نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: استفاده از limit

  1. #1

    استفاده از limit

    سلام

    آیا میشه توی with() هم از limit استفاده کرد؟
     $category=Category::model()->with(array('categories'=>array('limit'=>3),))->findAll();



  2. #2

    نقل قول: استفاده از limit

    نقل قول نوشته شده توسط minanazari مشاهده تاپیک
    سلام

    آیا میشه توی with() هم از limit استفاده کرد؟
     $category=Category::model()->with(array('categories'=>array('limit'=>3),))->findAll();


    از scope ها هم استفاده کرذم اما جواب نداد . ممنون میشم اگر کسی میدونه راهنمایی کنه

  3. #3
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: استفاده از limit

    میشه استفاده کنید به شرطی که together رو هم true کنید.

  4. #4

    نقل قول: استفاده از limit

    نقل قول نوشته شده توسط fatima-php مشاهده تاپیک
    میشه استفاده کنید به شرطی که together رو هم true کنید.
    ممنون از راهنماییتون و لی با قرار دادن true برای together هم مشکل حل نشد limit روی جدول اول category اثر می کنه در صورتی که من می خوام از جدول دوم که توسط relation به نام categories ارتباط برقرار شده limit بزنم

  5. #5
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    248

    نقل قول: استفاده از limit

    اینجا رو ببینین: http://www.yiiframework.com/forum/in...post__p__97956

    این محدودیت ازطرف MySQL هست نه Yii

    شما نمیتونین توی Join بگین چندتا رو Join کنه. تنها راهش اینه که برای فرزندانش دوباره کوئری بزنید و روی اونا limit بذارین.

تاپیک های مشابه

  1. اشکال در استفاده از دستور limit
    نوشته شده توسط تبسم ساینا در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 27 مرداد 1393, 16:28 عصر
  2. سوال: نحوی استفاده از limit در select تودرتو
    نوشته شده توسط reza rezai در بخش MySQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 22 فروردین 1393, 13:02 عصر
  3. پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 13 اسفند 1390, 16:05 عصر
  4. آموزش: limit mysql در sqlserver برای استفاده در گرید ویو و یا هر چیز دیگری
    نوشته شده توسط m110_110 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 14 تیر 1389, 10:14 صبح
  5. استفاده از BatchMove رو توضیح بدین لطفا
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 15 آبان 1385, 20:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •