نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: کد ساخت پسورد لیست دو رقم تکرار

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار remower
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    79

    کد ساخت پسورد لیست دو رقم تکرار

    سلام
    کسی میتونه کد ساخت پسورد لیست هشت رقمی تو لیست باکس رو بهم بده
    که از این هشت رقمی هر دو رقمش تکرار باشه یعنی خروجیش این جور باشه
    11332244
    00774411
    99773300
    11223344
    و...
    11-22-33-44
    کلا هشت رقمه ک دو رقمش مث هم هس
    دورقم اولی دومی , سومی و چهارمی مث هم باشه.
    اگه امکانش هست بصورت رندوم نباشه یعنی همه اعداد هشت رقمی که اینجور تکرار دو رقم داره رو بهم بده .

  2. #2

    نقل قول: کد ساخت پسورد لیست دو رقم تکرار

    سلام
    این هم تولید پسورد

    using System;

    namespace tarkib
    {
    class Program
    {
    static void GeneratePermutations(String dic, String perms, int len)
    {
    if (perms.Length == 2 * len )
    {
    Console.WriteLine(perms);
    return;
    }

    for (int i = 0; i < dic.Length; i++)
    {
    GeneratePermutations(dic.Remove(i, 1), String.Concat(perms, dic[i], dic[i]), len);
    }
    }
    public static void Main(string[] args)
    {
    GeneratePermutations ("0123456789", String.Empty, 4);
    Console.Write("Press any key to continue . . . ");
    Console.ReadKey(true);
    }
    }
    }

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار remower
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    79

    نقل قول: کد ساخت پسورد لیست دو رقم تکرار

    مرسی از کد . ولی این کد کنسوله .کسی میتونه این کدی که دوستمون rahnema1 داده رو کد لیست باکسشو بده؟

  4. #4

    نقل قول: کد ساخت پسورد لیست دو رقم تکرار

    خب این که خیلی ساده هست
    شما تابع GeneratePermutations را در برنامه بذارید. حالا کلمه static را هم می تونید بردارید
    بعد کاری که انجام می دهید اینه که شما یک دکمه button درست کنید
    وقتی روی اون کلیک می کنید عبارت زیر اجرا بشه:
    GeneratePermutations ("0123456789", String.Empty, 4);

    اما یک نکته فراموش نشه در داخل تابع GeneratePermutations به جای Console.WriteLine کدی که آیتمی به لیست باکس اضافه می کنه قرار بدید
    حالا ببینم چیکار می کنی

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار remower
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    79

    نقل قول: کد ساخت پسورد لیست دو رقم تکرار

    هرکاری میکنم GeneratePermutationsخطا میده.
    میشه کدشو بدی?

  6. #6

    نقل قول: کد ساخت پسورد لیست دو رقم تکرار

    خب کد را اینجا کپی و پیست کن ببینیم چیکار کردی اگه می خواهی یاد بگیری

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار remower
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    79

    نقل قول: کد ساخت پسورد لیست دو رقم تکرار

    Private void generatpermutations()
    {


    if (perms.Length == 2 * len )
    {
    Console.WriteLine(perms);
    return;
    }

    for (int i = 0; i < dic.Length; i++)
    {
    GeneratePermutations(dic.Remove(i, 1), String.Concat(perms, dic[i], dic[i]), len);
    }
    listBox.item.add(perms);

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار remower
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    79

    نقل قول: کد ساخت پسورد لیست دو رقم تکرار

    با گوشی هستم سخته نوشتنش . برنامه ویژوالم تو سرور همون وی پی اس نصبه که با گوشی برنامه نویسیش میکنم

  9. #9

    نقل قول: کد ساخت پسورد لیست دو رقم تکرار

    لازم نیست شما بنویسید کافیه کپی و پیست کنید
    قبلا گفتم به جای Console.WriteLine عبارت listbox1.items.add را بذارید
    اگه کل برنامه را کپی و پیست می کردی بهتر می تونستم توضیح بدم
    حالا اگه عجله نداری و اگه می خواهی یاد بگیری بهتره یه کامپیوتر گیر بیاری

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار remower
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    79

    نقل قول: کد ساخت پسورد لیست دو رقم تکرار

    نمیدونم چرا کپی پیست نمیشه از وی پی اس به گوشی
    میشه کدشو بنویسی برام ?
    راستی اگه بخام ده رقمیش کنم باید بهش چه کدی بزنم?

  11. #11

    نقل قول: کد ساخت پسورد لیست دو رقم تکرار

    برای ده رقمی به جای 4 عدد 5 بذار
    باور کن خیلی ساده هست در حد جابجایی دو تا خط . آیتم هم که بلدی به لیست باکس اضافه کنی اگه خودت بنویسی لذتش بیشتره.

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار remower
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    79

    نقل قول: کد ساخت پسورد لیست دو رقم تکرار

    الان با کامپیوترم

    privatevoidGeneratePermutations() {
    if (perms.Length == 2 * len )
    {
    listBox1.Items.Add(perms);
    return;
    }

    for (int i = 0; i < dic.Length; i++)
    {
    GeneratePermutations(dic.Remove(i, 1), String.Concat(perms, dic[i], dic[i]), len);
    }
    }
    //این کد زیرو تو بوتون میزاریم
    GeneratePermutations ("0123456789", String.Empty, 4);

    }


    الان دزسته؟؟؟

  13. #13

    نقل قول: کد ساخت پسورد لیست دو رقم تکرار

    آفرین درسته

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار remower
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    79

    نقل قول: کد ساخت پسورد لیست دو رقم تکرار

    الان زیر perm
    len
    dic
    خط قزمز کشیده شده
    یوزینگ میخواد؟

  15. #15

    نقل قول: کد ساخت پسورد لیست دو رقم تکرار

    حالا یه نکته بگم اگه داخل button این را بذارید سرعت ورود اعداد به لیست باکس زیاد تر می شه

    listBox1.Items.Clear();
    listBox1.BeginUpdate();
    GeneratePermutations ("0123456789", String.Empty, 4);
    listBox1.EndUpdate();

  16. #16
    کاربر تازه وارد آواتار remower
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    79

    نقل قول: کد ساخت پسورد لیست دو رقم تکرار

    GeneratePermutations("0123456789", String.Empty, 4);
    زیر این کد هم خط قرمز کشیدع شده

  17. #17
    کاربر تازه وارد آواتار remower
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    79

    نقل قول: کد ساخت پسورد لیست دو رقم تکرار

    listBox1.BeginUpdate();
    این کارش چیه ؟

  18. #18

    نقل قول: کد ساخت پسورد لیست دو رقم تکرار

    نقل قول نوشته شده توسط remower مشاهده تاپیک
    الان زیر perm
    len
    dic
    خط قزمز کشیده شده
    یوزینگ میخواد؟
    using که برای برنامه لازمه

    using System;
    using System.Windows.Forms;

    اما این که خط کشیده نمیدونم علتش چیه
    لطفا کل برنامه را ابتدا داخل نوت پد کپی کنید سپس بذارید توی سایت

  19. #19

    نقل قول: کد ساخت پسورد لیست دو رقم تکرار

    نقل قول نوشته شده توسط remower مشاهده تاپیک
    listBox1.BeginUpdate();
    این کارش چیه ؟
    در حالت معمولی هر آیتم که به لیست باکس اضافه می شه کنترل لیست باکس شکلش روی فرم ترسیم می شه که این کار هزینه داره به خاطر همین از BeginUpdate و EndUpdate استفاده می کنیم که در بین این دو فقط عملیات اضافه شدن به لیست باکس انجام بشه و عملیات ترسیم مجدد لیست باکس مرتبا انجام نشه تا سرعت بیشتر بشه

  20. #20
    کاربر تازه وارد آواتار remower
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    79

    نقل قول: کد ساخت پسورد لیست دو رقم تکرار

    using System;using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;


    namespace WindowsFormsApplication4
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {




    listBox1.Items.Clear();


    listBox1.BeginUpdate();


    GeneratePermutations("0123456789", String.Empty, 4);


    listBox1.EndUpdate();



    }
    private void GeneratePermutations()
    {
    if (perms.Length == 2 * len)
    {
    listBox1.Items.Add(perms);
    return;
    }


    for (int i = 0; i < dic.Length; i++)
    {
    GeneratePermutations(dic.Remove(i, 1), String.Concat(perms, dic[i], dic[i]), len);
    }
    }



  21. #21

    نقل قول: کد ساخت پسورد لیست دو رقم تکرار

    دو تا آکولاد کم گذاشتید
    من آماده کردم
    http://www.sharefile.ir/uploads/1434496585.zip

  22. #22
    کاربر تازه وارد آواتار remower
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    79

    نقل قول: کد ساخت پسورد لیست دو رقم تکرار

    درست شد اشتباه من از این بود:
    private void GeneratePermutations(String dic, String perms, int len)
    تو پرانتز چیزی ننوشته بودم
    مرسی از کمکات

  23. #23

    نقل قول: کد ساخت پسورد لیست دو رقم تکرار

    حالا همین قدر که با کنترلها مثل لیست باکس و غیره کار می کنید خوبه سعی کنید کم کم با نوشتن برنامه هم آشنا بشید. یه کتاب مناسب سطح خودتون پیدا کنید و شروع کنید
    حتی پیشنهاد می کنم با scratch کار کنید که یک زبان visual هست به طوری که بدون اینکه یک خط کد بنویسد برنامه ها را به صورت پازل به هم می چسبونید. حتی باهاش بازی هم می شه ساخت کاملا می تونه شما را با اصول برنامه نویسی آشنا کنه
    https://scratch.mit.edu

تاپیک های مشابه

  1. برنامه ساخت پسورد
    نوشته شده توسط s7004u در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 28 اسفند 1390, 11:25 صبح
  2. برنامه ساخت پسورد های تصادفی همراه با سورس ویژوال بیسیک
    نوشته شده توسط mmssoft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 01 تیر 1388, 15:20 عصر
  3. سوال: ساخت یک لیست چک باکس با اسکرول (در HTML)
    نوشته شده توسط mahdi bg در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 15 فروردین 1388, 17:54 عصر
  4. ساخت دیتا لیست به صورت دینامیک
    نوشته شده توسط boof1364 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 11 مرداد 1386, 21:02 عصر
  5. ساخت یه لیست از Checkbox ها و ایجاد event برای هرآیتم
    نوشته شده توسط emad4000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 15 شهریور 1385, 17:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •