نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: ثبت اطلاعات و چاپ آنها روی فرم های پیش ساخته

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار redflight
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    87

    ثبت اطلاعات و چاپ آنها روی فرم های پیش ساخته

    سلام
    من یک سری فرم به فرمت مثلا word دارم ، میخوام یه سری اطلاعات مثل نام ، نام خانوادگی و .... رو از یک سری آدم دریافت کنم و وارد یک table کنم بعد توی فایل های ورد به صورت پیش فرض برای هر شخص جلوی نام ، نام آن قرار بگیرد و الی آخر
    آیا امکان این کار با سی شارپ وجود دارد؟
    خب من میدونم میتونم یه سری lable مشخص کنم و تکست اونا متن داخل تکست باکسی باشه که نام فرد رو موقع ثبت نام ذخیره میکنم
    اما من یه سری فرم ها به فرمت ورد دارم و میخوام این کار رو انجام بدم..... چکار کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alireza264
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    264

    نقل قول: ثبت اطلاعات و چاپ آنها روی فرم های پیش ساخته

    سلام منظورت واضح نیست
    میخوای از word بخونی یا می خوای توش بنویس

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار redflight
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    87

    نقل قول: ثبت اطلاعات و چاپ آنها روی فرم های پیش ساخته

    نقل قول نوشته شده توسط alireza264 مشاهده تاپیک
    سلام منظورت واضح نیست
    میخوای از word بخونی یا می خوای توش بنویس
    مثلا فرض کنید من یه سری فرم از پیش تعیین شده دارم حالا وردش خیلی مهم نیست اما فرمتش مهمه برام که خراب نشه
    مثلا فرم ها این شکلی هست :
    نام:........ نام خانوادگی : ......... و............ بعدش یه سری متن
    برای همه ی کاربرا این وجود داشته باشه مثلا 5 فرم برای هر کاربر متفاوت
    بعد یه جا ثبت نام داشته باشیم و هر کاربر جدیدی که ثبت میشه مثلا توی فیلم نام اسمشو ذخیره میکنیم مثلا توی 5 فرم جلوی نام اسمش بیاد و....
    که بعد راحت بشه پرینتش کرد
    یعنی به جای اینکه اسم یکی رو 5 بار و 5 جا وارد کنیم با یه بار وارد کردن 5 جا ذخیره بشه

  4. #4
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: ثبت اطلاعات و چاپ آنها روی فرم های پیش ساخته

    شما اگه فایلتون ورد و می خواین پس از جایگذاری ورد یا پی دی اف داته باشید باید از خاصیت فیلد در ورد استفاده کنید یه نمونه تو سایت بود...می گردم اگه پیدا شد براتون میفرستم

  5. #5
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: ثبت اطلاعات و چاپ آنها روی فرم های پیش ساخته

    بفرما یه نمونه ساده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار redflight
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    87

    نقل قول: ثبت اطلاعات و چاپ آنها روی فرم های پیش ساخته

    نقل قول نوشته شده توسط rezafatehy مشاهده تاپیک
    بفرما یه نمونه ساده
    مرسی همین رو میخواستم دقیقا

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار redflight
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    87

    نقل قول: ثبت اطلاعات و چاپ آنها روی فرم های پیش ساخته

    سلام
    ببخشید اگه من همین رو بخوام که به جای فایل ورد فایل پی دی اف باشه که دیگه مطمئن باشیم تغییر نمیکنه و..... باید چکار کنیم؟

  8. #8
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: ثبت اطلاعات و چاپ آنها روی فرم های پیش ساخته

    باید پس از ثبت اطلاعات بصورت pdf ذخیره بشه...
    یه نمونه داشتم اگه پیدا کنم برات میزارم...

  9. #9
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: ثبت اطلاعات و چاپ آنها روی فرم های پیش ساخته

    بفرما....

    Microsoft.Office.Interop.Word.Application appWord = new Microsoft.Office.Interop.Word.Application();
    wordDocument = appWord.Documents.Open(input);
    wordDocument.ExportAsFixedFormat(output, WdExportFormat.wdExportFormatPDF);
    wordDocument.Close();

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار redflight
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    87

    نقل قول: ثبت اطلاعات و چاپ آنها روی فرم های پیش ساخته

    این رو کجای اون فایلی که دادید بزارم؟

  11. #11
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: ثبت اطلاعات و چاپ آنها روی فرم های پیش ساخته

    جایی از اون فایل که نباید بزارید... شما گفتید می خوام کاری کنم که فایل ورد دیگه تغییرنکنه... درسته؟
    شما باید اول فایل ورد رو تشکیل بدید فیلدها رو جایگذاری بکنید و در نهایت با اون کدی که بهتون دادم فایل ورد رو به پی دی اف تبدیل کنید...

تاپیک های مشابه

  1. چاپ اطلاعات یک صفحه به شکل فرم های اداری
    نوشته شده توسط sara_aryanfar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 07 آذر 1391, 19:49 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 16 آذر 1388, 12:07 عصر
  3. سوال: قرار گرفتن فرم روی فرم های دیگر
    نوشته شده توسط فاطمه وطن دوست در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 19 بهمن 1387, 14:43 عصر
  4. سوال: ثبت اطلاعات و خالي شدن مجدد فرم
    نوشته شده توسط saeed razaee در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 05 آبان 1387, 08:43 صبح
  5. ایجاد template برای چاپ نامه یا فرم های خاص
    نوشته شده توسط mohammadr55 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 23 تیر 1386, 13:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •