نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: رفع مشکل برنامه در matlab

  1. #1

    رفع مشکل برنامه در matlab

    دوستان من یک برنامه ای رو قبلا اجرا کرده بودم ولی خطا نمیگرفت، ولی حالا همون برنامه رو روی کامپیوترم اجرا میکنم این خطا رو از opengl میگیره
    Error using opengl (line 171)
    OpenGL incorrect input argument: save


    Error in Main (line 10)
    opengl('save','software')

    باید چیکارش کنم، درست شه؟

  2. #2

    نقل قول: رفع مشکل برنامه در matlab

    سلام
    ظاهرا شما دارید از یک نسخه قدیمی متلب استفاده می کنید اما این دستور مربوط به نسخه جدید هست شما در خط 10 به جای
    opengl('save','software')

    از دستور زیر استفاده کنید
    opengl software

    اما ممکنه همین یک مورد هم نباشه. بهترین گزینه استفاده از نسخه جدید متلب هست

  3. #3

    نقل قول: رفع مشکل برنامه در matlab

    بله. ممنون. به خاطره همین موضوع بود، مشکل حل شد.

  4. #4

    نقل قول: رفع مشکل برنامه در matlab

    سلام
    من در شبیه سازی برنامه شبکه عصبی narx در دستورpreparets به این خطا برخوردم.
    Number of output signals does not match number of network's non-feedback outputs.
    ممنون میشم اگر برای رفع این مشکل راهنماییم کنین.

  5. #5

    نقل قول: رفع مشکل برنامه در matlab

    باسلام کسی هست بتونه کمک کنه تااشکال این فایل رومتوجه بشم مربوط به متلبه؟
    clc
    clear all
    lambda=2;%nerkh vorude moshtari
    mu1=1.5;%nerkh servis dahande aval
    mu2=2;%nerkh servis dahande dovom
    T=2000;%zaman shabih sazi
    vt=[];%zaman vorud
    st=[];%zaman shoroue servis dehi
    et=[];%zaman khoroj
    VT=[];%zaman vorud baray moshtari haye kharej shode
    ST=[];%zaman shoroue servis dehi baray moshtari haye kharej shode
    ET=[];%zaman khoroj baray moshtari haye kharej shode
    events=[];%zaman roydad haye pishe ruo
    eventsDis=[];%tozihe roydad hay pishru
    %agar sefr bashad yani ruydade vorude moshtari has
    %agar sefr bashad yani ruydade khoruje moshtari ast
    eventNum=[];%shomareye moshtariye dargir dar ruydad
    eventnumber=[];%shomareye servis dahande dargir dar roydad
    saf=[];
    flg1=0;%agar servis dahande aval khali bashad
    flg2=0;%agar servise dahande dovom khali bashad
    mt1=0;%majmue zaman haye ke sevis dahande aval khali ast
    mt2=0;%majmue zaman hayi ke servis dahande dovom khalist
    t0=0;
    events(1)=exprnd(1/lambda);
    eventsDis(1)=0;
    eventNum(1)=1;%moshtari yek dargir voroud ast
    eventnumber=0;
    while t0<=T
    [nt,idx]=min(events);
    i=eventNum(idx);
    evDis=eventsDis(idx);%noe roydad dar evDis zakhire mishavad
    evnNd=eventnumber(idx);%shomare servis dahande
    delta=nt-t0;%faseley zamani beyne nazdik tarin roydadva zaman feli
    t0=nt;%zaman ra be rooz mikonim
    events(idx)=[];
    eventsDis(idx)=[];
    eventNum(idx)=[];
    eventnumber(idx)=[];
    switch evDis
    case 0
    vt(i)=t0;%zaman vorude moshtari i ra sabt mikonim
    if flg1==0&&flg2==0
    mt1=mt1+delta;%majmoe zaman khali bodan servis dahande aval ra be rooz mikonim
    mt2=mt2+delta;%majmoe zaman khali bodan servis dahande dovom ra be rooz mikonim
    s1=exprnd(1/mu1);%zaman khoroj moshtari ra tasadofi tolid mikonim
    events=[events,t0+s1];
    eventsDis=[eventsDis,1];
    eventNum=[eventNum,i];
    eventnumber=[eventnumber,st];
    flg1=1;%sevisdahande yek por mishavad
    st(i)=t0;
    else
    flg1=1;
    flg2=1;
    saf=[i,saf];
    end
    if flg1==1&&flg2==0
    mt1=mt1+delta;
    mt2=mt2+delta;
    s2=exprnd(1/mu2);
    events=[events,t0+s2];
    eventsDis=[eventsDis,1];
    eventNum=[eventNum,i];
    eventnumber=[eventnumber,st];
    flg2=1;%servis dahandeye dovom por mishavad
    st(i)=t0;
    else
    flg1=0;
    flg2=1;
    mt1=mt1+delta;
    mt2=mt2+delta;
    s1=exprnd(1/mu1);
    events=[events,t0+s1];
    eventDis=[eventDis,1];
    eventNum=[eventNum,i];
    eventnumber=[eventnumber,st];
    flg1=1;
    st(i)=t0;
    end
    tt=exprnd(1/lambda);
    events=[events,t0+tt];
    eventsDis=[eventsDis,0];
    eventNum=[eventNum,i+1];
    eventnumber=[eventnumber,st];
    case 1
    et(i)=t0;
    flg1=0;
    VT=[VT,vt(i)];
    ST=[ST,st(i)];
    ET=[ET,et(i)];
    if numel(saf)>0
    j=saf(end);
    saf(end)=[];
    st(j)=t0;
    s1=exprnd(1/mu1);%zaman khoroj moshtari j ra tolid mikonim
    events=[events,t0+s1];
    eventsDis=[eventsDis,1];
    eventNum=[eventNum,j];
    eventnumber=[eventnumber,ST];
    flg1=1;%servis dahande ra por mikonim
    end
    case 2
    et(i)=t0;
    flg2=0;
    VT=[VT,vt(i)];
    ST=[ST,st(i)];
    ET=[ET,et(i)];
    if saf>0
    j=saf(end);
    saf(end)=[];
    st(j)=t0;
    s2=exprnd(1/mu2);
    events=[events,t0+s2];
    eventsDis=[eventsDis,1];
    eventNum=[eventNum,j];
    eventnumber=[eventnumber,ST];
    flg2=0;
    end
    end
    end
    wq=mean(ST-VT);
    w=mean(ET-VT);
    disp(['miyangin entezar moshtari dar saf:',num2str(wq)]);
    disp(['ehtemal bikariye servise dahande aval:',num2str(mt1/ET(end))]);
    disp(['Ehtemal bikariye servis dahande dovom:',num2str(mt2/ET(end))]);
    disp(['Ehtemal in ke yek moshtari bedone entezar servis begirad:',num2str(sum((ST-VT)==0/numel(ST)))]);

    درلاین۳۳ ارورمیده!

  6. #6

    نقل قول: رفع مشکل برنامه در matlab

    سلام
    برنامه متلب زیر ران می کنم این ارور Undefined function or variable 'c'. میده. میشه راهنماییم کنید؟

    function [ vd , vo1 , vh1 , electrode_nodes ] = tanksim ( c , r , x , y , name )
    % tanksim utilized the Eidors toolset to simulate
    % the voltage measurements for a rectangular tank
    % with a 10 electride linear array
    ELEC_COUNT = 10;


    meter_per_in = 0.0254 ; % meters per inch
    salt_water_conductivity = 0.305 ; % ohms meter


    tank_dims = [40,40] ; % elements
    tank_mdl = mk_common_model ( 'f2s' , ELEC_COUNT ) ;


    for ii = 1 : length ( tank_mdl . fwd_model . electrode )
    tank_mdl . fwd_model . electrode ( ii ) . nodes = ii*2 + 10;
    end
    tank_mdl . fwd_model . gnd_node = ii*2 + 10;
    tank_shape = [ 30 , 30 ] ; % in
    tank_shape = tank_shape*meter_per_in ; % convert to meter
    single_element_dim = tank_shape./tank_dims ;
    element_conductivity = salt_water_conductivity/single_element_dim (1) ;
    bkgnd = element_conductivity ;
    fprintf (' Conductivity of Water : %f ' , bkgnd ) ;
    img = mk_image ( tank_mdl . fwd_model , bkgnd ) ;
    stim = mk_stim_patterns ( ELEC_COUNT , 1 , '{mono}' , '{mono}' ,{} ,1) ;
    img . fwd_model . stimulation = stim ;
    for i=1: ELEC_COUNT
    img.fwd_model.stimulation(i).stim_pattern = [1,zeros(1,ELEC_COUNT-2) , -1]' ;
    end
    img . fwd_model . meas_select = [ 0 1 ] ;
    img_h = img ;
    img_o = img ;
    select_fcn = Inline(sprintf('( x+%f ).ˆ2+(y+%f).ˆ2<r+%fˆ2' ,x,y,r),'x','y','z');
    img_o . elem_data = ( bkgnd*1+(c-bkgnd)*elem_select(img.fwd_model,select_fcn));
    winsize = [ 0 0 800 600] ;
    f = figure('Position',winsize);
    axis tight
    img_h.fwd_solve.get_all_meas = 1 ;
    vh= fwd_solve ( img_h ) ;
    img_o.fwd_solve.get_all_meas = 1 ;
    vo= fwd_solve ( img_o ) ;
    img_v = rmfield ( img_o , ' elem data ' ) ;
    % Show homoeneous image
    a = subplot (231) ;
    title ( a , ' Object Position ' ) ;
    show_fem ( img_o ) ;
    axis tight
    % Show inhomoeneous image
    b = subplot(232) ;
    show_current ( img_o,vo.volt( : , 1 ) ) ;
    axis tight
    title ( b , ' Current Path Tank ' ) ;
    axis ([ -1 ,1 , -1 ,1]) ;
    % Show difference image
    b = subplot(233) ;
    img_v . node_data = vh . volt ( : , 1 )-vo . volt ( : , 1 ) ;
    img_v . calc_colours . cb_shrink_move =[0.3 ,0.6 , + 0.03] ;
    show_current ( img_o , vh . volt ( : , 1 )-vo . volt ( : , 1 ) ) ;
    axis tight
    title ( b , ' Change in Current Path ' ) ;
    axis ([ -1 ,1 ; -1 ,1]) ;
    electrode_nodes = [ img . fwd_model . electrode . nodes ] ;
    vd = abs(vh.volt(electrode_nodes ,1) - vo.volt ( electrode_nodes , 1 ) ) ;
    vh1 = vh.volt( electrode_nodes , 1 ) ;
    vh1d = diff(flipud(vh1)) ;
    vo1 = diff(flipud( vo.volt(electrode_nodes , 1 ) ) ) ;
    title ( ' Differential Current Image ' ) ;
    d= subplot ( 2 , 3 , [ 4 , 5 , 6 ] ) ;
    bar( vo1-vh1d ) ;
    axis tight
    vd = vo1-vh1d ;
    title ( d , ' Voltage Measured by Electrodes ' ) ;
    ylabel ( ' Volts ' ) ;
    xlabel ( ' Electrode ID# ' )
    ylim ([ -5.5e-4 2.0e-4]) ;
    fname = sprintf ( '%s-%dohm m-rod%0.2f-x-%1.1f-y%1.1f' , name , c , r , x , y ) ;
    fname = strrep ( fname , ' . ' , ' ' ) ;
    saveas ( f , sprintf ( '%s.png' , fname ) , 'png' ) ;
    end

  7. #7

    نقل قول: رفع مشکل برنامه در matlab

    سلام. یه سوال دارم واون اینکه میخواهم داخل کد متلب تعداد عملیاتهای کد رو بشمرم مثلا یه ماتریس سه در دو به یه ماتریس دو در یک ضرب شده تعداد عملیاتها ده تاست میخوام بدونم دستوری که این تعداد رو میشمره چیه؟خود مقاله دستور flops رو گفته ولی متلب این دستور رو نمیشناسه ممنون میشم کمکم کنید از چه دستوری استفاده کنم

  8. #8

    نقل قول: رفع مشکل برنامه در matlab

    سلام
    برنامه ای رو که قبلا نوشتم و اجرا هم شده الان با ورژن دیگه ای از متلب دارم اجرا میکنم به بعضی فانکشنها گیر میده. حالا میخاستم یا خطاش رفع بشه یا بگید بهم که با چه ورژنی این خطا دیگه بالا نمیاد که همون رو نصب کنم

تاپیک های مشابه

  1. راهنمایی برای رفع مشکل برنامه
    نوشته شده توسط soonami در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 14
    آخرین پست: جمعه 10 آبان 1392, 17:33 عصر
  2. حرفه ای: رفع مشکل برنامه های مخفی hidden شده توسط ویروس
    نوشته شده توسط javad490 در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 13 شهریور 1392, 13:07 عصر
  3. سوال: رفع مشکل برنامه
    نوشته شده توسط cons68 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آذر 1391, 18:11 عصر
  4. آموزش: راه حل رفع مشکل برنامه نویسی تیمی MVC
    نوشته شده توسط spotlight00 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 27 خرداد 1390, 00:27 صبح
  5. کمک برای رفع مشکل برنامه ( حرکت سه تا شکل )
    نوشته شده توسط micheal-tnt در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 16 بهمن 1388, 15:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •