نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: برنامه برای کانکشن pptp

  1. #1

    برنامه برای کانکشن pptp

    درود.
    بنده فصد ساخت یک برنامه برای کانکشن PPTP رو دارم.
    فهمیدم با استفاده از System.Diagnostics.Process.Start("rasdial.exe" ***name username pass ) s میشه این کار رو انجام داد ولی خب چند تا مشکل اینجا هست.
    1-داخل System.Diagnostics.Process.Start نمیشه از متغیر استفاده کرد تا از طریق تکست باکس یوزرنیم و پسورد داده بشه و بعد کانکت بشه.
    2-یک کانکشن *** باید از قبل داخل Network and Sharing Center ساخته بشه و ایا راهی هست که خود نرم افزار این رو بسازه؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: برنامه برای کانکشن pptp

    این سوال شما درمورد VB6 است یا VB .NET ؟ چون از کلاسها و اشیاء .NET استفاده کرده اید در vb6 برای اجرای یک برنامه از دستور یا تابع shell میتوانید استفاده کنید


    برای مورد اول:
    process پارامتر قبول میکند و شما میتوانید نام کاربری و رمز عبور را به عنوان پارامتر بهش بدید چون متد start بغیر از نام فایل اجرائی پارامترهای دیگری نیز میگیرد که یکی از آنها آرگومانهای ورودی برای فایل اجرائی است و یا میتوانید از طریق startInfo اینکار را انجام دهید مثلا دستور زیر اینترنت اکسپلورر را باز میکند و بهش یک فایل html را به عنوان پارامتر میدهد تا آن فایل را پس از اجرا باز کند

    Process.Start("IExplore.exe", "C:\\myPath\\myFile.htm");



    و یا اینکه میتوانید یک متغیر رشته ای درست کنید مانند زیر
    cmd="rasdial.exe" + textbox1.text + "  " + textbox2.text

    حالا این رشته را به متد start بدید این روش را میتوانید برای تابع shell در vb6 هم کار خواهد کرد البته این روش را من امتحان نکردم ولی احتمالا جواب میدهد

    توجه کنید قبل از اجرای برنامه مطمئن بشید که rasdial.exe در حالت عادی در cmd ویندوز اجرا میشود یا خیر؟
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : جمعه 29 خرداد 1394 در 00:15 صبح

  3. #3

    نقل قول: برنامه برای کانکشن pptp

    چطور میشه ***Connection رو خود نرم افزار بسازه؟
    آخرین ویرایش به وسیله nimagame : پنج شنبه 28 خرداد 1394 در 15:26 عصر

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد امنیت در برنامه ها برای کانکشن استرینگ
    نوشته شده توسط aftabgarmabakhsh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 16 اسفند 1393, 11:02 صبح
  2. حرفه ای: برنامه تست یورز و پسورد برای کانکشن adsl
    نوشته شده توسط mahdi_sh32 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 بهمن 1391, 09:53 صبح
  3. یک برنامه برای باز کردن در CD ROM (مردم آزاری)بدون هیچ فرمی!
    نوشته شده توسط houshmand در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 18 تیر 1382, 11:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •