نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: یک سوال در مورد فایلهای متنی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammad-gh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    باغ شهر آذربايجان (مراغه)
    پست
    671

    Arrow یک سوال در مورد فایلهای متنی

    با سلام
    با دستورات مربوط به فایل , یک فایل از اطلاعات جدول یوزرهام ایجاد می کنم

    Dim ioFile As New System.IO.StreamWriter("D:\test.txt", True)
    ioFile.WriteLine(Str(i))
    ioFile.Close()

    با این فایل می خوام همین اطلاعات رو به بانک اطلاعاتی my sql وارد کنم
    برای همین باید این فایل با ایندکینگ utf8_general_ci ایجاد شود , فایلهای با این کدینگ دارای فرمتی به این شکل هستند

    INSERT INTO user2 VALUES("1","عمران","1393-12-28");

    که حروف فارسی به صورت عمران در میاید
    مشکل من این هست که نمی تونم با این کدینگ فایل رو ذخیره کنم ؟
    البته دستور نوشتن در فایل یک پارامتر دیگر هم به صورت زیر دارد که با اون هم به این صورتی که من میخوام ذخیره نمیشه
    Dim ioFile As New System.IO.StreamWriter("D:\test.txt", True, System.Text.Encoding.UTF8)

    لطفا راهنمایی کنید چطور داده ها رو به صورتی استخراج یا ذخیره کنم که به این صورت در فایل ذخیره شود ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammad-gh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    باغ شهر آذربايجان (مراغه)
    پست
    671

    نقل قول: یک سوال در مورد فایلهای متنی

    کسی نمی تونه راهنمایی کنه

  3. #3

    نقل قول: یک سوال در مورد فایلهای متنی

    سلام!

    میتونید قبل از ذخیره کاراکتر های فارسی رو به حروف دیگه ای تبدیل کنید مثلا:

    replace("آ","{-1-}")


    و زمان بارگزاری این کار برعکس انجام بشه:

    replace("{-1-}","آ")

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohammad-gh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    باغ شهر آذربايجان (مراغه)
    پست
    671

    نقل قول: یک سوال در مورد فایلهای متنی

    خوب اخه با چه الگوریتیمی
    اگر تابع یا الگوریتم خاصی داره بفرمایید تا انجام بدم , چون من که نمی دونم چی به چی باید تبدیل شود

  5. #5

    نقل قول: یک سوال در مورد فایلهای متنی

    الگوریتم خاصی وجود نداره یا اگه داره من بلد نیستم، البته منظور من چیز دیگه ای بود:

    حتما میدونید که توی این ذخیره سازی حروف فارسی به شکل های عجیب در میان ولی حروف انگلیسی و کاراکتر های معمول خراب نمیشن و شکل عادی خودشونو دارن
    راه بهتر استفاده از فرمت utf-8 برای ذخیره سازی هستش که متاسفانه تو این مورد نمیتونم کمکتون کنم و یه راه حل دیگه اینه که خودتون به ازای هر کاراکتر فارسی یه معادل در نظر بگیرید و کاراکتر ها رو به اون تبدیل کنید.
    مثلا میتونید به جای حرف ج از(-j-) استفاده کنید یا هر حرف دلخواه دیگه ای!

    یه نمونه سورس براتون گزاشتم امیدوارم به دردتون بخوره.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohammad-gh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    باغ شهر آذربايجان (مراغه)
    پست
    671

    نقل قول: یک سوال در مورد فایلهای متنی

    متاسفانه این هم مشکل من رو حل نکرد

تاپیک های مشابه

  1. یک سوال در مورد فایلهای متنی
    نوشته شده توسط mohammad-gh در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 28 خرداد 1394, 14:31 عصر
  2. سوال در مورد فایلهای tmp
    نوشته شده توسط alirezah در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 03 شهریور 1384, 15:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •