نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل با EF در برنامه نویسی سه لایه

  1. #1

    مشکل با EF در برنامه نویسی سه لایه

    وقتی می خوام با EF تو معماری سه لایه یک Select ساده بنویسیم با خطای زیر مواجه می شم:این کد App.Config تو لایه DAL هست

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <configuration>
    <configSections>
    <!-- For more information on Entity Framework configuration, visit http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=237468 -->
    <section name="entityFramework" type="System.Data.Entity.Internal.ConfigFile.Entit yFrameworkSection, EntityFramework, Version=6.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" requirePermission="false" />
    </configSections>
    <connectionStrings>
    <add name="tehranMatabEntities" connectionString="metadata=res://*/Model.csdl|res://*/Model.ssdl|res://*/Model.msl;provider=System.Data.SqlClient;provider connection string=&quot;data source=.;initial catalog=tehranMatab;integrated security=True;MultipleActiveResultSets=True;App=En tityFramework&quot;" providerName="System.Data.EntityClient" />
    </connectionStrings>
    <entityFramework>
    <defaultConnectionFactory type="System.Data.Entity.Infrastructure.LocalDbCon nectionFactory, EntityFramework">
    <parameters>
    <parameter value="v11.0" />
    </parameters>
    </defaultConnectionFactory>
    <providers>
    <provider invariantName="System.Data.SqlClient" type="System.Data.Entity.SqlServer.SqlProviderServ ices, EntityFramework.SqlServer" />
    </providers>
    </entityFramework>
    </configuration>


    این هم کدهای config تو لایه UI هست

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <!--
    For more information on how to configure your ASP.NET application, please visit
    http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=169433
    -->
    <configuration>
    <system.web>
    <compilation debug="true" targetFramework="4.5" />
    <httpRuntime targetFramework="4.5" />
    </system.web>
    </configuration>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: مشکل با EF در برنامه نویسی سه لایه

    وقنی با برنامه سه لایه کار میکنید هنکام اجرای برنامه رشته اتصالی که در لایه UI هست فراخانی و استفاده میشه شما دارید از کانکشن لایه غیر از UI یا DAL اشتفاده میکنید
    شما باید کانگشن استرینک رو به فایل کانفیگ درون پروژه UI انتقال بدید

  3. #3

    نقل قول: مشکل با EF در برنامه نویسی سه لایه

    خیلی ممنون

    کدهای فایل config لایه Ui من شد این :

    <configuration>
    <system.web>
    <compilation debug="true" targetFramework="4.5" />
    <httpRuntime targetFramework="4.5" />
    </system.web>
    <connectionStrings>
    <add name="tehranMatabEntities" connectionString="metadata=res://*/Model.csdl|res://*/Model.ssdl|res://*/Model.msl;provider=System.Data.SqlClient;provider connection string=&quot;data source=.;initial catalog=tehranMatab;integrated security=True;MultipleActiveResultSets=True;App=En tityFramework&quot;" providerName="System.Data.EntityClient" />
    </connectionStrings>
    </configuration>


    اون مشکل به کمک شما رفع شد
    الان یک خطای دیگه می ده:
    An exception of type 'System.Data.Entity.Core.MetadataException' occurred in mscorlib.dll but was not handled in user code

    Additional information: Schema specified is not valid. Errors:

    Model.ssdl(2,2) : error 0152: No Entity Framework provider found for the ADO.NET provider with invariant name 'System.Data.SqlClient'. Make sure the provider is registered in the 'entityFramework' section of the application config file. See http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=260882 for more information.

    نمی دونم شاید کدهای لایه DAL اشکال داشته باشه. اونها رو هم می زارم:

    tehranMatabEntities db = new tehranMatabEntities();
    List<Users_Model> list = new List<Users_Model>();
    foreach (var item in db.spUsers_SelectAll().ToList())
    {
    Users_Model _entity = new Users_Model();
    _entity.fldUserId = Convert.ToInt32(item.fldUserId.ToString());
    _entity.fldFullName = item.fldFullName.ToString();
    _entity.fldEmail = item.fldEmail.ToString();
    _entity.fldUsername = item.fldUsername.ToString();
    _entity.fldPassword = item.fldPassword.ToString();
    _entity.fldTypeId = Convert.ToInt32(item.fldTypeId.ToString());
    list.Add(_entity);
    }

  4. #4

    نقل قول: مشکل با EF در برنامه نویسی سه لایه

    یکم که بررسی کردم رسیدم اینجا فهمیدیم که اصلا مشکل از کد نیست. مشکل از EF که روی سیستم من نصب بود
    با Nuget نصبش کردم مشکل بر طرف شد.
    حتی همین مشکل ابتدای صفحه هم خودش حل شد. یعنی نسخه جدید که نصب شد خودش اومد تو لایه UI فایل config ساخت.
    در هر صورت خیلی ممنون که کمک کردید

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    38

    نقل قول: مشکل با EF در برنامه نویسی سه لایه

    وقتی شما ef رو لایه ui نصب میکنی این برنامه شما همچنان چند لایه حساب میشه؟

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: مشکل در سرچ براساس برنامه نویسی سه لایه
    نوشته شده توسط hasti44 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 11 مهر 1391, 08:36 صبح
  2. مشکل با برنامه نویسی سه لایه
    نوشته شده توسط TheCoder در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 خرداد 1391, 23:17 عصر
  3. مشکل با برنامه نویسی چند لایه
    نوشته شده توسط mohsen_metn در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 17 آبان 1389, 16:55 عصر
  4. سوال: مشکل در برنامه نویسی سه لایه
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش C#‎‎
    پاسخ: 16
    آخرین پست: چهارشنبه 24 شهریور 1389, 00:44 صبح
  5. مشکل با ReportViewr و برنامه نویسی چند لایه
    نوشته شده توسط mahdi_negahi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 03 آذر 1386, 11:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •