نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: معادل picture box در WPF

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    tehran
    پست
    243

    Question معادل picture box در WPF

    با سلام خدمت دوستان و مهندسان عزیز من میخوام در محیط WPF یک پیکچر باکس بزارم اما اصلا چنین کنترلی در تولباکسم نیست میخواستم بدونم که آیا در WPF اسمش فرق داره یا که مشکل از کوجاست؟

  2. #2

    نقل قول: معادل picture box در WPF

    برای نشون دادن عکس باید از کنترل image استفاده کنید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    tehran
    پست
    243

    نقل قول: معادل picture box در WPF

    نقل قول نوشته شده توسط Mori Bone مشاهده تاپیک
    برای نشون دادن عکس باید از کنترل image استفاده کنید
    خوب آخه من میخوام روش بنویسم وبا نوشته ها عکس رو سیو کنم... پیکچر باکس نباشه به مشکل نمیخوره؟ یا نوع کد نویسی تغییر نمیکنه؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    tehran
    پست
    243

    نقل قول: معادل picture box در WPF

    یه سوال: چون عکس مورد نظر از سایز صفحه ام بزرگتره میخوام بزارمش داخل یک پنل که براش اسکرول تعریف کنم اما خوب wpf چندین مدل پنل داره من نمیدونم که کدوم رو بزارم و چطور برای اون پنل سکرول تعریف کنم...

  5. #5

    نقل قول: معادل picture box در WPF

    من یه ویدیو دیدم برا عکس اسکورل بزاریم. اما دقیق یادم نی مال wpf بود یا سی شارپ بزار برم ببینم بعد میگم اما تا اون موقع ببین از richtextbox خاصیت بکگراندش نمیشه استفاده کنی عکستا بزاری. بعد خاصیت read only را فعال کن . کروس هم عوض کن.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    پونک
    سن
    42
    پست
    490

    نقل قول: معادل picture box در WPF

    نقل قول نوشته شده توسط mahlake مشاهده تاپیک
    یه سوال: چون عکس مورد نظر از سایز صفحه ام بزرگتره میخوام بزارمش داخل یک پنل که براش اسکرول تعریف کنم اما خوب wpf چندین مدل پنل داره من نمیدونم که کدوم رو بزارم و چطور برای اون پنل سکرول تعریف کنم...
    StackPanel انتخاب کن و Background رو عکس بزار و خود StackPanel رو بزار داخل ScrollViewer

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    پونک
    سن
    42
    پست
    490

    نقل قول: معادل picture box در WPF

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad2o0 مشاهده تاپیک
    اما دقیق یادم نی مال wpf بود یا سی شارپ.
    بايد بگی مال wpf بود یا Windows Form نه سی شارپ!

  8. #8

    نقل قول: معادل picture box در WPF

    سلام من نمیدونم چطور باید سوال بپرسم به خاطر همین همینجا پرسیدم راستش من میخوام یه برنامه برای بایگانی نامه بنویسم
    اول باید نامه رو اسکن کنم و بعد دریک کنترل image نشون بدم
    برای این کار یک قطعه کد از همین سایت دانلود کردم و نوشتم متاسفانه چون من اسکنر ندارم نمیتونم امتحانش کنم اسکنر مجازی هم که گذاشته بوید هم دانلود کردم ولی نصب نشد
    دوم اینکه میخوام عکس ها از کنترل image در پایگاه داده ذخیره شه برای این کار باید عکس ها رو تویه bitmap ذخیره کنم اما نمیدونم چطور این کارو کنم اگر بخوام توی winform انجامش بدم میتونم از این کد استفاده کنم
    Bitmap bmp =Bitmap(picturebox1.image);

    اما من دارم برنامه مو توی wpf مینویسم
    لطفا کمکم کنید
    چطور باید تصویر از کنترل image دریافت کنه و در Bitmap ذخیره کنه

تاپیک های مشابه

  1. یه Picture Box خشگل WPF به سبک Win7
    نوشته شده توسط reza-abi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 مهر 1389, 20:11 عصر
  2. یه Picture Box خشگل WPF به سبک Win7
    نوشته شده توسط reza-abi در بخش WPF
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 مهر 1389, 20:11 عصر
  3. معادل Input box دلفی در #C؟
    نوشته شده توسط DelphiMaster در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 28 اسفند 1384, 16:49 عصر
  4. خیلی مشکل ::چگونه می توانم بر روی Picture box یک نوار ....
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 25 مهر 1384, 14:19 عصر
  5. Picture Box control (Limit)x
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 اردیبهشت 1382, 12:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •