نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در AutoPlay Media Studio

  1. #1

    مشکل در AutoPlay Media Studio

    سلام خدمت اساتید
    دوتا سوال در مورد نرم افزار ams داشتم :
    1. یکی اینکه میخوام عملکرد کلیک بر روی یک دکمه رو طوری قرار بدم که زمانی که بر روی اون کلیک میشه مستقیما فایلی رو از یه لینک دانلود کنه، حالا اگر سیستم دانلود منیجر داشته باشه، با اون وگرنه با دانلودر مرورگر. منظورم اینه که نمیخوام وقتی روی دکمه کلیک میکنه آدرس رو تو مرورگر باز کنه بعد دانلود، بلکه مستقیما دانلود کنه. کسی میتونه بگه چیکار باید بکنم ؟
    2. یکی دیگه هم اینکه میخوام برای اجرای اتوران محدودیت بذارم. یعنی مثلا کاربر روی یک سیستم فقط سه بار بتونه اون رو باز کنه. برای این چیکار کنم ؟
    پیشاپیش متشکرم

  2. #2

    نقل قول: مشکل در AutoPlay Media Studio

    1) باید از تابع زیر استفاده کنی :


    HTTP.Download("http://www.mydomain.com/myfile.exe", "C:\\Downloads\\myfile.exe", MODE_BINARY, 20, 80, nil, nil, nil);


    برای استفاده از IDM اینکه نصب داره یا نه ، یا باید از لیست پروسه استفاده کنی و لیست پروسه هاشو چک کنی یا بهتر اینه که باید از رجیستری استفاده کنی که در این صورت مقادیر IDM رو باید بدونی کجا ذخیره میشه که کار مشکلی هم نیست
    برای دانلود با IDM یا باید چک کنی ببینی کمپوننت اش برا لوا هست یا نه و یا باید از کامپوننت اتوات استفاده کنی که یه کم پیچیدگی شاید داشته باشه

    2) باید از دیتابیس استفاده کنی و با یه شمارنده ، تعداد هر بار که وارد میشی و خارج میشی رو توش ذخیره کنی و اگه اون تعداد برابر 3 شد ، دیگه اتوران همون موقع اجرا ، بسته شه
    فیلم آموزش AMS تو اینترنت هست بصورت کامل سرچ کنی . همینطور pdf اش

  3. #3

    نقل قول: مشکل در AutoPlay Media Studio

    با کئ نویسی و چندتا پلاگین راحت میتونی اینکارو انجام حتی برنامرو خیلی زیبا طراحی کنی

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: راهنمایی برای Autoplay Media Studio
    نوشته شده توسط tsonade در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 01 مهر 1392, 08:18 صبح
  2. مشکل در نصب Visual Studio .Net 2005
    نوشته شده توسط RezaJP در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 14 اسفند 1384, 18:27 عصر
  3. مشکل در Windows Media Player
    نوشته شده توسط yaas135 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 04 خرداد 1384, 16:54 عصر
  4. مشکل در نصب Visual studio .NET
    نوشته شده توسط giahchin در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 مرداد 1383, 18:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •