نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: پرداخت درون برنامه ای برای موتور بازی ساز کانستراکت

  1. #1

    پرداخت درون برنامه ای برای موتور بازی ساز کانستراکت

    سلام اساتید و دوستان محترم /

    بنده با موتور بازی ساز کانستراکت و گیم میکر کار میکنم.

    اما یک مشکل بزگی وجود داره.

    پرداخت درون برنامه ای گوگل پلی برای موتور بازی ساز کانستراکت در قالب یک پلاگین برای این موتور بازی ساز پیاده سازی شده.
    اما پرداخت درون برنامه ای کافه بازار خیر.

    و این مشکل بزرگیه برای بازی سازان کانستراکت و البته گیم میکر.

    میخواستم بدونم میشه به وسیله ی ادیت این پلاگین (پلاگین پرداخت درون برنامه ای گوگل پلی)، برای پرداخت درون برنامه ای کافه بازار هم پلاگینی ساخت؟؟

    کافه بازارم که طبق معمول جواب درست و حسابیی نمیده و 9 ماهی میشه که تنها جوابش اینه که داریم روش کار میکنیم.
    میخواستم اگه ممکنه پلاگینی که در پایین قرار دادم رو چک کنید که میشه همچین کاری انجام داد یا خیر.

    پلاگین پرداخت درون برنامه ای گوگل پلی: http://s6.picofile.com/file/8196103776/iap.zip.html که با notepad++ هم میشه ادیتش کرد.

  2. #2

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای برای موتور بازی ساز کانستراکت

    سلام

    عرضم به حضورتون که من اطلاعاتی از کانستراکت و گیم میکر ندارم.
    زبان برنامه نویسی این دو موتور چی هست؟
    آیا این موتورها از پلاگین های jar پشتیبانی میکنن؟

    اگر از jar پشتیبانی کنه شاید بشه یه کاریش کرد.

    فایل پلاگینی که شما گذاشتین جاوا اسکریپت هست زبانش و چون من با این موتورها و همچنین جاوا اسکریپت آشنایی ندارم نمیتونم روش تغییری بدم

  3. #3

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای برای موتور بازی ساز کانستراکت

    نقل قول نوشته شده توسط poorman مشاهده تاپیک
    سلام

    عرضم به حضورتون که من اطلاعاتی از کانستراکت و گیم میکر ندارم.
    زبان برنامه نویسی این دو موتور چی هست؟
    آیا این موتورها از پلاگین های jar پشتیبانی میکنن؟

    اگر از jar پشتیبانی کنه شاید بشه یه کاریش کرد.

    فایل پلاگینی که شما گذاشتین جاوا اسکریپت هست زبانش و چون من با این موتورها و همچنین جاوا اسکریپت آشنایی ندارم نمیتونم روش تغییری بدم
    من از یکی از بچه ها پرسیدم.

    ساخت پلاگین واسه کانستراکت پرداخت درون‌برنامه‌ای دو مرحله داره.

    اول ساخت یک پلاگین پرداخت درون برنامه ای با زبان جاوا برای Cordova
    بعد ساخت پلاگینی برای کانستراکت (به زبان جاوااسکریپت) که بتونه با پلاگین Cordova ارتباط برقرار کنه

    جستجو در گوگل این پلاگین رو برای پرداخت درون‌برنامه‌ی Cordova پیدا کردم که قسمت مربوط به اندرویدش به زبان جاوا نوشته شده. اگه بشه اینو برای مارکت‌های ایرانی ویرایش کنید قسمت اوّل ساخت پلاگین تموم می‌شه و بعد باید سراغ قسمت دوم رفت
    Unicorn! · GitHub

  4. #4

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای برای موتور بازی ساز کانستراکت

    لینگ قبلی خراب ود به نظرم
    این درستشه: https://github.com/j3k0/cordova-plug...ree/master/src

  5. #5

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای برای موتور بازی ساز کانستراکت

    نقل قول نوشته شده توسط ESMAIL.PERFECT مشاهده تاپیک
    لینگ قبلی خراب ود به نظرم
    این درستشه: https://github.com/j3k0/cordova-plug...ree/master/src
    api برای استفاده در مارکت بازار آماده شد
    امتحان کنید و نتیجه را اعلام کنید

    https://github.com/hamedjj/cordova-plugin-purchase

  6. #6

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای برای موتور بازی ساز کانستراکت

    سلام خیلی خیلی ممنون.
    فقط اینو چطور تست کنیم؟
    رای استفاده از پلاگین در Cordova باید توی کامند لاین این طوری بنویسیم:
    کد:

    cordova plugin add اسم‌پلاگین


    مثلاً برای اضافه کردن این پلاگین بنویسیم:
    کد:

    cordova plugin add cc.fovea.cordova.purchase

    توی خود گیت‌هاب همین رو نوشته.
    حالا اگه بخوایم از نسخه‌ی ویرایش شده‌ی این پلاگین استفاده کنیم چه کنیم؟
    اگه همین دستور رو بنویسیم نسخه‌ی ویرایش نشده (مخصوص گوگل‌پلی) میاد!

  7. #7

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای برای موتور بازی ساز کانستراکت

    نقل قول نوشته شده توسط ESMAIL.PERFECT مشاهده تاپیک
    سلام خیلی خیلی ممنون.
    فقط اینو چطور تست کنیم؟
    رای استفاده از پلاگین در Cordova باید توی کامند لاین این طوری بنویسیم:
    کد:

    cordova plugin add اسم‌پلاگین


    مثلاً برای اضافه کردن این پلاگین بنویسیم:
    کد:

    cordova plugin add cc.fovea.cordova.purchase

    توی خود گیت‌هاب همین رو نوشته.
    حالا اگه بخوایم از نسخه‌ی ویرایش شده‌ی این پلاگین استفاده کنیم چه کنیم؟
    اگه همین دستور رو بنویسیم نسخه‌ی ویرایش نشده (مخصوص گوگل‌پلی) میاد!
    مگر شما پلاگین را دانلود و ایمپورت نمیکنید؟
    بنده نام پکیج و مشخصات را تغییر ندادم فقط اینتنت پرداخت را به برنامه بازار فرستادم . پکیجی که در لینک بنده قرار دارد را دانلود کنید و به همان شکلی که توضیح داده است معرفی کنید

  8. #8

    نقل قول: پرداخت درون برنامه ای برای موتور بازی ساز کانستراکت

    نقل قول نوشته شده توسط hamedjj مشاهده تاپیک
    مگر شما پلاگین را دانلود و ایمپورت نمیکنید؟
    بنده نام پکیج و مشخصات را تغییر ندادم فقط اینتنت پرداخت را به برنامه بازار فرستادم . پکیجی که در لینک بنده قرار دارد را دانلود کنید و به همان شکلی که توضیح داده است معرفی کنید
    سلام
    پلاگین‌های Cordova این‌جوری هست که می‌ریم به محلّ قرار گرفتن پروژه، و بعد پنجره‌ی کامندلاین رو در اون مسیر باز می‌کنیم و عبارتی مثل این رو می‌نویسیم و اینتر می‌زنیم.
    cordova plugin add cc.fovea.cordova.purchase


    بعد خود Cordova چیزهایی که لازم داره رو به صورت خودکار دانلود می‌کنه و در پوشه‌ی plugins می‌ریزه. بعد از اون ما می‌تونیم در فایل‌های جاوااسکریپت از API اون پلاگین استفاده کنیم.

    یعنی در کل ما چیزی از گیت‌هاب دانلود نمی‌کنیم. ما فقط از گیت‌هاب اسم پکیج پلاگین و API اون رو می‌خونیم و به این شکل که گفته‌شد ازش استفاده می‌کنیم.

    باتشکّر

تاپیک های مشابه

  1. پرداخت درون برنامه ای برای بازی
    نوشته شده توسط moh_sen201 در بخش Android Studio
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 25 شهریور 1393, 19:59 عصر
  2. پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 06 شهریور 1393, 19:39 عصر
  3. پرداخت درون برنامه ای برای Basic4Android
    نوشته شده توسط maryam.g در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 12 تیر 1393, 16:38 عصر
  4. پرداخت درون برنامه ای برای جیکوئری موبایل
    نوشته شده توسط salmanzadehali در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 06 فروردین 1393, 18:12 عصر
  5. سوال: اشکال در برنامه نویسی موتور بازی ساز یونیتی به زبان جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط assembler در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 27 تیر 1391, 00:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •