نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: توقف در برنامه تا زمان معین و یا دریافت کاراکتر معین

  1. #1

    توقف در برنامه تا زمان معین و یا دریافت کاراکتر معین

    با سلام به دوستان امیدوارم طاعاتتون قبول باشه
    میخواستم تو محیط کنسول در برنامه توقف ایجاد کنم مثلا 30 ثانیه .. و در صورت عدم وارد شدن متن یا رشته ای ادامه برنامه اجرا بشه و در صورت وارد شدن جزء دیگری از برنامه اجرا بشه
    به عبارت دیگر در صورتی که این 30 ثانیه بگزره و هیچ متنی وارد نشه متد A اجرا بشه و اگر در این سی ثانیه متی وارد بشه متد B امیدوارم توضیحات کامل بوده باشه ( دقیقا مانند زمانی که ویندوز زمان بالا امدن مقدار چند ثانیه توقف داره و عدم دریافت گزینه مورد پیش فرض خود رو اجرا و ادامه میدهد ..)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار jeson_park
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    33
    پست
    595

    نقل قول: توقف در برنامه تا زمان معین و یا دریافت کاراکتر معین

    سلام
    این کد رو امتحان کنید

    ConsoleKeyInfo cki;

    do {
    Console.WriteLine("\nPress Any Key");

    // call Method A() here

    while (Console.KeyAvailable == false)
    Thread.Sleep(30000); // Loop until input is entered.
    cki = Console.ReadKey(true);
    Console.WriteLine("You pressed the '{0}' key.", cki.Key);
    } while(Console.ReadKey(true));
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alireza264
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    264

    نقل قول: توقف در برنامه تا زمان معین و یا دریافت کاراکتر معین

    نقل قول نوشته شده توسط jeson_park مشاهده تاپیک
    سلام
    این کد رو امتحان کنید

    ConsoleKeyInfo cki;

    do {
    Console.WriteLine("\nPress Any Key");

    // call Method A() here

    while (Console.KeyAvailable == false)
    Thread.Sleep(30000); // Loop until input is entered.
    cki = Console.ReadKey(true);
    Console.WriteLine("You pressed the '{0}' key.", cki.Key);
    } while(Console.ReadKey(true));
    }
    سلام
    کد بالا باعث توقف کل برنامه میشه و نمیشه کاراکتری وارد کرد. بنظرم بهتره از یه تایمر 30 ثانیه ای استفاده کنی اگه فرد کارکتر مورد نظر رو اجرا وارد کرد تایمر خاموش بشه و اگه زمان تایمر سپری شد بازم تایمر خاموش بشه و روال درخواستی اجرا بشه


    Timer timer1 = new Timer();

    timer1.Enabled = true;
    timer1.Interval = 30000;
    timer1.Tick += new EventHandler(timer1_Tick);


    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    timer1.Enabled = false;
    MyRoutin();
    }


  4. #4

    نقل قول: توقف در برنامه تا زمان معین و یا دریافت کاراکتر معین

    نقل قول نوشته شده توسط jeson_park مشاهده تاپیک
    سلام
    این کد رو امتحان کنید

    ConsoleKeyInfo cki;

    do {
    Console.WriteLine("\nPress Any Key");

    // call Method A() here

    while (Console.KeyAvailable == false)
    Thread.Sleep(30000); // Loop until input is entered.
    cki = Console.ReadKey(true);
    Console.WriteLine("You pressed the '{0}' key.", cki.Key);
    } while(Console.ReadKey(true));
    }
    با سلام
    من این کد رو امتحان کردم خطا میده تو این خط :
    } while(Console.ReadKey(true));

  5. #5

    نقل قول: توقف در برنامه تا زمان معین و یا دریافت کاراکتر معین

    نقل قول نوشته شده توسط alireza264 مشاهده تاپیک
    سلام
    کد بالا باعث توقف کل برنامه میشه و نمیشه کاراکتری وارد کرد. بنظرم بهتره از یه تایمر 30 ثانیه ای استفاده کنی اگه فرد کارکتر مورد نظر رو اجرا وارد کرد تایمر خاموش بشه و اگه زمان تایمر سپری شد بازم تایمر خاموش بشه و روال درخواستی اجرا بشه


    Timer timer1 = new Timer();

    timer1.Enabled = true;
    timer1.Interval = 30000;
    timer1.Tick += new EventHandler(timer1_Tick);


    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    timer1.Enabled = false;
    MyRoutin();
    }

    این هم اینجا خطا میگیره :

    ضمیمه 132602

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: اجرای برنامه در زمان معین
    نوشته شده توسط gerdioz در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 26 خرداد 1390, 18:58 عصر
  2. سوال: ميشه توي برنامه در زمان اجرا property تعريف كرد؟
    نوشته شده توسط combo_ci در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 28 اردیبهشت 1387, 09:39 صبح
  3. تغییر سورس برنامه در زمان اجرا
    نوشته شده توسط amir_pro در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 21 فروردین 1387, 17:37 عصر
  4. ظاهر برنامه تو زمان طراحی و run
    نوشته شده توسط mohsen_123 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 17 شهریور 1386, 10:20 صبح
  5. پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 20 خرداد 1386, 18:07 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •