نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: خروج کامل از برنامه

  1. #1

    Question خروج کامل از برنامه

    سلام من برنامه ام دوتا اکتیویتی داره activity1 و activity2 بعد میخوام کاربر وقتی داخل activity2 هست بتونه از برنامه خارج بشه من با finish(); و system.extite(); این کار و میکنم ولی کامل خارج نمیشه به activity1 میره
    کسی میتونه کمک کنه؟

  2. #2

    نقل قول: خروج کامل از برنامه

    سلام
    خب می تونی تو اکتیویتی اولت بعد startactivity تابع finish رو صدا بزنی اینجوری تو اکتیویتی دومت هر جا finish رو صدا زدی برنامت بسته میشه

  3. #3

    نقل قول: خروج کامل از برنامه

    فقط از دستور system.exit استفاده کنی چی میشه؟

  4. #4

    نقل قول: خروج کامل از برنامه

    من تا حالا از این دستور استفاده نکردم و تو هیچکدوم از سایت ها هم ندیدم استفاده کنن شاید جواب بده دستور اصلی برای بستن یک اکتیویتی تابع finish هستش که تو داکیومنت های گوگل هم وجود هست.
    این دستور system.exit مخصوص خود جاواست و جزو Api های اندروید فکر نکنم باشه

  5. #5

    نقل قول: خروج کامل از برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط sobhmoud مشاهده تاپیک
    من تا حالا از این دستور استفاده نکردم و تو هیچکدوم از سایت ها هم ندیدم استفاده کنن شاید جواب بده دستور اصلی برای بستن یک اکتیویتی تابع finish هستش که تو داکیومنت های گوگل هم وجود هست.
    این دستور system.exit مخصوص خود جاواست و جزو Api های اندروید فکر نکنم باشه
    چرا هست. و اینکه مخصوص و اینا رو نداریم به هر حال اندروید در بستر جاوا داره فعالیت میکنه و فقط یه فریم ورک مبتنی بر اون هستش. مسلما این دستورات روی خود جاوا تاثیر گذاره که اندروید روش سوار شده.
    اگه میخواد از اکتیویتی دو مستقیم خارج بشه باید تو مانیفستش برای اکتیویتی یک حالت history رو false کنه

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار amin_nez
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    50

    نقل قول: خروج کامل از برنامه

    میتونید هرجا که خواستید کل اکتیویتی های قبلی بسته شه این کد رو بگذارید
    Intent intent = new Intent(getApplicationContext(), FirstActivity.class);
    intent.setFlags(Intent.FLAG_ACTIVITY_CLEAR_TOP);
    intent.putExtra("EXIT", true);
    startActivity(intent);


    و توی اکتیویتی اول هم این شرط رو اول از همه چیز چک کنید.

    if (getIntent().getBooleanExtra("EXIT", false)) {
    finish();
    }

  7. #7

    نقل قول: خروج کامل از برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط amin_nez مشاهده تاپیک
    میتونید هرجا که خواستید کل اکتیویتی های قبلی بسته شه این کد رو بگذارید
    Intent intent = new Intent(getApplicationContext(), FirstActivity.class);
    intent.setFlags(Intent.FLAG_ACTIVITY_CLEAR_TOP);
    intent.putExtra("EXIT", true);
    startActivity(intent);


    و توی اکتیویتی اول هم این شرط رو اول از همه چیز چک کنید.

    if (getIntent().getBooleanExtra("EXIT", false)) {
    finish();
    }
    فکر نمیکنید این کد دردسر داره؟ و دائما باید این خطهای اضافی رو بالای هر کلاس بزاره؟ غیرفعال کردن هیستوری تو مانیفست عاقلانه تر از این کد هستش.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Pam.goudarzi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1393
    محل زندگی
    همدان
    پست
    214

    نقل قول: خروج کامل از برنامه

    من با
    Ststem.exit(0)
    مشکل دارم. بعد از این که دستور اجرا میشه کل اکتیویتی ها بسته می شه ولی دوباره اکتیویتی که از توش دستور فراخوانی شده اجرا میشه.
    2. اون عدد صحیحی که داخل پارامتر exit می ذاریم چیه؟ چون دیدم به جای 0و 1 و 2 هم میذارن

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Pam.goudarzi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1393
    محل زندگی
    همدان
    پست
    214

    نقل قول: خروج کامل از برنامه

    Intent intent9 = new Intent(Intent.ACTION_MAIN);        intent9.addCategory(Intent.CATEGORY_HOME);
    intent9.setFlags(Intent.FLAG_ACTIVITY_NEW_TASK);
    startActivity(intent9);


    این توسط خودم همین الان تست شد و کار میکنه :)

  10. #10

    نقل قول: خروج کامل از برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط tux-world مشاهده تاپیک
    چرا هست. و اینکه مخصوص و اینا رو نداریم به هر حال اندروید در بستر جاوا داره فعالیت میکنه و فقط یه فریم ورک مبتنی بر اون هستش. مسلما این دستورات روی خود جاوا تاثیر گذاره که اندروید روش سوار شده.
    اگه میخواد از اکتیویتی دو مستقیم خارج بشه باید تو مانیفستش برای اکتیویتی یک حالت history رو false کنه
    میشه بگید چجوری تو مانیفست غیر فعالش کنم؟

  11. #11

    نقل قول: خروج کامل از برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط Pam.goudarzi مشاهده تاپیک
    Intent intent9 = new Intent(Intent.ACTION_MAIN);        intent9.addCategory(Intent.CATEGORY_HOME);
    intent9.setFlags(Intent.FLAG_ACTIVITY_NEW_TASK);
    startActivity(intent9);


    این توسط خودم همین الان تست شد و کار میکنه :)
    کجا این و نوشتید؟

  12. #12

    نقل قول: خروج کامل از برنامه

    اکتیویتی اول من یه splash هست که یه صدا تو بک گراندش اجرا میشه و تو اون صفحه اگه کاربر روی textview که قرار دارم کلیک که وارد اکتیویتی دوم میشه و میتونه یه مدت صبر کنه تا اون اهنگ تمام بشه و خودبخود به اکتیویتی دوم میره

     public void onCreate(Bundle savedInstanceState) {        super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.main);

    final MediaPlayer mp = MediaPlayer.create(this, R.raw.labbaik);

    mp.start();

    TextView tv = (TextView) findViewById(R.id.textView1);
    tv.setOnClickListener(new OnClickListener(){




    @Override
    public void onClick(View v) {
    // TODO Auto-generated method stub
    startActivity(new Intent(A_hajActivity.this , menu.class));

    mp.stop();

    }
    });

    Handler handler = new Handler();
    handler.postDelayed(new Runnable(){
    public void run(){
    finish();
    startActivity(new Intent (A_hajActivity.this,menu.class));
    }
    }, 17000);
    }


    الان من میخوام تو اکتیویتی دوم یه button قرار بدم که در هر صورت وارد اکتیویتی دوم بشه خارج بشه با دکمه exite

  13. #13

    نقل قول: خروج کامل از برنامه

    تو اکتیویتی اول (splash screen) بعد از oncreate کد زیر رو قرار بده:

    @Override
    public void onStop() {
    super.onStop();
    finish();
    }


    با این کد اکتیویتی اول بعد از رفتن به اکتیویتی دوم، از بین میره و زمانی که از اکتیویتی دوم خارج بشی از برنامه خارج میشه چون اکتیویتی اول از بین رفته

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار amin_nez
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    50

    نقل قول: خروج کامل از برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط tux-world مشاهده تاپیک
    فکر نمیکنید این کد دردسر داره؟ و دائما باید این خطهای اضافی رو بالای هر کلاس بزاره؟ غیرفعال کردن هیستوری تو مانیفست عاقلانه تر از این کد هستش.
    برای بستن تمامی اکتیویتی با کلیک بر روی یک دکمه بهترین کار همین هست.اگه هیستوری رو پاک کنید نمیشه با بک کردن برگشت در صورتی که این کد فقط موقعی اجرا میشه که شما بخواهید کل اکتیویتی ها رو ببندید.غیرفعال کردن هیستوری چه بخواید چه نخواید اکتیویتی قبلی پاک شده.
    لازم نیست توی هر اکتیویتی شرط رو چک کنیم.فقط توی اکتیویتی اول این کد رو میذاریم (حالا یا اسپلش یا ...!)

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه خروج کامل از برنامه تو سی شارپ
    نوشته شده توسط Behnam6670 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 فروردین 1392, 09:24 صبح
  2. خروج کامل از برنامه
    نوشته شده توسط a3mooneabi22 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 28 شهریور 1388, 09:35 صبح
  3. خروج کامل از برنامه
    نوشته شده توسط Hossein Bazyan در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 18 فروردین 1387, 21:49 عصر
  4. Open suse یک پلاتفرم کامل برای برنامه نویسان جاوا
    نوشته شده توسط hamed61de در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 23 اسفند 1385, 21:51 عصر
  5. رخدادی برای کنترل خروج فوکوس از برنامه
    نوشته شده توسط VB6.0 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 12 آذر 1383, 10:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •