نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: آیا اندروید ماندگار است؟؟؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار danyalbursin
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    37

    آیا اندروید ماندگار است؟؟؟

    سلام به همه برنامه نویسان عزیز.
    آیا جاوا ماندگار است یعنی من که الان در حده مقدماتی بلدم تا بخوام حرفه ای یاد بگیرم یه موقع از مد. نیوفته؟؟؟

    دوستان من 17 سالمه هم جاوا هم سی شارپ هم سی پلاس و در حده مقدماتی بلدم!
    میشه راهنمایم کنید اگه بخوام برنامه هایی مثله illastrator و بنویسم چه زبانی خوب است؟

    لطفا کمکم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amirali0079
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    220

    نقل قول: آیا اندروید ماندگار است؟؟؟

    جاوا حالا حالا ها هست C++‎‎ هم همینطور
    روی #C اصلا حساب نکن که به هیچ درد واسه پروژه های بزرگ مثه همین Illustrator نمیخوره
    Illustrator با C++‎‎‎‎ ساخته شده
    قسمتی از کد های بازی clash of clans با زبان های Objective C و Java و C++‎‎‎‎ نوشته شده
    photoshop با Pascal و C++‎‎‎‎ نوشته شده
    با C میتونی نرم افزار های بهتری نسبت به جاوا واسه اندروید بنویسی چون بیس اندروید از C و جاوا هست البته واقعا کاره سختی هست نسبت به جاوا
    نرم افزار تلگرام واسه اندروید با C نوشته شده
    بازی ماینکرفت که جزو 15 بازی پر فروش دنیاست و حدود 16 میلیون نسخه اورجینال فروخته بود رو شرکت مایکروسافت به قیمت 2 میلیارد دلار از صاحبش خرید
    زبانهای C++‎‎‎‎ و جاوا زبان های خوبی برای بازی سازی هم هستند

  3. #3

    نقل قول: آیا اندروید ماندگار است؟؟؟

    سلام.
    برای برنامه های winform حتما از C#‎ استفاده کن در بحث GUI از جاوا سریعتر است و GUI بسیار پر اهمیت، یک زبان برنامه نویسی با syntax مناسب و سرعت رضایت بخش است و برای توسعه سریع نرم افزار با هزینه کمتر که یکی از دغدغه های مهم مهندسی نرم افزار است بسیار مناسب است. سیشارپ یک زبان بسیار مناسب است و حتما به فکر این زبان برنامه نویسی هم باشید. برای برنامه هایی که سرعت پردازش بالایی را نیاز دارند C++‎ را پیشنهاد میکنم . و جاوا هم بسیار مناسب، بهتراست در اینترنت جستجو کنید تا به نتیجه بیشتری برسید.

تاپیک های مشابه

  1. آیا نصب Support Pack برای VS 2010 ضروری است؟؟؟
    نوشته شده توسط kiani2012 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 14 فروردین 1391, 23:21 عصر
  2. پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 23 اسفند 1390, 14:27 عصر
  3. سوال: آیا ساختن این نوع تیبل صحیح است؟؟؟
    نوشته شده توسط ostovarit در بخش SQL Server
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 23 مرداد 1389, 00:19 صبح
  4. آیا در این مورد استفاده از gridView درست است؟؟؟
    نوشته شده توسط mohsen_zelzela00 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 12 فروردین 1389, 14:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •