نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: صفت Display

  1. #1

    صفت Display

    با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
    من در حال یادگیری MVC هستم سوالی که برام مطرح شده این است که صفتی به نام [display] و [display name] که در ابتدای فیلدهای یک کلاس اضافه می کنیم چه کاربردی دارد؟ من در یک پروژه دیدم که با تگهای HTML مشخص کرده که برای هر فیلد چه نامی نمایش داده شود خب دیگر استفاده از [display] چه لزومی دارد؟
    پیشاپیش از راهنماییتون ممنون میشم چون فکرم را مشغول کرده

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: صفت Display

    سلام.
    displayname برای نامی که در html نشون داده میشه.
    display هم واسه نمایش اسم تو دیتابیسه فر کنم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار salar IT man
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    ارومیه-صمدزاده
    پست
    261

    Exclamation نقل قول: صفت Display

    نقل قول نوشته شده توسط --masumeh مشاهده تاپیک
    با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
    من در حال یادگیری MVC هستم سوالی که برام مطرح شده این است که صفتی به نام [display] و [display name] که در ابتدای فیلدهای یک کلاس اضافه می کنیم چه کاربردی دارد؟ من در یک پروژه دیدم که با تگهای HTML مشخص کرده که برای هر فیلد چه نامی نمایش داده شود خب دیگر استفاده از [display] چه لزومی دارد؟
    پیشاپیش از راهنماییتون ممنون میشم چون فکرم را مشغول کرده

    displayAttribute و DisplayNameAttribute نتایج یکسانی بر میگردانند ولی displayName به منابع یا ریسورس‌ها دسترسی دارد
    http://stackoverflow.com/questions/5...play-attribute


  4. #4

    نقل قول: صفت Display

    نقل قول نوشته شده توسط salar IT man مشاهده تاپیک
    displayAttribute و DisplayNameAttribute نتایج یکسانی بر میگردانند ولی displayName به منابع یا ریسورس‌ها دسترسی دارد
    http://stackoverflow.com/questions/5...play-attribute

    دوستان سوال من چیز دیگری است من میگم وفتی در خود viewبا تگهای Html می توانیم یک هر لیبلی را تولید کنیم مثلا <div>نام</div> چه نیازی است که از {display] استفاده کنیم؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار salar IT man
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    ارومیه-صمدزاده
    پست
    261

    نقل قول: صفت Display

    نقل قول نوشته شده توسط --masumeh مشاهده تاپیک
    دوستان سوال من چیز دیگری است من میگم وفتی در خود viewبا تگهای Html می توانیم یک هر لیبلی را تولید کنیم مثلا <div>نام</div> چه نیازی است که از {display] استفاده کنیم؟
    این سلیقه ای است . قابلیت های زیر رو به شما میده

    strongly type بودن
    قابلیت چند زبانگی
    قابلیت Scaffolding
    و دیگه بعلا حضور دهن ندارم

    پیشنهاد : Asp.net MVC

  6. #6

    نقل قول: صفت Display

    نقل قول نوشته شده توسط --masumeh مشاهده تاپیک
    دوستان سوال من چیز دیگری است من میگم وفتی در خود viewبا تگهای Html می توانیم یک هر لیبلی را تولید کنیم مثلا <div>نام</div> چه نیازی است که از {display] استفاده کنیم؟
    اگه بخوام ساده بگم این صفت مثل یه متغیر سراسری برا شما محسوب میشه. مثلا شما یه فیلد LastName توی کلاس داری که میخوای توی ویوها، "فامیل" نشون داده بشه. توی ویوهای create, edit, index و ...

    حالا اگر تصمیم بگیری به جای "فامیل"، بنویسی "نام خانوادگی" به جای اینکه مجبور بشی تمام ویوها رو ویرایش کنی فقط کافیه بری توی کلاس و این صفت رو ویرایش کنی.

    این یکی از ساده ترین فوایدشه.

    البته کاملترش رو آقا salar IT man توضیح داد.

تاپیک های مشابه

  1. توضیح در مورد خطای The XML page cannot be displayed
    نوشته شده توسط gilava در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آذر 1385, 12:35 عصر
  2. the page cannot be displayed
    نوشته شده توسط gilava در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 29 مهر 1385, 09:17 صبح
  3. Display Blob in a report
    نوشته شده توسط hpx در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 14 شهریور 1385, 09:26 صبح
  4. change display
    نوشته شده توسط littledemon در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 09:30 صبح
  5. display member n در combobox
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 23 مرداد 1384, 15:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •