نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل اعتبار سنجی با jquery

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    487

    Lightbulb مشکل اعتبار سنجی با jquery

    با سلام
    من برای اعتبار سنجی ورودی ها از jquery استفاده میکنم برای اینکه مقادیر کنترل ها رو بررسی کنم مطابق کد زیر عمل میکنم اما جواب درستی نمیگیرم.
    function RegisterClient() {
    var bookname = true; var edition = true; var author = true; var price = true; var imgType = true; var imgSize = true;

    if (j('#txt_book_name').val() === "") {
    j('#alertBookName').removeClass('hidden');
    bookname = false;
    }
    if (j('#txt_edition').val() === null) {
    j('#alertEditionbook').removeClass('hidden'); edition = false;
    }
    if (j('#txt_author').val() === "") {
    j('#alertAuthor').removeClass('hidden'); author = false;
    }
    if (j('#txt_price').val() === "") {
    j('#alertPrice').removeClass('hidden'); price = false;
    }
    var fileType = j("#ContentPlaceHolder1_FileUpload1").val().split( '.').pop().toLowerCase();
    if (j('#ContentPlaceHolder1_FileUpload1').val() != "" && j.inArray(fileType, ['gif', 'png', 'jpg']) == -1)
    { j('#alertImgType').removeClass('hidden'); imgType = false; }
    if (j('#ContentPlaceHolder1_FileUpload1').val() != null) {
    var sizeImg = j("#ContentPlaceHolder1_FileUpload1")[0].files[0].size;
    if ((sizeImg / 1024) > 25) { j('#alertImgSize').removeClass('hidden'); imgSize = false; }
    }
    if (bookname && edition && author && price && imgType && imgSize) window.__doPostBack('ctl00$ContentPlaceHolder1$But ton1', '');

    }

    من از دستور var j = jQuery.noConflict(); استفاده کردم تا به جای $ بتونم از j استفاده کنم و مشکل نداره!
    مشکل دیگه در دستور
    var sizeImg = j("#ContentPlaceHolder1_FileUpload1")[0].files[0].size;

    هستش که وقتی مقدارش رو با دستور alert چاپ میکنم درست نشون میده اما در تابع فوق فایرباگ خطا میگیره.
    دوستان میتونید راهنمایی بفرمائید

  2. #2
    کاربر جدید آواتار CodeNEvis111
    تاریخ عضویت
    تیر 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    15

    نقل قول: مشکل اعتبار سنجی با jquery

    با سلام

    اروری که در Firebug مشاهده می کنید چی هستش؟

    در ضمن میشه بفرمایید علت خاصی داشته که خط 21 و 22 رو داخل شرط (خط 18) نبردین و یه شرط مجزا تعریف کردین؟!

    نکته ی بعدی اینکه اگه مقدار مورد نظر بجای Null مقدار Undefined یا Empty باشه میتونه باعث بروز خطا بشه.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اعتبار سنجی با jquery
    نوشته شده توسط mojtaba-n در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 آذر 1393, 14:52 عصر
  2. سوال: مشکل اعتبار سنجی در پروژه های مترو 8
    نوشته شده توسط hercool در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 27 مهر 1392, 23:18 عصر
  3. سوال: مشکل در اعتبار سنجی
    نوشته شده توسط serajivatan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 24 شهریور 1388, 18:48 عصر
  4. مشکل در کنترل اعتبار سنجی validationsummary
    نوشته شده توسط fereshte22 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 26 فروردین 1386, 09:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •