نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: فیلد ( Identity + تعدادی کاراکتر ) در درون فیلد Identity آیا می شود ؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    فیلد ( Identity + تعدادی کاراکتر ) در درون فیلد Identity آیا می شود ؟

    سلام وقت بخیر
    بنده فیلدی دارم که Identity تعریف شده سوالم اینه آیا می شود همزمان با درج رکورد و پر شدن این فیلد به صورت خودکار مقدار کاراکتری هم به آن اضافه شود ؟؟
    و
    اگر اینکار غیرممکن است چگونه همزمان با درج رکورد جدید بتوان محتوای فیلد Identity را گرفت ودر فیلد دیگری با انضمام آن تعداد کاراکتر ثابت درج نمود ؟



    تشکر

  2. #2

    نقل قول: فیلد ( Identity + تعدادی کاراکتر ) در درون فیلد Identity آیا می شود ؟

    این فیلد به صورت خودکار مقدار کاراکتری هم به آن اضافه شود ؟؟
    خیر
    در فیلد دیگری با انضمام آن تعداد کاراکتر ثابت درج نمود ؟
    یک روشش کار با Triggers است

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار cherchil_hra
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    162

    نقل قول: فیلد ( Identity + تعدادی کاراکتر ) در درون فیلد Identity آیا می شود ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Sal_64 مشاهده تاپیک
    سلام وقت بخیر
    بنده فیلدی دارم که Identity تعریف شده سوالم اینه آیا می شود همزمان با درج رکورد و پر شدن این فیلد به صورت خودکار مقدار کاراکتری هم به آن اضافه شود ؟؟
    و
    اگر اینکار غیرممکن است چگونه همزمان با درج رکورد جدید بتوان محتوای فیلد Identity را گرفت ودر فیلد دیگری با انضمام آن تعداد کاراکتر ثابت درج نمود ؟



    تشکر
    شما می توانید از Computed Column استفاده کنی لینک
    داخلش می توانید از توابع هم استفاده کنید

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: فیلد ( Identity + تعدادی کاراکتر ) در درون فیلد Identity آیا می شود ؟

    نقل قول نوشته شده توسط pezhvakco مشاهده تاپیک
    خیر

    یک روشش کار با Triggers است
    سلام
    تشکر
    خب الان ارسال پارامتر به تریگر خودش موضوع دیگه ای !
    و نکته بعد اینکه مثلا در تریگر insert
    دستور آپدیت گذاشته شود ،چطور بهش بفهمونیم که آخرین id که اضافه شده برگردونه
    و اون id با کارکتر ثابت در فیلد مربوطه اضافه شود

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: فیلد ( Identity + تعدادی کاراکتر ) در درون فیلد Identity آیا می شود ؟

    نقل قول نوشته شده توسط cherchil_hra مشاهده تاپیک
    شما می توانید از Computed Column استفاده کنی لینک
    داخلش می توانید از توابع هم استفاده کنید
    سلام
    تشکر
    اینطور که برداشت کردم این یک فیلد محاسباتی ایجاد میکنه ، اما بنده قصد دارم همون فیلد id به varchar تبدیل کنم و دو رشته بهم بچسبونم
    که با این نوع فیلد موفق به انجامش نشدم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار cherchil_hra
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    162

    نقل قول: فیلد ( Identity + تعدادی کاراکتر ) در درون فیلد Identity آیا می شود ؟

    به عنوان مثال توی قسمت فرمول :
    CAST(id AS VARCHAR(5))+'-'+ fn_MyCharachter()


    fn_MyCharachter تابعی که شما نوشتی و به شما یک مقدار کاراکتری بر می گرداند.
    حالا هر رکوردی که ایجاد بشه، رشته کاراکتر شما ایجاد میشه.

  7. #7

    نقل قول: فیلد ( Identity + تعدادی کاراکتر ) در درون فیلد Identity آیا می شود ؟

    سلام


    CREATE TABLE dbo.YourTable
    (ID INT IDENTITY(1,1),
    EmpID AS 'emp_' + CAST(ID AS VARCHAR(10)) PERSISTED,
    ......
    )

تاپیک های مشابه

  1. سوال: واکشی تعدادی کاراکتر از یک فیلد دیتابیس
    نوشته شده توسط rash44 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 22 اسفند 1391, 09:03 صبح
  2. سوال: تعداد کاراکتر های درون یک تیبل یا فیلد
    نوشته شده توسط Rahimiyan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 01 آبان 1390, 09:46 صبح
  3. افزایش طول یه فیلد string در کریستال ریپورت درون NET.
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 26 اسفند 1385, 12:39 عصر
  4. افزایش طول یه فیلد string در کریستال ریپورت درون NET.
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 21 اسفند 1385, 09:18 صبح
  5. ایجاد فیلد از نوع عدد صحیح به صورت Identity
    نوشته شده توسط seyedof در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 13 آبان 1384, 16:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •