نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: نحوه ساخت روبات تلگرام

  1. #1

    نحوه ساخت روبات تلگرام

    درود بر همه دوستان و اساتید عزیز
    من میخوام روبات تلگرام بسازم ولی نمی دونم باید چکار کنم ممنون میشم کسی بلده راه نمایی کنه یه سرچ کردم تو گوگل یه سری سورس کد بهم داد اما نمیدونم چجوری کانفیگ و کامپایلشون
    https://github.com/yagop/telegram-bot

  2. #2

    نقل قول: نحوه ساخت روبات تلگرام

    اتفاقا این پیجی که شما دارید اطلاعات خیلی مهمی را در اختیار شما قرار داده . چون تو خود سایت تلگرام بعد تا این حد سر راست و راحت این دستورات رو لیست نکرده .
    ولی نحوه ی استفاده از این دستورات :
    1 - روبات خود را می سازید
    2 - دستور "setcommands/" انتخاب می کنید .
    3 - روبات مورد نظر را انتخاب می کنید .
    4 - ID یکی از دستورات را انتخاب می کنید .
    5 - بعد از اینکه BotFather نام دستور را قبول کرد خود دستور را در قالب اکزمپل هایی که در لیست داده شده را می نویسید .
    6 - اگر پیام Success را داد یعنی به درستی دستور در ربات شما ذخیره شده است .
    7 - پیشنهاد می شود که حالا به صفحه روبات خودتون برید و ببینید دستور را به درستی انجام می دهد یا نه . ( جهت جلوگیری از آبرو ریزی . یعنی واجب نیست )
    8 - اگه جواب روبات به درستی بود دیگه تمومه .
    9 - حالا روباتتون را به گروپ ها بفرستید و ببینید که ربات شما چجوری کارشو انجام می ده .

  3. #3

    نقل قول: نحوه ساخت روبات تلگرام

    سلام.
    کارهایی که در بالا گفتید خیلی مشخص و ساده در help خودش توضیح داده . اگر اطلاعاتی دارید یاد بدید که چجورباید مثلا وقتی دستور /100 رو زدم، یکسری اطلاعات رو به طرف نشون بده . این اطلاعات از کجا خوانده میشه ؟ اطلاعات ربات که میگیره به کجا پاس میده تا طبق اون پردازش بشه (مثلا 100 به کجا فرستاده میشه) ؟ چجوری باید سروری رو تنظیم کنیم که از api تلگرام بتونه استفاده کنه (از http api telegram) ? و کلی سوال در زمینه اتصال دستورات به سرور مجازی ...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohsen22
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ??????
    پست
    431

    نقل قول: نحوه ساخت روبات تلگرام

    سلام.من هم دنبال یادگیری این قضیه هستم.ممنون اگر عزیزی کمک کنه.

  5. #5

    Wink نقل قول: نحوه ساخت روبات تلگرام

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen22 مشاهده تاپیک
    سلام.من هم دنبال یادگیری این قضیه هستم.ممنون اگر عزیزی کمک کنه.
    باید توکن مربوط به رباتت رو از باباربات بگیری . بعد باید وب هوک ست کنی یعنی سروری که وقتی کسی چت کرد با رباتت دستوراتش به اون سرور ارسال بشه و انجا تصمیم بگیری چه براش بفرستی
    آدرس تنظیم وب هوک این هست
    api.telegram.org/bot+ApiToken+/setWebhook?url=https%3A%2F%2FYourSite.ir%2Findex.p hp
    دقت کنید آدرس ارسالی حتمآ باید https ساپورت کنه یعنی روسروتون https و ssl وآی پی اختصاصی نصب باشه
    وگرنه با دستورات شما کار نمی کنه .
    به APIToken هم دقت کنید
    هر با که این آدرس صدا زده میشه می تونید با یه کدی مثل زیر دستورات رو بخونید

    $rawData = file_get_contents("php://input");


    // this returns null if not valid json
    $jsonData = json_decode($rawData);

    بعد دستور getUpdates رو صدا میزنید تا آخرین دستورات رو به شما بدهد .
    برنامه هندلر پی اچ پی
    https://github.com/zelenin/telegram-bot-api

    لیست ای توابع
    https://core.telegram.org/api


    هرکاربری یا گروهی که یک گفتگو را با روبات شما شروع کند یک عدد منحصر به فرد می گیرد که می توانید با استفاده از این عدد یوزر نیم کاربر و نام و نام خانوادگی اش را بخوانید یا برایش محتوا یا متن ارسال کنید پس دقت کنید که نمی توانید به یک شماره خاص محتوا ارسال کنید و برای این کار باید از برنامه نویسی اپلیکیشن یا CLI استفاده کنید

    ---------------------------------------نوشتن اپلیکیشن برای تلگرام
    برای نوشتن اپلیکیشن برای تلگرام ابتدا باید ثبت نام کرد و کد برنامه بگیرید که براحتی قابل انجام است
    my.telegram.org


    کد اپلیکیشن برای QT موجود است و با ویژوال استدیو 2013 و سی پلاس پلاس است ولی انقدر کتابخانه و سورس باید دانلو د و کامپایل کنید که من را کلی الاف کرد و آخرش هم ffmpeg نصب نشد
    آدرس
    github.com/telegramdesktop/tdesktop
    در محیط های اندروید(اندروید استدیو) و ویندوز فون هم کدش قابل دسترسی است برای من کامپایل نشد هیچ کدام .
    https://my.telegram.org/apps
    یک روش دیگر هم نصب یک برنامه ترمینال (اپ یا CLI ) هست و صدا زدن خط فرمانی آن .
    برای cLI هم یک اپ به شما می دهند در محیط های غیر ویندوزی که تحت ترمینال می توانید محتوا ارسال کنید .
    بعد از نصب این اپ با زبان های دیگر می توانید این اپ را صدا بزنید
    دانلود از
    github.com/telegramdesktop/tdesktop
    دقیقآ مثل اینکه تلگرام را نصب کرده اید ولی تحت ترمینال .
    لیست توابع هم در همان صفحه لیست شده . فقط این اپ در ویندوز نصب نمی شود
    کد پی اچ پی برای کار با این اپ
    https://github.com/josereyero/telegram

  6. #6

    نقل قول: نحوه ساخت روبات تلگرام

    با سلام
    من قصد دارم یه ربات بسازم که ارسال فایل و متن انجام بده و مظالب سایتم رو نیز ارسال کنه
    چند روزی هست که دارم مطالعه می کنم اما چیزی دستگیرم نشده!
    میخوام بدونم اصلا webhook چی هست و چه می کنه؟!
    ارتباط به سرور یعنی همون اتصال به هاست؟ این اتصال چجوریه دقیقا؟! یعنی ربات چجوری به سرور وصل میشه و از چی میخونه دستورات رو مثلا همون ارسال فایل و متن و مطالب سایت؟!!!
    در ضمن متاسفانه دانش برنامه نویسیم زیاد نیست ولی کمی بلدم و میتونم دست کاری کنم کد ها رو!
    خواهشا اگه میشه یکی از بزرگواران مرحله به مرحله یک مثال بزنه
    هاست هم دارم و ربات هم ساختم و کد token هم دارم!

  7. #7

    نقل قول: نحوه ساخت روبات تلگرام

    من یه ربات تلکرام ساختم روی هاست خودم هم از طریق webhook تنظیم کردم و برای دامنه هم ssl گرفتم و یک فایل هم برای ارتباط روی سرور آپلود کردم اما زمانی که به ربات پیغام میدم هیچ عکس العملی نداره و جوابی نمی ده کسی هست بتونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  8. #8

    نقل قول: نحوه ساخت روبات تلگرام

    نمیدونم به این تاپیک ربط داره یا نه
    درسته که از طریق ربات‌های تلگرام کاربر خیلی راحت میتونه هک بشه؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    نقل قول: نحوه ساخت روبات تلگرام

    دوستان سورسی هست که مستقیم به API تلگرام وصل بشه ؟ این کار میشه کرد ؟

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    365

    نقل قول: نحوه ساخت روبات تلگرام

    سورس کد روبات تلگرام .
    با قابلیت برنامه نویسی .
    طراحی و پیاده سازی به زبان C#‎‎‎.net 4.5
    اتصال مستقیم به API و بدون هیج وابستگی به سایت های دیگه
    ویدئو نمونه روبات :
    http://www.aparat.com/v/mT1KI

  11. #11

    نقل قول: نحوه ساخت روبات تلگرام

    سلام دوستان کسی میتونه یک کد جامع برای ساخت کیبورد اختصاصی با کامند و تترجیخا به صورتت تو در تو به زبان php برای تلگرام به من بده؟
    هر جا رو گشتم نتونستم کدی پیدا کنم که کار بکنه

  12. #12

    نقل قول: نحوه ساخت روبات تلگرام

    سلام.خسته نباشید
    چطور میشه ربات رو مدیر سوپر گروه کرد و ربات روی تصاویر حساس باشه تا تصویر یا استیکر ارسال شد اون رو حذف کنه
    همچین چیزی امکان پذیر هست؟

  13. #13

    نقل قول: نحوه ساخت روبات تلگرام

    چطور میشه به رباط یوز اضافه کنیم که به چنل اضافه کن

  14. #14

    نقل قول: نحوه ساخت روبات تلگرام


  15. #15

    نقل قول: نحوه ساخت روبات تلگرام

    توی این آموزش نشون میده چطوری میشه روبات تگرام با ویرژال بیسیک و شارپ یک dll داره میتونی به ویرژال بیسیک متصل کرد و استفاده کرد..
    http://www.aparat.com/v/PEDgV

  16. #16

    نقل قول: نحوه ساخت روبات تلگرام

    نقل قول نوشته شده توسط nasservb2 مشاهده تاپیک
    باید توکن مربوط به رباتت رو از باباربات بگیری . بعد باید وب هوک ست کنی یعنی سروری که وقتی کسی چت کرد با رباتت دستوراتش به اون سرور ارسال بشه و انجا تصمیم بگیری چه براش بفرستی
    آدرس تنظیم وب هوک این هست
    api.telegram.org/bot+ApiToken+/setWebhook?url=https%3A%2F%2FYourSite.ir%2Findex.p hp
    دقت کنید آدرس ارسالی حتمآ باید https ساپورت کنه یعنی روسروتون https و ssl وآی پی اختصاصی نصب باشه
    وگرنه با دستورات شما کار نمی کنه .
    به APIToken هم دقت کنید
    هر با که این آدرس صدا زده میشه می تونید با یه کدی مثل زیر دستورات رو بخونید

    $rawData = file_get_contents("php://input");


    // this returns null if not valid json
    $jsonData = json_decode($rawData);

    بعد دستور getUpdates رو صدا میزنید تا آخرین دستورات رو به شما بدهد .
    برنامه هندلر پی اچ پی
    https://github.com/zelenin/telegram-bot-api

    لیست ای توابع
    https://core.telegram.org/api


    هرکاربری یا گروهی که یک گفتگو را با روبات شما شروع کند یک عدد منحصر به فرد می گیرد که می توانید با استفاده از این عدد یوزر نیم کاربر و نام و نام خانوادگی اش را بخوانید یا برایش محتوا یا متن ارسال کنید پس دقت کنید که نمی توانید به یک شماره خاص محتوا ارسال کنید و برای این کار باید از برنامه نویسی اپلیکیشن یا CLI استفاده کنید

    ---------------------------------------نوشتن اپلیکیشن برای تلگرام
    برای نوشتن اپلیکیشن برای تلگرام ابتدا باید ثبت نام کرد و کد برنامه بگیرید که براحتی قابل انجام است
    my.telegram.org


    کد اپلیکیشن برای QT موجود است و با ویژوال استدیو 2013 و سی پلاس پلاس است ولی انقدر کتابخانه و سورس باید دانلو د و کامپایل کنید که من را کلی الاف کرد و آخرش هم ffmpeg نصب نشد
    آدرس
    github.com/telegramdesktop/tdesktop
    در محیط های اندروید(اندروید استدیو) و ویندوز فون هم کدش قابل دسترسی است برای من کامپایل نشد هیچ کدام .
    https://my.telegram.org/apps
    یک روش دیگر هم نصب یک برنامه ترمینال (اپ یا CLI ) هست و صدا زدن خط فرمانی آن .
    برای cLI هم یک اپ به شما می دهند در محیط های غیر ویندوزی که تحت ترمینال می توانید محتوا ارسال کنید .
    بعد از نصب این اپ با زبان های دیگر می توانید این اپ را صدا بزنید
    دانلود از
    github.com/telegramdesktop/tdesktop
    دقیقآ مثل اینکه تلگرام را نصب کرده اید ولی تحت ترمینال .
    لیست توابع هم در همان صفحه لیست شده . فقط این اپ در ویندوز نصب نمی شود
    کد پی اچ پی برای کار با این اپ
    https://github.com/josereyero/telegram
    سلام
    میشه راهنمایی کنید چجوری باید از کدهای موجود در این صفحه استفاده کرد؟github.com/telegramdesktop/tdesktop

  17. #17

    Post نقل قول: نحوه ساخت روبات تلگرام

    نقل قول نوشته شده توسط HAMRAHSOFT.IR مشاهده تاپیک
    دوستان سورسی هست که مستقیم به API تلگرام وصل بشه ؟ این کار میشه کرد ؟


    سلام
    یه سایتی بنام تلجو http://telejo.com هست که میتونه بصورت مستقیم محتوای هر کانال تلگرامی بهمراه محتوای کانالی که داخلش رو بهتون بده.
    یعنی شما هر کانالی رو که داخلش ثبت کنید یا از قبل ثبت شده باشه کل محتوای کانال رو میده و اونجا بدون اینکه گوشیتون هنگ کنه بخاطر کانالهای زیاد تلگرامی و مشکلات پرشدن حافظه، میتونید مستقیم محتوای کانال رو با مرورگر ببینید بدون اینکه نیاز به خود تلگرام باشه.
    پس حتما چنینی امکانی وجود داره که میشه این کار رو انجام داد.

    مثلا:
    محتوای کانال خبری رو بصورت زیر به شما میده:

    https://telejo.com/Home/Details/rayg...20RayganSMScom

    و این یعنی دسترسی به تلگرام که احتمالا با api هست
    اما اینکه چطور میشه این ارتباط رو برقرار کرد رو باید داخل خود تلگرام بررسی کرد
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله jamande : چهارشنبه 17 آبان 1396 در 23:24 عصر دلیل: انداره عکس

تاپیک های مشابه

  1. نحوه ساخت مسنجر برای سایت اختصاصی
    نوشته شده توسط sh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 27
    آخرین پست: سه شنبه 29 بهمن 1387, 11:55 صبح
  2. نحوه ساخت exe در vb.net
    نوشته شده توسط vbna در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 آبان 1382, 01:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •