نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: بازنویسی تابع if بدون هیچ تابعی!!!

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار danyalbursin
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    37

    بازنویسی تابع if بدون هیچ تابعی!!!

    سلام دوستان . میخواستم بدونم چجوری میشه دوتا عدد و مقایسه کرد بدون هیچ تابعی! . استادمون گفته یه برنامه بنویسید که بدونه هیچ تابع یا دستور شرطی یک تابع بنویسید که بگه کدام عدد بزرگترع کدام کوچکتر!

  2. #2

    نقل قول: بازنویسی تابع if بدون هیچ تابعی!!!

    سلام
    دوست عزیز کامپایلر بورلند نسبت به کامپایلرهای مشابه در زمینه ++c حرفی واسه گفتن نداره به همین خاطر این تالار زیاد بازدید نمیشه اگه بتونید سوال خودتون را در تالار زیر مطرح کنید که افراد بیشتری اونجا هستند
    https://barnamenevis.org/forumdisplay.php?45

    جواب سوال شما هم قبلا پاسخ داده شده که در تاپیک زیر هست:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?435697

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: بازنویسی تابع if بدون هیچ تابعی!!!

    سلام جواب شما:

    bigger:=(x>y)*x+(y>x)*y;

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: بازنویسی تابع if بدون هیچ تابعی!!!


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار habibb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ
    پست
    423

    نقل قول: بازنویسی تابع if بدون هیچ تابعی!!!

    نقل قول نوشته شده توسط danyalbursin مشاهده تاپیک
    سلام دوستان . میخواستم بدونم چجوری میشه دوتا عدد و مقایسه کرد بدون هیچ تابعی! . استادمون گفته یه برنامه بنویسید که بدونه هیچ تابع یا دستور شرطی یک تابع بنویسید که بگه کدام عدد بزرگترع کدام کوچکتر!
    سلام
    اگر بخوام بزرگتر یا کوچکتر بودن یک عدد رو بدون شرط حساب کنم. از شیفت به راست استفاده می کنم.
    نکته: حتی در زبان اسمبلی هم شرط داریم. همه‌ی کارهای برنامه نویسی با شرط ها انجام می شود.
    if بررسی می کنه که اگر 0 بود نکنه و اگر یک بود اجرا کنه. پس اگر استفاده نکنیم باید اگر رو از جمله حذف کنیم. که میشه 0 بود نکنه و 1 بود اجرا کنه.
                int a = 4;            int b = 3;
    Console.WriteLine("________number 1 = \nZero means small and one means big");
    Console.WriteLine(a >> 2 );
    Console.WriteLine("________number 2 = \n");
    Console.WriteLine(b >> 2);
    Console.ReadLine();

    مثلا برای اینکه بدونم 4 بزرگتر از 3 هست هر دو عدد را 2 بار شیفت به راست دادم. بعد دیدم که عدد 4 یک بیت یک اضاف داره. و اینجوری فهمیدم که بزرگتره. ولی 3 هیچ بیتی در آخر نداشت.

    آخرین ویرایش به وسیله habibb : دوشنبه 08 تیر 1394 در 15:08 عصر

تاپیک های مشابه

  1. بدون هیچ ابزاری رمز فایلهای Access رو بیابید.
    نوشته شده توسط PalizeSoftware در بخش Access
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 08 بهمن 1394, 11:56 صبح
  2. چاپ متن TextBox بدون هیچ ابزار اضافی
    نوشته شده توسط DaneshSoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 20 شهریور 1384, 12:15 عصر
  3. یک برنامه برای باز کردن در CD ROM (مردم آزاری)بدون هیچ فرمی!
    نوشته شده توسط houshmand در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 18 تیر 1382, 11:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •