نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کدام زبان آینده روشنی دارد؟؟؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار danyalbursin
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    37

    کدام زبان آینده روشنی دارد؟؟؟

    سلام به همه . دوستان عزیز به نظر شما آینده وب روشن است یا موبایل یا دسکتاپ؟؟؟
    من 17 سالمه و میخوام یه زبانی و یادبگیرم که آینده روشنی و داشته باشه و ارزش داشته باشه که روش سرمایه گذاری کنم!

    شما عزیزان په زبانی را پیشنهاد میکنید؟؟؟
    برای وب : PHP , ASP.NET , RUBY ON RILAS , PYTHON ؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: کدام زبان آینده روشنی دارد؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط danyalbursin مشاهده تاپیک
    سلام به همه . دوستان عزیز به نظر شما آینده وب روشن است یا موبایل یا دسکتاپ؟؟؟
    من 17 سالمه و میخوام یه زبانی و یادبگیرم که آینده روشنی و داشته باشه و ارزش داشته باشه که روش سرمایه گذاری کنم!

    شما عزیزان په زبانی را پیشنهاد میکنید؟؟؟
    برای وب : PHP , ASP.NET , RUBY ON RILAS , PYTHON ؟؟؟
    فعلا بازار کاره دسته C#‎ هست.(چه وب چه دسکتاپ). پیش بینی آینده خیلی سخته و هر کسی نمیتونه پیش بینی کنه و هر کسی اومد بهت گفت خواهشا قبول نکن و خودت برو تحقیق و مطالعه کن. چون پیشبینی آینده هیچ وقت الکی نیست و حتما باید از روی مطالعه و تحقیق و نگاه به گذشته و حال باشه.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار - barati -
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    قوچان
    پست
    33

    نقل قول: کدام زبان آینده روشنی دارد؟؟؟

    سلام
    همانطور که دوستمون اشاره کردند پیش بینی آینده کار هر فردی نیست و قابل اعتماد نیست ولی احتمال زیاد هوش مصنوعی آینده ی روشنی خواهد داشت .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار masoud_pnu
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    286

    نقل قول: کدام زبان آینده روشنی دارد؟؟؟

    دوستان به عنوان تاپیک دقت کنند.هوش مصنوعی یه علمه.یه راهکاره.زبان برنامه نویسی یه ابزاره.مثل اینه بگیم مهندسی مکانیک بهتره یا پیچ گوشتی؟!!
    ببینید آینده رو که خب اصلا نمیشه پیش بینی کرد.ولی،در بحث زبان ها من معتقدم PHP حالا حالاها جایگاه خودش رو حفظ میکنه.شاید در ایران C#‎ برش بیشتری داشته باشه.ولی نباید فراموش کرد که سهم ایران در علوم و صنعت IT واقعا هیچه.پس به ایران فکر نکنید.ایران همون کشاورزیه که باد هرطرف بیاد،همونطرف بادش میده!.فردا روز همونجوری که #C رو بورس افتاد،از بورس میفته.سعی کنید در یکی از زبان های برنامه نویسی متخصص بشید.بالاخره یه جایی به درد میخوره علمتون.

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار - barati -
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    قوچان
    پست
    33

    نقل قول: کدام زبان آینده روشنی دارد؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط masoud_pnu مشاهده تاپیک
    دوستان به عنوان تاپیک دقت کنند.هوش مصنوعی یه علمه.یه راهکاره.زبان برنامه نویسی یه ابزاره.مثل اینه بگیم مهندسی مکانیک بهتره یا پیچ گوشتی؟!!
    ببینید آینده رو که خب اصلا نمیشه پیش بینی کرد.ولی،در بحث زبان ها من معتقدم PHP حالا حالاها جایگاه خودش رو حفظ میکنه.شاید در ایران C#‎‎ برش بیشتری داشته باشه.ولی نباید فراموش کرد که سهم ایران در علوم و صنعت IT واقعا هیچه.پس به ایران فکر نکنید.ایران همون کشاورزیه که باد هرطرف بیاد،همونطرف بادش میده!.فردا روز همونجوری که #C رو بورس افتاد،از بورس میفته.سعی کنید در یکی از زبان های برنامه نویسی متخصص بشید.بالاخره یه جایی به درد میخوره علمتون.
    سلام
    دوست عزیز کسی نگفت که هوش مصنوعی زبان برنامه نویسی هست !
    اگر شما هم کمی دقت کنید طبق تاپیک های اخیر ایشون تازه میخوان وارد برنامه نویسی بشوند ، بنده هم توصیه کردم که هوش مصنوعی آینده خوبی در آینده خواهد داشت .
    حالا که اول مسیر هستند بگذار انتخاب بهتری داشته باشند .
    در ضمن نیازی نیست با نقد و تخریب بیجا علم خودتون رو اثبات کنید
    موفق باشید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار masoud_pnu
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    286

    نقل قول: کدام زبان آینده روشنی دارد؟؟؟

    "نام تاپیک: کدام زبان آینده روشنی دارد؟؟؟

    ایشون پرسیدن کدوم "زبان برنامه نویسی" آینده روشنی دارد؟ و شما پاسخ دادید " احتمال زیاد هوش مصنوعی آبنده روشنی خواهد داشت".
    قضاوت با خودتون.ایشون نپرسیدن نظرتون درباره آینده من چیه؟چی رو دنبال کنم.یه جمله پرسیدم کدوم زبان آینده بهتری دارد.
    در ضمن،من نیازی نمی بینم درجهت اثبات علم خودم چیزی رو نقد و تخریب کنم.
    زنده باشید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: کدام زبان آینده روشنی دارد؟؟؟

    اگر هدف شما در آینده کار در خارج از کشور و پروژه های حرفه ای باشه برای وب php و برای غیر وب C++‎ رو یاد بگیرید

    اما برای نوشتن برنامه های دیتابیسی در ایران C#‎ جواب گو هست

تاپیک های مشابه

  1. گفتگو: به نظر شما آینده متعلق به کدام زبان است ASP.NET یا PHP
    نوشته شده توسط mbf5923 در بخش PHP
    پاسخ: 56
    آخرین پست: پنج شنبه 16 خرداد 1392, 17:55 عصر
  2. کدام زبان بهتر است؟
    نوشته شده توسط vahidreza_taravat در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 03 مرداد 1384, 08:21 صبح
  3. کدام زبان و چرا؟
    نوشته شده توسط imi در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 09 تیر 1383, 09:15 صبح
  4. کدام زبان برنامه نویسی …؟
    نوشته شده توسط mr_esmaily در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 31 شهریور 1382, 07:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •