نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در پرداخت درون برنامه ای بازار

  1. #1

    مشکل در پرداخت درون برنامه ای بازار

    سلام دوستان
    من کد پرداخت درون برنامه ای رو گذاشتم رو ACTION_UP یک تصویرم، وقتی میخواد عکس رو بکشه اینور یا اونور
    به این صورت:

    Boolean userData = settings.getBoolean("paid", false);
    if(!userData){
    if (mHelper != null) {
    mHelper.launchPurchaseFlow(this, SKU_PREMIUM, RC_REQUEST, mPurchaseFinishedListener, "payload-string");
    }
    }



    این کد برای بار اولی که میاد ACTION_UP بشه فورس میده، ولی برای بار دوم یا سوم مشکلی نداره!!!
    حالا کلک رشتی سرش زدم و گذاشتمش توی try/catch یعنی گفتم:


    Boolean userData = settings.getBoolean("paid", false);
    if(!userData){
    if (mHelper != null) {
    try {
    mHelper.launchPurchaseFlow(this, SKU_PREMIUM, RC_REQUEST, mPurchaseFinishedListener, "payload-string");
    }
    catch(IllegalStateException ex){
    Toast.makeText(this, "Please retry in a few seconds.", Toast.LENGTH_SHORT).show();
    }
    }
    }


    برای بار اول میره توی catch و پیام میده، برای دفعات بعد مشکلی نیست و پرداخت میاد...

    ضمنا ارروری هم که به ازای فورس شدن میده اینه:

    java.lang.IllegalStateException: Can't start async operation (launchPurchaseFlow) because another async operation(launchPurchaseFlow) is in progress.


    کسی میتونه راهنمایی کنه منو که چرا بار اول کدام میره توی catch ???
    ممنون از همه

  2. #2

    نقل قول: مشکل در پرداخت درون برنامه ای بازار

    فکر کنم بار اول اگر 6 - 7 ثانیه صبر کنید و بعد انجام بدید این مشکل بوجود نیاد
    امتحان کنید

  3. #3

    نقل قول: مشکل در پرداخت درون برنامه ای بازار

    نقل قول نوشته شده توسط hamedjj مشاهده تاپیک
    فکر کنم بار اول اگر 6 - 7 ثانیه صبر کنید و بعد انجام بدید این مشکل بوجود نیاد
    امتحان کنید
    دوست عزیز دقیقا همینی هست که گفتین!!! ولی نمیدونید چرا اینجوریه و چجور باید جلوشو گرفت؟ من که دیوانه شدم نفهمیدم!

  4. #4

    نقل قول: مشکل در پرداخت درون برنامه ای بازار

    بعد از ورود به اکتیویتی پرداخت ، پرداخت درون برنامه ای نیازمند setup کرن و آماده سازی برای پرداخت است .
    شما میتوانید با استفاده از یک دیالوگ Loading این مشکل را برطرف کنید
    در پروژه بنده این قابلیت پیاده سازی شده است:
    https://github.com/hamedjj/BazaarInA....java#L47-L102

تاپیک های مشابه

  1. آموزش کامل پرداخت درون برنامه ای بازار
    نوشته شده توسط Pam.goudarzi در بخش Android Studio
    پاسخ: 19
    آخرین پست: دوشنبه 11 آبان 1394, 09:48 صبح
  2. مشکل در پرداخت درون برنامه ای بازار امروز؟!
    نوشته شده توسط parniaznet در بخش Android Studio
    پاسخ: 28
    آخرین پست: دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 15:18 عصر
  3. مشکل پرداخت درون برنامه ی بازار
    نوشته شده توسط sajioo در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 23 اردیبهشت 1394, 12:55 عصر
  4. مشکل پرداخت درون برنامه ای بازار
    نوشته شده توسط esmail3309 در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 25 اسفند 1393, 10:50 صبح
  5. مشکل با پرداخت درون برنامه ای کافه بازار
    نوشته شده توسط hedayatix در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 اسفند 1393, 10:48 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •