نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: بدست آوردن تاریخ از طریق اینترنت

  1. #1

    بدست آوردن تاریخ از طریق اینترنت

    با سلام
    من میخوام برنامه ام وقتی اجرا میشه بررسی کنه که به اینترنت وصل هستش یا نه در صورتی که وصل بود تاریخ دقیق رو از اینترنت دریافت کنه
    با تشکر از دوستان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: بدست آوردن تاریخ از طریق اینترنت

    سلام
    این کد تشخیص اتصال به اینترنت
    '  rah 1:
    if my.computer.network.isavalable then
    Msgbox ("connect")
    Else
    Msgbox ("NO connect")
    End if

    ' rah 2

    Const NETWORK_ALIVE_AOL = &H4
    Const NETWORK_ALIVE_LAN = &H1
    Const NETWORK_ALIVE_WAN = &H2
    Private Declare Function IsNetworkAlive Lib "SENSAPI.DLL" (ByRef lpdwFlags As Long) As Long

    Private Sub Timer1_Timer()
    Dim CRes As Long
    If IsNetworkAlive(CResult) = 0 Then
    Text1.Text = False
    Else
    Text1.Text = True
    End If
    End Sub

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: بدست آوردن تاریخ از طریق اینترنت

    سلام
    برای دریافت تاریخ روز ابتدا یک WebBrowser1 توی برنامه بزار url رو برابر با http://www.time.ir ست کن
    و در یک button بنویس
       Dim t1 As HtmlElement = WebBrowser1.Document.GetElementById("ctl00_cphMidd  leRight_Sampa_Web_View_TimeUI_ShowDate20cphMiddleR  ight_3409_lblShamsiDate")
    MsgBox(t1.InnerText.ToString)
    البته باید به نت متصل باشی ها

    موفق باشی
    یا علی

  4. #4
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: بدست آوردن تاریخ از طریق اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط systam مشاهده تاپیک
    سلام
    برای دریافت تاریخ روز ابتدا یک WebBrowser1 توی برنامه بزار url رو برابر با http://www.time.ir ست کن
    و در یک button بنویس
       Dim t1 As HtmlElement = WebBrowser1.Document.GetElementById("ctl00_cphMidd  leRight_Sampa_Web_View_TimeUI_ShowDate20cphMiddleR  ight_3409_lblShamsiDate")
    MsgBox(t1.InnerText.ToString)
    البته باید به نت متصل باشی ها

    موفق باشی
    یا علی

    سلام دوست عزیز

    برای بدست آوردن ساعت .. باید از چه کدی استفاده کرد ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: بدست آوردن تاریخ از طریق اینترنت

    سلام دوست عزیز

    برای بدست آوردن ساعت .. باید از چه کدی استفاده کرد ؟
    سلام
    هر کنترولیتوی صفحه وب یک ایدی برو توی سورس صفحه وب مورد نظر ایدی کنترول پیدا کن و در
    Dimt1 AsHtmlElement = WebBrowser1.Document.GetElementById("ctl00_cphMidd  leRight_Sampa_Web_View_TimeUI_ShowDate20cphMiddleR  ight_3409_lblShamsiDate")
    MsgBox(t1.InnerText.ToString)

    داخل پرانتز بنویس


    موفق باشی
    یا علی

  6. #6

    نقل قول: بدست آوردن تاریخ از طریق اینترنت

    با سلام
    آیا به غیر از
    WebBrowser
    راه دیگه ای برای بدست آوردن اطلاعات از وب هست ؟
    مثلا اگه بخاییم 100 عدد از 100 صفحه جداگانه رو یک جا تو نرم افزار نمایش بدیم استفاده از 100
    WebBrowser کمی منطقی به نظر نمیرسه
    اگه راه دیگه ای هست ممنون میشم بگین

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: بدست آوردن تاریخ از طریق اینترنت

    با سلام
    آیا به غیر ازWebBrowser
    راه دیگه ای برای بدست آوردن اطلاعات از وب هست ؟
    مثلا اگه بخاییم 100 عدد از 100 صفحه جداگانه رو یک جا تو نرم افزار نمایش بدیم استفاده از 100WebBrowser کمی منطقی به نظر نمیرسه


    اگه راه دیگه ای هست ممنون میشم بگین
    چه سایتی ادرسشو بده

  8. #8

    نقل قول: بدست آوردن تاریخ از طریق اینترنت

    مثلا اطلاعات قیمتی (مثل قیمت پایانی )ده شرکت بورسی از سایت
    http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=15
    البته در این صفحه هر لحظه اطلاعات عوض میشه
    و هر شرکتی صفحه مخصوص خود را دارد
    ضمنا این آدرس در وب بروزر بالا نمیاد

  9. #9

    نقل قول: بدست آوردن تاریخ از طریق اینترنت

    مگر اینکه از این صفحه استفاده کنیم
    http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=15131F
    این صفحه هم id یک قسمت مشخص نیست
    مثلا قیمت پایانی شرکت مپنا با این کد html نشون داده شده
    <div style="width:50px" class="t0c">7,277</div>
    موردی که من میخام همون عدد 7277 هست
    با تشکر و ممنون

  10. #10

    نقل قول: بدست آوردن تاریخ از طریق اینترنت

    بد نیست مطالب لینک زیر را هم مطالعه کنید

    http://www.kloth.net/software/timesrv1.php

  11. #11

    نقل قول: بدست آوردن تاریخ از طریق اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط pbm_soy مشاهده تاپیک
    بد نیست مطالب لینک زیر را هم مطالعه کنید

    http://www.kloth.net/software/timesrv1.php
    جواب مشکلمو نتونستم پیدا کنم

تاپیک های مشابه

  1. بدست آوردن سن از طریق تاریخ
    نوشته شده توسط soonami در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 14
    آخرین پست: جمعه 20 خرداد 1390, 13:31 عصر
  2. بدست آوردن تاریخ گذشته
    نوشته شده توسط PrinceDotNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 13 تیر 1384, 00:31 صبح
  3. بدست آوردن تاریخ ایجاد فایل
    نوشته شده توسط delphi_63102 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 21 خرداد 1384, 13:23 عصر
  4. بدست آوردن کشور از طریق IP
    نوشته شده توسط Rambod در بخش Classic ASP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 24 مهر 1383, 15:50 عصر
  5. بدست آوردن تاریخ ایجاد فایل
    نوشته شده توسط fahimi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 12 دی 1382, 13:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •