نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: پر کردن لیست ویو با spiner

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان فارس -شهرستان نی ریز - روستا ی بنه کلاغی
    سن
    35
    پست
    39

    پر کردن لیست ویو با spiner

    سلام
    من یه spinner دارم که اسم استانها از جدول دیتابیس داخلش قرا گرفته حالا میخوام هر وقت یه استان را از spinner انتخاب میکنم شهر های مربوط به اون استان در یه لیست ویو به من نمایش بده
    چه کدی و کجا باید بنویسم
    این شرط را گذاشتم ولی تمام شهرها را نشون میده
    Cursor
    allrows1 = mydb.rawQuery("SELECT * FROM city , ostan" +" where ostan.ido=city.ido GROUP BY city.id ", null);


  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان فارس -شهرستان نی ریز - روستا ی بنه کلاغی
    سن
    35
    پست
    39

    نقل قول: پر کردن لیست ویو با spiner

    کسی نیست کمکم کنه

  3. #3

    نقل قول: پر کردن لیست ویو با spiner

    لطفا از فونت ریزتری استفاده کنید. ما میتونیم از دور هم بخونیم نوشته شما رو
    شما باید آی دی و پوزیشن اون اسپینر رو بگیری با استفاده از کلیک هندلر بعد بر اساس اون انتخاب دیتابیس رو سرچ کنی

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان فارس -شهرستان نی ریز - روستا ی بنه کلاغی
    سن
    35
    پست
    39

    نقل قول: پر کردن لیست ویو با spiner

    خب چطوری باید اون ایدی را از اspinner بگیریم و بزاریم تو کوئری

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: پر کردن لیست ویو با spiner

    سلام

    btn.setOnClickListener(new OnClickListener() {
    @Override
    public void onClick(View v) {

    List<String> selections = new ArrayList<String>();
    for (int i = 0; i < lvDetail.getChildCount(); i++) {

    // Get row's spinner
    View listItem = lvDetail.getChildAt(i);
    Spinner spinner = (Spinner) listItem.findViewById(R.id.spinner);

    // Get selection
    String selection = (String) spinner.getSelectedItem();
    selections.add(selection);
    }

    // process selections
    }
    });

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان فارس -شهرستان نی ریز - روستا ی بنه کلاغی
    سن
    35
    پست
    39

    نقل قول: پر کردن لیست ویو با spiner

    سلام
    من دارم اطلاعات را از بانک میگیرم میشه میشه بیشتر راهنماییم کنید

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان فارس -شهرستان نی ریز - روستا ی بنه کلاغی
    سن
    35
    پست
    39

    نقل قول: پر کردن لیست ویو با spiner

    کسی نمیدونه چکار باد کنم

  8. #8

    نقل قول: پر کردن لیست ویو با spiner

    چرا ولی ما بیشتر رفع اشکال میکنیم نه ارائه کد. شما هیچ کدی ننوشتید به نتیجه نرسیدین

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان فارس -شهرستان نی ریز - روستا ی بنه کلاغی
    سن
    35
    پست
    39

    نقل قول: پر کردن لیست ویو با spiner

    من با این کد لست استانها را میریزم تو spinner
    Spinner
    sp=(Spinner) findViewById(R.id.spinner1);

    ListView
    lvShowNotes=(ListView) findViewById(R.id.listView1);


    mydb = openOrCreateDatabase("iran.db", Context.MODE_PRIVATE, null);

    Cursor
    allrows = mydb.rawQuery("SELECT * FROM ostan" , null);



    String[]
    NAME = new String[allrows.getCount()];






    inti = 0;


    if (allrows.moveToFirst())

    {
    do {NAME[i] = allrows.getString(2);






    i++;

    }




    while (allrows.moveToNext());




    allrows.close();




    mydb.close();

    ArrayAdapter<String>
    adapter = new ArrayAdapter

    <String>(
    this,android.R.layout.simple_list_item_1, android.R.id.text1,NAME);


    sp.setAdapter(adapter);

    و با این کد هم بجای شهرهای استانی که انتخاب شده در اسپینر کل شهرستانها نشون میده در لیست ویو حالا من نمیدونم چطور ایدی اسپینر را بدم به لست ویو



    sp.setOnItemClickListener(new OnItemClickListener() {






    @Override




    publicvoid onItemClick(AdapterView<?> arg0, View arg1, intarg2,




    longarg3) {




    mydb = openOrCreateDatabase("iran.db", Context.MODE_PRIVATE, null);





    Cursor

    allrows1 = mydb.rawQuery("SELECT * FROM ostan" ,null );





    String[]

    NAME1 = new String[allrows1.getCount()];




    intj = 0;










    if (allrows1.moveToFirst())


    {

    do {NAME1[j] = allrows1.getString(1);




    j++;


    }










    while (allrows1.moveToNext());










    allrows1.close();







    mydb.close();





    }





    }





    });


    ArrayAdapter<String>

    adapter1 = new ArrayAdapter<String>


    (

    this,android.R.layout.simple_list_item_1, android.R.id.text1,NAME1);




    lvShowNotes.setAdapter(adapter1);




  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان فارس -شهرستان نی ریز - روستا ی بنه کلاغی
    سن
    35
    پست
    39

    نقل قول: پر کردن لیست ویو با spiner

    عیب کد بالا چیه با این شرطی که من گذاشتم کل شهرا نشونم میده چطور با ایدی اسپینر list view را بارگذاری کنم

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان فارس -شهرستان نی ریز - روستا ی بنه کلاغی
    سن
    35
    پست
    39

    نقل قول: پر کردن لیست ویو با spiner

    خیلی لازمه خواهشا کمکم کنید

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان فارس -شهرستان نی ریز - روستا ی بنه کلاغی
    سن
    35
    پست
    39

    نقل قول: پر کردن لیست ویو با spiner

    چطور مقدار این کد را بزارم تو curser دستور بالا تا محتویات درست نشون بده
    btn.setOnClickListener(new OnClickListener() {
    @Override
    public void onClick(View v) {

    List<String> selections = new ArrayList<String>();
    for (int i = 0; i < lvDetail.getChildCount(); i++) {

    // Get row's spinner
    View listItem = lvDetail.getChildAt(i);
    Spinner spinner = (Spinner) listItem.findViewById(R.id.spinner);

    // Get selection
    String selection = (String) spinner.getSelectedItem();
    selections.add(selection);
    }

    // process selections
    }
    });

تاپیک های مشابه

  1. پاک کردن لیست ویو
    نوشته شده توسط mehdi64org در بخش Android Studio
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 11 بهمن 1392, 22:11 عصر
  2. سوال: پر کردن لیست ویو با لیست
    نوشته شده توسط hercool در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 11 شهریور 1392, 16:51 عصر
  3. وصل کردن لیست ویو به تیبل در sql
    نوشته شده توسط bahrambasati در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 02 اسفند 1390, 15:49 عصر
  4. سوال: چند ستونی کردن لیست ویو
    نوشته شده توسط طبیب دل در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 13 فروردین 1389, 14:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •