نمایش نتایج 1 تا 24 از 24

نام تاپیک: مشکل در قسمت ارسال دیدگاه سایت

  1. #1

    مشکل در قسمت ارسال دیدگاه سایت

    من یک فرم دارم که کاربر بعد از وارد کردن اطلاعات و نظر خودش در رابطه به یک مطلب نظرش رو در وب سایت ثبت میکنه

    فرم به این شکل هست
    <form action="" method="post" id="commentform">
    <p>
    <label for="author">نام <span class="required">*</span></label>
    <input id="author" name="author" value="" size="30" aria-required="true" required="required" type="text">
    </p>
    <p>
    <label for="email">ایمیل <span class="required">*</span></label>
    <input id="email" name="email" value="" size="30" aria-describedby="email-notes" aria-required="true" required="required" type="text">
    </p>
    <p>
    <label for="comment">دیدگاه</label>
    <textarea id="comment" name="comment" cols="45" rows="8" aria-describedby="form-allowed-tags" aria-required="true" required="required"></textarea>
    </p>
    <p>
    <input name="save" id="submit" class="submit" value="فرستادن دیدگاه" type="submit">
    </p>
    </form>


    و کد php به این صورت هست
    <?php
    if(isset($_POST["save"]))
    {
    $author = Prevent($_POST["author"]);
    $email = Prevent($_POST["email"]);
    $comment = Prevent($_POST["comment"]);
    $sql = "INSERT `$tbl_comments SET `name`=?,`email`=?,`comment`=?";
    $result_r = $connect->prepare($sql);
    $result_r->bindValue(1,$author);
    $result_r->bindValue(2,$email);
    $result_r->bindValue(3,$comment);
    if($result_r->execute())
    {
    echo "<script>alert('success');</script>";
    } else {
    echo "<script>alert('wrong');</script>";
    }
    }
    ?>


    ولی زمانی که روی ارسال دیدگاه کلیک میشه wrong میده

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار jafaripur
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    پست
    216

    نقل قول: مشکل در قسمت ارسال دیدگاه سایت

    کوئری رو اشتباه نوشتی:
    INSERT INTO tbl_comments(`name`, `email`, `comment`)VALUES(?, ?, ?)


    کلا کد رو افتضاح زدی کمی بهترش کن.
    آخرین ویرایش به وسیله jafaripur : سه شنبه 02 تیر 1394 در 08:22 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار jafaripur
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    پست
    216

    نقل قول: مشکل در قسمت ارسال دیدگاه سایت

    اینجوری بهتره. به نحوه نمایش دادن پیغام ها هم دقت داشته باش.
    if(isset($_POST["save"]))
    {
    $sql = "INSERT INTO tbl_comments(`name`, `email`, `comment`)VALUES(:name, :email, :comment)";
    $result_r = $connect->prepare($sql);

    $result = $result_r->execute([
    ':name' => filter_input(INPUT_POST, 'author'),
    ':email' => filter_input(INPUT_POST, 'email'),
    ':comment' => filter_input(INPUT_POST, 'comment'),
    ]);
    if($result)
    {
    echo "success";
    } else {
    echo "error";
    }
    }


    بهتر هستش برای دیتابیس کد اینلاین ننویسی، انتقال بده تو یه کلاس. OOP رو رعایت کن بعد با فریم ورک. Pure نوشتن دیگه خوب نیست.
    آخرین ویرایش به وسیله jafaripur : سه شنبه 02 تیر 1394 در 08:23 صبح

  4. #4

    نقل قول: مشکل در قسمت ارسال دیدگاه سایت

    به نظر من استفاده از bindParam کد اضافی زدنه به این صورت هم میشه نوشت:

    <?php if(isset($_POST["save"]))
    {
    $author = Prevent($_POST["author"]);
    $email = Prevent($_POST["email"]);
    $comment = Prevent($_POST["comment"]);
    $param=array($author,$email,$comment) ;
    $sql = "INSERT `$tbl_comments SET `name`=?,`email`=?,`comment`=?";
    $result_r = $connect->prepare($sql);
    if($result_r->execute($param))
    {
    echo "<script>alert('success');
    </script>";
    } else {
    echo "<script>alert('wrong');
    </script>";
    } } ?>

  5. #5

    نقل قول: مشکل در قسمت ارسال دیدگاه سایت

    نقل قول نوشته شده توسط jafaripur مشاهده تاپیک
    کوئری رو اشتباه نوشتی:
    $sql = "INSERT INTO `tbl_comments` SET `name`=?,`email`=?,`comment`=?";


    کلا کد رو افتضاح زدی کمی بهترش کن.
    عزیزم من خطای کوئری ندارم من گفتم چرا wrong میده یعنی Execute نمیکنه

  6. #6

    نقل قول: مشکل در قسمت ارسال دیدگاه سایت

    نقل قول نوشته شده توسط jafaripur مشاهده تاپیک
    اینجوری بهتره. به نحوه نمایش دادن پیغام ها هم دقت داشته باش.
    if(isset($_POST["save"]))
    {
    $sql = "INSERT INTO `tbl_comments` SET `name` = :name, `email`= :email, `comment`= :comment";
    $result_r = $connect->prepare($sql);

    $result = $result_r->execute([
    ':name' => filter_input(INPUT_POST, 'author'),
    ':email' => filter_input(INPUT_POST, 'email'),
    ':comment' => filter_input(INPUT_POST, 'comment'),
    ]);
    if($result)
    {
    echo "success";
    } else {
    echo "error";
    }
    }


    بهتر هستش برای دیتابیس کد اینلاین ننویسی، انتقال بده تو یه کلاس. OOP رو رعایت کن بعد با فریم ورک. Pure نوشتن دیگه خوب نیست.
    من فعلا دارم در سطح میتدی سیستم رو پیاده میکنم اگه ممکن هست بگین مشکل کدم در چی هست

  7. #7

    نقل قول: مشکل در قسمت ارسال دیدگاه سایت

    نقل قول نوشته شده توسط H:Shojaei مشاهده تاپیک
    به نظر من استفاده از bindParam کد اضافی زدنه به این صورت هم میشه نوشت:

    <?php if(isset($_POST["save"]))
    {
    $author = Prevent($_POST["author"]);
    $email = Prevent($_POST["email"]);
    $comment = Prevent($_POST["comment"]);
    $param=array($author,$email,$comment) ;
    $sql = "INSERT `$tbl_comments SET `name`=?,`email`=?,`comment`=?";
    $result_r = $connect->prepare($sql);
    if($result_r->execute($param))
    {
    echo "<script>alert('success');
    </script>";
    } else {
    echo "<script>alert('wrong');
    </script>";
    } } ?>
    خیلی ممنون ولی جواب من رو ندادین که مشکل کد از کجاست

  8. #8

    نقل قول: مشکل در قسمت ارسال دیدگاه سایت

    توی سینتکس کوئری دقت نکردین مشکل زیاد دارید...

  9. #9

    نقل قول: مشکل در قسمت ارسال دیدگاه سایت

    نقل قول نوشته شده توسط H:Shojaei مشاهده تاپیک
    توی سینتکس کوئری دقت نکردین مشکل زیاد دارید...
    توی سینتکس کوئری مشکلی ندارم وگرنه خطا میداد و اصلا اجازه اجرا داده نمیشد
    شما با فرض اینکه این قسمت درست هست بگید چرا Wrong میده

  10. #10

    نقل قول: مشکل در قسمت ارسال دیدگاه سایت

    نه دیگه مشکل دارید...

    $sql = "INSERT `$tbl_comments SET `name`=?,`email`=?,`comment`=?";

    بعد متغیر جدول یک (`) کم گذاشتید...

  11. #11

    نقل قول: مشکل در قسمت ارسال دیدگاه سایت

    نقل قول نوشته شده توسط H:Shojaei مشاهده تاپیک
    نه دیگه مشکل دارید...

    $sql = "INSERT `$tbl_comments SET `name`=?,`email`=?,`comment`=?";

    بعد متغیر جدول یک (`) کم گذاشتید...
    اصلاح شد ولی بازهم جواب نداد

  12. #12

    نقل قول: مشکل در قسمت ارسال دیدگاه سایت

    الآن کد کامل رو بذارید ببینیم چی نوشتید؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار jafaripur
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    پست
    216

    نقل قول: مشکل در قسمت ارسال دیدگاه سایت

    عزیز توی کوئری Insert رو مثل Update نوشتی باید به این شکل بنویسی:
    INSERT INTO tbl_comments(`name`, `email`, `comment`)VALUES(?, ?, ?)

  14. #14

    نقل قول: مشکل در قسمت ارسال دیدگاه سایت

    نقل قول نوشته شده توسط jafaripur مشاهده تاپیک
    عزیز توی کوئری Insert رو مثل Update نوشتی باید به این شکل بنویسی:
    INSERT INTO tbl_comments(`name`, `email`, `comment`)VALUES(?, ?, ?)
    با این تغییرات هم باز مشکل قبل پابرجاست

  15. #15

    نقل قول: مشکل در قسمت ارسال دیدگاه سایت

    لطفا یکی کمک کنه

  16. #16

    نقل قول: مشکل در قسمت ارسال دیدگاه سایت

    نقل قول نوشته شده توسط jafaripur مشاهده تاپیک
    عزیز توی کوئری Insert رو مثل Update نوشتی باید به این شکل بنویسی:
    INSERT INTO tbl_comments(`name`, `email`, `comment`)VALUES(?, ?, ?)
    کوئری ایشون به جز یک (`) که کم داشت اشکال دیگه ای نداره...
    کوئری رو به چندین روش میشه نوشت حتی into هم توی insert نگذارید باز هم درست عمل میکنه چه به صورت update نوشته بشه چه به صورت پرانتزی باز هم فرقی نداره اجرا میشه...

  17. #17

    نقل قول: مشکل در قسمت ارسال دیدگاه سایت

    نقل قول نوشته شده توسط 7asemoon مشاهده تاپیک
    لطفا یکی کمک کنه
    کد کاملی که الآن اصلاح کردید رو نگذاشتید...!

  18. #18

    نقل قول: مشکل در قسمت ارسال دیدگاه سایت

     if(isset($_POST["send"]))
    {
    $author = Prevent($_POST["author"]);
    $email = Prevent($_POST["email"]);
    $comment = addslashes($_POST["comment"]);
    $sq = "INSERT tbl_cms SET `name`=?,`email`=?,`comment`=?";
    $result_r = $connect->prepare($sq);
    $result_r->bindValue(1,$author);
    $result_r->bindValue(2,$email);
    $result_r->bindValue(3,$comment);
    if($result_r->execute())
    {
    echo "<script>alert('success');</script>";
    } else {
    echo "<script>alert('wrong');</script>";
    }
    }

  19. #19

    نقل قول: مشکل در قسمت ارسال دیدگاه سایت

    نقل قول نوشته شده توسط H:Shojaei مشاهده تاپیک
    کد کاملی که الآن اصلاح کردید رو نگذاشتید...!
    کد رو گذاشتم

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: مشکل در قسمت ارسال دیدگاه سایت

    نقل قول نوشته شده توسط 7asemoon مشاهده تاپیک
    کد رو گذاشتم
    سلام و خسته نباشی

    کل صفحه رو اینجا Zip ضمیمه کن : هم فرمی که ارسال می کنید و هم قسمت php ( کلا صفحه رو اینجا بذار )

    اینطوری خیلی راحت تر جواب می گیری

  21. #21

    نقل قول: مشکل در قسمت ارسال دیدگاه سایت

    نقل قول نوشته شده توسط رضا قربانی مشاهده تاپیک
    سلام و خسته نباشی

    کل صفحه رو اینجا Zip ضمیمه کن : هم فرمی که ارسال می کنید و هم قسمت php ( کلا صفحه رو اینجا بذار )

    اینطوری خیلی راحت تر جواب می گیری
    با قرار دادن کلش مشکل حل نمیشه چون خیلی تو در تو هست و قطعا کسی جز خودم متوجه نمیشه
    ولی کدی که مربوط به قسمت نظرات هست دقیقا کپی شده از روی پروژه خودم
    همه چیش ظاهرا درسته ولی نمیدونم چرا wrong میده

  22. #22

    نقل قول: مشکل در قسمت ارسال دیدگاه سایت

    منظورم از wrong اینه که قسمت مربوط به else کد عمل میکنه

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: مشکل در قسمت ارسال دیدگاه سایت

    نقل قول نوشته شده توسط 7asemoon مشاهده تاپیک
    با قرار دادن کلش مشکل حل نمیشه چون خیلی تو در تو هست و قطعا کسی جز خودم متوجه نمیشه
    ولی کدی که مربوط به قسمت نظرات هست دقیقا کپی شده از روی پروژه خودم
    همه چیش ظاهرا درسته ولی نمیدونم چرا wrong میده
    مطمئنی فقط خودت متوجه می شی ؟

  24. #24

    نقل قول: مشکل در قسمت ارسال دیدگاه سایت

    نقل قول نوشته شده توسط رضا قربانی مشاهده تاپیک
    مطمئنی فقط خودت متوجه می شی ؟
    دوست عزیز منظورم این نیست که کدش عجیب غریبه یا اینکه حرفه ای هست
    اتفاقا بی نهایت ساده اس کدش
    منظورم اینه که من مدام صفحات رو include کردم و ضعف از من هست بنابراین اگر بخام بزارم باید صفحات زیادی رو قرار بدم
    امیدوارم که اگه برداشت اشتباهی از صحبت های من شده با این توضیح برطرف شده باشه
    و در نهایت ممنون میشم اگر مشکلی در کدی که اول تاپیک گذاشتم میبینید به من بگید که رفع بکنم چون مشکل من دقیقا همون چیزی هست که اول تاپیک نوشتم

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در قسمت دیدگاه های سایت
    نوشته شده توسط mahdivita در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 06 دی 1393, 21:40 عصر
  2. مشکل در قسمت ارسال خبر جدید
    نوشته شده توسط Bahador-S در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 19 آذر 1393, 22:23 عصر
  3. مبتدی: طراحی سایت جامعه برنامه نویس, قسمت ارسال تاپیک
    نوشته شده توسط kamran_14 در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 18:16 عصر
  4. سوال: مشکل در نحوه ارسال ایمیل در هنگام ثبت عضویت در سایت ?
    نوشته شده توسط vbnovin در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 09 آبان 1390, 12:55 عصر
  5. مشکل تو قسمت اخبار سایت
    نوشته شده توسط rezasalar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 15 مهر 1388, 12:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •