نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: كار با وب ويو

  1. #1

    كار با وب ويو

    سلام
    چطوري ميشه در برنامه خودم يك دكمه داشته باشم كه بوسيله اون كاربر فايلي را از گوشي خود انتخاب كرده و در يك وب ويو نمايش دهد؟

  2. #2

    نقل قول: كار با وب ويو

    این که کاری نداره فقط ست میکنی بهش از assets

    public class ViewWeb extends Activity {  
    @Override
    public void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.webview);
    WebView wv;
    wv = (WebView) findViewById(R.id.webView1);
    wv.loadUrl("file:///android_asset/about.html"); // now it will not fail here
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: كار با وب ويو

    ممنون
    ولي درست سوال را نخواندي
    مي خواهم كاربر فايل را در گوشي خود انتخاب كند نه اينكه يك فايل ثابت را نمايش بدهم
    مثلا دكمه اي بگذارم كه كاربر روي آن كليك كند و مديريت فايل گوشي اجرا شده و فايل مورد نظر خود را ژيدا و انتخاب كند و سپس برنامه آن را در وب ويو نمايش دهد

  4. #4

    نقل قول: كار با وب ويو

    كسي نيست جواب بده؟

  5. #5

    نقل قول: كار با وب ويو

    کسی راه حلی نداره؟

  6. #6

    نقل قول: كار با وب ويو

    بفرما این هم راه حل

    http://stackoverflow.com/questions/7...d-file-chooser






    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــ
    مهندس مهدی پیشگوی

  7. #7

    نقل قول: كار با وب ويو

    اين راه حل كه گفتيد دو تا مشكل دارد در onActivityResult


    اولا اين خط
    Log.d(TAG,"File Uri: "+ uri.toString()); خطاي نشناختن TAG را مي دهد

    دوما
    String path =FileUtils.getPath(this, uri);
    حتما بايد TRY داشته باشد

    سوما از همه مهمتر متغير path هيچي داخلش ريخته نمي شود
    البته uri محتوا دارد ولي path خاليست

    چه كنم؟


    publicstaticString getPath(Context context,Uri uri)throwsURISyntaxException{
    if("content".equalsIgnoreCase(uri.getScheme())){
    String[] projection ={"_data"};
    Cursor cursor =null;

    try{
    cursor
    = context.getContentResolver().query(uri, projection,null,null,null);
    int column_index = cursor.getColumnIndexOrThrow("_data");
    if(cursor.moveToFirst()){
    return cursor.getString(column_index);
    }
    }catch(Exception e){
    // Eat it
    }
    }
    elseif("file".equalsIgnoreCase(uri.getScheme())){
    return uri.getPath();
    }

    returnnull;
    }


    در خط سوم متغري را تعريف كرده و مقدار data_ داده شده كه شايد مشكل از آن باشد

  8. #8

    نقل قول: كار با وب ويو

    اینایی که گفتید مشکل بودن خداییش؟ try میدونید به چه درد میخوره؟ میدونید tag یعنی چی کاربردش رو میدونید؟ یه کم اطلاعاتتون رو بالا ببرید کد کاملا درست و سالمه

  9. #9

    نقل قول: كار با وب ويو

    ميدونم try به چه درد ميخوره
    مشكل من نكته سوم است كه در متغير path چيزي ريخته نميشه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: كار با ديتا گرد ويو
    نوشته شده توسط amir4015 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 13 شهریور 1391, 01:31 صبح
  2. سوال: مشكل كار با ليست ويو
    نوشته شده توسط asosha در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 17 خرداد 1391, 14:11 عصر
  3. سوال: اين كار رو ميشه با ديتاليست يا گريد ويو انجام داد
    نوشته شده توسط mehdi_RM در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 مهر 1387, 13:59 عصر
  4. مشكل كار با ديتا گريد ويو
    نوشته شده توسط Mamad.Net در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 31 تیر 1387, 09:19 صبح
  5. سوال: مشكل كار با ديتا گريد ويو
    نوشته شده توسط Mamad.Net در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 30 تیر 1387, 11:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •