نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: include فایل html در یک فایل html

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    60

    include فایل html در یک فایل html

    سلام
    کسی میدونه چه جوری یه فایل html رو در یک فایل html دیگه صدا بزنم ؟ مثلا include کنم؟ از چه تگی استفاده کنم؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار tabib_m
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    1,268
    یا باید از آجاکس استفاده کنی ، یا از آی فریم. که فکر میکنم راه اول بهتر باشه.

  3. #3
    <!--#include file="included.html" -->
    include the file "included.html" in the current file

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    پست
    13
    البته من بگم وقتی از کد بالا استفاده می کنی با ید pss فعال باشه!!! وگر نه ....(کادر خالی میاد)

تاپیک های مشابه

  1. چگونه می توان یک صفحه html را با صفحه asp.net پردازش کرد
    نوشته شده توسط ghafoori در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 24 فروردین 1391, 16:42 عصر
  2. استفاده از HTML در دلفی 7
    نوشته شده توسط issa_nagheri در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 18:02 عصر
  3. مقایسه کردن دو فایل html باهم و پیدا کردن تفاوت ها باهم
    نوشته شده توسط ali reza omid ali در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 06 دی 1384, 09:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •