_ali202000 مشاهده تاپیک
    تا زمانی که اون فرم لود نشه که نه گریدویو ساخته میشه و نه اطلاعاتی داخلش ریخته میشه.
    حالا اینجا دوتا مسله پیش میاد.
    1. اون فرم هنوز ساخته نشده که میتونید با public کردن فرم لود مورد نظر اول اون رو فرابخونین بعد این مقایسه انجام بشه.
    2. اون فرم فرم باز هستش و این فرم داخل اون باز شده.
    خوب برا این کار میتونی زمانی که این فرم رو میخای نمایش بدی owner این رو بنوسی this

    Form1 frm = new Form1();
    frm.Owner = this;

    حالا بجای اینکه بخای فرم جدید بسازی از owner استفاده میکنی.
    دوست عزیز حق با شماست باید زمانیکه فرم فروش لود میشه فرم انبار هم همزمان لود بشه ولی فکر کنم فرم انبار باید تو پس زمینه اجرا بشه(جوری که دیده نشه)میشه در مورد اون کدی که فرمودین بگین که تو فرم فروش بنویسم یا تو فرم انبار
    مرسی

  5. #5

    نقل قول: عدم شناسایی ستون از گریدیو

    دوستان کسی نظری نداره؟

  6. #6

    نقل قول: عدم شناسایی ستون از گریدیو

    یه نمونه برنامه براتون میزارم امیدوارم بدردتون بخوره.
    البته از صحبت هاتون بنظرم میاد اون فرم بعدش باز میشه.
    یعنی نیازی به اونر فرم نیست.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: عدم شناسایی ستون از گریدیو

    مهندس جان تو برنامه ازش استفاده کردم ولی ارور داد حالا اومدم و یه سازنده از فرم انبار در فرم فروش ایجاد کردم و با اون سازنده یه نمونه از فرم انبار ایجاد کردم که این ارور رو میده
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  8. #8

    نقل قول: عدم شناسایی ستون از گریدیو

    نوع کانورت کردنتون مشکل داره و فراخونی فرم دیگه مشکل نداره.
    داده هات از نوع عدد نیست و نمیتونه درست کانورت کنه. موس رو ببر روی value و Text ببین چه مقادیری داخلش نوشته شده.

  9. #9

    نقل قول: عدم شناسایی ستون از گریدیو

    نقل قول نوشته شده توسط reza_ali202000 مشاهده تاپیک
    نوع کانورت کردنتون مشکل داره و فراخونی فرم دیگه مشکل نداره.
    داده هات از نوع عدد نیست و نمیتونه درست کانورت کنه. موس رو ببر روی value و Text ببین چه مقادیری داخلش نوشته شده.
    مهندس جان تیبل فروش(بزرگه) و تیبل انبار(کوچیکه) و کوئری مربوطه رو گذاشتم کد هم که هستش بیزحمت یه نگاه بندازید
    مرسی
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  10. #10

    نقل قول: عدم شناسایی ستون از گریدیو

    ببینید از لحاظ ساختاری جدول انبارتون مشکل داره. حتما حتما یه فیلد کلید براش در نظر بگیر. یه شماره انبار اتونامبر هم بزاری مشکلی نیست. که زمان آپدیت کردن نخوای اینجوری بنویسی و فقط از طریق یه فیلد جستجوکنی و آپدیت کنی.

    مسئله بعدی اینه که ببین توی برنامت کجا ارور میده از لحاظ دیتا بیسی که اروری نمیبینم. حالا شما کاری که میکنی برنامه رو اجرا کن ببین مقادیری که بجای @Tedad میزاری چه عددی هست و ببین آیا با یک عدد ثابت این مشکل بازم وجود دارزه یا نه. یعنی بجای اینکه از تکس باکس یا دیتاگرید بگیری خودت دستی مثلا بزن 5 از توی کد نویسی.

    زمانی که روی if خطا داد موس رو ببرید روی value ببینید چه چیزی مینویسه و همینطور روی text ببینید چه عددی داخلش نوشته شده. زمانی که null باشن یا عدد نباشن هرکدومش این خطا رو میده.

  11. #11

    نقل قول: عدم شناسایی ستون از گریدیو

    مهندس مقادیری که نشون میده درسته

  12. #12

    نقل قول: عدم شناسایی ستون از گریدیو

    مراقب باشین که جدول شما float هست int نیستا! تعدادتون توی جدول فلوته ولی شما تبدیل به int میخواید انجام بدین. اینو هم درستش کنید بازم ببینید خطا میده.


    if ((float.Parse( textBox1.Text) >(float) frm.dataGridView1.Rows[1].Cells[2].Value)

  13. #13

    نقل قول: عدم شناسایی ستون از گریدیو

    با دستور شما همون خطا رو میده Specified cast is not valid

  14. #14

    نقل قول: عدم شناسایی ستون از گریدیو

    مهندس جان عجیبه این قطعه که از انبار کسر میکنه جدا بصورت یه برنامه نوشتم جواب میده ولی همون دستورات رو که میارم تو این برنامه ارور میده
    مهندس میخوایید بفرستم یه نگاه کنید؟

  15. #15

    نقل قول: عدم شناسایی ستون از گریدیو

    بفرستید ببینم مشکلش چیه.

  16. #16

    نقل قول: عدم شناسایی ستون از گریدیو

    مهندس این قطعه همون کارو بدون خطا انجام میده
    البته با این کوئری

    UPDATE tbl_anbar
    SET count = count - @Tedad
    (WHERE (id = @id
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  17. #17

    نقل قول: عدم شناسایی ستون از گریدیو

    الان مشکلی که نداره برنامتون. فقط کافیه یه شرط بزارین که textbox2 خالی نباشه.
    حالا اونی که مشکل داره رو هم بفرستید ببینم مشکلش کجاشه.

  18. #18

    نقل قول: عدم شناسایی ستون از گریدیو

    مهندس ایمیل میدین بفرستم

  19. #19

    نقل قول: عدم شناسایی ستون از گریدیو


  20. #20

    نقل قول: عدم شناسایی ستون از گریدیو

    مهندس آپلود نمیشه ایمیل میدین بفرستم خدمتتون

  21. #21

    نقل قول: عدم شناسایی ستون از گریدیو

    مهندس فرستادم فقط فشرده است

  22. #22

    نقل قول: عدم شناسایی ستون از گریدیو

    به این شکل بنویسید درست میشه.


    if (((float) frmMain.dataGridView1.Rows[0].Cells[4].Value > float.Parse( textBox3.Text)))


    float dg = Convert.ToSingle(frmMain.dataGridView1.Rows[0].Cells[4].Value.ToString());
    float ftxt=float.Parse( textBox3.Text);
    if (dg > ftxt)

  23. #23

    نقل قول: عدم شناسایی ستون از گریدیو

    مهندس جان باید نوع من سینگل میبودش؟
    میشه توضیح بدین که این چی شدش قاعدتا نباید از نوع خطا بده چون بلاخره ما یه نوعی واسش تعریف کردیم
    مرسی

  24. #24

    نقل قول: عدم شناسایی ستون از گریدیو

    ببینید چون مقدار داخل ولیو هم عدد هست و هم غیر عدد(.) برا همین نمیتونس خود ولیو رو تبدیل به فلوت کنه. لازم بود مقدار داخلشو تبدیل به فلوت کنه نه نوعشو.

  25. #25

    نقل قول: عدم شناسایی ستون از گریدیو

    آقا کارت درسته ایول داری
    مهندس جان یه پیام خصوصی دادم خدمتتون میخواستم ببینم چه پیشنهادی میدین
    بازم ممنون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: عدم شناسایی عناصر درون login view
    نوشته شده توسط khz-web1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 18 بهمن 1387, 04:50 صبح
  2. سوال: عدم شناسایی MSDN توسط ویژوال استودیو
    نوشته شده توسط hamparvaz در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 04 مهر 1387, 21:21 عصر
  3. عدم شناسایی سرور
    نوشته شده توسط reza1357 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 17 اردیبهشت 1386, 11:39 صبح
  4. عدم شناسایی report
    نوشته شده توسط amir.far62 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 02 شهریور 1385, 00:22 صبح
  5. عدم شناسایی کتابخانه‌های عمومی VB
    نوشته شده توسط pooooya در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 04 اسفند 1384, 07:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •